Po čemu žene skuže prevaru

• Odgovora: 36
Stranice: 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže delhaj

• **
  • 298
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 11
  • Pol: Muško
Po čemu žene skuže prevaru
« poslato: 21:50:17, 12.Jan.2013. »

Što mislite po čemu žene skuže da su prevarene, te šta se sve smatra prevarom?

Vrijeme koje nismo proveli u ljubavi, izgubljeno je vrijeme.

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
Odg: Po čemu žene skuže prevaru
« Odgovor #1 poslato: 12:53:32, 13.Jan.2013. »
najgora prevara....da moj muškarac ima bolju prijateljicu od mene, prijatelja, naravno, može da ima.....mentalna prevara je mnogo gora od fizičke
...a, sam tim se lako i provali, a uz to i nikada ne traje kratko, završava se fizičkom, a onda, činimi se, nema nazad....dovoljno je da ga pogledaš  :)
fizička, za samo jednu noć, uz upotrebu zaštite, cenim da je nebitna....ne bih ni volela da znam za nju, ne bih ne čeprkala puno
muškarci i žene, uglavnom, imaju različiti doživljaj sexa i to treba poštovati
a, da mu dosadim, kao sexsualni partner, posle 100 god, to je razumljivo.....kao i on meni
« Najnovija izmena:: 12:56:57, 13.Jan.2013. mila91 »

*

Van mreže nevenica

• 1 862
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 39
  • Pol: Žensko
« Odgovor #2 poslato: 14:27:04, 13.Jan.2013. »
Zavisi kako varas  :D  Ako je to bilo nesto za jedno vece, brzinski seks retko i kada moze da se provali  (rzm)  Obicno zapostavljenost i vezivanje za neku drugu osobu ti je vec od prvih naznaka  (mah:mah)
Pristojna žena je ona dama koja zna šta ne sme znati, iako zna...

*

Van mreže delhaj

• **
  • 298
  • 11
« Odgovor #3 poslato: 15:47:12, 13.Jan.2013. »

Nevenica, ovaj tvoj potpis ispod posta je dobar.
Ja u šali znam reči svojoj ženi: "ženo hočeš da ti lažem", na što ona normalno odgovara " ne "  "e, onda me nemoj pitati gluposti"

A is milom se slže u nečemu.
Mislim da je gorje da partnera zapostaviš,vrijeđaš, smatraš sexsualnim objektom,kučnom pomočnicom itakve neke stvari.
  Takve se stvari dešavaju kada bi muškarac sex, a ženi se neće, ali mu udovolji. On se zadovolji, a ona?
Ponekad tu bude i fizičkog bola, ali on prođe. Kad se to ponavlja, ne vodi na dobro.
  Hoću reči da ja svoju suprugu volim iznad svega. Da se ženim ponovo ženio bi samo nju. Pomažem joj u poslovima kod kuće, pružam joj pažnje dovoljno, nikada još nisam odbio sex ako je ona pokazala interes, neke normalne uslove za život ima, dugo smo u braku. Želim puno više sexa od nje. Ne želim da mi udovoljava sexom ako joj nije do toga, jer to bi bila na neki način gluma. Zato si nađem povremeno ženske bez obaveze. Nema emocija, možda samo neka fizička privlačnost. Ta osoba je toga odmah svjesna jer joj kažem.
  Zanima me šta o tome mislite.

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
« Odgovor #4 poslato: 15:52:42, 13.Jan.2013. »
Meni je ovo OK ako se oboje u tome slazete ili ona to presutno odobrava a da  nema posledica za nju mislim da pati i slicno. Ukoliko nije u tome ili je zaljubljena ili naivna ali svakako vredna postovanja sa tvoje strane.

*

Van mreže delhaj

• **
  • 298
  • 11
« Odgovor #5 poslato: 16:07:53, 13.Jan.2013. »

To je več neko duže vrijeme, 10-ak godina. Ja ne mjenjam puno svoje navike. Mislim da ni ne sumlja, jer ja se nisam u ničem promjenio, svoj odnos prema njoj. Ni moji prijatelji ne znaju, sem jednoga kojem sam ja rekao. U početku me je osuđivao moj postupak (jer je kučni prijatelj oboje nas), ali sada razumije.

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
« Odgovor #6 poslato: 16:19:03, 13.Jan.2013. »
Nemoj nikom verovati i verujem da se kajes sto si mu rekao ali sad je gotovo ali tada ti je znacilo. Verujem da bih se i zena razocarala kad bih saznala i dozivela sok i da bih to bio udarac za nju a ti je dobro poznajes zato cuvaj to sto imas jer pored svih tih zena njihovih problema i zivota najbolja je tvoja. Da nije opet tih drugih zena bracna slika bih bila opet nesto drugo mislim na sex, ti bih se opustio a ovako unosis i dalje exploziju u vezu ali sta da ti kazem kad sve znas.

*

Van mreže delhaj

• **
  • 298
  • 11
« Odgovor #7 poslato: 23:06:27, 13.Jan.2013. »

Taj prijatelj je nešto vidio, što nije trebao i tada sam mu rekao. Često smo zajedno i nedavno me pitao "kako možeš to tako dugo kriti i glumiti u braku".
   Rekao sam mu da mi uopšte nije ni malo teško to sakrivati. Jer ja pred svojom ženom ništa ne moram glumiti, niti glumim.  Volim ju još uvijek i jednako želim.
  Sada mi je nekako lakše nego prije jer nisam opterečen sexom. Prije sam bio nervozn ako bez sexa, a kada je čovjek nevozan ne razmišlja realno. Npr. ako nema par dana ništa, a tebi to već fali. Onda misliš "možda joj nisam dobr", "možda joj nije lijepo samnom u sexu", pa dođe do onoga " možda čak nekoga ima". A umnja je zajeana srvar, od ničega napravi zlo. Jesmo mi ragovarali  i sve, ali opet ostajeto da meni fali.
U počeku sam se bojaoda li će to ići. Ali sam shvatio da više nisam pod pritiskom sexa, imao sam vremena razuvjeriti svoje sumnje i miran sam.
Naravno da sam jako oprezan, jer ne želim ništa izgubiti.

*

Van mreže Allegra

• **
  • 172
  • 9
  • Pol: Žensko
« Odgovor #8 poslato: 00:10:22, 14.Jan.2013. »
Dali si mozda pricao sa njom o tome, da bi zeleo vise seksa?
Nije fer do nje, mozda bi i ona ali joj nisi dao prilike ili se mozda stidi, da ne ispadne nekako ono nimfomanka (*o*)

Koliko dugo vec to radis?

*

Van mreže delhaj

• **
  • 298
  • 11
« Odgovor #9 poslato: 00:34:22, 14.Jan.2013. »

Ma pričali smo o tome ne jednom, nego tko zna koliko puta. Opčenito o svemu dosta razgovaramo i dosta se u svemu slažemo, razumijemo jedno drugo. U braku smo puno godina, a ovako živim oko 10-ak godina.
Napisao sam sve to gore.

Stranice: 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000