Anketa

Da li biste oprostile prevaru ako bi vam partner rekao da mu taj jedan seks nije ništa značio?

Da
(5%)
Možda
(30%)
Ne
(65%)

Ona oprasta prevaru

• Odgovora: 67
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 7 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Ona oprasta prevaru
« Odgovor #30 poslato: 13:07:48, 17.Avg.2012. »
Kako je samo opasna ženska populacija na ovom forumu  :D

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
« Odgovor #31 poslato: 13:11:14, 17.Avg.2012. »
Ouroboros, je l se to meni čini ili ti to odmah zavedeš režim?  :D

Odmah u startu se podizu bedemi i postavljaju granice   ;D Valja odmah reci sta odgovara,a sta ne ,kasno je kad te slaze,prevari.Ovako mu odmah kazem na cemu je i sta ce se desiti ako nesto od toga uradi.Dalje sve ide po sistemu tako ti je,a ti se druzi il' produzi  ;D Bolji se uvijek moze naci  ;)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #32 poslato: 13:12:33, 17.Avg.2012. »
Ispada da sad nijedna cura ne bi oprositla prevaru, a ovamo prevare na sve strane  (*o*)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #33 poslato: 13:14:38, 17.Avg.2012. »
Ispada da sad nijedna cura ne bi oprositla prevaru, a ovamo prevare na sve strane  (*o*)

Ja ne znam za druge,kazem za sebe.Ja NIKAD ne bih prevarila osobu sa kojom sam,smatram da je fer to isto traziti zauzvrat,jel.I ne bih oprostila,nema sanse,ne samo u vezi nego ni u braku.Da nas veze 10-oro djece i ljubav ne znam kakva.Sebe volim i cijenim najvise,a ko sebe voli i cijeni,sigurno nece takve gluposti oprastati  ;)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #34 poslato: 13:16:49, 17.Avg.2012. »
Imaš moju podršku.   :smesko:

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #35 poslato: 13:18:35, 17.Avg.2012. »
Natalna

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #36 poslato: 13:23:47, 17.Avg.2012. »
Pa iskreno ja bih volela da mogu to oprostiti ako prodjem nekada to iskustvo.Mada ne bih bas previse puta presla preko toga to je sigurno ali ako mi se desi koji put da zazmurim i pravim se blesava volela bih da mogu, ako je neka prolazna slabost, avantura partnera.Jer kada vidim neke parove u svojoj blizini koji su imali takva iskustva pa ih evo zajedno a odnos jos bolji, a i poznate kao npr Beckhamove i s obzirom da je ona ko zna sta sve pregurala sa njim i precutala pa ih evo srecni i dan danas, iskreno poceh da razmisljam da mozda ne reagujem na prvu loptu ako mi se nekada desi da kroz ovo prodjem.Mada nije lako ni oprostiti, ali opet nesto razmisljam mozda ipak vredi zarad buducnosti.Jeste da je tesko u toj situaciji potisnuti bes, ljubomoru, mozda i zelju za osvetom, preci preko njih i nastaviti dalje ali opet nekad i to vredi pokusati.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #37 poslato: 13:26:55, 17.Avg.2012. »
I ako oprostiš, ko ti garantuje da se to neće desiti ponovo? Ali opet zavisi i od osobe...

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #38 poslato: 13:28:32, 17.Avg.2012. »
Iskreno,meni bi se gadio poslije toga,i kad ga god vidim,bio bi mi pokretna meta za napadanje,ironiju,sarkazam,ne bih ga mogla gledati vise.Ali to sam samo ja  ;)
Natalna

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #39 poslato: 13:29:10, 17.Avg.2012. »

Ima zena koje to oprastaju i ostanu s tom osobom ( sto mi nikad nece biti jasno ) . Ja ni uvredu ne oprastam,a  kamoli nesto drugo. Cim te neko vredja, ne postuje tebe i tvoju licnost, zato i ne vidim razlog zasto bih sa takvom osobmom ostala.

A najgore od svega je kad te neko pravi budalom  ;D
Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 7 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000