Simbolika u natalu

• Odgovora: 82
Stranice: « 1 2 3 4 ... 9 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
Odg: Simbolika u natalu
« Odgovor #10 poslato: 21:19:03, 10.Jun.2012. »
da,nova tema je nastala...
hm,sve sve,ali jarac nema veze sa emocijama,da se ne lazemo ;D

emocije moze kriti sco zato sto ih ima,ali jarac svoje emocije ne krije,vec mu retko nadolaze u toj meri da ih pokaze,to je velika razlika

a svako ima emocije,samo neko vise neko manje
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
« Odgovor #11 poslato: 21:27:43, 10.Jun.2012. »
Ok to je tvoj stav,ali se ne mogu sloziti sa tobom :)
Jarceve emocije mogu biti manjeg intenziteta nego na primjer kod neke Skoprije,ali ne mozes bas reci da nema veze sa emocijom.U ostalom,ako neko ne pokazuje emociju,to ne znaci da je nema.
Sta li sam ja onda po tvojoj teoriji,mene onda nema ni medju Jarcevima  ???
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #12 poslato: 21:35:12, 10.Jun.2012. »
mislim na znak jarca,ne na tebe,jarac kao znak mesecevog izgona,egzaltacije marsa,domicila saturna,zemljani znak...
pa sad ti meni reci gde je tu emocija,gde je venera,pa cak i jupiter?
ok ima,ali malo...i ne krije ih,ne mesaj to,vec ne ume da ih pokaze prema drugome osim za sebe...svoju tugu uvek pokaze,ali empatiju...ne

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #13 poslato: 22:26:16, 10.Jun.2012. »
U pravu si :) Zaista. Ima emociju,ali je ona daleko od svog pravog izdanja.Ima empatiju,ali prvo za sebe,pa onda za sve druge.To je tipican Jarcev emocionalni profil.Ponavljam,tipican.Takvom profilu je potrebno nesto sto ce ga produbiti,ako to nema,ostaje takav,suvoparan,tezak ponajvise sebi,a onda i drugima.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #14 poslato: 22:47:59, 10.Jun.2012. »
uvek ima izuzetaka,ali su moja iskustva takva...recimo,devojka asc jarac ako je kriva,zbog korektnosti i pravdoljubivosti ce reci izvini,ali ce uz to reci kako ona pati i kako je njoj tesko,a nece pomisliti na osobu koju je povredila,ok muci je savest ali svoju patnju bolje vidi..

sto se tebe tice,ranjivost ti je zbog meseca itd,a kako ukljestene planete deluju kao da su u 12.kuci onda ti verovatno veliku ranjivost one dodaju..
sta mislis? :D

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #15 poslato: 23:06:17, 10.Jun.2012. »
Naravno da ima izuzetaka,zbog kojih ja cijelo vrijeme dubim na glavi da dokazem da nismo svi Jarci stijene  :)
Da se nisam slozila oko ovog zadnjeg,to bi bila cista tvrdoglavost.Priznam kad je neko u pravu :)

Ne znam,meni se cini da je to zbog Mo,prevashodno kod mene.Strasno sam emotivna,dosta gluposti uzimam k srcu i to mi uveliko otezava zivot,komunikaciju, put ka uspjehu,a ne mogu bez emocije.Samo me muci :)
Moj Jarac to sakrije,jer mi je ispod ponosa da neko vidi da me je povrijedio.A uklijestene planete,pa zavisi kako koja.Ne mislim da su m ise puno odrazile na emociju,vec da su mi stvorile niz drugih problema i jedan konflikt sa mnom samom,koji tesko podnosim.Mislim da je Lilith kriva sto vecinu stvari uzimam k srcu,jer ona kad uklijestena u 3.kuci,nelicni princip koji je za nju prirodan,mijenja u licni i na taj nacin otezava komunikaciju osobi  :)
Natalna

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #16 poslato: 23:17:37, 10.Jun.2012. »
a meni mars pada u oci...kao dispozitor Mo,egzaltiran a opet ukljesten...mislim da on za sada nije dobio kvalitete koje bi egzaltacijom trebalo da ima,vec ce pogadjas,to dobiti kasnije,a sad je malefican po tebe,po tvoju psihu..npr sve sto negativno osetis,pluton zagreje na max a mars preokrene protiv tebe,jer nemas kanal za tu energiju pa "grizes sopstveni rep"

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #17 poslato: 23:33:04, 10.Jun.2012. »
Ima smisla.Mada,kad bolje pogledam i druge planete,situacija ne moze biti drugacija nego sa Ma.Generalno,ja nemam mnogo losih aspekata,ali kako su planete uglavnom uklijestene,oni prosto ne mogu da se istaknu,za sad vidim samo ono najcrnje od njih .To je ono sto ja zovem "tabananje u mjestu",bez rezultata.Imam dovoljno aspekata da sama sebe unistim,i isto tako dovoljno da sama sebe dignem,i eto simbolike mog nick-a :)
Natalna

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #18 poslato: 00:15:20, 11.Jun.2012. »
da,plus je tu i SMČ,sto doprinosi stalnom toku energije,uzroku i posledici

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #19 poslato: 00:35:46, 11.Jun.2012. »
Hm,kad smo vec kod SMC..kako tumaciti konjukciju koju pravi sa Ma?  Energija kojoj se mora naci protocni kanal da ne bi bila destruktivna ili nesto drugo?  :)
Natalna

Stranice: « 1 2 3 4 ... 9 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000