Saturn u Jarcu

• Odgovora: 11
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Saturn u Jarcu
« poslato: 15:07:47, 21.Maj.2010. »
Saturn u Jarcu

Nepristupačan, malo govori i dugo se ljuti, dilomatsko držanje, strog, neugodan, ne priznaje osjećaje, voli samoću i vlast, bez entuzijazma, formalist, pesimist, škrt, ima ozbiljne planove, neumoljivo ambiciozan, koristi druge, živi skromno, pati od bolesnih zglobova.

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Saturn u Jarcu
« Odgovor #1 poslato: 15:30:17, 21.Maj.2010. »
Dalje, ambicioznost, zelja za vlascu, ali i problemi, nesporazumi, kasnjenje, problemi sa terminima i obavezama, neuspjesi na profesionalnom planu, predisponiranost za visoke pozicije. Strah od preuzimanje odgovorosti za sebe, strah od vodecih pozicija, najpovoljniji aspekt ako su podrzani drugim aspektima za diktatora, na politickom planu, zato sto ove osobe vaze za hladne, stroge, netolerantne, ozbiljne, teze ka idealizmu, beskrupulozne. Dokazivanje roditeljima, takodje stroge pretpostavljene imati.
" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #2 poslato: 17:40:31, 12.Okt.2010. »
Naglašen Saturn u Jarcu teži da dobije vlast i moć, želi na neki način da vlada bez obzira da li je to radno mesto, porodica ili društvo...

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #3 poslato: 17:43:26, 12.Okt.2010. »
Ovaj moj satrun u jarcu kod mene je bas jak, sve sam pokupila. :-\
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #4 poslato: 15:04:56, 02.Dec.2010. »
Ovaj moj satrun u jarcu kod mene je bas jak, sve sam pokupila. :-\
Ako si prepoznala neko njegovo delovanje, izvoli podeli sa ostalim forumasima.  :smesko:

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #5 poslato: 17:54:28, 02.Dec.2010. »
Nemoj tako Alicija, i moj je saturn u Jarcu u 5. kuci pa nije tako strasno, samo red, rad i disciplina i ne trpim pogovore u poslu, kad se radi radi se, kad se zeza zeza se...ako se neko toga ne pridrzava ja poludim.. :D al inace sve je oki ;)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #6 poslato: 03:56:52, 06.Feb.2011. »
ovo je moj saturn...
tvrdoglav,ambiciozan,iznad svega neumoljiv,ne stedim sebe pa ni druge,stoik sam,delujem nepristupacno,uzasno sam veliko zlopamtilo,umem da iskontrolisem emocije i da budem hladan,imam probleme sa autoritetima,dokazujem se roditeljima,inatim se,patim od zglobova i kicme,cesto se ukocim,hvataju me i mracna raspolozenja,uzivam u samoci i ne pada mi tesko,kasnim sa terminima...znaci sve imam  ;D
kod mene je u 3-oj kuci...primer iz zivota-jedinac,losi odnosi sa rodbinom,imao astmu,cesto me tera maler sa prevozom,kolima...nazalost,izbegavam volan,kvari mi se komp,mobilni,,slovo R ne umem da kazem pravilno,malo prijatelja i to svi  dosta stariji od mene,ne podnosim povrsne razgovore i radije cutim...nadam se da sam pomogao  :)
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #7 poslato: 14:29:11, 06.Feb.2011. »
Pa ti si cudo jedno ;) hehehe...  :D pronalazim se u ovom tvom tekstu skroz,samo aj se trudim i moram da imam sve pod kontrolom, jer i u najgorim i najekstremnijim situacijama zadrzavam hladan mozak i djelujem...a sto se tice zglobova i kostiju to je bas tacno, imam problema sa kicmom, zglobovima, a posebno sa kljucnom kosti, ko mala sam je povrijedila i evo i danas me znaju uhvatiti bolovi i strasni su  :-\

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #8 poslato: 21:51:12, 04.Jan.2012. »
A sto imam crne misliiii..owaj saturn u 3.polju ume da da napade panike i da bukvalno smrzne u nekim situacijama,kao da govori da treba to i to da uradim,a drzi me na lancu i ne da mi ujedno..
zacarani krug..kao da mi ne da da disem,stiska me..
Verovali ili ne.
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže faith

• **
  • 416
  • 21
« Odgovor #9 poslato: 01:49:32, 05.Apr.2012. »
Lijepo ja kazem da mi se Saturn sprda sa glavom  ::) uzas...sve sam pokupila izuzev dokazivanja roditeljima za to stvarno ne osjecam nikakvu potrebu.

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000