V (peta) kuca - peto polje

• Odgovora: 144
Stranice: « 1 ... 8 9 10 11 12 ... 15 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • Pol: Žensko
  • I reč je dodir.. ako znaš..
Odg: V (peta) kuca - peto polje
« Odgovor #90 poslato: 07:10:17, 19.Mar.2013. »
I taj Pl koji ti nosi te transformacije o kojima pričaš će se kasnije odražavati sve više na polje posle pošto je jako blizu šestom.. dosadih više neka neko nešto doda...
zna li ko da li mi stoji u narednom periodu neki novac sa kladionice recimo, vl horoskopa Ju u petoj pa sekstil ialko širi orbis sa uranom u prvoj, ima li nekog tranzita da pokrene ovo, ja se kladila  :)

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 14
« Odgovor #91 poslato: 07:50:34, 18.Jun.2013. »
moze li da uran da veze sa dosta starijim partnerima kada se nadje u 5 kuci,mislila sam da je to saturn koji je vladar 5 kuce u jarcu,medjutim kazu da za vecu razliku je uran odgovoran?

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #92 poslato: 13:42:30, 19.Jun.2013. »
moze li da uran da veze sa dosta starijim partnerima kada se nadje u 5 kuci,mislila sam da je to saturn koji je vladar 5 kuce u jarcu,medjutim kazu da za vecu razliku je uran odgovoran?

I ja mislim da Uran daje veću razliku u godinama, ali to može biti i neko ko je malo više stariji, ili malo više mlađi. Karleuši je vladar drugog braka - 9. kuća u vodoliji - Uran u škorpiji u 5., pa se udala za fudbalera - 5. kuća, koji je mlađi od nje 6 godina - vjerovatno je mlađi, jer je Uran u petoj kući, koja se odnosi na mladost.

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • 14
« Odgovor #93 poslato: 13:28:16, 20.Jun.2013. »
slazem se,mozda meni dje je uran u jarcu daje starije,ali to je svaki put tako i nisu bas male razlike u godinama,cak vise od 10 godina,da ne kazem tacno koliko  :-[  pa cu krivicu pripisati uranu u jarcu u 5 kuci  :)
« Najnovija izmena:: 13:30:51, 20.Jun.2013. volonter »

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #94 poslato: 18:19:26, 20.Jun.2013. »
Da, da, kod tebe se to odrazilo na ekstremno starije muškarce... Ali vidi, ja nikad nijesam imala posla sa puno starijim od mene, sve vršnjaci i do 2 godine mlađi, i jedan 6 godina stariji i to je to. A vladar 7. mi je u 5. - Saturn u škorpiji, Sa0Pl, So0Sa, Sa120asc, Mo60Sa.

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • 14
« Odgovor #95 poslato: 22:00:13, 20.Jun.2013. »
ova dva pozitivna aspekta mi se bas svidjaju,partner u dobrom odnosu sa podznakom i Mo koji tebe predstavlja kao zenu,pa mislim da cete se bas dobro slagati u braku,da cete odgovarati jedno drugom,prvenstveno kao licnosti i osobe,a zatim i kao partneri. a ova konjukcije dace mu plutonovske osobine mozda i takav tip karijere njemu ce donijeti,ali opet neku dobru poziciju dje ce biti priznat i dje ce sijati (sunce)  :) to ti je za muza
a za momke ko je vladar 5 kuce dje je otisao u kom je znaku koji su aspekti?ima li jos neka planeta u 5 kuci osim sunca plutona i saturna
jesu te mozda nekad bar u mislima privukli ozenjeni muskarci,zbog sunca u 5 kuci?
a pretpostavljam da ti je pluton u 5 donio bar jednu fatalnu vezu? :)
« Najnovija izmena:: 22:06:08, 20.Jun.2013. volonter »

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #96 poslato: 22:05:27, 20.Jun.2013. »
O hvala lijepa, nadam se da će biti tako. Dešavalo se da mi se svidi oženjeni, ali čim saznam bježim, tako da nijesam bila nikad u vezi za oženjenim ili muškarcem u vezi. Bila je jedna plutonska veza, da. A peta mi počinje u vagi i uklještena je škorpija. Vladar je Venera u 4. kući na 29. stepenu djevice u konjukciji sa vladarem 11. kuće Marsom u djevici. Ve0Ma su mi u kvadratu sa Mo0Ne, to ne valja i kvari sliku. U petoj kući su mi još So0Me u škorpiji, sve četiri planete uklještene.
« Najnovija izmena:: 22:08:22, 20.Jun.2013. bielenda »

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • 14
« Odgovor #97 poslato: 22:13:20, 20.Jun.2013. »
kako ti djeluje taj kvadrat,kako bi ga ti opisala?
5 kuca u vagi,bitna su ti partnerstva i tezis njima,vladar venera u 4 kuci,rekla bih da momke sreces uglavnom u svom rodnom mjestu,ili da ih znas odnekud ranije,ili su ti kuci dolazili sto je najmanje vjerovatno :) u djevici,pretpostavljam da razmisljas dosta o vezi prije nego udjes u nju,da vagas razloge za i protiv,da dosta slusas razum kad je ljubav u pitanju,mozda i sitnicama dajes previse znacaja. konjukcija sa marsem,mislim prilicno burne veze,strastvene,vatrene dalo bi i ljubomoru i svadje ali mislim da to opet djevica dosta regulise i kontrolise  :)

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #98 poslato: 22:16:31, 20.Jun.2013. »
Taj kvadrat mi je dao vječito nezadovoljstvo i hroničnu razočaranost u muškarce  ;D, zatim podosta platonskih i neostvarenih ljubavi. Ovo za Veneru u djevici je tačno što si opisala, takođe i da ih znam od ranije i da su iz mog mjesta. :)

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • 14
« Odgovor #99 poslato: 22:22:21, 20.Jun.2013. »
imas dosta planeta ukljestenih u skorpiji,saturn upravo prolazi kroz skorpiju,mislim da ti ih on moze aktivirati,tj. te zakljucane planete otkljucati,kazu da tranziti ukljestene planete aktiviraju,mogao bi to biti saturn...
ne0mo ti je dao mastanje i idealizaciju,jedno ocekivanje a zbog kvadrata sa ve0ma dobijas drugo,odnosno ono cemu se nadas i sanjas je jedno a dobijas drugo,dve konjukcije su u konfliktu...

Stranice: « 1 ... 8 9 10 11 12 ... 15 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000