Saturn = karma - zasto Saturn?

• Odgovora: 61
Stranice: « 1 2 3 4 ... 7 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
Odg: Saturn = karma - zasto Saturn?
« Odgovor #10 poslato: 17:28:27, 24.Mar.2009. »
Tu je,po meni,najgore sto Saturn svojom konjukcijom daje hronicne bolesti.Znaci,nema da se potrosi nego prisuti ili aktivira.Ali ne trebas se plasiti,ti samo trebas biti odgovornija prema svom zdravlju nego mozda drugi.Samo ozbiljno i odgovorno pristupi svakoj boljki,i ja vjerujem da ti takvo ponasanje moze dosta toga ublaziti.Nadam se da si inace odgovorna po tim pitanjima jer eto "ucio" je tebe Saturn jos u djetinjstvu kako se trebas ponasati prema svom zdravlju.

Pa trudim se biti odgovorna, moram  :( . Znam da SA ili nagradjuje ili kaznjava, u zavisnosti kako se postavljamo prema lekcijama koje pokusava da nas nauci.
Hvala na pomoci.

*

Van mreže Lea

• **
  • 257
  • 0
« Odgovor #11 poslato: 17:34:03, 24.Mar.2009. »
Nema na cemu,zbog toga smo tu,zar ne?!Da,Saturn je divan ako se ti ponasas "kako treba" i s obzirom da si upucena u ovo ja vjerujem da ces ti to "okrenuti" u svoju korist.Eto,ja ti od srca zelim dobro zdravlje,jer nista,ama bas nista nije vrijedno kao zdravlje.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #12 poslato: 19:25:10, 24.Mar.2009. »
I nismo svesni koliko je zdravlje bitno sve dok ga ne izgubimo. Iako ovo sad zvuci kao klise, na zalost tako je.
Hvala ti :).

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
« Odgovor #13 poslato: 13:25:10, 25.Mar.2009. »
Nije samo Saturn krivac imas i druge aspekte ali to mozemo u drugoj temi  (mah:mah)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #14 poslato: 22:44:10, 24.Apr.2009. »
meni je saturn u drugoj kuci, karmicki znak skorpija. :)posto je u drugoj kuci to bi trebalo da znaci da moram da naucim da se borim za sebe, da se osamostalim i da se ne oslanjam na druge(ima istine jer jos uvek nisam iskusila sta znaci zivot a roditelji me nisu navikli da se malo vise borim za sebe nego me drzali pod staklenim zvonom i dok sam bila mladja mislila sam da je to dobro za mene a sad zalim sto nije drugacije bilo) a nesigurna sam po mnogim pitanjima nemam dovoljno samopouzdanja i svesna sam da to moram kod sebe da popravim( razloga kod mene za nesigurnost nema ali nesvesno ona je tu prisutna zasto ne znam valjda je saturncic napravio taj problemcic) i pretpostavljam da ce mi to biti zivotna lekcija na koju cu se dosta fokusirati i uloziti dosta truda da bi je resila, cini mi se i da aspekti nisu losi za resavanje problema, valjda bi trebalo da sam dobro skontala ovaj saturn

[img=http://img15.imageshack.us/img15/2586/astrow2gw01imeprezimehp.gif]
« Najnovija izmena:: 22:46:43, 24.Apr.2009. elenica »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #15 poslato: 22:54:33, 29.Apr.2009. »

elenice, potrebna je reforma vrednosnog sistema kod tebe. Saturn iz IV dosao u II kucu pa to za samopouzdanje i ostalo si nasledila od nekog roditelja ili je porodica (roditelj) doprineo da se tako osecas. Obrati paznju na aspekte koje Saturn pravi i videces gde je najizrazeniji...

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #16 poslato: 12:11:47, 05.Maj.2009. »
charobnjak u pravu si za porodicu, kao i svako jedince pa su me razmazili, sve sam imala, nisu me navikli bas kao malu da se borim za neke stvari (a od njih ne nasledi, mama je pogotovo sposobna zena, tata se nije trudio ali je uvek govorio pusti je malo da se bori naucice nesto xe xe, to me tad nerviralo ali je izgleda ipak malo bio u pravu).a aspekte najvise pravi sa planetama iz desete dva trigona sa suncem i marsom i kvadratic koji mi se ne svidja sa merkurom, i kvadrat sa jupiterom na kraju cetvrte.moguce da upucuje na probleme na poslu koje treba da se trudim da resavam i da sticem samopouzdanje ko ce ga znati.......ovako kad gledam moj saturn bas se smestio tamo gde treba da me nauci onim stvarima gde se nisam mnogo trudila

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #17 poslato: 12:25:41, 05.Maj.2009. »
Saturn uglavnom bije tamo gde smo najslabiji. Mozda je bas zaduzen za nasu ahilovu petu ;)

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #18 poslato: 13:57:35, 09.Jul.2009. »
charobnjak da nisi mislio na aspekte ka jupiteru i merkuru posto je tu uvucen u t kvadrat, i gde bi bio izlaz?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #19 poslato: 19:57:48, 09.Jul.2009. »
Pre svega, Saturn je nas ucitelj, mudar staratelj, smernica u neku ruku, vodic sa uvek nekim novim iskustvom...
Bez obzira kakav aspekt pravi ostaje primecen u toj kuci ali u tezem aspektu govori o tome da moramo malo vise da se potrudimo...
Bitniji ti je aspekt sa Merkurom nego sa Jupiterom jer je Merkur brza planeta a i ima aplikaciju od nekih 3 stepena...

Stranice: « 1 2 3 4 ... 7 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000