Neiskustvo

• Odgovora: 36
Stranice: « 1 2 3 4

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže olishka

• 705
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Neiskustvo
« Odgovor #30 poslato: 00:10:13, 09.Nov.2011. »
Ma, Toma nam se ucutao.  (*o*)  Da nije nasao devojku?  (perverzija)

*

Van mreže Leposava

• **
  • 203
  • 0
« Odgovor #31 poslato: 14:10:30, 09.Nov.2011. »
Mislim da sve to ide sa osećajima i instiktima, ima muškaraca koji su veoma iskusni, ali cvrc-ne valja!

*

Van mreže misha

• *
  • 81
  • 1
  • Pol: Muško
« Odgovor #32 poslato: 11:02:53, 10.Nov.2011. »
Jedna od stvarcica koje niti zene, a ni muskarci ne vole, je kad se neko pravi mnogo pametan...
keve mi istina bre poznajem nekoliko riba tako rade :-\ i ko zna koliko još takvih ima!

Ma, Toma nam se ucutao. Da nije nasao devojku?
možda više vremena provodi u biblioteci nego kući na forumu :D daleko je on od veze, možda je zaljubljen :D

Mislim da sve to ide sa osećajima i instiktima, ima muškaraca koji su veoma iskusni, ali cvrc-ne valja!
pa znate izreku "otrov se čuva u malim bočicama" eto ne mora da znači ako on sada nema sposobnost da zadovolji devojke i vas forumašice ;D ostvarite kontakt sa njim nađite se negde, naučite ga pa možda bude bolji od svih vaših trenutnih i bivših sexača, šta fali? nikad se nezna  (*o*)

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #33 poslato: 11:31:08, 10.Nov.2011. »
Po tvojoj prici sve do sada, dalo se zakljuciti da samo taj tip djevojke u/poznajes. ;D
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Toma

• *
  • 52
  • 0
« Odgovor #34 poslato: 23:54:54, 10.Nov.2011. »
Ne idem u biblioteku nezanima me! Nisam zaljubljen, nisam pronašao devojku niti je tražim i niti bi da ostvarujem kontakte sa ovim folirantkinjama... koje verovatno umesto odlaska u biblioteku, koriste internet da se psihički opuste pre i posle seksa sa budalama, dok one misle da su to oni "pravi muškarci"!

Što se mene tiče tema može da se zaključa! Sve mi je jasno, dosta toga sam pročitao na drugim sajtova i komentare onih koji se bune što su nam SVE devojke poremećene, samo pričaju jedno a rade drugo... ha, i one će meni da dele neke savete?!?! Kao što je neko komentarisao ono "nisu sve iste" ipak znači da neke drolje pokazuju ono što se vidi da jesu, dok druge glume finoću!

Hvala na informacijama, bitno mi je da sada imam neka iskustva šta/kako se i zašto nešto dešava, zato kao što rekoh nemam volju za seksom, ne treba mi! Dosta mi je svega, neću više da se davim sa ovim, zbogom!!!!!!!!

*

Van mreže olishka

• 705
  • 1
« Odgovor #35 poslato: 00:01:49, 11.Nov.2011. »
Tomo, prvo, jako je ruzno da devojke zoves "drolje". Dokle god budes tako mislio o njima i neces imati uspeha. Ta negativnost se oseti u tvom nastupu. U sustini je i glupo deliti bilo kakve savete.  Kako je tako.  Udri brigu na veselje (party)  (perverzija)

*

Van mreže misha

• *
  • 81
  • 1
« Odgovor #36 poslato: 12:41:17, 11.Nov.2011. »
 (*o*)

.................... :( zbogom Tomo

želimo ti sve najbolje u životu :) da ti se ubrzo ostvari sve što poželiš!

:-\

Stranice: « 1 2 3 4

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000