Folk pevačica Seka Aleksić uskoro će biti zvezda novog reality serijala “Moja desna ruka”, a reč je o takmičenju u kojem će se kandidati boriti za poziciju njenog ličnog asistenta.
U Novoj 2010 godini, na jednoj od gledanijih domaćih televizija startuje novi reality show pod nazivom MOJA DESNA RUKA.
U pitanju je takmičenje za poziciju ličnog asistenta pevačice Seke Aleksić koje će gledaoci moći uživo da prate dva meseca.
Reality serijal je zanimljiv po tome što će se 6 devojaka i 6 mladića međusobno takmičiti te će ih očekivati dnevni i nedeljni zadaci vezani za građenje karijere poznate pevačice, organizaciju nastupa, komunikaciju sa medijima i fanovima, ali i njeni lični zahtevi i hirovi.
Svake nedelje, jedan takmičar će biti eliminisan u zavisnosti od uspeha u izvršenju zadatih obaveza, Sekinog mišljenja ali i glasova televizijske publike.
Na ovaj način, u velikom finalu će ostati nekoliko najambicioznijih koji su uspeli da savladaju sve prepeke showbiznisa i prohteve slavne pevačice, a samo jedan od njih ce zaslužiti vrednu nagradu i jednogodišnji ugovor sa Sekom Aleksić, kao njena desna ruka, navodi se na zvaničnom sajtu pevačice gde se nalazi i uputstvo za prijavu.
- Ja sve volim da uradim sama. Da učestvujem u izboru pesama, muzičara, stajlinga, ali uživam i u spremanju po kući, i kuvanju za svoje voljene, pa čak i u spremanju hrane za svoje pse. Ali sve to nije jednostavno postići - objašnjava Seka napominjući da je bila primorana da pronadje nekog ko bi mogao da bude njena desna ruka.
Seka će se u saradnji sa produkcijskom kućom Vision Team potruditi da izabere najboljeg ličnog asistenta kroz mnogobrojne zadatke, ali to će zavisiti i od publike koja će sve ovo pratiti. Takođe fanovi i gledaoci će na ovaj način imati priliku da vide kakav život vodi srpska zvezda te kroz šta prolazi svakog dana, a svi ambiciozni mladi ljudi koji vole ono što pevačica radi i žele da budu deo njenog tima znaju kako treba da se prijave, pa im se možda želje i ostvare.
Svi bi da rade za Seku Aleksić
Za samo mesec dana od kako je najavljen početak "televizijske potrage", na adresu popularne folkerke stiglo je 450.000 prijava.
Ovakav odziv stavio je i producente na muke jer treba odabrati dvanaestoro koji će učestvovati u šou. Pobednik serijala će postati lični asistent pevačice koji će, rekla je Seka, "raditi sve što je potrebno".
"Sama zakazujem nastupe, odgovaram na pozive za gostovanje u emisijama i potreban mi je neko ko će raditi sve to umesto mene", rekla je Seka nedavno u emisiji "Ami G" šou.
(MONDO)