Mesecni horoskop 2010

 • Odgovora: 34
Stranice: 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

 • ******
 • 12 178
 • Zahvaljeno: 25 puta
 • 167
 • Pol: Muško
 • The start!
  • Facebook
  • Twitter
Mesecni horoskop 2010
« poslato: 17:14:43, 06.Jan.2010. »
Januar

Ovan
Početak godine donosi puno energije i volje. Poslovi vam idu od ruke, a u skladu sa time rastu i ambicije. Obratite pažnju pred kim šta pričate i povedite više računa nego obično u kakvom se društvu krećete. Moguće su komplikacije, čak i sukobi sa zakonom usled lošeg društva. Povoljan period za učenje, studiranje i uopšte za sticanje novih znanja. Krasiće vas samodisciplina i istrajnost, a intelektualna strana vaše ličnosti će biti u usponu. Ukoliko nemate vremena za učenje onda se usmerite na rešavanje složenijih problema na poslu i u porodici. Vodite zdrav život, više se krećite i posvetite više pažnje ishrani. Izbegavajte preterana uzbuđenja i korišćenje stimulativnih sredstava. To se naročito odnosi na alkohol. Čuvajte se prehlade i kontrolišite krvni pritisak.
Povoljni dani: 9, 10, 18, 26, 27.
Stresni dani: 6, 7, 13, 14, 24, 25.

Bik
Ovaj period iskoristite da date podstreka svojoj profesionalnoj karijeri. Moguća su putovanja vezana za posao i ona obećavaju pozitivan ishod. Na planu svakodnevnog života ne treba očekivati neke značajnije događaje. U porodici je sve u redu, odvija se uobičajenim ritmom što vam najviše odgovara. Nećete imati negativnih uzbuđenja, ali ni previše dinamike. Na zdravstvenom planu morate biti oprezniji nego inače. Čuvajte se pre svega povreda, a moguće su i infekcije. Oko sredine nedelje ćete možda osetiti opštu slabost i nedostatak energije, pa će vaš imunitet biti oslabljen. Dobrom ishranom i odmerenom fizičkom aktivnošću to možete sanirati i popraviti.
Povoljni dani: 1, 2, 11, 12, 19, 20, 28, 29, 30.
Stresni dani: 9, 10, 15, 16, 22, 23.

Blizanci
Tokom januara je za vas najbolje da se adaptirate na postojeće situacije, nego da pokušavate da ih menjate. Centralno mesto bi trebao da zauzima vaš porodični i društveni život. Odmor bi vam takođe dobro došao. Finansijska situacija je uobičajena sa tendencijom blagog porasta i stabilizacije u narednom periodu. Jedan susret bi mogao da utiče da kasnija zbivanja u vašoj karijeri. Ako vam se neko obrati za pomoć, najpre dobro razmislite jer postoji opasnost da budete uvučeni u tuđe probleme. Obratite više pažnje na zdravlje naročito u drugoj polovini meseca. Čuvajte se povrede ruku i infekcije grla. Šetnja po svežem vazduhu i pravilno disanje se preporučuju svakodnevno.
Povoljni dani: 3, 4, 5, 13, 14, 22, 23, 31.
Stresni dani: 5, 11, 12, 18, 24, 25.

Rak
Poslovni rezultati ovog meseca neće izistati. Ipak, početkom meseca možete očekivati probleme na poslu. Ustvari to će biti nastavak teškoća koje su vas zadesile krajem prethodnog meseca. Oko 10. januara se stvari polako smiruju i uzimaju normalan tok Partnerski poslovi će doživeti uspeh i doneti, ne samo potvrdu vaših sposobnosti, već i adekvatnu materijalnu satisfakciju. Imaćete vremena da odahnete i da usmerite svoju pažnju ka novim poslovnim izazovima. Zdravlje promenljivo. Vaši standardni problemi sa crevima, žuči i jetrom vam ni ovog meseca neće dati mira, ali nemate razloga za ozbiljnu zabrinutost.Neće biti većih problema, pod uslovom da izbegavate konzumiranje alkohola.
Povoljni dani: 6, 7, 15, 16, 24, 25.
Stresni dani: 13, 14, 19, 20, 26. 27.

Lav
Za Lavove će januar biti vrlo uspešan na poslovnom planu. U njihovom petom prirodnom polju se nalazi Jupiter koji im daje mudrost i dostojanstvo, sposobnost da se oko svega dogovore sa svakim. Kada se tome doda njihova urođena sposobnost da teatralno predstave sve do čega im je stalo, onda je jasno da uspeh neće izostati. Ovo je i mesec koji će doneti promene i u drugim sferama vašeg života. Čuvajte se ogovaranja čiji je izvor iz vašeg neposrednog okruženja. Imaćete vremena za mirne porodične trenutke koje su svima potrebni. Da bi ste imali stabilno zdravstveno stanje potrebno je da što više vremena provodite u prirodi i udišite pravilno svež vazduh.
Povoljni dani: 9, 10, 18, 26, 27.
Stresni dani: 1, 2, 15, 16, 22, 23, 28, 29.

Devica
Na poslovnom planu, osim na početku meseca, kada će biti izvesnih zastoja, možete očekivati napredak. To garantuju Jupiter i Mars u vašoj četvrtoj prirodnoj kući. Finansijski će ovo biti povoljan mesec, ali ostanite dosledni sebi: budite čuvarni i štedite novac. Ukoliko vam se ukaže prilika da putujete u inostranstvo, propustite je jer vam zvezde ne stoje dobro za duža putovanja i putovanja u inostranstvo. Ako to ne možete izbeći, onda prepustite nekom drugom da sve oko putovanja i boravka organizuje, a vi se ponašajte krajnje pasivno. Na zdravstvenom planu ništa novo. Zdravlje je dobro, nastavite da vodite računa o njemu.
Povoljni dani: 1, 2, 11, 12, 19, 20, 28, 29, 30.
Stresni dani: 3, 4, 5, 18, 24, 25, 31.

Vaga
Januar je naklonjen Vagama koje se bave poslovima vezanim za sve vrste komunikacija. Naročito se poboljšanju prihoda mogu nadati oni koji se bave masovnim komunikacijama. U principu Vage se u januaru mogu nadati dobrim poslovnim rezultatima. Imaćete i dobru komunikaciju sa članovima porodice. Ako ima nekih nerazjašnjenih stvari između vas i nekog od članova uže porodice sada je povoljan period da to pozitivno rešite. No Saturn je izašao iz vaše kuće karijere pa se poslovna dešavanja u januaru neće bitnije odraziti na vašu karijeru. Ograničenja će i dalje biti prisutna. Upražnjavajte sport da bi ste živeli zdravije.
Povoljni dani: 3, 4, 5, 13, 14, 22, 23, 31.
Stresni dani: 6, 7, 19, 20, 26, 27.

Skorpija
Januar je mesec u kome možete očekivati finansijske probleme. U vašoj drugoj kući, kući finansija u kojoj već duže vreme boravi neprijatni Pluton, sada se obreo i Mars. Poslovi će ići, ali sa minimalnim finansijskim efektima. Trudite se da izbegavate bilo kakve finansijske transakcije ili ulaganja. U komunikacijama sa drugim osobama imate povoljan period i to će se dobro odraziti na neke poslovne aranžmane koji slede u bližoj budućnosti. Sredinom meseca ćete imati priliku da otputujete na kraći odmor. Da bi vam zdravstveno stanje bilo dobro, mlađi Škorpioni se moraju baviti sportom, a stariji izbegavati gurmanluke.
Povoljni dani: 6, 7, 15, 16, 24, 25.
Stresni dani: 1, 2, 9, 10, 22, 23, 28, 29, 30.

