Neiskustvo

• Odgovora: 36
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže olishka

• 705
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Neiskustvo
« Odgovor #10 poslato: 14:19:10, 29.Okt.2011. »
Pa, ako je normalna devojka i ako joj je stalo do njega, moze da mu pokaze sta voli i kako to da radi.  Nije to nikakva filozofija.  Sve je to zivot i normalno.

*

Van mreže Toma

• *
  • 52
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #11 poslato: 22:42:42, 29.Okt.2011. »
@olishka "Normalna devojka" zar takva postoji? Ako ima, pa čudno je da mi nikada u životu nijedna nije prišla ili da me od preko 100 devojaka kojima sam prilazio sa lepim komplimentima i sa cvećem, bar JEDNA prihvati?!

@misha upravu si! Kada neko nije imao prilike ranije kao većina na vreme da sazna i da nauči kako, sada bi samo tražio đavola!

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« Odgovor #12 poslato: 11:35:48, 30.Okt.2011. »
Iskustvo vidi neiskustvo i to ne mozes da sakrijes...   mozes da budes opusten i da naletis na neku kojoj to odgovara  ;)

*

Van mreže olishka

• 705
  • 1
« Odgovor #13 poslato: 14:42:24, 30.Okt.2011. »
Ne mogu svi da budu iskusni.  Iskustvo se postize praksom.   Ako neko nije imao puno partnera ne moze sve da zna. Moze da sluti, ali dok prakticno ne proba nista od toga.  Ne vidim sta je to tako tragicno, ako neko nema iskustva.  Sve se da nauciti, posebno taj sex.  Nije to filozofija, pa da treba uciti danonocno.  Jednostavno se opustis i prepustis i krene tako...kako?  Pa, krene sa uzajamnim dopunjavanjem.  Bre, vi kao da ste svi pozavravali fakultete za sex i imali bezbroj partnera, tako odgovarate.  Nije sex nikakvo cudo i nikakvo nedostizno umece.  Sex je nesto u cemu oba partnera uzivaju, istrazuju tela, prepustaju se putenosti. Kad bi se razmisljalo sta uraditi i kako uraditi, pa to onda i nije sex, vec preslisavanje i obicno neuspesno po drugog partnera, jer se oseti odsustvo duha.  Razmislite malo i ne letite, jer ko leti nisko pada.

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #14 poslato: 22:49:26, 30.Okt.2011. »
Daj molim te! Ako nadjes devojku koja te je zaista vredna, koja te iskreno voli... Nece joj biti nikakav problem da te nauci. A kamoli sto nemas puno novca i dobar auto! Tako da resenje problema je da promenis malo pravac i smer trazenja. Umesto tih sponzorusa, trazi normalnu devojku!!!
~Sunshine~

*

Van mreže misha

• *
  • 81
  • 1
« Odgovor #15 poslato: 12:35:13, 31.Okt.2011. »
ajde to nego sto nezna prvo da smuva devojku! ti si Tomo vec djavola bio pronasao tim glupavim prilazenjem i ko zna koji jos problem imas da nijedna bas nije htela da ti pridje u zivotu?
trazio si informacije na forumu (ako se secas) i dobio... vidis, svako ono sto trazi dobije i ostvari, smo ti cesto izgleda nista ne ostvaris "nemas srece" jer ne igras kako ti se svira!

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #16 poslato: 17:34:32, 31.Okt.2011. »
Daj molim te! Ako nadjes devojku koja te je zaista vredna, koja te iskreno voli... Nece joj biti nikakav problem da te nauci. A kamoli sto nemas puno novca i dobar auto! Tako da resenje problema je da promenis malo pravac i smer trazenja. Umesto tih sponzorusa, trazi normalnu devojku!!!

Sta reci, osim...   (e*e)

