Novi reality show "Farma"

 • Odgovora: 69
Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže crvena

 • *****
  Počasni član
 • 3 277
 • 7
 • Pol: Žensko
Odg: Novi reality show "Farma"
« Odgovor #50 poslato: 01:38:23, 15.Nov.2009. »
Big Mama odlazi, Maja videla De Nira!

Zvezda Granda, Svetlana Tanasić alijas Big Mama napušta rijaliti-šou Farma. Big Mama je izgubila duel znanja protiv misice Sandre, ali je i publika odlučila da ona napusti šou posle 55 dana.
Big Mama je izrazila želju da napusti Farmu i poslednjih nedelja je imala manje krize. Ipak, borila se u duelu znanja, čime je nagovestila da bi možda i želela da produži boravak na imanju u Barajevu. "Pa, jesam želela da izađem, ali i da ostanem", rekla je Big Mama po napuštanju Farme.

Iako je duel bio u centru pažnje, najveći utisak ostavila je Maja Nikolić koja je kolegama na Farmi ispričala kako je u restoranu Den Tane (bivšeg predsednika FK Crvena zvezda) upoznala holivudskog glumca Roberta de Nira. "Den Tana me je upoznao sa svima a tamo je bio i De Niro. Ja sam mu ispričala ko sam, pevačica iz Srbije, a on mi je rekao: 'Znate, ja volim crnkinje, ceo život, ali vi ste toliko egzotični'. E, je l' možete da verujete", prepričala je Maja Nikolić susret sa jednim od najvećih glumaca svih vremena.

(MONDO)
 
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
 


*

Van mreže crvena

 • *****
  Počasni član
 • 3 277
 • 7
 • Pol: Žensko
Odg: Novi reality show "Farma"
« Odgovor #51 poslato: 15:10:10, 17.Nov.2009. »
Nema sluga, Cakana gazduje ponovo
   
Smrt patrijarha Pavla poremetila je tok Farme, pa su producenti bili primorani na manje izmene od uobičajenog toka rijaliti-šoua.
Ovonedeljna Gazdarica Cakana trebalo je da odredi sluge u ponedeljak uveče, ali je umesto toga okupila farmere i saopštila im da je patrijarh preminuo i da zbog toga neće biti izbacivanja, kao ni izbora sluga.
Producenti su odlučili da Cakana i naredne nedelje bude gazdarica Farme, pa će tek tada odabrati sluge.

(MONDO)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
 

*

Van mreže crvena

 • *****
  Počasni član
 • 3 277
 • 7
 • Pol: Žensko
Odg: Novi reality show "Farma"
« Odgovor #52 poslato: 10:59:21, 19.Nov.2009. »
Povratak jednog od bivših

Ove subote neće biti izbacivanja sa Farme, ali će, vrlo verovatno, biti ubacivanja nekog od bivših učesnika rijaliti-šoua.
Sa Farme je do sada izašlo ili izbačeno 11 takmičara. S obzirom na pravila šoua, ne treba očekivati da će se na Farmu vratiti neko od troje takmičara koji su sa nje svojevoljno izašli - Ana Nikolić, Saša Đani Ćurčić ili Nikola Hadži Nikolić.

Ko bi mogao da se vrati?

Tijana Dapčević je po izlasku rekla da joj je mnogo nedostajao njen sinčić, tako da je malo verovatno da je ona ta. Tomi "Panteru" Jovanoviću posle 50 dana sve je dojadilo i bio je srećan kada je izašao, a ni Olji Crnogorac nije bila tužna kada ja izašla. Štaviše, rekla je da joj uopšte neće nedostajati "kravopoison 5", kako je nazvala miris u štali u kojoj je jednu nedelju provela kao sluga.

Izbor je sužen na voditeljku Pinka BiH Tanju Đurović, Zorana Radojkovića-Pileta, kome je teško pao izlazak, rekavši da se pokazalo da se "rad ne isplati", potom na bivšu misicu Slavicu Tripunović-Dajanu i gradonačelnika Zaječara Boška Ničića.

