Jos jedan reality show na Pinku - "Ja imam talenat"

 • Odgovora: 17
Stranice: « 1 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže crvena

 • *****
  Počasni član
 • 3 277
 • 7
 • Pol: Žensko
Odg: Jos jedan reality show na Pinku - "Ja imam talenat"
« Odgovor #10 poslato: 14:17:40, 14.Nov.2009. »
Poslednji voz za takmičare!

Poslednja audicija, poslednji voz za domaće talente koji se nadaju statusu zvezde!
Žiriju se od pojedinih, uglavnom pevačkih "talenata", bukvalno dizala kosa na glavi. Danici Maksimović, Aleksandru Miliću i Ivanu Tasovcu verovatno je laknulo što će ubuduće gledati samo "proverene" u polufinalima.

Prvi su uspeli iz sedišta da ih dignu originalni "crno-beli" brejkeri Ilija Antić i Aleksandar Marković. Jasmina Piščević, koja "peva samo u kupatilu", oduševila je publiku originalnom, Geršvinovom verzijom "Summertime". Leto je prošlo, ali ona je dobila tri velika "da"!
Istakao se plesač Goran Vidajić, ali sa ostalima je žiri ipak iskoristio priliku da na poslednjoj audiciji bude strog. Uplašene pevačice dobijale su "ne" ili "malecno da". Zanimljivo je koliko je talentovanih pevača svoje šanse umanjilo lošim izborom pesama, ali je žiri to umeo da prepozna.
Žiri je pozdravio i nastup igrača Magic People iz Novog Sada, kao i amaterskog operskog pevača Ace Pejovića.

Za kraj, ostali su gajdaši!Aleksa Risteski (80), bio je najstariji učesnik koji je prošao u dalje takmičenje. Petar Jovanović, inače čuvar u Beo zoo vrtu (sektor najopasnijih životinja), takođe je oduševio publiku i žiri gajdama, ali i bitboks pratnjom.

Sledi pet polufinala, a nakon toga znaće se ko je najtalentovaniji učesnik najvećeg takmičarskog šoua, dobitnik profesionalnog ugovora, automobila i nagrade od 100.000 evra!

(MONDO)


 
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
 


*

Van mreže crvena

 • *****
  Počasni član
 • 3 277
 • 7
 • Pol: Žensko
Odg: Jos jedan reality show na Pinku - "Ja imam talenat"
« Odgovor #11 poslato: 14:23:48, 25.Nov.2009. »
Evo polufinalista!
 
Pevači, brejkeri, perkusionisti, mađioničari, striptizete... Svi oni imaće šansu da osvoje 100.000 evra, automobil i slavu u pet polufinalnih emisija! Ovoga puta, publika glasa!
Deveta epizoda najvećeg takmičarskog šoua donela je do sada neviđene nastupe, ali i odabir 40 najtalenata!
Nakon pregleda, kucnuo je čas da se Danica, Ivan i Mili zatvore u sobu, i počnu da većaju. Prijave kandidata ocenjivane su na osnovu glasa, stasa, raspoloženja, energije, šarma, pa čak i stajlinga! "Prođu" su imali oni koji su se obukli opušteno, ali prikazali talenat dostojan svečane odeće i pune svetske sale... Bilo je nesuglasica, ali i smeha!

Odabrani polufinalisti su...
Pevanje: Senka Petrović, Nela Vukotić, Božidar Vrećo,Tara Vukmanović, Marko Janković, Biljana Đurđević, Sandra Torodović, Pavle Joksimović, Marko Pavlović, Slobodanka Radojević, Boris i Milena, Jovana Jovanović, Sofija Petrović, Marija Lazić, Andrea Raičević, Katarina Kočetova, Jasmina Numić-Pera, Jana Nikolić i Oliver Katić

Muzika:Mateja Jezdić (bubanj), SPE (perkusije), Sandra, Darko i Danijel Piler (gudači)

