Simbolika u natalu

• Odgovora: 82
Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 9 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
Odg: Simbolika u natalu
« Odgovor #20 poslato: 00:57:45, 11.Jun.2012. »
to znaci da ti je data velika snaga i izdrzljivost,mogucnost da nesto zapocnes,sve u zavisnosti odakle mars dolazi,ukoliko je aspektovan dobro daje uspeh u svim akcijama koje preduzmes,ali pod uslovom da tu snagu i energiju ne zloupotrebis i da ne podlezes besu jer ga neces moci metabolisati,iskanalisati..
vise ce se odnositi na tvog partnera,on ce biti u novom fazonu,zacetnik necega,pionir,vrlo muzevan,kvalitetan muskarac
dobro je to sve ;D
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
« Odgovor #21 poslato: 01:01:23, 11.Jun.2012. »
Ma0Ur tesko odolijeva bijesu,na sopstvenu stetu  :roll:
A to za partnera,ajde bar nesto dobro,vec mi se namracilo pred ocima  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #22 poslato: 01:16:27, 11.Jun.2012. »
a koji je orbis dozvoljen za cvorove? npr meni je mars na 16 a smč na 26 stepenu,pa bi to trebalo da bude konjukcija,a samo su one i bitne,ali mislim da je prevelik orbis? ;D
venera mi je jadna na 17 stepenu,njoj nema leka,partnerku mi odnese losa karma ;D

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #23 poslato: 01:19:26, 11.Jun.2012. »
greska,govorio sam o juznom cvoru...

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #24 poslato: 01:45:17, 11.Jun.2012. »
Partnerka bi mogla biti lijepa i uspjesna.Ti bi mogao imati dosta koristi od tog braka.Mada je malo problematican ovaj Mo90Ve,kao i Mo90Ma.Ona bi mogla da bude dosta konfliktna,da ti unosi nervozu.Moguce je da u braku shvatis kako vam je bilo bolje prije braka,ili da se ona prosto izmijeni,da ne bude vise ona ista kao kad ti je bila djevojka.Generalno,Mo90Ve mi mirise i na to da cesto ostanes nezadovoljan,jer u vezama das vise emocije nego sto  dobijes.
« Najnovija izmena:: 01:56:20, 11.Jun.2012. Ouroboros »
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #25 poslato: 01:54:42, 11.Jun.2012. »
sumnjam da cu uci u brak uopste...
a ta konjukcija sa jmč? mislim da on objasnjava moju antipatiju prema braku,da na neki nacin tu sferu zivota nemam jer je jmč gubitak,rupa...

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #26 poslato: 02:09:28, 11.Jun.2012. »
sumnjam da cu uci u brak uopste...
a ta konjukcija sa jmč? mislim da on objasnjava moju antipatiju prema braku,da na neki nacin tu sferu zivota nemam jer je jmč gubitak,rupa...

To ti govori i Mo90Ve,tesko se vezes,osjecas averziju prema braku,jos ako tome dodas i Mo90Ma..Ugrozen ti je vladar 7.kuce.Ne bih to  nuzno povezivala sa ovom konjukcijom sa jmc,posto jmc vezem za prosle inkarnacije,i ucenja koja nosis iz proslih zivota,mislim da se to kod tebe vise odnosi na ove gore pomenute aspekte.
« Najnovija izmena:: 02:13:42, 11.Jun.2012. Ouroboros »
Natalna

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #27 poslato: 02:17:41, 11.Jun.2012. »
znaci to je...jos ce se ispoljiti oni aspekti o koriscenju usluga prostitutki...
citao sam kod onog astrologa Cartera,da planeta u 8.polju utice na izgled...jesi cula za to?
meni je Ju u 8.kucisamo da mi kosu ne dira!!

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #28 poslato: 02:28:38, 11.Jun.2012. »
znaci to je...jos ce se ispoljiti oni aspekti o koriscenju usluga prostitutki...
citao sam kod onog astrologa Cartera,da planeta u 8.polju utice na izgled...jesi cula za to?
meni je Ju u 8.kucisamo da mi kosu ne dira!!

Hm nisam cula za to.Po kom sistemu on to odredjuje,mislim kakve veze ima 8. polje sa izgledom?
Ne vjerujem da imas potrebe da se brines za kosu,Sa se zvanicno vodi kao kosa,dlake jelte,a kod tebe mi ne djeluje lose postavljen u tom smislu da ukazuje na gubitak kose.Ima jedan text vezan za MC u Lavu kome sam se dobro nasmijala,ako hoces kopiracu ti,mada moguce da si ga i ti citao  ;D Bas pominje kako se ljudi sa MC u Lavu brinu o kosi,mada je to kod tebe jos vise naglaseno,jer imas i Ve i Ma.Ja imam samo MC,pa mi je kosa najbitnija stvar vezana za moj licni izgled  ;D
Natalna

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #29 poslato: 02:41:28, 11.Jun.2012. »
mislim da saturn oznacava pre malje,tj dlake po telu,a da je kosa venera ;D
ne znam,znam samo da me to uzasava,jer ceo zivot imam probleme sa kozom,povredama,ranama,pa sad trpim agresivne metode skidanja istih,ako me i kosa izda to bi bio vrhunac... ;D

Carter samo to navodi onako usput,a ja proverio u praksi i npr kod ljudi sa Ju u 1.polju a Sa u 8.polju ni trunke sala,vec kost i koza,cist saturnov izgled...ne znam po kom osnovu ali ima istine

Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 9 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000