Strelac
Dosta povoljan mesec je pred vama. Finansijski možete očekivati napredak, kroz partnerstvo ili bavljenje kreativnim poslom. Čak ni boravak Marsa u vašem znaku neće doneti većih problema. Sve vaše snage su skoncentrisane ka jednom, za vas veoma važnom cilju – sticanju materijalne nezavisnosti. U tome imate nesebičnu podršku svojih poslovnih saradnika i članova porodice. Neka vas ogovaranja ne dekocentrišu. Obratite pažnju na zdravlje jer previše energije i nerava trošite da bi ste postigli ciljeve koje ste sebi zacrtali. Potrebno vam je više kretanja i svežeg vazduha. Boravak u prirodi je najbolji lek i prevencija za vaše zdravlje.
Povoljni dani: 9, 10, 18, 26, 27.
Stresni dani: 3, 4, 5, 11, 12, 24, 25, 31.

Jarac
Najzad ste dočekali da stvari krenu uzlaznom putanjom. Od vaših poteza u ovom mesecu će zavisiti puno toga u narednih nekoliko meseci, a možda i duže. Zato je potrebno da budete oprezni, ali da povlačite čvrste i odlučne poteze. Odlaganja za kasnije ne sme biti. Mada vam se čini da puno stvari ne zavisi od vas, ustvari nije tako. Vi ste ti koji odlučujete i gotovo sve zavisi isključivo od vas. U vašem znaku, pored Sunca koje boravi veći deo meseca, nalaze se i Merkur i Venera. To će pospešiti vaš život i dati mu više šarma i dinamike. Čuvajte se zlih jezika. Ima puno onih koji bi želeli da vam odmognu.
Zdravlje se najzad stabilizuje.
Povoljni dani: 1, 2, 11, 12, 19, 20, 28, 29, 30.
Stresni dani: 6, 7, 13, 14, 26, 27.

Vodolija
U januaru bi trebalo da odigrate po koju od brojnih igara na sreću, jer se može lako desiti da dobijete. Inače niste baš u kreativnoj fazi što i sami osećate. Posvetite se učenju, naročito od drugih ljudi kojii su iskusniji od vas. Iako vi cenite isključivo originalnost i njoj težite, ne zaboravite da je praktičnost vrlina bez koje se ne može uspeti. Na poslovnom planu pokazujete potrebu za dominacijom nad poslovnim partnerima. To im neće biti po volji, pa se može desiti da neki poslovni aranžmani zastanu. Trudite se da budete i drugima po volji, a ne samo da zadovoljavate svoje egoistične prohteve. Zdravlje vam je rovito. Budite oprezni u saobraćaju.
Povoljni dani: 3, 4, 5, 13, 14, 22, 23, 31.
Stresni dani: 1, 2, 9, 10, 15, 16, 28, 29, 30.

Ribe
Na poslovnom planu vam januar ne donosi napredak. Stvari će ići nekim uobičajenim tokom, a biće i perioda kada će dolaziti do zastoja. Zato nema potrebe da forsirate. Osnovni problem bi mogao da nastane u komunikaciji sa drugim ljudima, jer tome niste disponirani u toku januara. Potrudite se malo da vaše poslovne ponude čuju i drugi. Poslovi ne dolaze u današnje vreme, ako nema marketinga i reklamiranja. Međutim, ukoliko se bavite umetnošću, dizajnom ili sličnim poslovima za koje je potreban prirodni talenat, tu stvari stoje znatno povoljnije. Moguću su dobri rezultati i novi aranžmani za naredni period.
Povoljni dani: 6, 7, 15, 16, 24, 25.
Stresni dani: 3, 4, 5, 11, 12, 18, 31.

Izvor: http://www.astroskop.com/


 


*

Van mreže Ch

 • ******
 • 12 178
 • Zahvaljeno: 25 puta
 • 167
 • Pol: Muško
 • The start!
  • Facebook
  • Twitter
Odg: Mesecni horoskop 2010
« Odgovor #1 poslato: 13:12:50, 01.Feb.2010. »
Februar - mesecni horoskop

Ovan
Vaša kuća karijere je pod pozitivnim planetarnim uplivom što znači izuzetno povoljno vreme proširenje i unapređenje delatnosti. Vaša karijera će ovoga meseca imati prednost u odnosu na vaš porodični život. Vaša dobra reputacija i profesionalni status će vam doneti povoljne finansijske prilike.Izuzetno dobar period na emotivnom planu. U ljubavi možete očekivati puno prijatnih trenutaka. Usamljenim Ovnovima će se sredinom meseca ukazati iznenadna ljubavna prilika. Nije isključeno da se dobra prilika ukaže i onima koji se nalaze u stabilnoj ljubavnoj vezi. Neki od njih neće odoleti iskušenju.Zdravlje je dobro.
Povoljni dani: 5, 6, 15, 16, 23, 24.
Stresni dani: 13, 14, 19, 20, 25. i 26.

Bik
Početak februar vam obećava vrlo povoljne finansijske prilike. No, vaša planeta finansija, Merkur, izlazi iz vaše kuće karijere početkom meseca i malo smanjuje šanse da dobrim kontaktima unapredite karijeru i usput zaradite novac.No tu su ostale planete. Ukoliko zatražite nečiju finansijsku podršku – dobićete je. Pošto je vaša 11- ta kuća izuzetno jaka ovog meseca, finansijska dobit će najverovatnije biti u vezi sa vašom karijerom.Vaša ljubavna veza će ovog meseca biti na probi, ali će istovremeno doneti i dosta fizičkog zadovoljstva i strasti. Zbog toga nećete požaliti što ste odoleli iskušenjima. Obratite pažnju na zdravlje, naročito na skeletni sistem i kičmu. Obavezno idite kod zubara. Više se krećite i budite umereniji i redovniji u ishrani.
Povoljni dani: 8, 9, 17, 18, 25, 26
Stresni dani: 1, 2, 15, 16, 21, 22. i 28.

Blizanci
Dolazi vreme za realizaciju vaših ambicija. Tu se misli pre svega na profesionalne ambicije. U ostalim segmentima života će vladati određeno zatišje. Naročito se mogu nadati uspehu Blizanci koji se bave intelektualnim poslovima. Za studente i đake je ovo povoljan period za polaganje ispita i uspešno učenje. Pluton se i dalje nalazi u vašoj sedmoj kući ljubavi. On vam donose veliku seksualnu energiju, ali i opasnost da u zadovoljavanju svojih seksualnih prohteva ne učinite nešto što bi moglo biti štetno po vas. Zato budite oprezni i držite pod kontrolom svoju unutrašnju seksualnu tenziju. Zdravlje bez većih promena.
Povoljni dani: 1, 2, 10, 11, 19, 20, 28.
Stresni dani: 3, 4, 17, 18, 23. i 24.

Rak
Dolazi period kompromisa. U poslednje vreme ste se držali u mnogim stvarima po strani, jer ste dosta osetljiva osoba i lako vas je povrediti. Međutim, shvatate da je to bekstvo od stvarnosti i da ničemu ne vodi. Pravo je vreme da se ponovo uključite u socijalne tokove i nastavite tamo gde ste stali. I kada je u pitanju posao, i kada su u pitanju drugi segmenti svakodnevnog života. Finansijska situacija vam se neće značajnije menjati u odnosu na prošli mesec. Možda je samo nešto povoljniji trenutak da razrešite neke svoje finansijske obaveze od ranije. Na ljubavnom planu možete očekivati promene i nova dešavanja tek iza 20-og . Zdravstvena situacija vam se poboljšava iz dana u dan. U drugoj polovini meseca ćete biti u top formi i dobro ćete se osećati.
Povoljni dani: 3, 4, 13, 14, 21, 22.
Stresni dani: 5, 6, 19, 20, 25. i 26.

