Politika privatnosti   U cilju neometanog rada, MojForum.net prikuplja odredjene informacije od korisnika foruma ali se obavezuje da te informacije neće otkrivati trećim licima osim u slučaju kršenja Zakona. U tom slučaju informacije će biti dostupne nadležnim organima.

Koje informacije forum prikuplja od njenih korisnika?
   Svakom posetom, forum prikuplja informacije o e-mail adresi i IP adresi korisnika. Za dobijanje ovih infomacija se koriste tzv. "kolačići" - "Cookies".
DoubleClick DART kolačić
   Google koristi kolačiće kako bi prikazivao oglase. DART kolačići služe da se korisnicima prikažu jedinstveni oglasi na osnovu vaših poseta ovom i ostalim sajtovima na internetu. Prestanak koriscenja DART kolačića je moguće uz podešavanja na ovoj adresi:
https://www.google.com/settings/ads/anonymous

Koji je razlog prikupljanja ovih informacija?
   Ove informacije služe u statističke, bezbedonosne svrhe kao i u svrhu boljeg funkcionisanja foruma. E-mail adresa biće korišćena samo u slučaju kako biste primali informacije i objave sa foruma (zavisno od toga kako ste vaš korisnički profil konfigurisali).

Bezbednost informacija na forumu
   - MojForum.net nije odgovoran za ispravnost podataka, informacija, linkova koji se nalaze na stranicama foruma.
   - Na stranicama foruma nije dozvoljeno objavljivanje tudjih ličnih podataka.
   - MojForum.net se odriče odgovornosti u slučaju hakerskih napada kojim se mogu preuzeti podaci ili izazvati šteta uz pomoć ostavljenih podataka.
   - Ako ste primetili da su vaši podaci zloupotrebljeni - kontaktirajte administratora.

Dodatne informacije:
   Pravilnik i uslovi korišćenja foruma

===========

S poštovanjem, administracija foruma.