"Moja desna ruka" - reality show

• Odgovora: 9

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
  • Pol: Žensko
"Moja desna ruka" - reality show
« poslato: 22:17:29, 13.Jan.2010. »
Folk pevačica Seka Aleksić uskoro će biti zvezda novog reality serijala “Moja desna ruka”, a reč je o takmičenju u kojem će se kandidati boriti za poziciju njenog ličnog asistenta.
U Novoj 2010 godini, na jednoj od gledanijih domaćih televizija startuje novi reality show pod nazivom MOJA DESNA RUKA.
U pitanju je takmičenje za poziciju ličnog asistenta pevačice Seke Aleksić koje će gledaoci moći uživo da prate dva meseca.
Reality serijal je zanimljiv po tome što će se 6 devojaka i 6 mladića međusobno takmičiti te će ih očekivati dnevni i nedeljni zadaci vezani za građenje karijere poznate pevačice, organizaciju nastupa, komunikaciju sa medijima i fanovima, ali i njeni lični zahtevi i hirovi.
Svake nedelje, jedan takmičar će biti eliminisan u zavisnosti od uspeha u izvršenju zadatih obaveza, Sekinog mišljenja ali i glasova televizijske publike.

Na ovaj način, u velikom finalu će ostati nekoliko najambicioznijih koji su uspeli da savladaju sve prepeke showbiznisa i prohteve slavne pevačice, a samo jedan od njih ce zaslužiti vrednu nagradu i jednogodišnji ugovor sa Sekom Aleksić, kao njena desna ruka, navodi se na zvaničnom sajtu pevačice gde se nalazi i uputstvo za prijavu.
- Ja sve volim da uradim sama. Da učestvujem u izboru pesama, muzičara, stajlinga, ali uživam i u spremanju po kući, i kuvanju za svoje voljene, pa čak i u spremanju hrane za svoje pse. Ali sve to nije jednostavno postići - objašnjava Seka napominjući da je bila primorana da pronadje nekog ko bi mogao da bude njena desna ruka.
Seka će se u saradnji sa produkcijskom kućom Vision Team potruditi da izabere najboljeg ličnog asistenta kroz mnogobrojne zadatke, ali to će zavisiti i od publike koja će sve ovo pratiti. Takođe fanovi i gledaoci će na ovaj način imati priliku da vide kakav život vodi srpska zvezda te kroz šta prolazi svakog dana, a svi ambiciozni mladi ljudi koji vole ono što pevačica radi i žele da budu deo njenog tima znaju kako treba da se prijave, pa im se možda želje i ostvare.

Svi bi da rade za Seku Aleksić
Za samo mesec dana od kako je najavljen početak "televizijske potrage", na adresu popularne folkerke stiglo je 450.000 prijava.
Ovakav odziv stavio je i producente na muke jer treba odabrati dvanaestoro koji će učestvovati u šou. Pobednik serijala će postati lični asistent pevačice koji će, rekla je Seka, "raditi sve što je potrebno".
"Sama zakazujem nastupe, odgovaram na pozive za gostovanje u emisijama i potreban mi je neko ko će raditi sve to umesto mene", rekla je Seka nedavno u emisiji "Ami G" šou.
(MONDO)

...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
Odg: "Moja desna ruka" - reality show
« Odgovor #1 poslato: 12:57:11, 08.Mar.2010. »
Rijaliti Seke Aleksić na Foksu

Šou "Moja desna ruka" trajaće dva meseca, a u njemu će se takmičiti 12 potencijalnih asistenata, šest devojaka i šest mladića.
"Volim da sama radim sve - da biram pesme, odeću, spremam kuću ili hranu, ali teško je sve postići sam. Primorana sam da otvorim konkurs za asistenta", najavljuje Aleksićeva na svom zvaničnom sajtu.
"Press" piše da je, nakon pregovora sa više stanica, Seka postigla dogovor sa Televizijom Foks, koja će emitovati njen rijaliti.
Takmičare će očekivati dnevni i nedeljni zadaci vezani za organizaciju nastupa, komunikaciju sa medijima i fanovima, ali i "borba" sa ličnim hirovima i zahtevima jedne od najpopularnijih domaćih folk zvezda.
Slične rijalitije već su pravili magnat Donald Tramp ("Šegrt"), koji je birao novog zaposlenog u svojoj poslovnoj imperiji, i starleta Paris Hilton, koja je preko šoua tražila novu najbolju drugaricu ("My new BFF").

(MONDO)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #2 poslato: 10:21:58, 30.Mar.2010. »
Veljko dobio posao preko kreveta!

Folk diva Seka Aleksić izabrala je žiri koji će joj u rijaliti programu „Moja desna ruka“ pomagati pri odabiru ličnog asistenta.Pored verenika Veljka Piljkića, folk zvezdi će pri izboru pomagati i modni kreator Saša Vidić, kompozitor i tekstopisac Dragan Brajović Braja, kao i blizak prijatelj i urednik magazina „Hello“ Saša Tošić.
- Upravo oni najbolje znaju kako Seka funkcioniše i zajedno sa njom će imati i težak i zanimljiv zadatak da u moru kandidata odaberu najbolje potencijalne saradnike - rečeno nam je u PR službi pevačice.
Podsećanja radi, u uži krug prolazi 60 kandidata, a žiri će potom konačno odrediti i 12 najboljih takmičara koji ulaze u oštru višemesečnu borbu za poziciju Sekinog ličnog asistenta. Za njih se, za sada na tajnoj lokaciji, uređuju posebne prostorije gde će boraviti pod kontrolom i budnim okom Seke i produkcije.

