Marina ispala, rešen "slučaj štiklica"
Hrvatska pevačica Marina Perazić posle 76 dana napustila je rijaliti-šou Farma, iako je u duelu znanja pobedila protivkandidata Đuru "Palicu".
Seks simbol 80-ih godina ex-YU muzičke scene, a koju je tokom šoua Maja Nikolić prozivala da je "debela", vredno je učila tokom izolacije, ali je publika bila neumoljiva i poručila joj da više ne želi da je gleda na Farmi.I pored dupliranja glasova zbog pobede u duelu, Marina je ostala daleko iza Đure (33,54 odsto napsram 66,46 procenata koliko je dobio crnogorski glumac).
Marina je želela da ostane na Farmi, a izvesno je da neće oprostiti Gazda Tomi što je izabrao za slugu. Ona mu je u petak uveče, nakon što je dobila većinu negativnih glasova farmera, na Tomin komentar da je "sve ovo igra", uzvratila: "Ti si se poigrao sa mojim životom i sa mojim ćerkama".
Nekadašnja pevačica grupe Denis&Denis tokom šoua više puta je rekla da učešćem u ovakvim rijaliti emisijama (bila je i na hrvatskoj Farmi) izdržava sebe i decu. Ipak, i za ovih 76 dana zaradila je pristojnu sumu, jer farmeri za svaku nedelju provedenu na barajevskom imanju dobijaju honorar.
Produkcija Farme, takozvana Zadruga, konačno je otkrila gledaocima jednu misteru - ko je isekao štiklicu na Majinom čizmi?
Iako su mnogi "tipovali" na Marinu zbog njene netrpeljivosti prema Maji, "zločinac" je ipak novinar Sale, koji je učinio ono što je jednom krenuo da "istesteriše" njenu obuću jer ga je iritiralo stalnim tupkanjem. Sale je javno priznao da je on to uradio "u kokošinjcu", a Maja mu je oprostila. Doduše, Sale se obavezao da će joj kupiti nove čizmice, mada je ona od Zadruge već dobila novi par omiljene obuće.
"To jutro je ona došla u sobu iz štale i uradila ono njeno du-du-du i rekla: 'E, sad ću sve da ih probudim lupajući štiklicama'. Onda sam to veče to uradio, želeći da joj napravim novi model - sunđeraste štiklice koje upijaju vodu. Nisam to ja uradio nego 'Barajevski fantom', moj alter ego", ispričao je Sale.
Druga misterija, a to je ko stalno "uneređuje" ženski toalet, još nije rešena.
(MONDO)