Simbolika u natalu

• Odgovora: 82
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 9 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
Odg: Simbolika u natalu
« Odgovor #30 poslato: 02:53:50, 11.Jun.2012. »
mislim da saturn oznacava pre malje,tj dlake po telu,a da je kosa venera ;D
ne znam,znam samo da me to uzasava,jer ceo zivot imam probleme sa kozom,povredama,ranama,pa sad trpim agresivne metode skidanja istih,ako me i kosa izda to bi bio vrhunac...

Carter samo to navodi onako usput,a ja proverio u praksi i npr kod ljudi sa Ju u 1.polju a Sa u 8.polju ni trunke sala,vec kost i koza,cist saturnov izgled...ne znam po kom osnovu ali ima istine
Oziljci,rane,to sve hoce od Pl  :roll: Recimo kod mene je Me60Pl,znaci jos pozitivan aspekt,i imam oziljke po rukama.Redovno mi ruke stradaju.Dobro je pa mi lice Pl nije dirao,a mogao je zbog Mo0Pl u prvoj kuci.Jos Asc Vaga,pa  Ve u Cap,uzasno osjetljiva koza  :(  Ako te brine gubitak kose konkretno,naznake za to se dobijaju vec u tvojim godinama,e sad,ako ih nemas,vjerovatno ce te kosa dobro posluziti i kasnije :)

A ako osoba ima So u 8. kuci?Dispozitor je Me u Raku,iz 9.,  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #31 poslato: 03:07:37, 11.Jun.2012. »
pa ako je verovati Carteru,onda bi imala ponesto i od suncevog tj lavovskog izgleda...siri nos,bademaste svetle oci,mackast hod,kao na federe,sire lice sklono rumenilu,lepu svetlu kosu...

nemam naznake,kosa mi je bas jaka,jedan od mojih aduta ;D zato i tripujem ovoliko...
verovatno se kod tebe pl sprema da napravi oziljke na materici,reproduktivnim organima...
nadam se da nece ;)
jel imas tetovazu? obicno sco voli tetovaze...
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #32 poslato: 10:48:36, 11.Jun.2012. »
Omg,iskreno se nadam da nece,da ce zaobici reproduktivni trakt kao sto je zaobisao lice  :) Ne vjerujem da ce ista biti "grivi",ako do sada nisi poceo dobijati zaliske,gubiti kosu,onda cisto sumnjam da ce se to desiti kasnije.Muskarci u simbolici Lava po pitanju kose idu do extrema,ili imaju bujnu kosu o kojoj stvarno vode racuna ili budu celavi,zato sto vrlo rano izgube kosu.

Obozavam tetovaze  ;D trenutno nemam ni jednu,ali se spremam da napravim ovakvo nesto na rucnom zapescu.
Infinity i Ouroboros u jednom,kao sto sam rekla,taj simbol mi je dosta blizak,a u tome jedino vidim svhu tetoviranja.Ne volim kad se tetoviraju imena i sl.
Kazu da se po pitanju tetoviranja gledaju i Ne(slika),Ma(igla),Sa(bol) i Ve(koza).S tim da navodno polozaj Ve odlucuje o simbolici onog sto se tetovira.Kod mene se nije odrazila u tom smislu,vec mozda u odnosu na poziciju,posto se o zglobu radi,a u okviru Jarceve simbolike su zlobovi i kosti.Kod simbolike je meni izgleda presudila Sco  ;D
« Najnovija izmena:: 11:03:54, 11.Jun.2012. Ouroboros »
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #33 poslato: 12:28:27, 11.Jun.2012. »
da,svidja mi se... ja imam tetovaze na rukama i ledjima,valjda sto su mi sa i ne u 3.oj pa radim ramena i podlakat,a mars i venera u lavu,u 10.kuci ledja,kicma..
ne radim kineska slova,imena i gluposti bez smisla,to ne volim...

moja drugarica ima Mo u sco u 0ma,pl u 12.kuci pa je stavila pirsing na pupak ;D zene pirsing vise privlaci

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #34 poslato: 12:41:02, 11.Jun.2012. »
da,svidja mi se... ja imam tetovaze na rukama i ledjima,valjda sto su mi sa i ne u 3.oj pa radim ramena i podlakat,a mars i venera u lavu,u 10.kuci ledja,kicma..
ne radim kineska slova,imena i gluposti bez smisla,to ne volim...

moja drugarica ima Mo u sco u 0ma,pl u 12.kuci pa je stavila pirsing na pupak ;D zene pirsing vise privlaci

Mene ne privlaci pirsing,nekako me kreativno ogranicava,vise mogu da me izraze tetovaze :) ali posto je njoj konjukcija sa Ma,to mi vise i lici na pirsing nego na tetovazu.Moja drugarica takodje ima Mo u Sco60Ma,Ma na Asc pa ima pirisinge duz cijele ivice uha,a sklona je i tetovazama.Nesto opet gledam kod sebe,haha imam sve transcedente koji ukazuju na tetoviranje na mjestu,sem aspekta Ve/Sa,ali kao da ga i imam,buduci da je Ve u Cap,neaspektovana sem mekih aspekata ka Asc i Regulusu,mogu komotno racunati kao da je u kontaktu sa Sa :) Pa Ne koji je konjuktovan od strane Me i Ma,pa sve to pod velom Sa.Hm,bas se vidi :)
Natalna

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #35 poslato: 13:02:33, 11.Jun.2012. »
pa nista,baci se pod iglicu ;D

a sta treniras? ako je mars sport,a u jarcu u 3.kuci...atletika,tenis,gimnastika? lupam sad

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #36 poslato: 13:05:05, 11.Jun.2012. »

a sta treniras? ako je mars sport,a u jarcu u 3.kuci...atletika,tenis,gimnastika? lupam sad

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #37 poslato: 13:13:33, 11.Jun.2012. »

I'll,I'll  ;D

Trenutno se bavim fitnessom,buduci da sam "posvadjana" sa sportovima sa loptom ,a uskoro treba da se bacim i u vode padobranstva (Ma0Ur) :D To mi je nesto posebno,samo mi je malo upitna oprema koju imaju u tom padobranskom klubu,pa sam sve do sad oklijevala.

Nego,sta mislis,gdje se gleda natprosjecno dobro culo mirisa?Mozda ova  Me0Ne? Stalno nesto njuskam,osjetim i najmanje promjene u vazduhu,strasno sam osjetljiva na miris tijela drugih ljudi  :-\
Natalna

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #38 poslato: 13:22:52, 11.Jun.2012. »
ne vidim dobro,ali mislim da imas ma0ne..mars je culo mirisa,a ne je vrlo senzitivan...

ovo za padobranstvo mi se svidja,probao bih to,ali sa mojim ur0sa,ur90 i po ma,ma90pl ne bih ;D

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #39 poslato: 13:24:05, 11.Jun.2012. »
ne vidim dobro,ali mislim da imas ma0ne..mars je culo mirisa,a ne je vrlo senzitivan...

ovo za padobranstvo mi se svidja,probao bih to,ali sa mojim ur0sa,ur90 i po ma,ma90pl ne bih ;D

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 9 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000