*

Van mreže Toma

• *
  • 52
  • 0
« Odgovor #17 poslato: 03:38:12, 01.Nov.2011. »
Odakle ja da znam da li je neka devojka normalna ili ne?! Možda bi se ona u početku ponašala normalno sve dok ne dođemo u sobu i skinemo se, onda se ona namesti, sva srećna očekuje da je zadovoljim... ali ipak se ona razočara, šta mogu da očekujem? Na primer, počne da se isčuđava kako je moguće da neznam te stvari, meni će sigurno biti bula, ona me tu namrzi toliko počne da me zeza da me spusti, nemam pojma šta bi radila takva devojka... kako da se opravdam i da bude sve uredu, da poželi da me uči ako ne, neka me otera, ali da joj stavim do znanja da neće imati problema ako ne tračari kao svaka ženska! Pa mogli bi svi u krugu gde živim da saznaju da nikada nisam imao prilike da se upustam u veze i seksualne odnose?! To me plaši, neko će me zbog toga negde u društvu nekom u kafiću zezati, a ja šta bi mogao da mu uradim, glupo da ga krvavo premlatim, još da završim u zatvor ili da se izolujem kući više nigde da se ne pojavljujem, da se ne brukam, na kraju da dignem ruku na sebe, da me nema bolje da neznam više ništa!!! Prilazio sam curama i nijednom mi se nije ukazala prilika... sada kada bolje razmislim, imao sam sreće što su me odbiale...

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #18 poslato: 10:36:33, 01.Nov.2011. »
Pod broj 1
Da bi znao da li je neka devojka normalna ili ne, moras da porazgovaras sa njom! Da bi dobio normalnu devojku i ljubav, potrebno je vreme, kao i za sve veliko u zivotu. Svi bi mi voleli da nam padne savrsena prilika odmah sada odmah sa neba i da sve bude savrseno. Pa to ni u bajkama nije tako odjednom. I oni prvo svasta prelaze da bi uzivali u ljubavi, a kamoli u stvarnom zivotu! I koliko ja vidim ti bi odmah devojku u krevet, a tako tesko da ces naci normalnu. Ne moze i jare i pare! U tom slucaju, samo mozes da uzmes one sa autoputa, pa uci koliko hoces. Ne ocekuj da ces tako naci normalnu i pravu devojku. A pogotovo sto je njih danas mnogo teze naci, jer ih je sve manje.
Pod broj 2
Devojke su te odbijale, jer ti je pristup pogresan. Nijedna ne voli odmah na pocetku ruze, romantiku, itd. Ta patetika kao da je volis od starta ne pali. Tomo, to devojke vole tek sa onim koga zavole, pa da im on tako priredjuje. A u pocetku ti bi trebalo biti malo nezainteresovan (u granicama), ipak da primeti da ti se svidja, ali ne da si lud za njom (cak iako jesi ne daj da se to vidi!). Jer svaka osoba vise zna da ceni nesto za sta mora malo i da se bori, a ne da mu se da na tacni. Verovao ili ne, prave ljubavi uglavnom nastaju tako iz neke ne previse ozbiljne veze...
Tako da moras da se opustis i da pustis da stvari idu svojim tokom... Nista ne treba siliti i pozurivati, jer:"Sto je brzo to je i kuso!"
~Sunshine~

*

Van mreže misha

• *
  • 81
  • 1
« Odgovor #19 poslato: 14:30:51, 01.Nov.2011. »
Tomo slusaj
vecina riba bi rekle da im je potreban zgodan, fin, dobar u krevetu, da mu je veliki, ne mora da ima para i auto - su vise izgovori i glume finocu!
treba da te zabole za sve to, jer ribe su danas u ovoj propaloj drzavi siznule i zato previse materijalno orjentisane, tako da iskustvo u krevetu izgleda nisi mogao da steknes i to ti je skroz nebitno ako bi imao para i dobar auto :)
ako ne posedujes to (ili upozna nekog ko ima vise para i bolji auto), riba ce uvek naci izgovor da te uvredi - debeo, dosadan, videla veceg, neznas da kreses, blabla itd, sve samo da te ispali i da joj vise ne prilazis da vise ne pomislis na nju - sirotinja joj ne treba! a posle je negde vidis da se vata sa nekom smotanom smrdljivom svinjom koja vozi nov bmw! "cek a on je sexy?"
i ako se protracari da nikada nista nisi *ebo pa sta, vecina ce da cuti i da se cudi nekom ce biti jasno zasto i ok, dok neko nezreo bi ti se smejao, mozda i prisao da te zeza da ti se duva kako je on *ebac itd, uglavnom trazi fight i objasnis mu razlog zasto je sve to tako itd on ako nastavi da te spusta ti prsnes pa ga polomis ili cuti dopusti mu da te gazi i svako sledeci...
nemas gde brate u ovakvu situaciju moras imati mooda za borbu ili ostani izoluj se i nista od tvog zivota! neznam vise sta drugo da ti kazem.... te normalne tesko da ces pronaci u ovom poludelom klosarskom okruzenju... :-\

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000