Ples:USB, Aleksandra Ristevski, DC Team, Helena Rosa (erotski ples), Ultra Dance, Venera, Miloš i Helena, City dance studio, Petar i Dalibor, Goran Vidajić, Aleksandar i Ilija, Mam Talent, ! Crew

Ostalo: Za Ned Do (borilačke veštine), Marko i Vedran (Svibor), Džordž Dajmond (mađioničar), Dragana Savić (gimnastika) i Bojan Andrić (borilačke veštine)

Posle odabira ostalih najvećih talenata, sledi pet polufinala, iz kojih će biti odabrano po dvoje takmičara, odnosno tačaka. Njih deset boriće se u finalu krajem decembra za 100.000 evra, automobil i slavu!

(MONDO)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
 

*

Van mreže crvena

 • *****
  Počasni član
 • 3 277
 • 7
 • Pol: Žensko
Odg: Jos jedan reality show na Pinku - "Ja imam talenat"
« Odgovor #12 poslato: 13:02:34, 01.Dec.2009. »
Prvi finalisti

"Ja imam talenat" je dobio prve finaliste! To su mali muzičari Pilerovi i srpska Suzan Bojl, Sandra Todorović iz Jagodine.
Prvo polufinalno veče šoua "Ja imam talenat" donelo je nastupe osam polufinalista punih nade, i naravno talenta.Osim žirija, Aleksandra Milića Milija, Danice Maksimović i Ivana Tasovca, prvi put je i publika u igri, i pita se ko ostaje a ko odlazi. Sistem glasanja je takav da onaj takmičar koji ima najviše glasova automatski ide u finale, dok od drugih dvoje po broju glasova žiri bira jednog.
Scenski nastupi bili su bogatiji nego na audicijama, pa su takmičari mogli i da se srede, doteraju, "razmašu" po većem prostoru i pred većom publikom, ali verovatno i osete veću tremu.

Andrea Raičević (pevačica)
Andrea je na audiciji briljirala sa pesmom "Jedini", ali u polufinalu se nije proslavila numerom "Bonito" Madam Piano. "Ti imaš 'ono nešto' potrebno za scenu, ali pevanje je prošli put bilo bolje", ocenila je Danica.
Bojan Andrić (borilačke veštine)
Bolja koreografija, udarnička muzika, više brejkdens, Bojanov nastup je bio još žešći nego prvi put, sa čime se složio i žiri. "Da te je Čajkovski upoznao, napisao bi 'Brus Lijevo jezero' umesto 'Labudovog'", rekao je Tasovac.
Jovana Jovanović (pevačica)
Na audiciji je učenica petog razreda zaradila nadimak "leskovačka Vitni Hjuston", a u polufinalu je pokazala sav raskoš svog talenta, odabravši mnogo drugačiju pesmu, tradicionalnu "Jano mori". "Ovo je bez sumnje najlepši dečji vokal na Balkanu", oduševio se Mili.
Sandra, Darko i Danijel Piler (muzičari)
Priča dece-muzičara čija je karijera potresla je i žiri i publiku na audiciji, ali ne koliko njihov strastveni nastup. Kako god prošli u "Talentu", Pilerovima je mesto na bini nekog velikog svetskog koncertnog prostora! "Odabrali ste manje poznatu pesmu, ali vidi se da svirate srcem talenta", rekla je Maksimovićeva.
Jasmina Numić-Pera (pevačica)
Pera je i prvi put odmah okupirala scenu i pažnju, pa ne iznenađuje da je i u polufinalu bila apsolutno dominantna na bini. Pevala je energičnu "Think" Arete Frenklin. "Dobra je Areta, ali odlična je i Pera", kratak je bio Tasovac."Imaš i bolju liniju od Arete", pohvalio je nastup Mili.
Mam Talent (imitatori)
Veseli nastup imitatorskog sastava izmamio je prve oštre kritike žirija, uprkos odličnoj reakciji publike na mešavinu Džejmsa Brauna i Severine. "Otvaranje usta je talenat jedino u akvarijumu", rekao je Tasovac, dok je i jedina dama žirija bila kritična – "viđala sam i bolje".
Sandra Todorović (pevačica)
Operski vokal i neugledni stajling na audiciji su joj doneli nadimak "srpska Suzan Bojl", ali Sandra je u polufinalu bila potpuno drugačija. Glamurozna haljina, frizura i šminka, Sandra bi bila neprepoznatljiva, da nije bilo tog glasa koji je već osvojio publiku. "Jagodina je jedini grad u kojem operske dive rade u katastru", rekao je Tasovac. "Vi možete pevati bilo šta, emitovaćete lepotu u svakoj noti", ređala je komplimente Danica.
USB (breakdance)
Trojica brejkera zaista su bili impresivni u polufinalu, uz muziku iz "Otpisanih" i serije "Beni Hil" bili su neustrašiviji nego prvi put, preskakali su bicikle, imali komične elemente, nastup je bio zaista fascinantan! "Ne smem ni da zamislim koliko ste se puta povredili dok ste ovo uvežbavali", rekla je Danica. "Deco, ne pokušavajte ovo kod kuće! Roditelji, kupujte deci usne harmonike, a ne bicikle", savetovao je Tasovac.

