Neiskustvo

• Odgovora: 36
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Toma

• *
  • 52
  • 0
  • Pol: Muško
Odg: Neiskustvo
« Odgovor #20 poslato: 00:23:23, 02.Nov.2011. »
E pa da sam ovo sve znao ranije ne bi prilazio, niti bi bio zainteresovan za veze niti bi tražio pomoć na forumu, šta tu mogu ja jedan i jadan da promenim u nekoj devojci koja je među hiljadu budala i klošara koji ispiraju mozak devojkama pa budu sa njima u krevetu, grozno.......... zato nekako i nemam više volju za sticanje iskustva, seks, ljubav, ništa oko toga, dok ste vi svi probali, radite i zaraženi željom za još žešće, a par dana bez toga bi pomreli, ja ne mogu, nisam probao, neznam kakav je osećaj i boli me uvo!

A te normalne cure neka ih ima koliko hoće! Da mi prilaze i da me žele nemam ništa protiv, samo ih neću čekati, ma ne moraju nikada ni da mi se pojavljuju, neka idu budalama! Zanimaću se nekim drugim stvarima bolje nego da mi život ode u razmišljanju i maltretiranju sa ovim, tako da sam završio ovde sa ovom temom, pa čak i sa forumom, ništa me više drugo nije toliko zanimalo, samo ovo da dođem do nekih rezultata i pronašao više od toga... neka hvala.

*

Van mreže olishka

• 705
  • 1
  • Pol: Žensko
« Odgovor #21 poslato: 19:48:20, 03.Nov.2011. »
Auuu, bre Tomo, al' si se ti naljutio.  Izvini sto pitam, koliko imas godina? 

Kad te citam, imam utisak da slabo i izlazis. Uostalom, devojke se srecu u skoli, na fakultetu, poslu, ne samo u klubu, kaficu na ulici.  Nemoj mi reci da na nekom od svih pomenutih mesta nema i normalnih devojaka.  Ima ih i to mnogo vise nego ovih sponzorusa.  Pa samo na ovom sajtu ima gomila normalnih devojaka, sto se moze videti i po njihovim komentarima, a ima i cudnih, to je sve stvar utiska, a i ukusa :)

Ti kao da se ljutis na nas, pa kazes da neces vise dolaziti ni na ovaj sajt.  Ne razumem, zasto?  Ovde mozes lepo da se druzis i sa devojkama i sa momcima, da razmenis misljenje, mnogo toga.  Mozda ces se malo opustiti i gledati na sve to s nekim "ruzicastim" naocarima.

*

Van mreže misha

• *
  • 81
  • 1
« Odgovor #22 poslato: 11:46:20, 04.Nov.2011. »
olishka a gde se ovde naljutio? ??? samo je pitao
Dijana mu je dala odgovor sta bi mozda bilo sa normalnim devojakama a ja sta bi sigurno bilo sa nenormalnim devojkama ;D

Odakle ja da znam da li je neka devojka normalna ili ne?! Možda bi se ona u početku ponašala normalno sve dok ne dođemo u sobu i skinemo se, onda se ona namesti, sva srećna očekuje da je zadovoljim... ali ipak se ona razočara, šta mogu da očekujem? Na primer, počne da se isčuđava kako je moguće da neznam te stvari, meni će sigurno biti bula, ona me tu namrzi toliko počne da me zeza da me spusti, nemam pojma šta bi radila takva devojka... kako da se opravdam i da bude sve uredu, da poželi da me uči ako ne, neka me otera, ali da joj stavim do znanja da neće imati problema ako ne tračari kao svaka ženska! Pa mogli bi svi u krugu gde živim da saznaju da nikada nisam imao prilike da se upustam u veze i seksualne odnose?! To me plaši, neko će me zbog toga negde u društvu nekom u kafiću zezati, a ja šta bi mogao da mu uradim, glupo da ga krvavo premlatim, još da završim u zatvor ili da se izolujem kući više nigde da se ne pojavljujem, da se ne brukam, na kraju da dignem ruku na sebe, da me nema bolje da neznam više ništa!!! Prilazio sam curama i nijednom mi se nije ukazala prilika... sada kada bolje razmislim, imao sam sreće što su me odbiale...
« Najnovija izmena:: 11:53:47, 04.Nov.2011. misha »

*

Van mreže Toma

• *
  • 52
  • 0
« Odgovor #23 poslato: 00:52:35, 06.Nov.2011. »
Haha! Pa napisao sam nešto posle toga... ništa bezobrazno i obrisali mi post, neznam šta su hteli time da dokažu!

*

Van mreže Toma

• *
  • 52
  • 0
« Odgovor #24 poslato: 02:24:25, 06.Nov.2011. »
Auuu, bre Tomo, al' si se ti naljutio.  Izvini sto pitam, koliko imas godina? 

Kad te citam, imam utisak da slabo i izlazis. Uostalom, devojke se srecu u skoli, na fakultetu, poslu, ne samo u klubu, kaficu na ulici.  Nemoj mi reci da na nekom od svih pomenutih mesta nema i normalnih devojaka.  Ima ih i to mnogo vise nego ovih sponzorusa.  Pa samo na ovom sajtu ima gomila normalnih devojaka, sto se moze videti i po njihovim komentarima, a ima i cudnih, to je sve stvar utiska, a i ukusa :)

Ti kao da se ljutis na nas, pa kazes da neces vise dolaziti ni na ovaj sajt.  Ne razumem, zasto?  Ovde mozes lepo da se druzis i sa devojkama i sa momcima, da razmenis misljenje, mnogo toga.  Mozda ces se malo opustiti i gledati na sve to s nekim "ruzicastim" naocarima.

