Anketa

Da li biste oprostile prevaru ako bi vam partner rekao da mu taj jedan seks nije ništa značio?

Da
(5%)
Možda
(30%)
Ne
(65%)

Ona oprasta prevaru

• Odgovora: 67
Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže delhaj

• **
  • 298
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 11
  • Pol: Muško
Odg: Ona oprasta prevaru
« Odgovor #50 poslato: 13:58:31, 14.Feb.2013. »

Bielenda nisi u pravu 100%.
Čitala si moja pisanja na ovu i druge teme pa slučaj i niisam za to da se u svakom pogledu treba sve praštati. I iskreno se nadam da ti nikada nečeš doć u situaciju da treaš ili ne praštati. Osobi koja se nađe u toj situaciji sigurno nije ni malo lako. Ali znam i muške i ženske osobe koje su praštale i je nisu. Poneke kažu da su donjele dobru odluku a neke kažu da su pogriješile. Tako da ima i jednih i drugih, sve zavisi od osobe do osobe, od slučaja do slučaja.
     Da supruga nešto sazna, jedino bi ju zamolio da ne donosi nikaku odluku prije nego prođe 10 dana. Rekao bi joj da jedino nju volim i otišao.Moj broj ima neka se javi za 10 dana ako želi bilo o čemu razgovarati. mislim da bi tako postupio.
     A da se desi obrnuto da ja trebam oprostiti, ne znam kako bi reagirao. Ali mislm da bi isto zatražio desetak dana da se smirim sve izvažem  i odlučim.
Vrijeme koje nismo proveli u ljubavi, izgubljeno je vrijeme.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
« Odgovor #51 poslato: 14:06:42, 14.Feb.2013. »
Ne radi se o tome jesam li u pravu ili ne, samo iznosim mišljenje i stav da ne podržavam prevaru ni u kom obliku. Mnogi oproste, jer su i oni varali ili se prave da ne vide... Ti varaš svoju ženu, vjerovatno te svjesno ili podsvjesno grize zbog toga savjest, pa želiš naći istomišljenika koji će ti potvrditi da je varanje ok. E pa nije ok.

*

Van mreže radoznala982

• *
  • 63
  • 2
« Odgovor #52 poslato: 16:16:36, 14.Feb.2013. »

Bielenda nisi u pravu 100%.
Čitala si moja pisanja na ovu i druge teme pa slučaj i niisam za to da se u svakom pogledu treba sve praštati. I iskreno se nadam da ti nikada nečeš doć u situaciju da treaš ili ne praštati. Osobi koja se nađe u toj situaciji sigurno nije ni malo lako. Ali znam i muške i ženske osobe koje su praštale i je nisu. Poneke kažu da su donjele dobru odluku a neke kažu da su pogriješile. Tako da ima i jednih i drugih, sve zavisi od osobe do osobe, od slučaja do slučaja.
     Da supruga nešto sazna, jedino bi ju zamolio da ne donosi nikaku odluku prije nego prođe 10 dana. Rekao bi joj da jedino nju volim i otišao.Moj broj ima neka se javi za 10 dana ako želi bilo o čemu razgovarati. mislim da bi tako postupio.
     A da se desi obrnuto da ja trebam oprostiti, ne znam kako bi reagirao. Ali mislm da bi isto zatražio desetak dana da se smirim sve izvažem  i odlučim.
                                                                                                                                                                     Meni kad bi dragi dao 10 dana da razmislim,nakon dokazane prevare ,ili bi mu se javila iz druge drzave-ali razglednicom, ili  bi ga 10ti dan pozvala kod sebe,ostavila mu kljuc da ne zvoni A ONDA bi me zatekao sa drugim muskarcem u krevetu u nekoj bas ludoj pozi.Pa da vidim kako bi njemu bilo da mu nakon tog prizora zatrazim 10 dana da razmisli  (e*e) :-X  P.S.Plus da mu kazem da ja samo njega volim a da mi taj sex nista ne znaci  :smehotres:

