Mesec u Jarcu

• Odgovora: 44
Stranice: « 1 2 3 4 5 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Mesec u Jarcu
« Odgovor #10 poslato: 16:54:33, 09.Feb.2010. »
Mesec u Jarcu

kljucna rec - emocionalna rezervisanost

Zelite da vas priznaju za mocnu i vaznu osobu.Emocionalno ste preosetljivi i istovremeno kriticki nastrojeni prema drugima , medjutim , onda kad ste zainteresovani ili angazovani, neumorni ste i  puni ste razumevanja.
Mesec u Jarcu je u egzilu , u opoziciji sa toplim Rakom, sklonim negovanju drugih.Ovaj lunarni polozaj naglasava rezervisanost i hladnocu. Stidljivi ste i nesigurni kada je rec o vlastitoj vrednosti, imate mnogo podsvesnih strahova i mozete biti preosteljivi u odnosu na stvarne ili imaginarne opasnosti. Nastojite da opravdate svoje postojanje tako sto delujete naglasavajuci licno dostojanstvo i tako sto ispoljavate ogromnu ambiciju za postizanje uspeha. stoga niste ni istinski saosecajni i emotivni.
Vas um brzo reaguje na culne opazaje , ali to cesto cini ljutito i neprijateljski . Ovakav lunarni polozaj daje ljude fanaticnih i opsesivnih ideja.Takodje moze dovesti do melanholicne sklonosti ka mracnim mislima ..
Vise od ijednog drugog polozaja , ovaj polozaj meseca ce reagovati na ostali deo horoskopa. Kvalitet trezvenog osecaja koje ima Mesec u jarcu moze preuzeti ono najbolje iz horoskopa ukoliko postoje dobri aspekti ili ono najgore ukoliko postoji mnogo izazovnih aspekata. Ukoliko su aspekti dobri , to svedoci o sposobnosti za rukovodjenje i upravljanje. Teski aspekti cesto dovode do manjka stvaralcke energije , mada su vam ambicije velike. Ako ne naucite kako da kontrolisete ovakav polozaj , mozete biti skloni alkoholizmu, predati se u zadovoljavanju nezajazljivih apetita ili zadovoljavanju sracunate potrebe za osvajanjem vlasti po svaku cenu, ne vodeci racuna ni o kom drugom. Lako sticete neprijatelje , bez obzira da li to zasluzujete ili ne, i to moze naneti stetu vasem ugledu.
Oprezni ste kada je rec o novcu, trezveni i prakticni. Ove osobine mogu preci u ekstrem, sto dodvodi do preteranog opreza i skrtosti. Treba da razvijate srdacnost i neznost i morate nauciti da ce vam, ako drugima dajete ne ocekujuci nista zauzvrat , to doneti vece zadovoljstvo i ispunjenje nego ukoliko drugima neprestano postavljate stroge zahteve. NA poslu ste marljivi , zahvaljujuci svojim istrajnim naporima mozete preuzimati odgovornost i doci do viskog polozaja.
Zene sa Mesecom u Jarcu skone su melanholiji i cesto osecaju nesto nalik "Mene niko ne voli". Muskarac sa ovakvim lunarnim polozajem trazi partnerku koja ce mu pomoci da ostvari svoje drustvene ambicije , koje ce dobro voditi udobno domacinstvo i paziti na porodicne finansije.

ALI,SVE ZAVISI,KAKVE ASPEKTE PRAVI,DA LI JE U IZGONU,DA LI JE JAK I TAKO TO......... ;)

Ne znam sta je u pitanju, ali moj brat nikada nije bio emotivno rezervisan. Sa Mesecom u Jarcu, pa jos veliki trigon Mo12oSo120Sa..
Kriticki je nastrojen bez rezerve, i kad zna da nije u pravu, a tek kad mu pokazes da jeste, leleeee..za'eb..si se u startu!
Da je angazovan onda kad je zainteresovan i da je neumoran, jeste narocito kad je u pitanju upravljanje tudjim novcem (to mu je SMC u 8-oj valjda..pa bilo da je u pitanju 1000din.ili 100.000, njega to usrecuje), to valjda ima te optimisticne ideje. Ali da je pun razumevanja - jeste, ali samo za sebe..i prema svojoj trenutnoj odabranici, tako je bilo pre 10god., tako je sa bilo kojom, tako je i danas..
Da stice lako neprijatelje, ne bih rekla, daleko od toga..ima puno "pirjatelja"..ali onaj ko gleda sa strane, kazu da mnogo bolje vidi situaciju. Medjutim, tesko je uveriti nekoga kome taj Mo preovladjuje (tvrdoglavost) da je tako, pa ne znam da li je bolje da cutimo, ili da ga pustimo da se povredi, ja sam iskreno pokusala 1-nom, nadrljah..a on je i dalje ostao da se druzi sa tom osobom.. Jedno, zahvaljujem Bogu sto tog dana nije posao u zezanje sa tim deckom, jer je nekoga kostalo zivota..mozda prevrednujem svoju procenu, nazalost je da sam bila u pravu.
A sto se tice odabranice, ako Mo pokazuje ono sto ga privlaci, prva i dugogodisnja je bila Jarac u horoskopu, medjutim plavusa, koliko sam posmatrala, kazu za one kojima je Mo u Jarcu bice crnka, a obzirom da mu 7-mo polje pocinje 0`Raka..tako da je ovaj put dobio chudom i devojku koja je i Jarac/rak i crnka, a Ve izgleda nikakvu ulogu nema u njegovom horoskopu  ??? Bar sto se tice ljubavi
Mo mu je u "svadji" sa Pl 90, i ima jos i Ur60.

