Odakle ja da znam da li je neka devojka normalna ili ne?! Možda bi se ona u početku ponašala normalno sve dok ne dođemo u sobu i skinemo se, onda se ona namesti, sva srećna očekuje da je zadovoljim... ali ipak se ona razočara, šta mogu da očekujem? Na primer, počne da se isčuđava kako je moguće da neznam te stvari, meni će sigurno biti bula, ona me tu namrzi toliko počne da me zeza da me spusti, nemam pojma šta bi radila takva devojka... kako da se opravdam i da bude sve uredu, da poželi da me uči ako ne, neka me otera, ali da joj stavim do znanja da neće imati problema ako ne tračari kao svaka ženska! Pa mogli bi svi u krugu gde živim da saznaju da nikada nisam imao prilike da se upustam u veze i seksualne odnose?! To me plaši, neko će me zbog toga negde u društvu nekom u kafiću zezati, a ja šta bi mogao da mu uradim, glupo da ga krvavo premlatim, još da završim u zatvor ili da se izolujem kući više nigde da se ne pojavljujem, da se ne brukam, na kraju da dignem ruku na sebe, da me nema bolje da neznam više ništa!!! Prilazio sam curama i nijednom mi se nije ukazala prilika... sada kada bolje razmislim, imao sam sreće što su me odbiale...