Novi reality show "Farma"

 • Odgovora: 69
Stranice: « 1 2 3 4 ... 7 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže crvena

 • *****
  Počasni član
 • 3 277
 • 7
 • Pol: Žensko
Odg: Novi reality show "Farma"
« Odgovor #10 poslato: 14:23:01, 01.Okt.2009. »
„Farma“ skinuta sa programa u BiH zbog četničkih pesama

PROBLEM - Rialiti šou „Farma“ ne emituje se više na televiziji „Pink BiH“, kako saznajemo, zbog pritiska tamošnje javnosti. Iz pres službe „Pinka“ rekli su da nije nikakva tajna da se „Farma“ neće više emitovati i to zbog brojnih protestnih pisama koje su gotovo svakodnevno dobijali.
- Pravi razlog za tu odluku ne znamo, ali možemo da potvrdimo da su se mnogi žalili na taj rialiti šou - rekli su iz službe „Pinka“.
Prema nekim navodima, u velikom broju pisama i mejlova najveću smetnju predstavljalo je isticanje „četničkih“ simbola nekih od učesnika. Još od ulaska u farmu mnogi učesnici su ušli sa kokardama i šajkačama, a kap koja je prelila čašu bilo je pevanje Tome Blek pantera koji je pevao „četničke“ pesme. Nakon toga urednici su odlučili da izađu u susret brojnim protestima i skinu „Farmu“ sa programa koji se emituje u Bosni i Hercegovini.

24sata
« Najnovija izmena:: 18:24:30, 01.Okt.2009. crvena »
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
 


*

Van mreže crvena

 • *****
  Počasni član
 • 3 277
 • 7
 • Pol: Žensko
Odg: Novi reality show "Farma"
« Odgovor #11 poslato: 00:35:52, 04.Okt.2009. »
Gradonačelnik se vraća Zaječaru
 

Gradonačelnik Zaječara i prvi Gazda farme Boško Ničić drugi je takmičar koji je izgubio duel i napustio učešće u rijaliti-šou.
Prošle nedelje ispala je bivša misica Slavica Tripunović-Dajana, koja je ispala i pored dobijenog duela sa Tomom "Blek Panterom", jer su tako gledaoci hteli, a ove nedelje Bošku se ispunila želja da napusti Farmu.

Bio je to čudan duel između njega i pevačice Maje Nikolić. Nisu hteli da uče i spreme se za duel, ali je Maja ipak dala jedan tačan odgovor i dobila nadmetanje. Gledaoci su ubedljivo bili na strani Maje Nikolić - dobila je 86 odsto ukupnog broja glasova, preostalih 14 odsto otišlo je na konto gradonačelnika Zaječara.Boško se sam "nudio" da ispadne. Dobrovoljno se prijavio da bude sluga i tako je povećao mogućnost da bude duelista, što je obrazložio željom da napusti Farmu pošto je, kako kaže, ispunio misiju i pokazao da političari umeju da rade, da ne beže od teškog fizičkog posla kakav traži seoski život.
"Ja sam i ušao na dve, tri nedelje, ne na duže, ni na kraj pameti mi nije bilo da se borim za novac. Ušao sam da narod vidi da i mi koji smo u foteljama umemo da radimo. Uglavnom su na funkcijama ljudi koji su potekli sa sela i koji su nekada to isto radili, ali su ovde uslovi mnogo suroviji. Morao sam da izađem zbog posla", rekao je Boško posle napuštanja Farme.
Gradonačelnik Zaječara, koji je stekao simpatije ostalih takmičara, rekao je da odnosi na Farmi nisu idilični i da misli da će biti mnogo problema do kraja.
A to što mu je žena Selena, koja je 15 godina mlađa od njega, navodno ljubomorna, Boško je samo odmahnuo rukom i rekao da za tim nije bilo razloga.

Na komentar pojedinih političkih protivnika da ulaskom na farmu kupuje "jeftine političke poene", Boško je rekao da ga to ne iznenađuje i da nema komentar, jer je to očekivano.