Emitovanje reality show-a "Moja desna ruka" počinje na Televiziji Fox 31.03.2010.!

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #3 poslato: 10:26:57, 30.Mar.2010. »
Dakle, sutra u 21h! Mogla bih da pogledam, mozda bude i interesantno :)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #4 poslato: 10:37:47, 01.Apr.2010. »
Za asistenta Seke Aleksić se prijavilo 10.000 ljudi

Prva emisija novog rialiti šou-programa „Moja desna ruka” naše poznate folk pevačice Seke Aleksić emitovana je sinoć na Televiziji „Foks”. Za njene buduće asistente prijavilo se 10.000 kandidata, a u uži izbor ušlo je osamdeset ljudi. Seka Aleksić je odlučila da prikaže svoj život što realnije, a kamere će je pratiti dvadeset i četiri časa dnevno.
Pevačica je spremila brojne zadatke za takmičare
- Tačno je da će me kamere pratiti svakodnevno, onako kako se to praktikuje u većini rialiti emisija, osim kada krenem na počinak. Znate kako naš narod kaže: „Kad neko nema putera na glavi, nema razloga da se plaši” - kaže Seka i ističe da će njen budući asistent morati da ispuni sve njene zahteve.
- Asistent će morati da bude druga Seka Aleksić. Mora da bude maksimalno snalažljiv, profesionalan, a pol nije bitan - ističe pevačica, a njen stilista i član žirija Saša Vidić kaže da se od prijavljenih kandidata niko nije specijalno izdvojio.
- Pobednik treba da ima barem približnu energiju kao Seka Aleksić, ali to je nemoguće. Za sada kandidati koje sam video nemaju ono što je potrebno da budu njena desna ruka, jer većina i ne zna što se prijavila, već su došli tu iz meni nepoznatog razloga - objašnjava Vidić koji će zajedno sa Draganom Brajovićem i Sašom Tošićem iz magazina „Hello” izabrati Sekinu desnu ruku.
Izvor: BlicOnline

Jel gledao neko?? Nisam stigla..
« Najnovija izmena:: 10:40:06, 01.Apr.2010. crvena »

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #5 poslato: 13:17:42, 01.Apr.2010. »
Hehehe..Seka zamislja kao da je u Holivudu.

*

Van mreže Nightmaster

• **
  • 437
  • 3
  • Pol: Muško
« Odgovor #6 poslato: 19:35:44, 01.Apr.2010. »
Šta li je sledeće...?
Ljudska glupost nema granice definitivno.
Predpostavljam da se ovo daje na omiljenoj nam ružičastoj televiziji? :)
It's better to burn out, than to fade away...

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #7 poslato: 20:10:04, 01.Apr.2010. »
Greska,show se prikazuje na FOX-u.Nisam gledala...

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #8 poslato: 13:00:05, 17.Apr.2010. »
Upoznajte asistente Seke Aleksić

Tim Seke Aleksić odabrao je dvanaest najboljih takmičara - šest devojaka i šest momaka koji će se useliti u petak, 16. aprila u 22h u posebno opremljen studio.
Nadmetanje za Sekinog asistenta počinje i "nema opuštanja". Već na samom početku očekuje ih iznenađenje i prva iskušenja na kojima će neki zablistati, a neki biti korak bliže da ispadnu iz trke za posao. Seka će svake nedelje postavljati najrazličitije zadatke i samo tada će učesnici imati mogućnost korišćenja mobilnih telefona i kompjutera. Osim u svrhu rešavanja zadataka, svaka druga komunikacija takmičara sa spoljnim svetom je zabranjena.
Takmičari su Vukašin Ilić (23), Tamara Promicać (20), Draško Aloric (22), Sanja Rajković (24), Milija Kuburović (25), Milan Paprica (29), Marina Radmilac Gonzales (29), Maja Maletić (24), Ivica Simić (27), Sanja Stojković (24), Dušan Krsmanović (22), Tamara Pačkovski (26).

(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #9 poslato: 22:29:32, 19.Maj.2010. »
Jel neko gleda ovo??? (*o*)
Koliko vidim, blizi se kraju.. A nije bas "digao prasinu" Sekin rialiti ;)

Seka izabrala "desnu ruku"

Nakon tri meseca takmičenja i trke za "desnu ruku" folk pevačice Seke Aleksić, u finalnom šou -programu Televizije Foks pobedio je Vukašin Ilić, student građevine.

Na poklon je dobio ključeve automobila "Ševrolet Spark" i ugovor sa folk pevačicom na godinu dana.
U finalnom šouu "Moja desna ruka" emitovanom u četvrtak uveče bila su tri kandidata - Vukašin Ilić, Sanja Stojković i Draško Alorić. Prvo je ispala Sanja, a potom Draško, koji je bio vidno iznerviran, jer je bio ubeđen da će on odneti pobedu. Kada je Seka proglasila Vukašina za pobednika, on je skakao od sreće, te je tražio svoju devojku Sanju Rajković, koja je takođe bila jedan od kandidata.
"Bilo je veoma teško izabrati samo jednog od njih troje jer su svi izuzetno zanimljivi kao ličnosti i zasluženo su došli do finala. Nijanse su odlučile da izaberem Vukašina. Možda je prevagnula ta njegova smirenost, staloženost i odmerenost. On dobro razmisli o svemu pre nego što nešto uradi i mislim da ćemo se savršeno dopunjavati, s obzirom na to da sam ja izuzetno temperamentna", izjavila je Seka, a prenose beogradski listovi.
(MONDO)
« Najnovija izmena:: 14:55:44, 12.Jun.2010. crvena »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000