Lav
Potrebno je da pokušate u što većoj meri da se adaptirate na promene koje su u toku. Izbegavajte da menjate, naročito ono što je neminovno. Tako ćete pomoći sebi i biti uspešniji. Vaša karijera će pri kraju meseca doživeti iskušenja, koja se lako mogu preokrenuti u vašu korist. Ceo mesec vam je povoljan za izvršavanje finansijskih obaveza, i možete očekivati dobitak novca negde oko polovine meseca. Samci će imati dosta prilika da unaprede svoj ljubavni život. Ostali će imati dosta stabilnosti u svojim brakovima ili vezama. Neće im nedostajati ni uzbuđenja, tako da mogu biti zadovoljni svojim emotivnim životom ovog meseca. Zdravlje je u osnovi dobro, ali vam je potrebno više odmora i relaksacije.
Povoljni dani: 5, 6, 15, 16, 23, 24.
Stresni dani: 1, 2, 8, 9, 21, 22. i 28.

Devica
Većina planeta u vašem februarskom horoskopu se nalazi iznad horizonta. To znači da je kuća posla i karijere snažna. Ukoliko se ovoga meseca okrenete poslu stvari na tom planu će vam ići od ruke. Porodične obaveze možete malo potisnuti u drugi plan. No i tu vam stvari stoje povoljno. Na ljubavnom planu nema ništa spektakularno. Duhovna komponenta vaše ljubavne veze će ojačati, a vama je to značajno.Situacija sa zdravljem bi mogla biti delikatna, posle 19-og. Trudite se da ne trošite energiju i nerve na nevažne stvari. Vodite računa o svojim potrebama i mogućnostima. Zdravlje jednog prijatelja će biti predmet vaše zabrinutosti.
Povoljni dani: 8, 9, 17, 18, 25, 26.
Stresni dani: 3, 4, 10, 11, 23. i 24.

Vaga
Vaša kreativnost je u punom naponu, ali niste u većoj meri zainteresovani da je stavite u funkciju napretka u karijeri ili na poslovnom planu. Okrenuti ste ka zadovoljstvima života, uživate u druženju, ljubavi, porodici. Neko bi mogao pomisliti da ste dokoni i neodgovorni, ali vama to ne smeta. Vi se i dalje držite svoje priče i sve vam je lepo. Finansije vam dobro stoje ovog meseca, mada bi ste oko 20-og imali nekih izdataka koji će, samo privremeno, stvoriti osećaj da ste u finansijskom škripcu. Na ljubavnom planu je februar povoljan. Imate dosta druženja i zabave, a ako ste sami i prilika da pronađete partnera i za prolaznu, ali i za ozbiljniju vezu. U braku vlada harmonično stanje. Zdravlje dobro. Bićete zabrinuti za zdravlje druge osobe.
Povoljni dani: 1, 2, 10, 11, 19, 20, 28.
Stresni dani: 5, 6, 13, 14, 25. i 26.

Skorpija
Ovog meseca obratite više pažnje porodici i svom zdravlju. Nemojte dozvoliti da vas sitnice nerviraju, kao što su zakašnjenja, nerazumevanja, prolazne finansijske teškoće i slično. Sve to utiče na vaše zdravlje koje morate više poštovati i čuvati. Prisustvo vaše vladajuće planete Plutona, u vašoj kući novca, je izazov koji vas tera na velike finansijske poduhvate. Morate se obuzdati jer ovo ipak nije povoljan finansijski period za vas. Ljubavne prilike su svugde pored vas. U susedstvu, u školi, na poslu,... Ima izgleda da Škorpioni samci ostvare ljubavnu romansu sa nekim ko je umešan u njihovu profesionalnu karijeru. U braku želite malo više dinamike.
Povoljni dani: 3, 4, 13, 14, 21, 22
Stresni dani: 1, 2, 8, 9, 15, 16. i 28.

Strelac
Put kojim idete je najbolji za vas. Imate dovoljno energije i samopouzdanja da se krećete u pravcu koji ste sami odabrali, čak i ako drugi ne mogu da vas slede i podržavaju. Potrebno je da se brižljivo pripremate za veliku promenu u vašoj karijeri koja će uslediti ove godine. Promena će se svakako desiti, zato je dočekajte što spremniji. Pluton je i dalje u vašem znaku. On pojačavaja vaš libido, fizičku snagu i kondiciju, i to je dobro. Ali ne zaboravite da Pluton uzrokuju nestrpljivost, ljutnju i mržnju. Zato budite oprezni u izražavanju svojih emocija i kontrolišite svoje reakcije na događaje u okolini. Na ljubavnom planu se oseća izvesna tenzija između vas i partnera. Uzroci nisu emotivne prirode već su vezani za finansije ili neke druge praktične probleme. Više se odmarajte i rekreirajte.
Povoljni dani: 5, 6, 15, 16, 23, 24.
Stresni dani: 3, 4, 10, 11, 17. i 18.

Jarac
Mesec prosperiteta je pred vama. Na različite načine i u različitim situacijama, vi krčite put ka uspehu. Okrenuti ste sebi i to je dobro. Obraćate pažnju i na detalje kako bi ste unapredili svoj lični stil i imidž. Na finansijskom planu imate izazove jer se u vašoj kući novca nalazi Mars. To može doneti teškoće i precenjivanje sopstvenih finansijskih mogućnosti u smislu velikih izdataka. Vaša seksualnost i libido će biti u usponu. No to vam neće doneti neke posebne novosti na ljubavnom planu. Stvari su uglavnom status kvo. Zdravstvene prognoze su dobre. Pazite da ne povredite članak na nozi ili kolena.
Povoljni dani: 8, 9, 17, 18, 25, 26.
Stresni dani: 5, 6, 13, 14, 19. i 20.

Vodolija
Stvari čvrsto držite u svojim rukama. Niste spremni da se adaptirate na teškoće, već iz njih izlazite kreirajući nove, bolje situacije. Respektujete druge, ali idete sigurno svojim putem. Većina stvari vam uglavnom polazi za rukom. Ovoga meseca su na neobičan način međusobno povezane ljubavne i finansijske stvari u vašem životu. Događaji na ljubavnom planu će imati finansijske posledice, a istovremeno će vaša finansijska situacija uticati u znatnoj meri na vaš ljubavni život. Vama će to sve prijati, iako ćete i sami biti iznenađeni ovakvom tesnom vezom.- Ali život je pun iznenađenja. Zdravlje i dalje dobro, mada ne bi bilo na odmet da malo više povedete računa o njemu, prevencije radi.
Povoljni dani: 1, 2, 10, 11, 19, 20, 28.
Stresni dani: 8, 9, 15, 16, 21. i 22.

Ribe
Vaša karijera je zahtevna i oduzima vam mnogo energije. Vaša kuća karijere je ovoga meseca veoma snažna, i imate dobrih izgleda na profesionalnom planu. Ali, morate se potruditi da malo olakšate sebi napore na tom polju jer bi vam oni mogli ugroziti zdravlje. Mnogobrojni stresovi utiču na vaše srce. Ljubavna situacija vam se popravlja ovog meseca, naročito posle 13-og. Biće povoljnih ljubavnih prilika naročito za usamljene Ribe.Mogući su i susreti koji će prerasti u ozbiljne veze koje se mogu završiti i brakom. Takođe je moguće da se neke osobe iz vaše emotivne prošlosti, ponovo pojave na sceni. Zdravlje bez većih promena.
Povoljni dani: 3, 4, 13, 14, 21, 22.
Stresni dani: 10,11, 17, 18, 23. i 24.

Izvor: http://www.astroskop.com/
 

*

Van mreže elenica

 • *****
  Počasni član
 • 4 065
 • Zahvaljeno: 2 puta
 • 53
 • Pol: Žensko
Odg: Mesecni horoskop 2010
« Odgovor #2 poslato: 15:14:35, 13.Feb.2010. »
Često puta se dešava da se više pronadjem u podznaku nego u znaku....
 

