Auuu, bre Tomo, al' si se ti naljutio. Izvini sto pitam, koliko imas godina?
Kad te citam, imam utisak da slabo i izlazis. Uostalom, devojke se srecu u skoli, na fakultetu, poslu, ne samo u klubu, kaficu na ulici. Nemoj mi reci da na nekom od svih pomenutih mesta nema i normalnih devojaka. Ima ih i to mnogo vise nego ovih sponzorusa. Pa samo na ovom sajtu ima gomila normalnih devojaka, sto se moze videti i po njihovim komentarima, a ima i cudnih, to je sve stvar utiska, a i ukusa 
Ti kao da se ljutis na nas, pa kazes da neces vise dolaziti ni na ovaj sajt. Ne razumem, zasto? Ovde mozes lepo da se druzis i sa devojkama i sa momcima, da razmenis misljenje, mnogo toga. Mozda ces se malo opustiti i gledati na sve to s nekim "ruzicastim" naocarima.
28 godina i ne mogu da imam normalan život, niti sam ga imao dovoljno!
Slabo izlazim, više nemam sa kim, ni gde, svi poremećeni da bi bio neki drug sa nekim ili u vezi da budem više ne mogu da zamislim!
Ne idem u školu, ne studiram niti radim... susrećao sam se sa devojkama na ulici, u parku, ako ne sa cvećem onda sa lepim komplimentima... možda sam i tebe negde sreo, nisam ti prišao ako si debela i rutava, ružna, nisam se nikada toliko prevario da priđem takvoj, niti bi mogao, jer takve cure obično imaju komplekse zbog svog izgleda, pa više sede kući provodeći vreme na internetu, prave se pametne po forumima itd.
Sponzotuše? Uvek sam se nadao da su sve one zgodne i lepe bile normalne, a po čemu da vas razlikujem, možda sam često nalićao na oba tipa devojke nikakve razlike nisam video...
Kažeš "samo na ovom sajtu ima gomila normalnih devojaka", znači da se orjentišem na zavođenje i sklapanje braka preko interneta - tehnologija 21. veka omogućava mi siguran seks bez zaštite, sa lažnim iskustvom u seksu...
"Čudne cure" jer to muškarci koji se predstavljaju kao devojka i na njima da vežbam razgovor, da me lože?!
Ljut bio na svu tu glupu situaciju gde mi je ubrzo postalo sve to smešno i dosadno... tako da više ne razmišljam o ovome, neka se sve nosi u...
Dovoljno smo se družili i razmenili mišljenja. Nikakva nova saznanja oko mog problema koje sam ovde pisao nisu me opustila, a bio sam dovoljno opušten pre svega kada sam prilazio devojkama na "pogrešan" način. Ali ipak je kao što kaže narod "žene traže k**** a ne cveće i romantiku" ...ne, takve ne mogu da budu normalne ženske osobe, ni kao drugarice, ni supruge, ni majke!