V (peta) kuca - peto polje

• Odgovora: 144
Stranice: « 1 ... 12 13 14 15 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Aco p

• *
  • 62
  • 0
  • Pol: Muško
Odg: V (peta) kuca - peto polje
« Odgovor #130 poslato: 08:34:47, 29.Apr.2014. »
Postovanje Ako je Uran vladar pete kuce ,meni je peta kuca u raku bez ijedne planete , prazna a Uran mi je u devetom polju unapred hvala.http://www.dodaj.rs/f/1m/Ho/4LsZJ55S/astrow2gw01acophp5311224.gif

*

Van mreže tinkerbell

• **
  • 299
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
« Odgovor #131 poslato: 12:07:12, 29.Apr.2014. »
Aco tebi je vladar pete Mjesec jer ti peta pocinje u Raku... vladar pete je u drugoj kuci  u ovnu

S obzirom da ti peta pocinje u Raku-trebao bi biti dosta osjecajan tip, isto tako vezan i za porodicu ali Mjesec u 5 ili kao vladar pete kuce je i pokazatelj nestabilnog ljubavnog zivota ... ti tezis ka osjecajnim ali i u simbolici znaka ovna i Mjesec ti pravi dobar aspekt s Neptunom, Plutonom i Merkurom- znaci osjecajni tipovi, romanticni , pluton - tamnije, misteriozne a Merkur- inteligentne , obrazovane...za tip djevojke koja te privlaci gledamo Veneru, tebi je u  7 kuci- djevici- znaci privlace te skromne, pedantne djevojke.. sve u simbolici znaka Djevice iako ti Venera pravi napete aspekte -kvadrat sa Jupiterom i Uranom - ipak i napet aspekt s Jupiterom ne moze biti los samo moze malo umanjiti njegovo dobrocinstvo mada Uran sa venerom daje dosta buran ljubavni zivot, dosta promjena,veze se naglo prekidaju ili cak poznanstva preko interneta sve je to u simbolici Urana mozda da brzo pocne, sve je nazgled idealno, a onda se sve to idealno naprasno razbije, pukne... inace mislim da ce ti zena biti jako lijepa ipak je Venera u ljudskom znaku i pametna njome vlada Merkur- planeta inteligencije  i pravi ti lijep aspekt sa Saturnom- ozbiljjniji tip, tradicionalan mozda i starija od tebe ali posto ti je umetnuta kuca . mozda se neces ozeniti previse mlad..brak malo kasnije...to je moje vidjenje ako neko ima sta da me ispravi ili doda slobodno :) pozz
« Najnovija izmena:: 12:18:02, 29.Apr.2014. tinkerbell »

*

Van mreže Aco p

• *
  • 62
  • 0
« Odgovor #132 poslato: 14:57:59, 29.Apr.2014. »
Upravu ste ja sam osecajan i vezan sam za porodicu  nevolim svadje nasilje , na kojim mestima treba da se krecem da bi upoznao devojku koju ste opisali ,kada kazete da se necuu ozeniti previse mlad ,ja imam 30 godina i po vasem misljenju koliko ce ta  devojka biti starija od mene ,licno mislim da godine nisu toliko bitne ,ali i netreba ici u krajmnost

*

Van mreže tinkerbell

• **
  • 299
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
« Odgovor #133 poslato: 15:23:52, 29.Apr.2014. »
Aco  ne bih ti znala reci kada ces se tacno  ozeniti, moze se i to  odrediti putem arapskih tacaka ali ja to  jos ne znam to  pitaj nekog iskusnijeg od mene :) ..vladar pete odredjuje gdje upoznajes predbracne ljubavi.. a vladar sedme gdje upoznajes suprugu tvoj vladar 7 je u 8- Zena predstavljena suncem, moze biti starija jer Veneru aspektuje Saturn - ne znam tacno bas a ne mora znaciti da ce biti starija moze biti i dosta ozbiljna ili ko nzervativniji tip ili tako  nesto .... velika privlacnost..mozda osoba koja se bavi javnim poslom..  polozaj vladara ukazuje na  vezu sa mnogo strasti, koje cuvaju odnos..mjesto upoznavanja pa simbolika osme kuce mi je malo neobjasnjiva ali evo navescu : opasna mjesta,bolnice,mozda neki opasan posao partnera.. eto neka jos neko kaze jesam li u pravu , malo mi je konfuzno rastumaciti mjesto upoznavanja u 8 kuci...

*

Van mreže Aco p

• *
  • 62
  • 0
« Odgovor #134 poslato: 21:43:43, 29.Apr.2014. »
A da li cu imati neku vezu pre Braka u blizoj buducnosti bar kratkotrajnu unapred hvala.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #135 poslato: 02:24:21, 30.Apr.2014. »
Aco  ne bih ti znala reci kada ces se tacno  ozeniti, moze se i to  odrediti putem arapskih tacaka ali ja to  jos ne znam to  pitaj nekog iskusnijeg od mene :) ..vladar pete odredjuje gdje upoznajes predbracne ljubavi.. a vladar sedme gdje upoznajes suprugu tvoj vladar 7 je u 8- Zena predstavljena suncem, moze biti starija jer Veneru aspektuje Saturn - ne znam tacno bas a ne mora znaciti da ce biti starija moze biti i dosta ozbiljna ili ko nzervativniji tip ili tako  nesto .... velika privlacnost..mozda osoba koja se bavi javnim poslom..  polozaj vladara ukazuje na  vezu sa mnogo strasti, koje cuvaju odnos..mjesto upoznavanja pa simbolika osme kuce mi je malo neobjasnjiva ali evo navescu : opasna mjesta,bolnice,mozda neki opasan posao partnera.. eto neka jos neko kaze jesam li u pravu , malo mi je konfuzno rastumaciti mjesto upoznavanja u 8 kuci...
na groblju, u nekom hodniku, mračnim i zabitim prostorima, u blizini reke, vode, na morbidnim mestima generalno
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Aco p

• *
  • 62
  • 0
« Odgovor #136 poslato: 08:17:33, 30.Apr.2014. »
na groblju, u nekom hodniku, mračnim i zabitim prostorima, u blizini reke, vode, na morbidnim mestima generalno
Postovanje ja se bas i nekrecem po tim mestima pored vode da blizu mene je reka Lim ,da li treba da se krecem po navedenim mestima i da li cu imati vezu sa nekom devojkom pre braka.

*

Van mreže Aco p

• *
  • 62
  • 0
« Odgovor #137 poslato: 10:52:38, 30.Apr.2014. »
Trebali da se krecem po mestima koja ste naveli

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #138 poslato: 15:34:06, 30.Apr.2014. »
Acop, nekako ne mogu nikoga da savetujem da se kreće po grobljima, mračnim mestima i sl, ali eto uz reku zašto da ne  :) s tim što sam naveo ta mesta da bih upotpunio simboliku, gde se možete susreti  (mah:mah)
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Aco p

• *
  • 62
  • 0
« Odgovor #139 poslato: 15:57:45, 30.Apr.2014. »
uU kom vremenskom periodu ce doci do susreta ,imate li neko misljenje o tome , bar priblizno unapred hvala.

Stranice: « 1 ... 12 13 14 15 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000