*

Van mreže Nale 83

 • *****
  Počasni član
 • 8 252
 • Zahvaljeno: 2 puta
 • 15
 • Pol: Žensko
Odg: Mesecni horoskop 2010
« Odgovor #3 poslato: 18:25:37, 06.Mar.2010. »
Mart - mesecni horoskop
Ovan

Mesec koji obećava. Osećate se veoma samostalnim i žurite da još više uzmete stvari u svoje ruke. Na dobrom ste putu da neke svoje snove pretvorite u stvarnost. Bićete zadovoljni i vi i vaša okolina. Očekuje vas priznanje u karijeri. Ovnovi koji se bave kreativnim poslovima ili sportom mogu očekivati pravi trijumf.
Finansijska situacija je povoljna. Uspećete da razrešite neke teškoće koje su vas uznemiravale u prethodnom periodu.
Budite nežniji i strpljiviji kada je vaš partner u pitanju. Ovoga meseca će malo koji znak biti u stanju da vas prati, pa morate biti uviđavniji. Zdravlje vam je dobro. Vodite računa o tome kako ćete potrošiti višak energije koji vam preostane. Najbolje je da ga plasirate kroz rekreaciju i fizičke aktivnosti.
Povoljni dani: 5, 6, 14, 15, 23.
Stresni dani: 12, 13, 19, 25. i 26.


Bik
Vaša planeta karijere, Uran, ovog meseca pravi brojne aspekte. To najavljuje određene krupne promene u vašoj karijeri i vi morate biti spremni na to. Davanje prednosti karijeri ne znači da zapostavljate druge oblasti svoga života.
Vaša planeta finansija, Merkur, se ovoga meseca brzo kreće. To znači da vam se mogu ukazati povoljne finansijske prilike na koje treba brzo reagovati. Vi baš niste brzi, ali ovoga meseca imate šanse koje ne bi valjalo propustiti.
Ljubavni život vam je komplikovan ovog meseca. Možete očekivati probleme, ali će ih lako savladati oni Bikovi koji imaju stabilne veze. Klimave veze će popucati, ali nećete imati razloga da zbog toga zažalite.
Zdravlje je u uzlaznoj putanji.
Povoljni dani: 7, 8, 17, 25, 26.
Stresni dani: 1, 14, 15, 21, 27. i 28.


Blizanci
Ovog meseca možete očekivati dinamiku na poslu i karijeri. Ukoliko uspete sebe da disciplinujete i svoj nemirni duh usmerite na ova polja svog života, rezultati neće izostati. Nemojte igrati na prvu loptu. Ukoliko vam se učini da ste dobili vrlo primamljivu poslovnu ponudu, bićete u pravu. Ali već sutra bi ste mogli dobiti novu, još bolju ponudu. Zato nije potrebno da se žurite i grabite sve ispred sebe.
Ljubavni život će vam se malo ohladiti. Nije u pitanju zasićenje, već vaša želja da se bavite praktičnim stvarima. Uostalom, vi ste dovoljno vešti da sve što vam se dešava objasnite na pravi način. Partner vam neće zameriti i možete očekivati podršku i razumevanje.
Odmarajte se onda kada osetite umor, a ne onda kada imate vremena za to. Povremeno bavljenje plivanjem bi vam veoma koristilo i trudite se da nađete vremena za rekreaciju.
Povoljni dani: 1, 10, 11, 19, 27, 28.
Stresni dani: 2, 3, 17, 23, 29, 30. i 31.


Rak
Doživećete priznanje na poslu. Vaš trud i zalaganje ovoga puta neće proći nezapaženo. Otvaraju vam se povoljne perspektive kada je vaša karijera u pitanju. Nemojte biti iznenađeni time nego se skoncentrišite na to polje svog života.
Vaši ukućani će vam oprostiti što se ovoga meseca bavite više spoljašnjom stranom svog života, jer su zadovoljni vašom posvećenošću porodičnom životu. Njihova podrška će vam dodatno pomoći da budete rasterećeniji i da se fokusirate na karijeru i posao.
Ljubav je manje romantična nego prethodnih meseci. To je zato jer ste zaokupljeni praktičnim stvarima. Ali nemate nikakvih razloga da zbog toga brinete.
Zdravlje uglavnom dobro.
Povoljni dani: 2, 3, 12, 13, 21, 29, 30, 31.
Stresni dani: 5, 6, 19, 25. i 26.


Lav
Izuzetno povoljan mesec za ostvarivanje progresa u karijeri. Velika većina planeta vas snabdeva energijom i kreativnošću. Bićete okrenuti ka spoljnjoj strani svog života, ka poslu, karijeri i partnerskim odnosima. Naročito vam planete stoje povoljno kada je u pitanju poboljšanje finansijske situacije.
Važne ljubavne promene će se odigrati ovog meseca za većinu Lavova. Pri tome se misli na povoljne promene. Samci bi lako mogli upoznati osobu koja će igrati važnu ulogu u njihovom emotivnom životu. Parovi koji su u ozbiljnim vezama bi se lako mogli odlučiti na brak. Bračni Lavovi će biti u dobrim odnosima sa partnerom i zajednički će rešavati sve probleme uz veliki stepen međusobne saglasnosti.
Zdravstvena situacija je izuzetno povoljna. Dobro se osećate i sve što se dešava oko vas vam prija.
Povoljni dani: 5, 6, 14, 15, 23.
Stresni dani: 1, 7, 8, 21, 27. i 28.


Devica
Budite svesni svojih mogućnosti i vodite računa o meri. Preopterećenost radom i obavezama bi mogli nepovoljno uticati na vaše zdravlje. Amortizujete svoju rastrzanost između karijere, ljubavnog i porodičnog života.
Na finansijskom planu vas očekuju povoljne prilike. Potrebno je da brzo reagujete i bićete uspešni. Ukoliko dugo proveravate i analizirate sve mogućnosti i posledice, što je vama svojstveno, šanse će proći mimo vas.
Ljubavni život vam je nestabilan ovog meseca. Moguće su avanture na radnom mestu. Biće zanimljivo, ali vam savetujem oprez, da ne biste posle zažalili. Uostalom, vas i bije glas da ste vrlo oprezni, pa se nadam da ćete to i opravdati.
Povoljni dani: 7, 8, 17, 25, 26.
Stresni dani: 2, 3, 10, 11, 23, 29, 30. i 31.


Vaga
Iako zabava i dalje traje, vreme je da se okrenete ozbiljnijim stvarima u životu. Posao ste pomalo zapostavili i sada je prilika da nadoknadite propušteno. Ukoliko zasučete rukave sve će brzo biti u najboljem redu. Neće vam biti problem da na poslovnom planu pridobijete podršku drugih ljudi.
Period za započinjanje novih, dugoročnih projekata je pred vama.
Ljubavni život će biti vrlo intenzivan. Samci bi mogli upoznati budućeg partnera na nekoj zabavi. Oni drugi će tiho tinjati na plamenu sadašnjosti, a nije isključeno da se neki stari plamenovi ponovo raztbukte u njihovom životu.
Odmarajte se dovoljno i sprovodite svoje zdravstvene režime, bez preskakanja i smanjivanja intenziteta.
Povoljni dani: 1, 10, 11, 19, 27, 28.
Stresni dani: 5, 6, 12, 13, 25. i 26.