(mondo)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
 

*

Van mreže crvena

 • *****
  Počasni član
 • 3 277
 • 7
 • Pol: Žensko
Odg: Novi reality show "Farma"
« Odgovor #12 poslato: 22:07:26, 05.Okt.2009. »
Palica u rukama Đure
   
"Đuro Palica", kakav je nadimak glumca Branka Babovića, novi je Gazda farme na kojoj živi i radi grupa poznatih ličnosti koji se takmiče u rijaliit-šou.
Đura je dobio jednonedeljni "mandat" od poslednjeg izbačenog takmičara - gradonačelnika Zaječara, Boška Ničića, inače prvog gazde Farme.
"Brigo moja pređi na drugoga", dobacila mu je Svetlana Tanasić-Ceca, kojoj je laknulo što prepušta ulogu Gazde farme nekom drugom.
Zašto je Boško izabrao Đuru? Zato što je, napisao je Boško u oproštajnoj pismu, Đura "iskusan, odgovoran, duševan, jednom rečju, čovek na mestu".
Boško je u pismu još poručio farmerima da ne zaborave da su ušli u jednu "surovu igru, ali ipak igru". "Igrajte se, za mene je Game over", napisao je Boško i poručio im da su uvek svi dobrodošli kod njega.

Glavna tema na farmi je i dalje izbacivanje Boška, tačnije ostanak "svađalice" Maje Nikolić.
Maja je u vrlo lošim odnosima sa ženama, pre svega sa koleginicom Dragicom Radosavljević-Cakanom, a "ne miriše se" ni sa Marinom Perazić, Viktorijom, Oljom Crnogorac, pa ni sa Cecom. Maja to objašnjava uticajem Cakane na ostale ukućanke. "Cakana je slomila Viktoriju, pod njenim je velikim uticajem, a ni Ceca ne sme da pisne. I Marina ima zabranu komuniciranja sa mnom", tvrdi pop pevačica.

U međuvremenu, farmeri su dobili dnevne, ali i jedan interesantan nedeljni zadatak. Osim što treba da završe svinjac (dakle, posle krava i živine, na farmu stižu i "pigice"), farmeri treba da budu kreativni i da zabave komšije.
Oni treba sami da osmisle predstavu za komšije koja će biti prilagođena vremenu pre jednog veka. To podrazumeva da sami osmisle scenografiju, kostim i scenario za predstavu.

(mondo)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
 

*

Van mreže crvena

 • *****
  Počasni član
 • 3 277
 • 7
 • Pol: Žensko
Odg: Novi reality show "Farma"
« Odgovor #13 poslato: 00:26:53, 06.Okt.2009. »
FARMA: Ceca, Lukas i svetski prvak gosti!

Došlo je vreme za otvaranje kafića "Štala" na najzanimljivijoj Farmi u Srbiji trenutno, a pozvani gosti su se odazvali!
Svetlana Ražnatović-Ceca, Aca Lukas i svetski prvak u plivanju i jedini čovek koji može da ugrozi Majkla Felpsa, Milorad Čavić prihvatili su poziv farmera i došli su na otvaranje kafića.
"Ovo je moja Farma, živeo sam tu...", zapevali su veseli farmeri, koji su bili oduševljeni kada su videli drage goste na ulazu u kafić.
Ceca, obučena u srpsku narodnu nošnju, isekla je vrpcu, a potom su gostima, kako običali nalažu, izneti so, pogača i sir. I, naravno, po koja čašica "ljute".
A ni gosti nisu došli praznih ruku. Doneli su razne đakonije i torte.

(MONDO)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
 

*

Van mreže crvena

 • *****
  Počasni član
 • 3 277
 • 7
 • Pol: Žensko
Odg: Novi reality show "Farma"
« Odgovor #14 poslato: 23:19:52, 06.Okt.2009. »
U potrazi za mladom...

Maja Nikolić nastavlja da iritira kolege na Farmi, a novi problem izazvalo je sujeverje.
Farmeri vredno rade na pripremi predstave za komšije iz Barajeva, a Đura Palica je podelio uloge. E, tu je sad problem, jer Maja Nikolić ne želi da bude mlada.
"Neću da budem mlada, jer želim da se udam kad izađem iz ovog šou-programa", rekla je Maja Nikolić, koja iza sebe već ima bračnih iskustava.
Poželela je da se menja sa Oljom Crnogorac koja je dobila ulogu Đurine žene, ali je Olja to odbila, rekavši da su uloge već podeljene.
Ostali farmeri su pokušali da pronađu rešenje i na pamet su im padale razne opcije. Sađa Ćurčić Đani je predložio da nevesta bude on. "Pa, šta ima veze, stavim periku na glavu".
Potom je u trpezariju ušao Topalko, pa je Đaniju i Piletu sinula nova ideja. "Topalko, mogao bi ti da budeš mlada". Topalko se usprotivio: "Gde ja da budem mlada pored ovoliko žena!?".
"Cakana! Cakana bi mogla da bude mlada. Ona bi se super snašla, duhom je mlada", povikao je Pile...
Za sada, izgleda, mlade nema...