(MONDO)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
 

*

Van mreže crvena

 • *****
  Počasni član
 • 3 277
 • 7
 • Pol: Žensko
Odg: Novi reality show "Farma"
« Odgovor #53 poslato: 01:19:20, 28.Nov.2009. »
Maja i Pile ponovo za opstanak

Maja Nikolić i Zoran Radojković-Pile boriće se u subotu za opstanak na Farmi, ali je i voditelj na TV Pink svestan da nema mnogo šansi protiv popularne pevačice.
"Ja protiv Maje nemam nikakve šanse", rezignirao je posle odluke gledalaca konstatovao Pile, koji tek što se ponovo vratio u rijaliti-šou.

Uobičajeno deljenje drvaca petkom uveče jednom od dvoje sluga proteklo je u atmosferi povišenih tenzija i novih teških reči koje su izašle pre svega iz Majinih usta. Ali, i ovonedeljna gazdarica Cakana je imala šta da joj kaže.
Maja je dobila više drvaca (negativnih glasova) od Đure, a dobila ih je od Tome, Sandre ("žao mi je što me je Maja shvatila na pogrešan način), Marka Đurovskog, Viktorije, Marine ("dobila sam od Maje dosta ružnih reči i očekujem novu porciju"), Nigora i Cakane ("potrošila si dosta ružnih reči na sve nas").
(MONDO)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
 

*

Van mreže crvena

 • *****
  Počasni član
 • 3 277
 • 7
 • Pol: Žensko
Odg: Novi reality show "Farma"
« Odgovor #54 poslato: 12:14:18, 29.Nov.2009. »
Već viđeno - izbačen Pile

Zoran Radojković Pile izbačen je sa Farme. Iako su farmeri manje - više složni u jednom, a to je da je "krajnje vreme" da se Maja Nikolić, njene štiklice i moćan glas "već jednom nađu sa one strane tarabe", to se nije desilo ni u poslednjem duelu.
Prvi put od kako je počela Farma glasovi publike su bili izjednačeni tako da je "test znanja" konačno presudio ko ostaje na imanju nakon okršaja, a to je...Maja Nikolić.
Pile se radovao povratku na Farmu. Neposredno nakon što je napustio imanje prvi put, nezadovoljno je komentarisao da se na seoskom imanju ne ceni rad već gluma i netrpeljivost, ali i da bi se vrlo rado vratio među "saborce" . Želja mu se i ostvarila kada je jedne večeri ušetao za "povratnikom" Tomom na Farmu. Ipak, Piletova sreća je trajala tek nedelju dana.
"Maja me izbaci na brzinu!", rekao je Pile nakon izlaska sa Farme. "Možda sam izašao u pravom monentu. Ovo je bila druga Farma...Na prvoj se radilo, ovde se glumilo i igralo...Svi su se promenili...Ono tamo je sad psiho-triler. Drugi ljudi, nikog nisam prepoznao". Za Gazdu je ponovo izabrao nekoga zbog koga će nedelja biti intrigantna..."Ta osoba je zaslužila da odmori u gazdinskoj kući"...
(MONDO)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
 

*

Van mreže crvena

 • *****
  Počasni član
 • 3 277
 • 7
 • Pol: Žensko
Odg: Novi reality show "Farma"
« Odgovor #55 poslato: 16:08:16, 06.Dec.2009. »
Marina ispala, rešen "slučaj štiklica"
   
Hrvatska pevačica Marina Perazić posle 76 dana napustila je rijaliti-šou Farma, iako je u duelu znanja pobedila protivkandidata Đuru "Palicu".
Seks simbol 80-ih godina ex-YU muzičke scene, a koju je tokom šoua Maja Nikolić prozivala da je "debela", vredno je učila tokom izolacije, ali je publika bila neumoljiva i poručila joj da više ne želi da je gleda na Farmi.I pored dupliranja glasova zbog pobede u duelu, Marina je ostala daleko iza Đure (33,54 odsto napsram 66,46 procenata koliko je dobio crnogorski glumac).
Marina je želela da ostane na Farmi, a izvesno je da neće oprostiti Gazda Tomi što je izabrao za slugu. Ona mu je u petak uveče, nakon što je dobila većinu negativnih glasova farmera, na Tomin komentar da je "sve ovo igra", uzvratila: "Ti si se poigrao sa mojim životom i sa mojim ćerkama".
Nekadašnja pevačica grupe Denis&Denis tokom šoua više puta je rekla da učešćem u ovakvim rijaliti emisijama (bila je i na hrvatskoj Farmi) izdržava sebe i decu. Ipak, i za ovih 76 dana zaradila je pristojnu sumu, jer farmeri za svaku nedelju provedenu na barajevskom imanju dobijaju honorar.