Najviše glasova publike ubedljivo su dobili mali muzičari Darko, Sandra i Danijel Piler, koji automatski idu u finale.
Iz svih polufinala biće odabrano deset finalista, koji će se krajem decembra boriti za nagradu od 100.000 evra, automobil, profesionalni ugovor i zvanje najvećeg talenta na Balkanu!
(MONDO)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
 

*

Van mreže crvena

 • *****
  Počasni član
 • 3 277
 • 7
 • Pol: Žensko
Odg: Jos jedan reality show na Pinku - "Ja imam talenat"
« Odgovor #13 poslato: 23:55:07, 15.Dec.2009. »
Pevači u finalu

Direktno u finale se plasirao Oliver Katić, a potencijalni finalisti, koji su imali najviše glasova gledalaca bili su DC Team i Biljana Đurđević. Na žiriju je bilo da odluči: Mili je glasao za plesače, Danica za Biljanu, a Ivan Tasovac je presudio - Biljana.

Treće polufinalno veče otvorili su Boris i Milena koji su kompoziciju za nastup vežbali telefonom jer Milena živi u Kraljevu a Boris u Beogradu.
Zatim je usledio nastup gimnastičarke Dragane Savić ili "devojke od gume" kako je najčešće nazivaju. Ona se "otpakovala" iz kutije i izvela svoju gimnastičku tačku uz hit Lady Gage "Bad Romance". U beloj baletnoj haljini od svog tela je pravila neverovatne oblike. "Glasom koji miluje" Biljana Đurđević je izvela staru narodnu pesmu, a publika ju je pratila sinhronizovanim lupkanjem dlanova.
Zatim je trebao da se na sceni pojavi mađioničar Džordž Dajmond, ali zbog magije ili tehničkih problema (kako su to voditelji objasnili) nestalo je televizijskog signala.
Posle kraće pauze uz zvuke koji podsećaju na zlatno doba Holivuda, neverovatnom brzinom su uz pomoć "magičnog platna" njegova partnerka i on menjali kostime.  Božidar Vrećo koji nam je do sada pokazao da jednako dobro može da otpeva i Pavarotija i Majkla Džeksona u polufinalu je izveo italijansku baldu u stilu učesnika San Remo festivala.
Makedonska senzacija Za Ned Do izvela je ponovo krajnje opasnu tačku, a publika nije smela da pisne. Vezanih očiju sekli su krastavce koji su bili postavljeni na vratu, glavi... a klinci su pokazali umeće sa čakljama i mačem uz muziku iz filma Roki.
Sledeći je nastupio Oliver Katić koji je izvodeći pesmu Robija Vilijamsa "Feel" publiku ostavio bez daha, a "pogledom ispod obrva" oborio devojke sa nogu.
Treće polufinalno veče zatvorio je nastup plesne grupe DC Team čiji su članovi izveli pomalo bizarnu tačku, simulirajući, uz pomoć zvučnih efekata, lomljenje kostiju.

