Uhh... ne slutim kakav bi haos doživeo kada bi sa nekom otišao u krevet, uz zid, gde god, a ovde tražio savete kako upoznati i zavesti neku devojku, jer nije išlo onako kako su mi pričali ovi stariji iz porodice. Od drugara nisam tražio savete jer sam mislio da radim ispravno (devojke vole cveće i lepe komlimente / u startu upoznavanje) ali video da nešto ne ide. Drugo, koliko mi je poznato, da svaka devojka želi da bude dobro zadovljena u krevetu, zato svaki muškarac do 30 godina i preko, bi trebalo imati dovoljno iskustva, ne može je lagati - ona će, siguran sam osetiti i uporedi, ako ima/je imala sex sa iskusnima.
“Samo se trebaš opustiti, ništa nije strašno, nakon prvog puta pa na dalje ti je lako, samo iskustvo se stiče vremenom, kada ćeš biti dobar nije bitno, bitno je da se kreše!” kažu moj drugovi.
U redu to. Možda sex nije strašan već lep kao što svi srećnici kažu... ali... strašno može biti nešto drugo: Nisam siguran
kako bi reagovala cura ako se tip pokaže u svojoj npr 30. godini da nezna kako da započne igru pre sexa ili nekako počne i završi za manje od 2 minuta?! Ili pre svega, ona krene da ga ispituje nešto o sexu i tako to, on nezna ništa, a niti kako da se ponaša, ako ga uhvati bula u ono što je trebao naučiti pre 10 godina, nije jednostavno mogao! I tu je sr*nje, što danas nema normalnih devojaka pa da se smiluje, samo, kao što kažu, više-manje zeznute.
Ako ona krene da spušta neiskusnog “matorog” momka/mušteriju, ili ga samo ispali, kako bi mogao da opravda svoje neiskustvo, da ne bi se kasnije kroz par dana o njemu širili neki bezvezni tračevi, nego da ga prihvati, nauči i napokon da stekne neko iskustvo, da može slobodno da prilazi curama da ih upoznaje, muva?!Pitam, ako mi se ukaže prilika negde sa nekom kojoj bi se dopao iz nekog razloga (sve je moguće možda uskoro, ali ne verujem) ili jedan od prijatejla želi da mi učini, namesti me onoj koju poznaje što se nudi, šta onda?

Ako bi cura osetila da sam bez iskustva i da joj iskreno kažem da nisam nikada probao iz zdravstvenih razloga što jeste, u očima bi joj bio mlakonja a nijedna ne želi da vredi za takvog nekog... ili da je lažem da jesam jednom ali nisam imao prilike da nastavim i učim, sigurno ne bi htela da se smara samnom, već bi otišla kod onoga ko ume, a mene bi možda ogovarala negde, ono da mi posle nijedna ne priđe! Niti je dobro da izbegavam društvo samo da ne bi nadrljao negde jer neznam kako se povaditi!
Ja ću se skinuti go pred devojkama, mislim da smem, ali ono što bi mi sledilo... neznam, da li bi se neko normalan usudio da živi, ako bi debelo bio osramoćen pred svima za večita vremena....
ili na kraju krajeva, ako ne postoji mogućnost da se povadim i sve bude uredu, možda je dobro se kloniti svake moguće prilike, i tako do kraja života!?