Reality show "Kuca snova"

• Odgovora: 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
  • Pol: Žensko
Reality show "Kuca snova"
« poslato: 08:28:28, 10.Jan.2010. »
Sta mislite, da li je pobednicki par zaista dobio ovu kucu i ako jeste da li je zasluzno dobio ili Ne?

Venčali se Saša i Saška iz "Kuće snova"
Svet ponedeljak, 9. novembar 2009.
Svet: Venčali se Saša i Saška iz "Kuće snova"
Svet

Saša i Saška, ljubavni par koji je u prvom serijalu popularne emisije „Kuća snova” osvojio velelepnu kuću u srcu Rakovice, venčali su se 24. oktobra u Nišu. Saša i Saška su na ovaj način zaokružili svoje snove koji su počeli da se ostvaruju jula 2008. godine, kada su im predati ključevi od kuće. “Svadbu smo organizovali u Nišu, 24. oktobra, u jednom restoranu u krugu najbližih”, otkiva za „Blic” mlada dodajući da nije slučajno što su venčanje održalio u oktobru: “Oktobar mesec je za nas najromantičniji. Jednog kišnog oktobra smo se upoznali, u oktobru prošle godine smo se verili i uselili, oktobar ima neku simboliku za nas i zbog toga smo se odlučili da tada izgovorimo ‘da’”, ističe Saška i objašnjava da se svadba odigrala u krugu najbližih, te da je sve, od priprema do provoda, bilo spontano. “Svadba je bila intimnija, u krugu ljudi koje volimo. Došli su nam i pojedini parovi iz emisije, ali i članovi produkcije sa gradilišta. Zaista je bilo lepo. Nisam imala tremu. Saša i ja smo već pet godina zajedno, živeli smo godinu dana skupa pre svadbe i jednostavno smo nerazdvojni, tako da nisam imala razloga za posebnu tremu”, kaže Saška i otkriva dalje planove mladenaca: “Našli smo naš mir. U kuću smo se uselili prošle godine i celu godinu smo posvetili učenju. Dali smo uslov za četvrtu i trenutno smo na budžetu. Rešili smo da se venčamo kada smo završili sa ispitima. Želimo da fakultet izguramo do kraja, idemo u Niš da polažemo ispite, a planiramo i da posle Nove godine nađemo posao. A bebe? Biće vremena i za to, polako”, zaključuje Saška

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
Odg: Reality show "Kuca snova"
« Odgovor #1 poslato: 13:49:22, 10.Jan.2010. »
Mislim da jesu dobili kucu, inace bi se neko vec javio.. Tj proculo bi se..

Sto se samo rialitija tice, ne svidja mi se kako je sve to bilo smisljeno i organizovano. Cini mi se da je tu dosta bilo nedorecenosti.. Izmedju ostalog i to sto je pobedio nevencan par..  A ljudi sa petoro dece ostadose u 20 kvadrata :(
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #2 poslato: 17:28:58, 10.Jan.2010. »
Hvala Ti..
A ja se nadam da ce se javiti i neko od forumasa koji su mozda upuceni, a mozda samo i ako su njihovi sugradjani da sa nama podele istinu. Mnogo me kopka, jer sam ja zivela na Vidikovcu. S prozora sam gledala radove na Kuci Snova. A nedavno na slavi u istom kraju (Knezevcu) gde je pomenuta kuca, nasi prijatelji su rekli da je kuca prazna jer u sustini su preveliki troskovi da bi mogli da ih placaju. S te strane, mislim da ova drzava je ponovo ucinila "Djavolju rabotu" nekome.

Ipak, moje misljenje je da su kucu trebali dobiti (po zasluzi i radu) Zoran i Divna, ali pitanje je kako bi tek oni i cime bi placali troskove "Kuce na dugme"..?
???

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #3 poslato: 22:36:20, 12.Jan.2010. »
Vidis, to za visoke troskove nisam cula  (*o*) A i realno, mogu misliti koliki su.. :-\
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000