(MONDO)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
 

*

Van mreže crvena

 • *****
  Počasni član
 • 3 277
 • 7
 • Pol: Žensko
Odg: Jos jedan reality show na Pinku - "Ja imam talenat"
« Odgovor #14 poslato: 02:00:05, 23.Dec.2009. »
Ples u finalu!

Finale šou programa "Ja imam talenat" neće biti rezervisano samo za vokalne izvođače - za "malo plesa" u finalu biće zaduženi brejkeri Aleksandar i Ilija i plesni studio City Dance!Brejkeri su se direktno plasirali u finale, dok su između potencijalnih finalista Pavla Joksimovića i City Dance Studija, Tasovac, Danica i Mili kratko "većali".
Spisak do sada poznatih finalista, uz brejkere i svetske prvakinje izgleda ovako: Sandra, Darko i Danijel Piler, Sandra Todorović, Marko Pavlović, Karolina Kočetova, Oliver Katić i Biljana Đurđević. Sledeće, poslednje polufinalno veče je u subotu, 26. decembra.

(MONDO)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
 

*

Van mreže crvena

 • *****
  Počasni član
 • 3 277
 • 7
 • Pol: Žensko
Odg: Jos jedan reality show na Pinku - "Ja imam talenat"
« Odgovor #15 poslato: 19:07:33, 27.Dec.2009. »
Gitara i bubanj u finalu

Peto i ujedno poslednje polufinalno veče rijalitija "Ja imam talenat" najviše sreće je donelo Mariji Lazić i Mateji Jezdiću.
Publika je najviše glasova dala budućoj pevačici, koja nigde ne ide bez svoje gitare, Mariji Lazić koja se direktno plasirala u finale, a žiri je između malog bubnjara Mateje Jezdića i plesne Ultra Dance grupa u finale poslao budućeg muzičara.
Danica Maksimović je rekla da je ovo težak trenutak koji ostavlja posledice na sve i zbog "ponekad neujednačenih pokreta" svoj glas dala Mateji, kao i Ivan Tasovac, dok je Aleksandar Milić glasao za plesače.

Za nagradu od 100.000 evra, automobil i titulu "najvećeg talenta na našim prostorima" u ponedeljak 28. decembra, pored njih dvoje boriće se i Aleksandar i Ilija, plesni studio City Dance, Sandra, Darko i Danijel Piler, Sandra Todorović, Marko Pavlović, Karolina Kočetova, Oliver Katić i Biljana Đurđević.(MONDO)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
 


*

Van mreže crvena

 • *****
  Počasni član
 • 3 277
 • 7
 • Pol: Žensko
Odg: Jos jedan reality show na Pinku - "Ja imam talenat"
« Odgovor #16 poslato: 16:53:00, 29.Dec.2009. »
Pobeda malih muzičara!

Pobednici prvog domaćeg izdanja najvećeg takmičarskog šoua na planeti su Darko, Danijel i Sandra Piler!
Ivan Tasovac rekao je da njihova priča liči na holivudsku, i bio je u pravu. Darko, Danijel i Sandra čuli su svoje ime od voditelja, i odmah briznuli u plač! Osvojili su profesionalni ugovor, 100.000 evra i automobil.
"Novac ćemo uložiti u dalje muzičko obrazovanje", rekli su prvi pobednici šoua "Ja imam talenat".
Poslednji put u ovom serijalu, strogi žiri – Danica Maksimović, Ivan Tasovac i Aleksandar Milić Mili – imao je priliku da sudi o deset talenata, od kojih je trebalo odabrati najveći.