Skorpija
Trendovi od prošlog meseca se nastavljaju. Ukoliko se na njih niste adaptirali, savetujem vam da to učinite što pre. Vi niste osoba koja se lako adaptira, ali ste istovremeno vrlo razložna i snažna osoba. Neće biti problem da nađete unutrašnje snage i da se prilagodite nekim događanjima u svom životu. I dalje morate biti pažljivi kada je reč o finansijama. Neke krupnije odluke ostavite za kasnije.
Za vas je ljubav kao hrana. Morate je svakodnevno uzimati da bi ste se dobro osećali. Samci će imati krajem meseca veliku šansu za ljubavnom romansom. Oni koji su u stabilnim vezama želeće da se druže sa partnerom što dalje od očiju javnosti. Mir vam je potreban da bi ste uživali u ljubavi.
Zdravlje će vam iz dana u dan biti sve bolje.
Povoljni dani: 3, 4, 13, 14, 24 i 25.
Stresni dani: 1, 11, 12, 17, 18, 29. i 30.


Strelac
Zdravlje je glavni prioritet ovog meseca. Obratite pažnju na kičmu, kolena i zube. Krajem meseca pripazite i na svoje emotivno zdravlje. Ukoliko budete vodili računa o zdravlju i delovali preventivno, ništa se loše neće desiti. Veoma je bitno da štedite svoju energiju i da je ne rasipate za svaku sitnicu. Ne dozvolite da vas svako « troši «.
Bićete rastrzani između sopstvenih želja i planova, s jedne strane, i vaših obaveza prema porodici i zahtevima vašeg partnera. Budite sebični i mislite najpre na sebe, a posle na sve ostalo.
Posvetite više pažnje zabavi i prijatnim druženjima. Za posao i finansije nemojte previše brinuti. Sa njima će sve biti u redu. Iskoristite svaki slobodan trenutak za učenje i lično usavršavanje. Veoma je važno da ovoga meseca radite isključivo ono što želite. Sve što budete preduzimali protiv svoje volje doneće vam probleme.
Povoljni dani: 5, 6, 14, 15, 23.
Stresni dani: 2, 3, 10, 11, 17, 29, 30. i 31.


Jarac
Odsustvo planeta u Vašem znaku ne znači nedostatak energije i dinamizma. Spremni ste i sposobni da realizujete svoje planove. Važno je da budete strpljivi i da ne dozvolite da negativne strane ove pojave utiču previše na vas. Izbegavajte svađe, rasprave i teranje inata.
Potrebno je da se pozabavite u većoj meri svojim porodičnim životom. Trudite se da stabilizujete stanje u porodičnom krugu. To će vam omogućiti da se sa više pažnje usmerite ka poslovima koji vas okupiraju. Na ljubavnom planu neće biti nekih većih promena u odnosu na protekli mesec. Ipak, za očekivati je da vam seksualni apetiti počnu polako rasti.
Što se zdravlja tiče, obratite pažnju na stopala i članke na nogama. Preporučuje se masaža.
Povoljni dani: 7, 8, 17, 25, 26.
Stresni dani: 5, 6, 12, 13. i 19.


Vodolija
Uzbudljiv mesec je pred vama. Vaša vladajuća planeta, Uran, nalazi se u znaku Riba. Njegov boravak u ovom znaku, koji je vaša druga prirodna kuća, donosi vam velike šanse kada je novac u pitanju. Usredsredite vašu pažnju na ovo polje i sve će vam polaziti od ruke. Nastavite da organizujete život u skladu sa svojim željema i potrebama. Nemojte praviti kompromise.
Vaša planeta ljubavi, Venera, boravi u Ovnu. To je za vas period ljubavi na prvi pogled. Bićete disponirani ka emotivnom planu i lako vam se može desiti da se zaljubite. Ukoliko ste već zaljubljeni, period ispunjen prijatnim emocijama i erotikom je pred vama.
S obzirom da će ovaj mesec biti uspešan i na ljubavnom i na materijalnom planu, vaše zdravlje, koje zavisi od vašeg emotivnog života i ličnog osećanja sigurnosti, će biti dobro.
Povoljni dani: 1, 10, 11, 19, 27, 28.

Ribe
Posao i karijera vam nisu ovog meseca u prvom planu. Mnogo vam je bitnije da se osećate dobro zbog onoga što radite, nego da ostvarite neke izuzetne rezultate. Ulazite spremno i opuštenu u novi ciklus događanja na polju karijere koji će vam doneti uspeh. Novčanih neprilika nećete imati, moguća je dobra zarada u drugoj polovini meseca.
Na porodičnom planu činite uspešne korake. Vaše porodične planete se kreću napred i obećavaju da i u narednom periodu imate harmonične odnose u porodici.
Vaša planeta ljubavi, Merkur, ovog meseca se vra'a u ynak Riba. Iako osećate da niste u ljubavnoj formi dobro izgledate i privlačite pažnju osoba suprotnog pola. Biće erotike i novih seksualnih iskustava.
Zdravlje je bolje nego prethodnih meseci. Vitalni ste i puni energije.
Povoljni dani: 2, 3, 12, 13, 21, 29, 30, 31.
Stresni dani: 10, 11, 17. i 23.

Stresni dani: 7, 8, 14, 15. i 21.   


izvor: http://www.astroskop.com/
 

*

Van mreže raskoljnikov

 • *
 • 40
 • 0
 • Pol: Muško
Odg: Mesecni horoskop 2010
« Odgovor #4 poslato: 23:49:20, 06.Mar.2010. »
extra sada se vec osecam bolje
 

*

Van mreže Nale 83

 • *****
  Počasni član
 • 8 252
 • Zahvaljeno: 2 puta
 • 15
 • Pol: Žensko
Odg: Mesecni horoskop 2010
« Odgovor #5 poslato: 21:44:01, 01.Apr.2010. »
APRIL - mesečni horoskop
OVAN
Ovo je vaš mesec, jer je veći deo meseca aprila u vašem znaku. Raspored vaših planeta je takav da ukazuje da ćete ovog meseca raditi po svome. Imate dovoljno energije da započete stvari u svom životu uspešno sređujete i da otvarate nove izazove.
Porodična i emotivna pitanja će biti u vašem fokusu. Na planu ličnog šarma i društvenog magnetizma možete očekivati uspon. Povoljan je period da obnovite svoju garderobu i druge stvari koje doprinose vašem izgledu. Vaš partner će vas podržavati, posvetite mu što više pažnje.
Moguće je da doživite prijatno finansijsko iznenađenje. Finansijska situacija će biti povoljna, a novac koji potrošite na lična zadovoljstva će se nadoknaditi.
U zdravstvenom pogledu obratite pažnju na svoju glavu. Eventualne glavobolje ćete uspešno sanirati redovnom masažom.
Najbolji dani ovog meseca su vam 1, 2, 11, 12, 20, 28, 29.
Moguće stresove očekujte 8, 9, 10, 15, 16, 21. i 22. aprila.


BIK
Kao i prošlog meseca, većina planeta se nalazi iznad vašeg horizonta. To sugeriše da ovog meseca najviše pažnje treba da poklonite svom profesionalnom i javnom životu. Vaša kuća karijere je i dalje snažna, pa možete očekivati uspešna događanja na tom polju. Vaša kreativnost je u usponu i krajem meseca će biti na veoma zavidnom nivou.
Koncentrišite se na stvari koje su vam važne u životu. Odlučni ste i nema potrebe da pravite kompromise. Radite po svome i nemojte gubiti vreme na nepotrebne konsultacije sa drugima. Nemojte činiti veće korake na finansijskom planu jer bi se moglo desiti da naiđete na rupe na putu.
Na ljubavnom planu ima dosta harmonije. Samci bi lako krajem meseca mogli da sretnu osobu koja im odgovara. Uživajte u svojoj vezi, nemojte mnogo planirati.
Potrudite se da malo popravite svoju kondiciju, a povedite i više računa o svojoj ishrani.
Najbolji dani ovog meseca su vam 3, 4, 5, 13, 14, 21, 22.
Moguće stresove očekujte 11, 12, 17, 18, 23. i 24 aprila.