(MONDO)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
 

*

Van mreže crvena

 • *****
  Počasni član
 • 3 277
 • 7
 • Pol: Žensko
Odg: Novi reality show "Farma"
« Odgovor #15 poslato: 11:14:00, 07.Okt.2009. »
Nikola se predomislio...
 
Nikola Hadži Nikolić, frontmen grupe 357, danima je bio neraspoložen na Farmi, umalo se potukao sa Igorom Lazićem-Nigorom, preselio se iz zajedničke sobe kod Đanija u radionicu, a onda je u utorak pukao.
Prema saznanjima MONDA, Nikola je u utorak predveče odlučio da napusti Farmu, a navodni razlog je to što na žurku nisu došli gosti koje je on poželeo. A reč je o članovima grupe Bjesovi. Ipak, posle dugih pregovora sa producentima šoua, vođa grupe 357 se predomislio i vratio se na imanje.
U utorak je kulminiralo njegovo višednevno nezadovoljstvo, mada je u ponedeljak uveče bio veoma pričljiv tokom otvaranja kafića "Štala", pogotovo sa Svetlanom-Cecom Ražnatović, kojoj je čak ponudio i muzičku saradnju.

Kada se vratio na Farmu, Nikola se u utorak uveče zadržao u kuhinji u razgovoru sa Viktorijom i Cakanom. Najavio je još jedan "rez" prema onima koji ne žele da zajednica funkcioniše.
"Treba da sednemo i da pričamo. Kad se okupimo svi ćute, to me plaši i nervira. Ni hijerarhija se ne poštuje. Nije problem Đura (ovonedeljni Gazda farme), problem smo svi mi. Vidim da je svima stalo do predstave, a meni je stalo da ovo ovde funkcioniše", rekao je Nikola Viktoriji i Cakani.

(MONDO)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
 


*

Van mreže crvena

 • *****
  Počasni član
 • 3 277
 • 7
 • Pol: Žensko
Odg: Novi reality show "Farma"
« Odgovor #16 poslato: 13:55:49, 08.Okt.2009. »
Cakana napušta ‘Farmu'!

Dragica Radosavljević Cakana uskoro će svojevoljno napustiti rijaliti-šou „Farma", saznaje Press! Naime, Cakana je odlučila da na Pinkovom seoskom imanju provede najduže mesec dana i uskoro će, zbog ranije ugovorenih obaveza, otići sa farme.
Advokat Nebojša Negić, koji je već 15 godina u braku sa Cakanom, smatra da pevačica ima velike izglede da pobedi u šouu i osvoji nagradu od 100.000 evra, ali potvrđuje saznanja Pressa da bi uskoro mogla da napusti šou.

- Ona ima sve preduslove da bude pobednica. Ali, njen cilj nije bio da uđe na farmu i osvoji nagradu, već da bi istakla duhovne vrednosti i razbila predrasude da javne ličnosti žive bajkovite živote, u čemu je i uspela. Mislim da će Cakana uskoro morati da napusti šou, jer je čekaju unapred dogovorene obaveze - kaže Nebojša.
Nedić tvrdi da se njegova supruga na farmi ponaša kao i u privatnom životu.

izvor
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
 

*

Van mreže crvena

 • *****
  Počasni član
 • 3 277
 • 7
 • Pol: Žensko
Odg: Novi reality show "Farma"
« Odgovor #17 poslato: 13:45:28, 09.Okt.2009. »
FARMA: Marina Perazić i Bajaga se voleli
   
Jedna od najpoželjnijih pevačica pop-rok jugoslovenske scene 80-ih godina prošlog veka, Marina Perazić otkrila je na Farmi ljubavnu tajnu iz svog "prethodnog" života.
U razgovoru sa Oljom Crnogorac i Majom Nikolić, Marina je rekla da je bila u vezi sa Bajagom, koji je tada bio član grupe Riblja čorba i da je njoj posvetio pesmu "Kad hodaš ne zastajkuješ"...  "Bajaga me je stalno terao da pevam. Mi smo tada bili skupa. Ja sam bila poslednja godina studija, a on drugi gitarista Riblje čorbe. I onu pesmu 'Kad hodaš' napisao je za mene i meni je posvetio...Nije potrajalo, jer sam bila u Rijeci, a on u Beogradu...", rekla je nekadašnja pevačica grupe Denis&Denis, a onda je sa Oljom i Majom zapevala "svoju" pesmu.

