Saturn = karma - zasto Saturn?

• Odgovora: 61
Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
Odg: Saturn = karma - zasto Saturn?
« Odgovor #50 poslato: 19:44:44, 22.Maj.2012. »
Moj Saturn je u trećoj kući u Lavu i ako konačno dobro gledam  :-[  ima loše aspekte sa Merkurom i Marsom (9. kuća), a sa Venerom meke???
A, šta to znači?    :no: ,
kada bi me neko pitao, ovako napamet, rekla bih sigurno, da sam nešto gadno zgrešila u prošlom životu na emotivnom planu i da sada samo vraćam dugove   
Tu gde su dobri aspekti sa saturnom su lekcije naucene i sada nam one mnogo koriste  (mah:mah)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #51 poslato: 21:23:41, 22.Maj.2012. »
Citat
Tu gde su dobri aspekti sa saturnom su lekcije naucene i sada nam one mnogo koriste 

a gde su dobri aspekti....kada imaš vremena, ako nemaš, hvala u svakom slučaju  (mah:mah)
mene to baš zanima, ali nemam pojma  (*o*)

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #52 poslato: 14:54:23, 23.Maj.2012. »
Astro girl, kakvo je po tebi mišljenje o umetnutom Saturnu u škorpiji vladaru 7. kuće u 5. kući? Imam ga, u trigonu je sa ascedentom, konjukciji sa Suncem i Plutnom, sekstil sa Mjeseom - mada širi orbis 6.
Ovo ako ti ne bude teško, kad budeš imala vremena. :)

*

Van mreže Zagorakis86

• *
  • 23
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #53 poslato: 12:44:52, 20.Jul.2012. »
postovani jel mozete da vidite moju natalnu kartu 06.10.1986 u 06.20 h U Zrenjaninu da vidite kakvu karmu kazu da u braku cu imati jaku karmicku vezu pa nerazumem sta to znaci?

*

Van mreže plutonia

• *
  • 3
  • 0
« Odgovor #54 poslato: 17:57:03, 06.Avg.2012. »
Saturn u Jarcu u 3. kući?
što to predstavlja? koje to područje simbolizira i "kako" nadvladati to u ovom životu?

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #55 poslato: 23:10:06, 24.Jan.2013. »
Meni je po meni saturn loš jako i ja sam mislila da će da otežava na polju novca jer dolazi  iz druge i u prvoj dok ne krenem sama da  zaradjujem, ono svojim trudom ali sad mi se čini nikad da počnem fino sve nešto na pola odricanje i sl još sam i teška i nestrpljiav pa je situacija gora, ima li neko raspoložen da pogleda? ovo mi je sestrin natal ako može neko da pogleda ako ne oba da mi kažete za njen

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
« Odgovor #56 poslato: 00:11:28, 02.Feb.2013. »
a gde su dobri aspekti....kada imaš vremena, ako nemaš, hvala u svakom slučaju  (mah:mah)
mene to baš zanima, ali nemam pojma  (*o*)
Dobar aspekt ti je saturn trigon venera i saturn sekstil pluton  :flowers:
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #57 poslato: 00:43:38, 09.Nov.2013. »
Ni ja Saturn ne dozivljavam kao "najtezu planetu"...
Dakle moj karmicki znak je Skorpija  (*o*)?!
Mada, cini mi se da moj Saturn nije mogao gore "smestiti" u natalu! U VIII polju, u konjukciji sa Mesecom i Plutonom pa jos u opoziciji sa Marsom  :;!

I moj Satrurn je takav : u VIII polje u Skorpiji, SA180ME, SA45NE i SA30UR... Super  :D

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #58 poslato: 20:51:58, 15.Nov.2013. »
Saturn je malefik, bio i ostao, tako da ne podržavam priče, "umije on i da nagradi, samo treba zaslužiti", ma zabluda velika. Saturn je realnost, forma, struktura i ne bi valjalo da ga nema, ali opet on nikako nije nagrada, on nikako nije olakšanje, on ne nagrađuje, za nagrade je zadužen Jupiter, i kad dočekamo nagradu, znači da je Saturn popustio. On zna samo za kritiku, za obavezu, za trpljenje, za dužnost, mučenje, penjanje na vrh sa mukom i znojem, zna za bolest, za smrt, ali nema pojma šta je sažaljenje, šta je milost, pomoć, nagrada, za to je zadužen Jupiter - globalno gledano.

*

Van mreže Aco p

• *
  • 62
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #59 poslato: 12:10:34, 07.Maj.2014. »
Postovanje moj Saturn je u Skorpiji u osmoj kuci moze li mi neko reci njegovo znacenje kako on utice i da li utice na moj zivothttp://www.dodaj.rs/f/1m/Ho/4LsZJ55S/astrow2gw01acophp5311224.gif unapred hvala.

Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000