Najviše glasova osvojili su Marko Pavlović, Pilerovi i Oliver Katić. Prvi je otpao Marko, zatim Oliver, i pobedilo je troje malih muzičara!
Žiri je bio velikodušan, publika u studiju bučna pri svakom nastupu, ali SMS glasovi i pozivi odlučili su – pobednik koji nosi sve, 100.000 evra, automobil i profesionalni ugovor, je porodica Piler!


(MONDO)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
 

*

Van mreže crvena

 • *****
  Počasni član
 • 3 277
 • 7
 • Pol: Žensko
Odg: Jos jedan reality show na Pinku - "Ja imam talenat"
« Odgovor #17 poslato: 16:44:02, 06.Jan.2010. »
Film o pobednicima "Talenta"

O životu malih muzičara "sa ulice", pobednicima prvog serijala "Ja imam talenat" uskoro će biti završen dokumentarac.
Reditelj koji je poznat po brojnim dokumentarcima koje je snimao o Romima Tihomir Radetić završava poslednje scene filma "Čekajući sunce", u kome će biti zabeležen uspeh muzičkog tria Pilerovi.

"Dokumentarac 'Čekajući sunce' je moj treći film o Romima, koji se bavi romskom decom balkanske regije i u kome Pilerovi predstavljaju jednu od najpozitivnijih priča. Prvi film 'Violina i ljubav' govori o Romima Evrope i sniman je u Češkoj, Slovačkoj, Švajcarskoj, dok je drugi 'Cigani, psi i ljudi' sniman u celoj bivšoj Jugoslaviji", rekao je Radetić za "Blic".
On Darka, Danijela i Sandru Piler poznaje već sedam godina, a kaže da im je on birao kompozicije sa kojim su nastupali u "Ja imam talenat".

Film "Čekajući sunce" Radetić je već predstavio na svetskim festivalima, ali budući da su Pilerovi napravili veliki uspeh, odlučio je da doda nove scene, a zatim ponovo prikaže film kod nas i u Evropi.
"Imam materijal još iz vremena kada je Sandra jedva držala violinu, tako da ću sada film doraditi u montaži i slaću ga raznim televizijama kod nas i u Evropi. Pilerovi su jedina pozitivna priča u tom filmu i jedina deca koja su u regularnom životu, idu u školu i u muzičku školu i imaju veliku šansu da se izvuku od ukupno 300.000 dece koja u bivšoj Jugoslaviji žive na ulici".
Radetić planira da u Skoplju organizuje humanitarni koncert za romsku decu, zajedno sa Bobanom Markovićem, Esmom Redžepovom i Pilerovima.
Mali majstor na violini Darko Piler kaže da su se utisci u porodici napokon slegli nakon pobede, te da su zadovoljni što su deo Radetićevog filmskog projekta.
"U filmu ima scena kada smo ranije svirali u Knez Mihailovoj, iz našeg stana, a sada treba da se dogovorimo oko kraja. Sve u svemu bilo je super", kaže Darko, koji očekuje da će pozivi za koncerte i nastupe uskoro početi da pristižu, kao i da su pre nekoliko dana učestvovali u akciji sađenja jelki na Kalemegdanu.
"Bićemo ovde dok ne završimo srednju muzičku školu, a kasnije možda odemo na usavršavanje u London ili Kremonu. Sada malo odmaramo, a zatim počinjemo da radimo punom parom".

(MONDO)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
 


Stranice: « 1 2

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
69 Odgovora
16176 Pregleda
Najnovije: 11:47:34, 03.Feb.2010.
crvena
0 Odgovora
1598 Pregleda
Najnovije: 21:57:12, 27.Sep.2009.
miss80
2 Odgovora
893 Pregleda
Najnovije: 18:26:35, 16.Nov.2009.
crvena