Marina, koja je bila u braku sa bubnjarom Ivanom Feceom-Firčijem i sa kojim ima dve ćerke - Miu i Lunu, i dalje je predmet požude muškaraca iako sam ima "koju godinu više" i koji "kilogram više".
Tako pojedini farmeri primećuju da Zvezda Granda Milan Topalović-Topalko "trza" na Marinu, iako je u braku. Često je masira, voli da je zagrli, a to najviše smeta Nikoli 357 i novinaru Aleksandru Jovanoviću, koji Topalka osuđuju zbog toga.

(MONDO)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
 

*

Van mreže crvena

 • *****
  Počasni član
 • 3 277
 • 7
 • Pol: Žensko
Odg: Novi reality show "Farma"
« Odgovor #18 poslato: 21:46:34, 09.Okt.2009. »
Olja i Pile idu u duel
   
Treća nedelja na farmi i treće "šibicarenje" - farmeri u duel poslali Olju Crnogorac, a publika Pileta.
Nakon višednevne kuknjave Olji Crnogorac se polako, ali sigurno, ispunjava želja - nakon glasanja kolega "seljaka", ona je sada korak bliže izlasku sa imanja u Lisovićima i ispadanja iz rijaliti šou programa Farma.
"Želela bih da zamolim publiku ukoliko joj je stalo do mog mentalnog zdravlja i fizičkog izgleda da sve glasove u predstojećem duelu da mom protivniku", zavapila je Olja nakon proglašenja da je ona prvi duelista.
Nominaciju publike nije teško prihvatio ni Pile: "Mene kući čeka moja porodica, gde ćeš lepše!".

Najinteresantniji deo večeri bili su komentari koji su išli uz "šibice".
Toma Panters dao je svoj glas Olji zbog toga što je već javio sinu da je čeka, a Đani je glasao za nju jer je želeo da "što pre napusti paklenu kuhinju i uđe u kozmetički salon", gde će pozdraviti svoje drugarice u njegovo ime. Njih šest!
Možda najinteresantniji je bio Cakanin komentar. "Čestitam, ispunila si svoju ulogu manekenke na Farmi i želim ti srećan put", na šta joj je Olja odgovorila "Hvala, i vi ste ispunili svoju ulogu domaćice".
Dueliste očekuje izolacija i neprospavana noć...barem onog koji bude želeo da uči do ispadanja...

(MONDO)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
 

*

Van mreže Ch

 • ******
 • 12 178
 • Zahvaljeno: 25 puta
 • 167
 • Pol: Muško
 • The start!
  • Facebook
  • Twitter
Odg: Novi reality show "Farma"
« Odgovor #19 poslato: 23:27:21, 10.Okt.2009. »
Stižu misica i Bebi Dol
Subota, 10. oktobar 2009. 16:12    

Farmeri na imanju u okolini Barajeva uskoro bi trebalo da dobiju pojačanje.
Obaveze na Farmi se povećavaju - pravljenje zimnice, stavljanje kupusa, briga oko kokošaka, ćuraka, a od nedavno i svinja, postaju prevelik zalogaj za Cakanu , Maju, Đuru, Nikolu, Niggora, Tomu i ostale na poljoprivrednom dobru u Lisovićima. Pogotovo nakon izlaska Slavice Tripunović Dajane, Boška Ničića, a uskoro i Olje ili Pileta.
Iz ovog razloga organizatori rijaliti šou programa Farma spremaju iznenađenje poznatim seljacima i dovode nove stanare, tačnije stanarke.

Na farmu bi trebalo u subotu uveče, nakon izbacivanja četvrtog učesnika rijalitija, da dođu dve od sledećih budućih "seljanki" - Sandra Afrika, koja se pominjala kao potencijalna učesnica šou programa pre nego što je počeo, i jedna od dve voditeljke Pinka BiH - Rabija Gatarić ili Tanja Đurović, misica Sandra Obradović i legendarna Bebi Dol.
MONDO saznaje da će dobro i zlo, svađu oko pravljenja ručka, mešenja hleba i hvatanja kokošaka sa ostalima deliti upravo poslednje dve.
Kako će mlada manekenka iz Požarevca podnositi Cakanine komentare oko "šminkanja na Farmi" i da li će se Viktorija prisetiti "dobrih, starih dana" uz svoju koleginicu Draganu Šarić Bebi Dol, videćemo večeras.

(MONDO)
 


Stranice: « 1 2 3 4 ... 7 »

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
17 Odgovora
7536 Pregleda
Najnovije: 16:44:02, 06.Jan.2010.
crvena
0 Odgovora
1557 Pregleda
Najnovije: 21:57:12, 27.Sep.2009.
miss80
2 Odgovora
852 Pregleda
Najnovije: 18:26:35, 16.Nov.2009.
crvena