BLIZANCI
Zdravstveno stanje vam se poboljšava, ali je potrebna i dalje puna pažnja. Vaša planeta zdravlja je retrogradna i to je upozorenje koje morate imati na umu ne samo ovog meseca već do kraja avgusta. Sprovodite striktni zdravstveni režim.
Volja i lične želje su vam jače ovog meseca i u porastu su. Kulminaciju će dostići u narednim mesecima, ali ste vi već sada sposobni da savršeno upravljate svojim životom. Na polju karijere i finansija neće biti značajnijih promena.
Ali će zato vaš ljubavni život početi da cveta. Vaša planeta ljubavi, Jupiter, pravi sa ostalim planetama čitav niz lepih aspekata u toku ovog meseca. Povoljne ljubavne prilike su oko vas. Možete ih naći na svakom koraku. Vaš ljubavni život će vam doneti puno prijatnih trenutaka i zadovoljstava. Doživećete emocionalno ispunjenje.
Najbolji dani ovog meseca su vam 6, 7, 15, 16, 23, 24.
Moguće stresove očekujte 13, 14, 19, 20, 26. i 27. aprila.


RAK
Planetarna energija pomaže vašoj karijeri. Većina planeta je iznad vašeg horizonta, a vaša kuća karijere je izuzetno snažna. Zato je potrebno da ovog meseca prioritet date karijeri i javnom životu. Iako se vi radije okrećete sebi i porodici, umete da prepoznate kada je vreme za « spoljne « akcije. Osobe koje traže posao imaju jak planetarni aspekt koji stvara šansu da ga i nađu.
Finansijske prilike su povoljne. Posle 20-tog u mesecu ćete morati malo da zapnete kako bi ste ih održali u pozitivnom trendu.
Ljubavni život će biti nešto manje aktivan nego prošlog meseca, ali će zato biti i manje turbulencija. Bićete dosta usmereni ka duhovnoj strani vaše intimnosti sa partnerom.
Zdravlje vam je u celini dobro. Potrebno je da se više odmarate i relaksirate. Izbegavajte obilne obroke u kasnim satima jer utiču negativno na vaš osetljivi stomak i na organizam u celini.
Najbolji dani ovog meseca su vam 8, 9, 10, 17, 18, 26, 27.
Moguće stresove očekujte 1, 2, 15, 16, 21, 22, 28. i 29. aprila.

LAV
Prva polovina meseca je uglavnom mirna. Ali zato druga polovina ima sve šanse da bude izuzetno burna. Planete vam donose dinamiku i višak energije. To će najpre uticati da vaša seksualnost postane jača, a vaše želje otvorenije. Bićete spremni na beskompromisnu borbu sa svakim da bi ste ostvarili svoje zamisli.To može da dovede do rasprava i nerazumevanja sa partnerom u ljubavi i sa partnerima na poslu. Morate se truditi da kanališete svoje ponašanje i izbegavate nepotrebne konflikte. Usmerite energiju koja vam je na raspolaganju u pozitivnom smeru.
Finansije neće biti u nekom usponu, ali se ne očekuju veće teškoće. Na samom kraju meseca može doći do manjih problema.
Zdravstveno stanje je izuzetno povoljno.   
Najbolji dani ovog meseca su vam 1, 2, 11, 12, 19, 20, 28, 29. Moguće stresove očekujte 3, 4, 5, 17, 18, 23. i 24. aprila.


DEVICA
Najveći izazov ovoga meseca će biti pokušaji da izbalansirate posao, porodicu i društveni život. Raspored planeta na vašem nebu je takav da prednost treba dati društvenom životu i aktivnostima. U toj sferi možete očekivati najbolje rezultate. To naravno ne znači da treba zapostaviti druge oblasti života.
Posao i finansije se nalaze u sferi realnog. Ono što ste posejali u prethodnom periodu sada možete požnjeti. Nekih nepredviđenih situacija neće biti.
Na ljubavnom planu vas očekuje sretan period sa dosta uzbuđenja. Bićete pomalo nekonvencionalni u tome, na zadovoljstvo vašeg partnera. Slobodne Device će biti preduzimljivije u traganju za partnerom nego u prethodnom periodu.
Zdravlje vam se poboljšava, ali ste još roviti i morate voditi računa o njemu.
Najbolji dani ovog meseca su vam 3, 4, 5, 13, 14, 21, 22.
Moguće stresove očekujte 6, 7, 19, 20, 26. i 27. aprila.


VAGA
Ovo je za vas srećan i prosperitetan mesec. Ukazaće vam se povoljne prilike na raznim poljima vašeg života. U karijeri polagano napredujete, upravo onoliko i onim tempom koji vam odgovara. Kada su u pitanju društvene aktivnosti i druženja, vama tu nema premca. Pravi ste magnet oko koga se mnoge osobe okupljaju. Vaša diplomatičnost, neusiljenost i šarm ne ostavljaju nikog ravnodušnim.
Na polju finansija morate biti oprezni. Vaša planeta novca, Pluton, je retrogradna. Ne ulazite u nepotrebne investicije i troškove.
Sentimentalni život je ispunjen harmonijom i zadovoljstvima. Ljubavne vibracije koje drugi emituju prema vama ćete lako prepoznati i pretvoriti u uživanje. U seksualnom pogledu ćete biti egzaltirani, naročito Vage ženskog pola.
Zdravlje dobro i bez većih promena.
Najbolji dani ovog meseca su vam 6, 7, 15, 16, 23, 24.
Moguće stresove očekujte 1, 2, 8, 9, 10, 21, 22, 28. i 29. aprila.


ŠKORPIJA
Pomalo ćete biti bez ambicija ovog meseca, bar kada su posao i karijera u pitanju. No uprkos tome solidno napredujete i uspešni ste. Razlog za to je trigon u kome se nalaze vaše najvažnije planete. Neko ambiciozniji bi možda više izvukao iz svega, ali vi držite svoj ritam.
Više ćete biti usmereni ka sentimentalnom životu. Među svim znacima vi ste najveći potrošač seksa. Zato ste stalno u akciji kako bi zadovoljili svoje apetite. To vam stvara ponekad probleme jer previše insistirate na tom segmentu veze sa partnerom. Morate više uvažavati njegove želje i poglede. Vi to možete jer se ispod vaše, na prvi pogled pomalo tvrdokorne ljušture nalazi duboko emotivno biće.
Zdravlje pomalo zanemarujete. Potrebno je da se više odmarate i kroz sport i relaksaciju sagorevate višak energije u vama.
Najbolji dani ovog meseca su vam 8, 9, 10, 17, 18, 26, 27.
Moguće stresove očekujte 3, 4, 5, 11, 12, 23. i 24. aprila.


STRELAC
Ovo je mesec vašeg duhovnog napretka. Trigon vaših značajnih planeta za vas znači snažnu motivaciju da svoj život ispunite duhovnim vrednostima.
Većina planeta se nalazi ispod vašeg horizonta što daje prednost porodičnom i emocionalnom životu u odnosu na karijeru i finansije. Može vam se desiti da zapnete sa finansijama, ali će to biti prolaznog karaktera.
Vaša kuća ljubavi i zabave je snažna. Vaš ljubavni život će biti dinamičan i doneće vam puno zadovoljstva. Bićete u potrazi za zabavom i druženjima.
Zdravlje je u usponu. Najveći razlog tome je vaše dobro raspoloženje koje vas ne napušta.
Najbolji dani ovog meseca su vam 1, 2, 11, 12, 19, 20, 28, 29. Moguće stresove očekujte 6, 7, 13, 14, 26. i 27. aprila.