*

Van mreže zveki

• *
  • 19
  • 0
« Odgovor #11 poslato: 07:51:59, 03.Jan.2011. »
mesec u jarcu...znam dve zenske osobe sa mesecom u jarcu i izrazito tamnim i dubokim ocima...pogledom :)

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
« Odgovor #12 poslato: 20:44:16, 11.Mar.2011. »
mesec u jarcu...znam dve zenske osobe sa mesecom u jarcu i izrazito tamnim i dubokim ocima...pogledom :)
Samo zbog Meseca u Jarcu??  ???  (*o*)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #13 poslato: 23:01:49, 19.Mar.2011. »
ne bih se slozio da ovaj mesec ima pregrst emocija,kako je neko na pocetku rekao,naravno imaju i oni neke emocije,ali moje gorko iskustvo sa njim me ubedjuje u suprotno,sve te emocije njihove usmerene su u stvari na njih same i na cistu korist,oni ce vas bukvalno voleti samo zarad nekog cilja,posle toga ce proci na ulici pored vas bez pozdrava..moja baba po majci ga ima,nesto hladnije u zivotu nisam upoznao niti osetio,tvrdicluk,gorcina,sebicnost,sujeta,led..jednom recju katastrofa,po meni najgori mesec..
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #14 poslato: 10:37:17, 18.Maj.2012. »
Meni je Mjesec na drugom stepenu jarca -  vladar 1. u 6., u konjukciji je sa Neptunom, kvadrat Venera, sekstil Pluton i Saturn i opozicija ascedent. Sebe bih opisala kao jako osjetljivu osobu koja osjećanja iskazuje na šaljiv, razdragan, pomalo dječiji način, ne krijem osjećanja i trebam ljubav u velikim količinama. Ne pijem i ne drogiram se iako imam ovog Neptuna i još Mars i Veneru u kvadratu sa Neptunom, skoro sve predispozicije za poročnost. Posao mi je jako važan, bavim se humanitarnim radom. Oči su mi maslinasto zelene vodnjave, mada tu su uticali i drugi faktori. (mah:mah)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #15 poslato: 11:59:57, 14.Jun.2012. »
Moj tata ga ima,i prvo sto mogu da kazem,ozenio je duplog Jarca  ;D
Salu na stranu,ovo je nezgodan polozaj za Mo.Tezak i sam sebi i drugima.On nikad nije znao pokazati emociju,privrzenost,toplinu.Ne sjecam se da sam ga ikad zagrlila i poljubila,prosto on nije za te stvari.Uvijek je vuk samotnjak,koji je u stanju da unisti i najblize ukoliko mu stanu na zulj.
Ukoliko ga prevaris,povrijedis,izdas mozes sto puta da mu budes najblizi,ali ce te izbaciti iz svog zivota kao da te tu nikada nije ni bilo.Tesko je sa njim,ali mislim da je njemu samome dosta teze.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #16 poslato: 12:11:08, 14.Jun.2012. »
E pa možeš mislit kako je meni, nijesam od kamena, smatram sebe jako osjetljivom i povredljivom, ali jarac opet nije dobar položaj za Mjesec... Ima li u mojoj natalnoj karti išta dobro, Mjesec u egzilu, Venera u padu, Mars mlitav, peta kuća puna, a zaključana... (*o*)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #17 poslato: 12:22:40, 14.Jun.2012. »
Kod tebe ima "materijala" za emociju,zato i jesi osjetljiva.Mislim da si zbog ovog Mo povucena i da ne znas najbolje da izrazis emociju,ali nisi od kamena.Medjutim,kod mog tate Mo90Ma,Sa,uklijesten Asc,Ma0Sa u Ari.Vjeruj mi,tesko mi je vjerovati da on nije od kamena.Nejesan i sam sebi i drugima,nehoticno zna uzasno povrijediti.Potpuno je neosjetljiv.Emocije i njihovu ekspresiju smatra pateticnim,nije bilo bas zgodno odrastati sa takvom osobom.Ali sta da se radi,roditelji se ne biraju  :)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #18 poslato: 12:28:36, 14.Jun.2012. »
Šta će, čovjek, ko zna šta se u njemu sve kuva, u pogrešno su ga vrijeme rodili ;D
Mada sam čitala da je dobro da osoba kad su joj loše pozicije u natalu, to usmjeri u neki posao koji simboliše takva konstelacija. Evo meni, zbog Mo0Ne odgovaraju zanimanja povezana sa pružanjem pomoći siromašnim ljidima, invalidima, žrtvama nasilja u porodici, mobinga, trafikinga, djeci bez roditeljskog staranja, humanitarni rad, ove godine sam dobila šansu da obavljam jedan takav posao i ispunjena sam zbog toga :)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #19 poslato: 12:44:34, 14.Jun.2012. »
Ma mu je u Ovnu,pa tako radi posao vezan za uniformu.MIslim da je on na svom poslu najispunjeniji.I jedna od osnovnih gresaka koje pravi je to sto ne zna da kanalise visak energije koji mu upravo potice od ovog Ma.A zbog ove 12. kuce,kao da neke stvari radi kompulzivno,nesvjestan posljedica.Opet kazem,teze je njemu sa njim samim nego meni sa njim,ubijedjena sam :)

Da,Mo(iz 6.)0Ne(vladar MC).Dispozitor tvog Mo je Sa u Sco,djelomicno popravlja situaciju po pitanju emocije.Ali generalno mislim da si sklona povremenom osamljivanju,da ti je to potrebno da se "sredis",moras imati svoj mir.
Natalna

Stranice: « 1 2 3 4 5 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000