moj dejvison

• Odgovora: 7

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže mawena

• *
  • 3
  • 0
moj dejvison
« poslato: 10:21:44, 17.Mar.2009. »
Da li bi neko mogao da pogleda moju dejvison kartu? veoma mi je vazno, i znacilo bi mi ako bi neko imao neki komentar ili tumacenje... hvala vam unaprijed

*

Van mreže fog

• *
  • 55
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: moj dejvison
« Odgovor #1 poslato: 11:30:02, 17.Mar.2009. »
ja se malo manje razumem.
da li si gledala bar nesto iz nje pa da ti neko od ovih ko se bolje razume pomogne?
In your mind...

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
« Odgovor #2 poslato: 13:27:18, 17.Mar.2009. »
Dejvison...moze li mi neko objasniti kakav je to horoskop? Ja znam tumaciti Uporedni-Sinastry, Combin, Composit, za Dejvison sam cula da je neki click-srednje vrijednosti dva horoskopa, kako se dolazi do njega i kako se tumaci ne znam...ja ga u svom programu nemam!!!
" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

*

Van mreže mawena

• *
  • 3
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 13:32:41, 17.Mar.2009. »
pa ja cu evo postaviti i moju sinastriju ako to vise odgovara nekome za tumacenje..ja sam zahvalna za tumacenje bilo koje vrste... a ono sto sam ja nasla kao objasnjenje razlike izmedju dejvisona i kompozita, upravo na ovom forumu, je sledece:

Dejvison horoskop je horoskop odnosa koji postoji u prostoru i vremenu. Polozaj astroloskih tela u dejvison horoskopu je uzet iz efemerida.

Kompozit horoskop je horoskop odnosa koji ne postoji u vremenu i prostoru jer je on vestacka tvorevina. Polozaj astroloskih tela nije uzet iz efemerida vec se matematickim putem dobija midpoint svakog pojedinacnog astroloskog faktora. Nalazenjem njihove sredine dobijamo nove polozaje astroloskih faktora a tim i novu natalnu kartu tj kompozit kartu za odredjene osobe.

vison chart (dejvison horoskop) je horoskop odnosa dve osobe. Ona se dobija tako sto se racuna sredina izmedju dva datuma, sata i mesta. Na taj nacin dobijamo novi datum za koji se u efemeridama moze naci raspored planeta. Predstavlja rezultat uzajamnog delovanja dva energetska polja ali koji se u odnosu na kompozitni moze pratiti u vremenu i prostoru..

Dejvison karta inace ima izgled kao i svaka druga natalna karta ali je odnos dve osobe predstavljen kroz jednu kartu- davison chart. Izracunavanje dejvison karte je najpreciznije pomocu nekog astroloskog programa.

Praksa je pokazala da se dejvison smatra vaznijim nego kompozit.

*

Van mreže mawena

• *
  • 3
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 13:33:31, 17.Mar.2009. »
ups...zaboravih sinastriju..evo sad...

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
« Odgovor #5 poslato: 13:56:07, 17.Mar.2009. »
Da li bi neko mogao da pogleda moju dejvison kartu? veoma mi je vazno, i znacilo bi mi ako bi neko imao neki komentar ili tumacenje... hvala vam unaprijed

U cemu je problem? Sta je problem u vasoj vezi?
Ako zelis da dobijes sigurno tumacenje i detaljno imas ovu temu http://www.mojforum.net/index.php/topic,110.0.html

Dejvison...moze li mi neko objasniti kakav je to horoskop? Ja znam tumaciti Uporedni-Sinastry, Combin, Composit, za Dejvison sam cula da je neki click-srednje vrijednosti dva horoskopa, kako se dolazi do njega i kako se tumaci ne znam...ja ga u svom programu nemam!!!

Objasnjeno: http://mojforum.net/index.php/topic,1478.0.html
                 http://mojforum.net/index.php/topic,1473.0.html    (mah:mah)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže Lea

• **
  • 257
  • 0
« Odgovor #6 poslato: 15:28:03, 17.Mar.2009. »
Meni su objasnjavali kompozit i receno mi je da prva kuca uvijek predstavlja muskarca,a sedma zensku,pa se na taj nacin "vidi" ko sta ocekuje od tog odnosa.Tumacenje se obavlja bas kao i natal,i vidi se konkretno gdje su problemi a gdje ili u cemu dobro funkcionisete.Ali kao sto vec negdje spomenuh,opet je natalna glavna za sve,cak i ako nam sa nekim davison ili kompozit bude "savrsen" tesko da ce uvijek biti tako ako nam nasa natalna to ne potvrdjuje.Naravno,charobnjak ce ti sigurno pomoci samo ne znam...postoje pravila...on ce odluciti...

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
« Odgovor #7 poslato: 16:20:49, 20.Mar.2009. »
Mawena, hvala ti na odgovoru, sad znam sta je to u mom programu, mi to zovemo Klick-horoskop, srednje-prosjecne vrijednosti enrgija, dvije osobe, koje postoje u vremenu i prostoru! Stvarno me bunilo i pitala sam se kako se dobija, jer u mom profesionalnom-programu-Galiastro se sve moze naci cak i pojedninacni npr.MO-horoskop, SO-horoskop itd....za doticnu osobu, sto nam moze pribliziti njeno dusevno stanje, njen EGO---itd...
" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000