Produkcija Farme, takozvana Zadruga, konačno je otkrila gledaocima jednu misteru - ko je isekao štiklicu na Majinom čizmi?
Iako su mnogi "tipovali" na Marinu zbog njene netrpeljivosti prema Maji, "zločinac" je ipak novinar Sale, koji je učinio ono što je jednom krenuo da "istesteriše" njenu obuću jer ga je iritiralo stalnim tupkanjem. Sale je javno priznao da je on to uradio "u kokošinjcu", a Maja mu je oprostila. Doduše, Sale se obavezao da će joj kupiti nove čizmice, mada je ona od Zadruge već dobila novi par omiljene obuće.
"To jutro je ona došla u sobu iz štale i uradila ono njeno du-du-du i rekla: 'E, sad ću sve da ih probudim lupajući štiklicama'. Onda sam to veče to uradio, želeći da joj napravim novi model - sunđeraste štiklice koje upijaju vodu. Nisam to ja uradio nego 'Barajevski fantom', moj alter ego", ispričao je Sale.
Druga misterija, a to je ko stalno "uneređuje" ženski toalet, još nije rešena.

(MONDO)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
 


*

Van mreže crvena

 • *****
  Počasni član
 • 3 277
 • 7
 • Pol: Žensko
Odg: Novi reality show "Farma"
« Odgovor #56 poslato: 18:31:47, 07.Dec.2009. »
Viki gazduje, muškarci se svađaju
 
Poslednja izbačena farmerka Marina Perazić za novu Gazdaricu imanja izabrala je Viktoriju. Njen mandat i novonastalo prijateljstvo sa Majom sa kojom se "do juče" svađala ipak je zasenila svađa između Marka i Niggora.
Rokerka koja je od početka rijalitija razmenila "par reči" sa svim farmerima Viktorija, proglašena je za ovonedeljnog "Gazdu". Njena nedelja vlasti, iako tek počinje, izgleda da će biti jedna od najinteresantnijih od kako je počela Farma i to iz dva razloga: Prvi - Maja i Viktorija su postale prijateljica: Druga - muškarci su počeli ozbiljno da se svađaju.
(MONDO)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
 

*

Van mreže Ch

 • ******
 • 12 178
 • Zahvaljeno: 25 puta
 • 167
 • Pol: Muško
 • The start!
  • Facebook
  • Twitter
Odg: Novi reality show "Farma"
« Odgovor #57 poslato: 09:29:12, 08.Dec.2009. »
Sluge Sandra i Marko...očekivano
Ponedeljak, 7. decembar 2009. 23:12    

Nova gazdarica Farme Viktorija nije iznenadila prilikom izbora slugu - misica Sandra i Marko provešće nekoliko noći u štali.
Viktorija je želela da za slugu izabere Tomu, kako bi mu vratila što je prethodne nedelje izabrao njenu drugaricu Marinu, koja je izbačena, ali je ipak od toga odustala zbog njegovih godina.
"Htela sam da pokažem Tomi kakva je ovo igra zato što je odveo moju drugaricu u duel...Ipak, odustala sam. Sluge ove nedelje će biti - Sandra i Marko. Ne morate ništa da radite, pošteđeni ste svih obaveza, ionako vas ne viđam po kući, stalno se negde izgubite", rekla je Viktorija.

Sandrin ironični komentar je bio: "Ah, iznenađenje".
Viktorija i Sandra su imale jednu žešću svađu pre oko mesec dana kada je pevačica optužila misicu da nije dobro oprala jednu šoljicu, a Sandra joj je odgovorila "zabranjenu reč": "Viktorija, pusti me na miru, ti kriziraš!".
O Sandri ostale učesnice šoua nemaju lepo mišljenje. Maja je već govorila o njenoj "neinteligenciji", a Cakana je za manekenku rekla da je "trebalo da izađe onog trenutka kad je ušla"
Marko je u jednom intervjuu rekao da je razočaran ponašanjem Viktorije u poslednje vreme, jer se promenila i stalno nekoga huška, ogovara...A Sandri se poverio da će "biti razočaran u sebe ako ne uđe u prvih pet na kraju šoua".