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #53 poslato: 18:08:49, 14.Feb.2013. »
Ma 10g, neka mi da fore, isto bi bilo. ;D

Zbog jedne recenice nisam htjela 2g da progovorim sa osobom, pa eto sta bi tek bilo za konkretan cin. ;D

Moze za 10 dana jedino papire za razvod donijeti. 8)
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže delhaj

• **
  • 298
  • 11
  • Pol: Muško
« Odgovor #54 poslato: 19:15:30, 14.Feb.2013. »

Meni ni slučajno ne treba istomišljenik, jer nema me zašto netko podržavati, ni braniti.
Imam takav slučaj,  odnosno život i iznio sam ga za primjer. Ne mislim da bilo koja prevara ima opravdanja, niti sam ja tražio 10 dana za oprost, nego da razmisli i donese konačnu odluku. Ako mi ne bi porostila, prihvatio bi to i ne bi joj zamjerio ni malo.
     Iskusvo je pokazalo da osobe stako tvrdim stavovima baš popuste ili ne znaju šta bi napravili kad dođu u taku situaciju. Možda će se neke od vas jednom sjetiti ovog mog pisanja, ne bi to volio, aali život jee takav, ne previdiv. Nitko ne zna što i kakva ga situacija čeka u životu.
Vrijeme koje nismo proveli u ljubavi, izgubljeno je vrijeme.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #55 poslato: 21:32:37, 14.Feb.2013. »
Znas kad bih ja mogla oprostiti i preci preko, jedino ako sam i ja zgrijesila pa ga razumijem. Sad koliko bi mu se to dopalo, ne znam. ;D
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže sarawin

• *
  • 4
  • 0
« Odgovor #56 poslato: 08:27:13, 06.Jul.2013. »
ne znam. mislim da prvo moram da se nadjem u toj situaciji da bih znala odgovor...

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • 14
« Odgovor #57 poslato: 01:53:23, 07.Jul.2013. »
                                                                                                                                                                     Meni kad bi dragi dao 10 dana da razmislim,nakon dokazane prevare ,ili bi mu se javila iz druge drzave-ali razglednicom, ili  bi ga 10ti dan pozvala kod sebe,ostavila mu kljuc da ne zvoni A ONDA bi me zatekao sa drugim muskarcem u krevetu u nekoj bas ludoj pozi.Pa da vidim kako bi njemu bilo da mu nakon tog prizora zatrazim 10 dana da razmisli  (e*e) :-X  P.S.Plus da mu kazem da ja samo njega volim a da mi taj sex nista ne znaci  :smehotres:
hahahaha slazem se u potpunosti  :D :D  (e*e)
« Najnovija izmena:: 01:59:14, 07.Jul.2013. volonter »

*

Van mreže Fifi

• **
  • 359
  • 6
« Odgovor #58 poslato: 22:24:21, 07.Jul.2013. »
A recimo kad bi to žensko uradilo tipa da prevari muškarca sa kojim je u vezi ona bi se nazivala svakojakim imenima obično onim pogrdnim ,dok već ako muškarac onda se to toleriše ''pa šta ćeš desilo se muško sam'' a ako muškarac menja devojke non stop on je frajer ,a ako žena menja ona je fufi ?  :-\ zašto se uopšte zamlaćujem ovim xD ako ju je zabolelo neka vratim istom merom pa da vidimo oće on da pređe preko toga aham oće malo  sutra  :-\ 

*

Van mreže Fifi

• **
  • 359
  • 6
« Odgovor #59 poslato: 22:27:16, 07.Jul.2013. »
I da zaboravila sam da dodam  ??? ako pređeš preko te prevare ,obično će da usledi i sledeća ...tako da ne treba da se prašta ...ima muškaraca kao i devojaka koliko ti duša prohte  :dancer:

Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000