28 godina i ne mogu da imam normalan život, niti sam ga imao dovoljno!
Slabo izlazim, više nemam sa kim, ni gde, svi poremećeni da bi bio neki drug sa nekim ili u vezi da budem više ne mogu da zamislim!
Ne idem u školu, ne studiram niti radim... susrećao sam se sa devojkama na ulici, u parku, ako ne sa cvećem onda sa lepim komplimentima... možda sam i tebe negde sreo, nisam ti prišao ako si debela i rutava, ružna, nisam se nikada toliko prevario da priđem takvoj, niti bi mogao, jer takve cure obično imaju komplekse zbog svog izgleda, pa više sede kući provodeći vreme na internetu, prave se pametne po forumima itd.
Sponzotuše? Uvek sam se nadao da su sve one zgodne i lepe bile normalne, a po čemu da vas razlikujem, možda sam često nalićao na oba tipa devojke nikakve razlike nisam video...
Kažeš "samo na ovom sajtu ima gomila normalnih devojaka", znači da se orjentišem na zavođenje i sklapanje braka preko interneta - tehnologija 21. veka omogućava mi siguran seks bez zaštite, sa lažnim iskustvom u seksu...
"Čudne cure" jer to muškarci koji se predstavljaju kao devojka i na njima da vežbam razgovor, da me lože?!

Ljut bio na svu tu glupu situaciju gde mi je ubrzo postalo sve to smešno i dosadno... tako da više ne razmišljam o ovome, neka se sve nosi u...
Dovoljno smo se družili i razmenili mišljenja. Nikakva nova saznanja oko mog problema koje sam ovde pisao nisu me opustila, a bio sam dovoljno opušten pre svega kada sam prilazio devojkama na "pogrešan" način. Ali ipak je kao što kaže narod "žene traže k**** a ne cveće i romantiku" ...ne, takve ne mogu da budu normalne ženske osobe, ni kao drugarice, ni supruge, ni majke!

*

Van mreže olishka

• 705
  • 1
« Odgovor #25 poslato: 10:31:26, 06.Nov.2011. »
Pa da ti onda ne delim vise savete ;D Posto ispadoh rutava, debela, ruzna ;D :p

Iskreno, volela bih da nadjes posao, da izlazis i imas devojku po svom ukusu.  Zivot je ipak pred tobom, uzivaj!  :flowers:

*

Van mreže misha

• *
  • 81
  • 1
« Odgovor #26 poslato: 15:51:23, 07.Nov.2011. »
hehe rutava debela olishka... nemoj Tomo u ovoj situaciji da biraš znaš kako se to kaže - od birača nema "jahača" ;D

pazi razlika:
sponzoruše su iskompleksirane, često nemaju vedar izraz lica kad uvek budu pre*ebane, kad idu u grad često su previše nafurane - da bi se lako prodavale onom ko ima keš i nova kola...
muvaš ribe po kućnim žurkama, na poslu kolegenice ili ribe iz susedne firme sa kojima se često viđaš isto i sa ribama iz prodavnice, sa trafike... inače po klubovima teško jer većinom idu sponzoruše idu i normalne, tako da se i nenormalne nekada oblače normalno pa teško da prepoznaš na prvi pogled samo kroz priču sa njom možeš je provaliti a tu moraš imati rutine muvanja da poznaješ situacije i tako to... da si šmeker, lud.

malo smo otišli offtopik... ali ono kada bude sex momenat na nekoj žurci, muzika jaka, ti pod alkohol malo pripit opušten, ribe isto pijane, tripuju da su sve face oko njih uključujući i tebe (u tom stanju ne prave raziku između likova) kažem ladno ćeš dohvatiti ribu sa kojom si najviše bio svo vreme, negde je odvući i ušraviš joj ;D prosto b'e!
i nije bitno po stoti put ti kažem ako sex traje 2min i manje šta te boli, misliš će se seća nešto posle, kroz maglu možda a i ako te ocrni pred nekim "neznaš da krešeš" taj neko sumnjaće da neznaš (ako ti naiđe negde pa te zeza ti ga skršiš) kako god svako treba da zna , da samo DROLJE to više koriste kao izgovor da te oteraju kad provali da nemaš duboke džepove. A ovamo uživaju sa smotanim debelim šabanima koji među nogama imaju pimpek jedva 10cm!

- ako nije zadovoljna u krevetu, a riba te iskreno voli - OK, sa neiskustvom nemaš problema, učiće te ili ako nezna ni ona nekako ćete se potruditi da vam bude lepo! :)
- ako nije zadovoljna u krevetu, pa počne da folira, provališ da te vara ili te ispali - DROLJA, ti se opusti ne pravdaj se, samo je spusti, pa kako 'oće posle... manje joj u guzivu ;D

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #27 poslato: 16:00:46, 07.Nov.2011. »
Ne pise ti na celu koliko iskustva imas, svakako se sad svi foliraju. ;D

Jesi pokusao u biblioteci da upoznas neku djevojku? :)
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže misha

• *
  • 81
  • 1
« Odgovor #28 poslato: 11:47:11, 08.Nov.2011. »
biblioteke - rupa za muvanje, lako ćeš tamo biti provaljen, mirno mesto i ako te ne zanimaju knjige, vrlo brzo će isplivati na površinu zbog čega si tamo zapravo došao i izblamiraš se pogotovo jer nemaš iskustva... a one tamo nisu tako glupe kao što izgledaju ;D drugo većina riba koje često imaju grupni sex redaljke i sl. tamo uglavnom odlaze da se psihički opuste.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #29 poslato: 23:01:43, 08.Nov.2011. »
Jedna od stvarcica koje niti zene, a ni muskarci ne vole, je kad se neko pravi mnogo pametan... ;)
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000