Lezbijstvo u natalu

• Odgovora: 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Astro_Maki

• *
  • 2
  • 0
  • Pol: Žensko
Lezbijstvo u natalu
« poslato: 10:12:36, 10.Apr.2018. »
Ajde da cujem nekog znalca na ovu temu... vidjela sam da vec postoji slicna tema ali je davno pokrenuta.  (*o*) Ja osobno imam UR u Vod. i NE u Jarcu u 5. polju. VE na pocetku Strijelca... :mig:

*

Van mreže Ivana Ž.

Community manager
  • 140
  • Zahvaljeno: 11 puta
  • 10
    • Twitter
Odg: Lezbijstvo u natalu
« Odgovor #1 poslato: 14:43:09, 12.Jun.2018. »
Draga Maki,

Čitala sam i ja dosta o toj temi, ali nisam se zadovoljila tim površnim informacijama pa ne bih ni ovde da ih prenosim kao takve..

Mene lično više zanima karma i uticaj prošlih života na ovaj sadašnji...pa ako imaš volje, da napišeš nešto zanimljivo i na tu temu u komentaru dok se neko ne uključi ? :)  (mah:mah)
Ivana. Ž.

*

Van mreže Astro_Maki

• *
  • 2
  • 0
Odg: Lezbijstvo u natalu
« Odgovor #2 poslato: 15:36:06, 21.Sep.2018. »
Ivana, sorry sto ti tek sad odgovaram, nisam bila dugo aktivna ovdje. U medjuvremenu, ja sam nasla odlican  tekst o skonosti prema istom spolu, jako dobro objasnjeno: http://veskes-vesnaastrolog.blogspot.com/2011/05/sklonost-homoseksualnosti.html :)

Ja nisam profesionalni astrolog, laik sam kao i ti, imam milion i dva pitanja, sve me zanima sto se astrologije tice, lagano sama istrazujem . No takodjer sam vise sklonija karmickoj, nego prediktnivnoj. Ono sto ja znam i iz osobnog iskustva je da su osnovni pokazatelji karme Mjesec, Saturn, Pluton,Mjesecevi cvorovi, retrogrdne planete, te 4., 6., 8. i 12. kuca.

Imam konjunkciju :dash: Mjeseca, Saturna i JMC u Ovnu u osmoj, svasta nesto sam prosla u skoro 22 godine,  Evo primjera radi, Ovan vlada glavom, 8. kuca izmedju ostalog predstavlja operacije. Bila sam 3 puta na operaciji oka, ima toga jos ali da ne duzim puno... eto, bitno je da se cistimo i da dusa uci.

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000