Interesantno je da su i muškarci počeli da pripremaju teren za finale. Prednjače upravo Marko i novinar Sale, koji su, uz pomoć Tome, "opleli" po Nigoru.
Ovonedeljni zadatak farmera je međusobno upoznavanje, a na kraju nedelje ih čeka test. Igraće u parovima, a podela je ovakva:

Cakana i Sale;
Toma i Đura;
Maja i Topalko;
Sandra i Marko;
Bebi Dol i Nigor.

(MONDO)
 

*

Van mreže crvena

 • *****
  Počasni član
 • 3 277
 • 7
 • Pol: Žensko
Odg: Novi reality show "Farma"
« Odgovor #58 poslato: 20:22:49, 11.Dec.2009. »
Uzdasi u štali, uz Bilju i Ljilju

Marko i Sandra prešli u akciju! Druge večeri u štali najpre su se masirali, grlili, a onda je Marko jaknom prekrio kameru...
Prve večeri u štali između Sandre i Marka možda nije bilo ništa, ali je njihovo drugo veče bilo puno nežnosti, dodira i "emocija"..."Ti si moja duša i moj anđeo", rekla je Sandra Marku dok su još bili u sobi, gde i ostali ukućani a onda ga je misica zgrabila i privukla sebi.
Bio je to znak da njihovo drugo veče u društvu Bilje, Ljilje i prasića neće biti obično. Naravno, dobili su podstrek i od "tata" Tome, koji im je kao pravi "guru za đinđi-rinđi" delio savete.
Najpre su razmenili ovlaš poljupce, misica je bila baš raspoložena za nežnosti, a onda je na nagovor Marka svukla kombinezon, kako bi je on lakše izmasirao. Marko je potom nekoliko puta poljubio u leđa.
Nešto su jednom drugom šaputali, a onda je Sandra pogledala ka kameri. Moglo se zaključiti da misica hoće, ali ne pred kamerama. Marko se snašao. Mahnuo je u kameru, a onda je pokrio svojom jaknom...Sandra mu je rekla da to ne sme da radi, a on je odgovorio: "Sada ćeš da vidiš kako ne smem".
Režija je probala da prodrma kameru, kako bi skinula jaknu, ali nije uspela. Ipak, gledaoci su mogli da čuju šuškanje, nešto što je ličilo na poljupce i uzdahe."Imaš li pljugu? Baš bi mi sada prijala", rekao je Marko posle desetak minuta i potom je skinuo jaknu sa kamere i legao na krevet.
"Uf, ovo je bilo odlično", prokomentarisala je Sandra.
Da li su se samo igrali ili je stvarno bilo seksa?

(MONDO)
« Najnovija izmena:: 20:46:05, 11.Dec.2009. crvena »
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
 

*

Van mreže crvena

 • *****
  Počasni član
 • 3 277
 • 7
 • Pol: Žensko
Odg: Novi reality show "Farma"
« Odgovor #59 poslato: 02:45:24, 13.Dec.2009. »
Nervčik Sale pukao od Sandre

Novinar Aleksandar Sale Jovanović nije uspeo da uđe u finale Farme, iako je to žarko želeo.Sale je posle 83 dana provedenih na imanju u Barajevu morao da spakuje stvari i napusti rijaliti-šou, jer su gledaoci tako želeli.
Novinar je pobedio misicu Sandru u duelu znanja, ali mu ni dupliranje glasova nije pomoglo. Ubedljiva većina gledalaca (68 odsto naspram 32 procenata) želi da i dalje gleda Sandru.Pre duela Sale se izljubio sa svim farmerima, da bi "pokupio pozitivnu energiju", a kada je izgubio, prokomentarisao je: "Ostaje osoba koju su mnogi potcenili" (misleći na Sandru).

Novinar je jedan od farmera koji se najviše svađao sa ostalima, a ostaće upameno da je hteo da prebije Pileta, da je Maji isekao štiklicu, a zbog toga što je jednom pogodio sveskom bio je kažnjen direktnim ulaskom u duel, Viktoriji je rekao da "isključi mumlafon"...
Ali, brinuo je i o živini, odgajao je najvećeg domaćeg ljubimca u kući, mače Proku...

(MONDO)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
 


Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 »

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
17 Odgovora
7533 Pregleda
Najnovije: 16:44:02, 06.Jan.2010.
crvena
0 Odgovora
1555 Pregleda
Najnovije: 21:57:12, 27.Sep.2009.
miss80
2 Odgovora
852 Pregleda
Najnovije: 18:26:35, 16.Nov.2009.
crvena