V (peta) kuca - peto polje

• Odgovora: 144
Stranice: « 1 ... 10 11 12 13 14 15 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže jenny

• *
  • 3
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: V (peta) kuca - peto polje
« Odgovor #110 poslato: 15:07:12, 30.Jun.2013. »
Jel bi mogao neko samo da baci pogled na moje polje LJUBAVI :) mnogo bi mi znacilo u ovom trenutku :) samo osnovno, 3,4 recenice... plizzz :)

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 14
« Odgovor #111 poslato: 21:42:45, 30.Jun.2013. »
mozes li da uradis ovu natalnu u astrodientsu,ovde se ne vidi fino,mislim na orbise i na aplikacije i separacije...
i postavi pitanje na temi 5 polje  :) da ne idemo  (offtopic) :)

*

Van mreže jenny

• *
  • 3
  • 0
« Odgovor #112 poslato: 23:14:43, 30.Jun.2013. »
Postavila sam :)

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • 14
« Odgovor #113 poslato: 06:33:08, 01.Jul.2013. »
tebi peta kuca,kuca ljubavi pocinje u blizancima pa bi se reklo da dosta povrsno ulazis u veze,da si sklona flertu,ja bih rekla da ne razmisljas previse dok ne udjes u vezu,ali vladar merkur ide u raka pa se to sve vrlo brzo mijenja pa si ti u vezi veoma subjektivna,podredjujes sve osjecanjima,ne logici i razumu,veoma osjecajna i emotivna,ali i nesigurna,zakljucci i razmisljanja pod uticajem emocija.vladar petog polja ti je u sestom polju,pa bih rekla da momke upoznajes na poslu,vezano za posao...imas opoziciju vladara 5 polja i neptuna koji je u 12 polju,mislim da ti moze donositi tajne veze,veze u kojima moze biti i lazi i prevara,veze u kojima neces biti u stanju da sagledas realno partnere..imas trigon plutona i vladara 5 kuce,sto ti moze donijeti malo jace veze,da kazem sa dubljim emocijama,strastvene,gdje nece biti povrsnosti... sad ne znam koji ti je aspekt jaci od ova dva,koji separacija koji aplikacija...
i venera ti je u raku,sto ti pojacava emotivnost,venera ti nije aspektovana

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #114 poslato: 00:31:50, 30.Okt.2013. »
Ja sam procitala na jedan astroloski sajt da osobe se 5tom kucom u Raku teze na zasnovanje ljubavi sa zauzetim partnerima. Muskarac ulazi u vezu sa udatom zenom, a zena sa ozenjenjim muskarcem. 5ta kuca u Raku isto je pokazatelj sudbinske ljubavi i ljudi sa ovakvim polozajem ove kuce traze jedan od roditelja u partnera - muskarce majku, a zene oca. Kod mene 5ta kuca je u Raku i pocinje na 7mi stepen Vage. Nemam planete u 5tu, a vladar Mesec je egzaltiran u Biku u 2gu kucu na 9ti stepen Strelca. Venera mi u Vagu u 7mu kucu, na 16ti stepen Raka. Ima li istine u ovo?

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • 7
« Odgovor #115 poslato: 12:35:44, 30.Okt.2013. »
Ja sam procitala na jedan astroloski sajt da osobe se 5tom kucom u Raku teze na zasnovanje ljubavi sa zauzetim partnerima. Muskarac ulazi u vezu sa udatom zenom, a zena sa ozenjenjim muskarcem. 5ta kuca u Raku isto je pokazatelj sudbinske ljubavi i ljudi sa ovakvim polozajem ove kuce traze jedan od roditelja u partnera - muskarce majku, a zene oca. Kod mene 5ta kuca je u Raku i pocinje na 7mi stepen Vage. Nemam planete u 5tu, a vladar Mesec je egzaltiran u Biku u 2gu kucu na 9ti stepen Strelca. Venera mi u Vagu u 7mu kucu, na 16ti stepen Raka. Ima li istine u ovo?

Da li ima istine u ovome ti sama znas mada meni nije logicno zasto bi ljudi sa vrhom pete u Raku trebalo da imaju tu tendenciju.
Tebi je generalno lepa postavkapete kuce, vladar Mo je egzaltiran pa bi trebalo da imas ok veze i da pucas na visoko pri izboru partnera,a opozicija sa Sa mozda da i starije partnere, a mozda ima i cestog udaljavanja izmedju tebe i partnera, tipa da se svadjate i mirite, da s vremena na vreme dodje do udaljavanja.

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #116 poslato: 13:30:29, 30.Okt.2013. »
Ovan na vrhu pete konjukcija Ju koji je dispozitor asc i čini se, na prvu loptu lak ulazak u veze ali ne taj Ma90Sa, Ma90Ur, pravi i konjukciju sa MC u djevici u devetoj, i čini mi se sve ovo daje kočenje plus prezahtjevna sam a nastavak i veći dio kuće je u biku, Ve u vagi u desetoj ali egz kvadrat Ne, konjukcija So (širok orbis i sep), konjukcija jmc .. i jedino, e sad, valjda dobro taj sekstil na asc  :-\

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • 7
« Odgovor #117 poslato: 14:06:24, 30.Okt.2013. »
Ovan na vrhu pete konjukcija Ju koji je dispozitor asc i čini se, na prvu loptu lak ulazak u veze ali ne taj Ma90Sa, Ma90Ur, pravi i konjukciju sa MC u djevici u devetoj, i čini mi se sve ovo daje kočenje plus prezahtjevna sam a nastavak i veći dio kuće je u biku, Ve u vagi u desetoj ali egz kvadrat Ne, konjukcija So (širok orbis i sep), konjukcija jmc .. i jedino, e sad, valjda dobro taj sekstil na asc  :-\

Jeste Ma vl.pete ali je u analiticnoj Devici pa ne znam koliko je to klasicno Marsovski. Kako ti se odrazava 90 sa Saturnom?
Tri planete u Devici, nista kod tebe nije na prvu loptu i nepromisljeno  ;D

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #118 poslato: 14:28:56, 30.Okt.2013. »
Zbog Ju0 vrh pete u ovnu zato sam mislila to na prvu loptu a ne zbog Ma u djevici plus kvadrat Sa kočenje, kasan ulazak u veze, malo veza bar mislim, a jesam kalkulator mislilm nema ništa nepromišljeno  8)

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #119 poslato: 15:46:26, 30.Okt.2013. »
Da li ima istine u ovome ti sama znas mada meni nije logicno zasto bi ljudi sa vrhom pete u Raku trebalo da imaju tu tendenciju.
Tebi je generalno lepa postavkapete kuce, vladar Mo je egzaltiran pa bi trebalo da imas ok veze i da pucas na visoko pri izboru partnera,a opozicija sa Sa mozda da i starije partnere, a mozda ima i cestog udaljavanja izmedju tebe i partnera, tipa da se svadjate i mirite, da s vremena na vreme dodje do udaljavanja.

Da, i meni nije logicno bas da svi ljudi koji imaju 5tu u Raku teze da oformuju veze sa zauzetim partnerima. Tako sam citala, mozda je i to jedan od nacina na koji se tumaci ova kuca. Elem, nije ni bitno. Ko kako voli - nek izvoli. Kod mene ova opozicija Mesec-Saturn daje pre svega fizicku daljinu ( on radi u drugi grad, pa cesto smo razdvojene )... Inako, da, ja volim starije muskarce  :)

Stranice: « 1 ... 10 11 12 13 14 15 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000