JARAC
Na poslovnom planu je ovo veoma značajan mesec za vas. Shvatili ste da morate imati prioritete, a sve ostalo potisnuti u drugi plan. Poslovne ideje su vam interesantne i imate velike šanse da ih realzujete.
Društveni život ste pomalo zanemarili, vi ste osoba koja je često sama sebi dovoljna. To nije uvek tako. Potrebno je da se više krećete u društvu. Tako ćete biti bolje informisani i proširiti svoje vidike. Druženje je korisno jer vas opušta pa nemojte žaliti vreme provedeno u neobaveznom ćaskanju.
Ljubavni život vam je monoton u poslednje vreme. Vi ste glavni krivac tome jer često dajete prednost drugim stvarima. Međutim prolećni sokovi vas neće ostaviti ravnodušnim. Blaga nervoza koju osećate je povoljan znak i govori da vam treba više sentimenta i intimnosti.
Smanjite tempo i zdravlje će vam biti u najboljem redu.
Najbolji dani ovog meseca su vam 3, 4, 5, 13, 14, 21, 22.
Moguće stresove očekujte 1, 2, 8, 9, 10, 15, 16, 28. i 29. aprila.


VODOLIJA
Glavni događaj ovog meseca je boravak Venerer u vašem znaku. Lična nezavisnost i potreba da ispunjavate svoje želje je u porastu. To je dobro, ali nemojte biti nervozni ako se stvari ne dešavaju brzinom kojom vi to želite. Malo strpljenja vam neće biti na odmet.
Karijera vam je u drugom planu. Ali to neće remetiti vašu povoljnu finansijsku situaciju. Iskoristite ovaj period da se organizujete na porodičnom i emotivnom polju.
Vaša seksualna privlačnost je u naponu. Budite toga svesni i iskoristite povoljne prilike koje vam se ukažu. Celog meseca će ljubav i seks za vas biti sinonimi.
Nervoza će pomalo remetiti vaše, generalno govoreći, dobro zdravstveno stanje.
Najbolji dani ovog meseca su vam 6, 7, 15, 16, 23, 24.
Moguće stresove očekujte 3, 4, 5, 11, 12, 17. i 18. aprila.   


RIBE
Lično ispunjenje je vaš prioritet. Insistiraćete na njemu makar i na uštrb društvene popularnosti. Na kraju ćete uspeti da realizujete i jedno i drugo. Planete vam donose spoljašnji glamur i diskretni šarm. Okolina će na to reagovati, pa možete očekivati zanimljiv ljubavni i društveni život. Biće puno uzbuđenja, ali i nestabilnosti jer se u vašem znaku nalazi nepredvidivi Uran. Izbegavajte da donosite krupnije odluke na ljubavnom planu. Ostavite to za kasnije.
Finansijska situacija je uglavnom povoljna. Mogući su prihodi posredstvom drugih osoba iz vaše okoline. Karijera je u fazi mirovanja.
Zdravlje, dosta promenljivo. Obratite pažnju na respiratorne organe i nervni sistem.
Najbolji dani ovog meseca su vam 8, 9, 10, 17, 18, 26, 27.
Moguće stresove očekujte 6, 7, 13, 14, 19. i 20. aprila.


izvor: http://www.astroskop.com/
 


*

Van mreže Nale 83

 • *****
  Počasni član
 • 8 252
 • Zahvaljeno: 2 puta
 • 15
 • Pol: Žensko
Odg: Mesecni horoskop 2010
« Odgovor #6 poslato: 22:17:05, 04.Maj.2010. »
MAJ - mesecni horoskop
OVAN
Veoma dinamičan mesec je pred vama. Imaćete dosta ozbiljnih komunikacija sa različitim ljudima. Biće reči o poslu, ali i o druženjima.
Razmišljaćete o svojim ambicijama i kako da uskladite različite oblasti života do kojih vam je stalo. Svesni ste da u određenim periodima života čovek mora dati prioritet nečemu na uštrb drugog, ali vi ipak pokušavate da nikog i ništa ne zanemarite. Savetujem vam da dajete prvenstvo porodici i poslu. Sve ostalo će doći samo po sebi. Nemojte se plašiti da će pored vašeg života proći dragocene stvari, a da ih vi nećete primetiti. Ne rasipajte energiju svugde oko sebe već se usmerite na ono što je za vas najvažnije. Ovog meseca morate biti jako pažljivi u saobračaju jer postoje predispozicije da bi ste mogli doživeti saobraćajnu nezgodu.
Povoljni dani: 6,7,14,15,24,25.
Stresni dani: 2,3,8,9,22,23,29,30.


BIK
Maj je tradicionalno vaš mesec kada ste puni energije i pozitivnog naboja. U sebi osećate prolećno bujanje i radost. Okrenuti ste druženju, ljubavi i drugim životnim zadovoljstvima. Ipak morate imati na umu da su mogući i problemi i da u životu nije sve idealno. Zato vam savetujem opreznost. Naročito morate obratiti pažnju na materijalno-finansijsku stranu, jer upravo tu postoje šanse za nastanak nedaća. Činiće vam se u jednom trenutku da se ukazuje prava prilika da napravite krupan potez i dobro profitirate. To bi mogla biti greška koja bi vas puno koštala. Zato je bolje da rešavanje materijalnih pitanja ostavite za kasnije, pogotovo jer vam predstoje mnogo povoljniji periodi za to. Bilo bi jako dobro kada bi ste ovoga meseca započeli redovno da se bavite telesnim vežbanjem.
Povoljni dani: 8,9,17,18,27,28.
Stresni dani: 4,5,10,11,24,25,31


BLIZANCI
Proleće je u vama i vi tragate za novim susretima, druženjima i događajima. Pomalo ste nestrpljivi jer ste prepuni očekivanja. Maj će vam najviše doneti na intimnom planu, jer se u vašem znaku nalazi Venera, planeta ljubavi, nežnosti i dopadanja. Vi prosto zračite uspešnošću i puni ste vitalnosti i šarma. To će vam omogućiti da budete uspešni u kontaktima sa osobama suprotnog pola, što će i biti vaša glavna preokupacija ovog meseca. Osobe koje imaju stalnu vezu uneće novi žar u nju, a slobodne osobe će imati realne šanse da pronađu adekvatnog partnera. Klonite se sukoba sa zakonom i pazite da sami sebe ne povredite.
Povoljni dani: 2,3,10,11,19,20,29,30.
Stresni dani: 6,7,12,13,27,28.


RAK
Događaji iz prošlosti vam se vrzmaju po glavi, a vi želite da gledate napred. Potrebno je da razmislite o budućnosti koja je pred vama, kako ne biste ponovili neke stare greške. Nemate više ni vremena ni energije da se učite na sopstvenim greškama. Hrabro krenite u ostvarivanje novih projekata jer ćete u tome imati podršku zvezda. Ovog meseca su mogući preokreti na bolje i postoji šansa da poboljšate svoju materijalnu situaciju. U tome vam mogu pomoći prijatelji ili bliski rođaci. I pored svakodnevne dinamike imaćete potrebu da se malo povučete sa strane i na nekom mirnom mestu uživate u samoći. Tako ćete uspevati da održite ravnotežu između vaše tihe i emotivne prirode i burnih događaja koji se oko vas dešavaju.
Povoljni dani: 4,5,12,13,22,23,31.
Stresni dani: 2,3,8,9,14,15,29,30.


LAV
U krugu prijatelja i društvu u kome se krećete, već duže vremena kolaju razne priče i odigravaju se sitne spletke. Vi o tome ne znate ništa jer takve stvari nisu nikad predmet vašeg interesa. Međutim sada ćete i vi biti, protivno svojoj volji, uvučeni u sve to. Ne pokušavajte de rešite problem tako što ćete ga ignorisati. Savetujem vam da se spustite na potreban nivo i održite lekciju onima koji se predstavljaju kao vaši prijatelji, a u stvari vam rade iza leđa. Postoji šansa da u maju vaš odnos sa partnerom iznenada dođe u iskušenje. To može biti na poslovnom planu, ali i na sentimentalnom. Najbolje će se rešiti problemi ako o njima otvoreno razgovarate sa drugom stranom. Vi to umete i to je jedno od vaših najjačih oružja. Što se zdravlja tiče, neće biti nekih problema.
Povoljni dani: 6,7,14,15,24,25.
Stresni dani: 4,5,10,11,17,18,31.


DEVICA
Loša klima u kolektivu odražava se i na vaše psihološko stanje. Vi pokušavate da balansirate između suprostavljenih strana, ali uviđate da vam to ne polazi za rukom. Ne budite deprimirani već iskoristite priliku i okrenite se ka drugim aspektima svog života. Potrebno je da uvedete red najpre u sopstveni život, pa tek onda da se bavite uređenjem odnosa kod drugih. Na emotivnom planu ste takođe u fazi stagnacije i treba više vremena posvetiti partneru. Ukoliko ste slobodni, tada se više angažujte da unesete novine u svoj ljubavni život. Seks je odlična preventiva za vašu melanholiju. Porodični krug je mesto gde ćete naći podršku i razumevanje. Obradujte vaše ukućane sitnim pažnjama.
Povoljni dani: 8,9,17,18,27,28.
Stresni dani: 6,7,12,13,19,20
.

VAGA
Vage koje studiraju, ili se bave intelektualnim radom, u maju moraju uložiti mnogo truda kako bi u narednom periodu ubrale plodove. Biće u sferi učenja i spoznaje viših oblasti ljudskog duha. Ali neće sve Vage putovati u mislima kroz svet nauke. Neke od njih će imati poziv i priliku da otputuju na duže putovanje. U izgledu je inostranstvo i kontakt sa strancima. Na poslovnom planu ovo će biti vrlo podsticajna prilika koja može unaprediti posao kojim se bavite i od koga živite. Maj je u svakom slučaju vrlo povoljan za započinjanje novih projekata i na poslovnom, ali i na emotivnom planu. Čak se može desiti da vam se poslovna i emotivna sfera isprepletu. Pojaviće se jedna osoba koja će vas staviti u dilemu: da li vam je interesantna zbog biznisa, ili vas privlači zbog nekih svojih drugih osobina.
Povoljni dani: 2,3,10,11,19,20,29,30.
Stresni dani: 8,9,14,15,22,23.


ŠKORPIJA
Početak meseca vam donosi unutrašnju transformaciju i razrešenje nekih veoma važnih pitanja. To će vam dati podsticaj da se još sigurnije upustite u realizaciju svojih zamisli i planova. U svemu tome imate podršku jedne izuzetno autoritativne i uticajne osobe. Iako ona deluje iz drugog plana, ne želeći da utiče direktno na vas, vi ćete postati svesni njenog prisustva i pomoći. Na emotivnom polju vam je takođe neophodno da raščistite neke stvari, ali najpre sami sa sobom. Shvatićete da ste u poslednje vreme vi sami krivi što je vaš ljubavni život u zastoju. Previše ste postali rutiner i sveli vašu vezu isključivo na seks. Javiće vam se želja i potreba da se partneru približite iz drugog ugla i da mu dokažete da vam mnogo više znači nego što vi uspevate da pokažete.
Povoljni dani: 4,5,12,13,22,23,31.
Stresni dani: 10,11,17,18,24,25.


STRELAC
Maj je prepun događaja čije posledice će vas pratiti u celom narednom periodu. Zato se od vas zahteva da budete agilni i vredni. Moraćete malo da skrasite vašu bonvivansku prirodu i da bude praktični. Na poslovnom planu slede promene u relacijama sa vašim partnerima i saradnicima. Biće neophodno da se neke dileme razreše, kako se u novim poslovima ne bi ponavljale stare greške. To neće biti jednostavno i moraćete da budete maksimalno argumentovani i uporni. Velika je šansa da ćete u tome uspeti i već krajem meseca se pojavljuje povoljna prilika da popravite svoje materijalno-finansijsko stanje. Od toga će imati koristi i svi oni koji su se opredelili da ostanu sa vama. Na emotivnom planu ste pomalo zaboravili da je maj mesec ljubavi, ali ćete se truditi da to popravite.
Povoljni dani: 6,7,14,15,24,25.
Stresni dani: 12,13,19,20,27,28.


JARAC
Sve oko vas se zahuktalo. Odjednom ste se našli u čudu, odakle vam toliko posla i obaveza? Svesni ste da svim zahtevima ne možete udovoljiti i počinjete da pravite prioritete. Vama odgovara polagan ritam događaja i tada ste uspešni. Ako se stvari počnu odvijati kao na filmskoj traci, vi stalno kasnite i gubite elan. Tada su i rezultati slabi. Na vašoj listi prioriteta bi se trebale naći neke komunikacije koje ste prekinuli iz čiste lenjosti. Pozovite neke stare prijatelje i drugove i porazgovarajte sa njima. Mogli bi vam pomoći idejama i savetima. Emotivan život vam je u proteklom periodu bio bogat i uspešan pa ste još pod tim uticajem. Osećate se ispunjeno i zadovoljno. Obratite pažnju na svoju zdravstvenu situaciju. Pazite se povrede kičme.
Povoljni dani: 8,9,17,18,27,28.
Stresni dani: 2,3,14,15,22,23,29,30.


VODOLIJA
Centralno mesto ovoga meseca zauzima ljubavni život. Na njega će uticati planeta Mars, nosilac erotike i seksualnosti. Bićete otvoreni u izražavanju svojih osećanja, privlačni i puni sentimentalnog i erotskog naboja. Ipak morate biti oprezni jer se stvari neće odvijati povoljno same od sebe. Tu su i druge planete koje donosi ograničenja i probleme. Moguć je susret sa osobom koji će u početku doneti teškoće i rivalitet, ali se može lako pretvoriti u jaku emotivnu vezu. Ta veza će imati u sebi tenzija pa i nerazumevanja, koje će samo pojačati zadovoljstva koja vam pruža. No ne živi se samo od ljubavi. Vaša inventivnost će vam omogućiti da na poslovnom planu i dalje uspešno držite stvari pod kontrolom.
Povoljni dani: 2,3,10,11,19,20,29,30.
Stresni dani: 4,5,17,18,24,25,31.


RIBE
I ovoga meseca će težište vaših aktivnosti biti vezano za prilike u porodici i poslovni plan. Porodičnu harmoniju može pomutiti bolest nekog od vaših najmilijih. To će kod vas izazvati zabrinutost i strah. Nemate razloga za uznemirenost jer ništa ozbiljno nije u pitanju. Svojm preteranom brižnošću samo komplikujete situaciju, i sebi i svojoj okolini. Na poslovnom polju vas očekuje donošenje dalekosežnih odluka. Odlučnost nije vaša najjača strana, ali kad zatreba vi umete da osetite neminovnost i da ispravno reagujete. Tako ćete postupiti i ovoga puta. Međutim, pre nego što povučete bilo koji potez, dobro razmislite koji su vaši interesi. Biće pokušaja sa strane da vas ubede u nešto što više odgovara drugima nego vama. Nemojte dozvoliti da vas vaša poslovična bolećivost navede na pogrešan put.
Povoljni dani: 4,5,12,13,22,23,31.
Stresni dani: 6,7,19,20,27,28.

izvor: www.astroskop.com
 

*

Van mreže Ch

 • ******
 • 12 178
 • Zahvaljeno: 25 puta
 • 167
 • Pol: Muško
 • The start!
  • Facebook
  • Twitter
Odg: Mesecni horoskop 2010
« Odgovor #7 poslato: 13:19:10, 05.Jun.2010. »
Jun 2010

Ovan
Pred vama je period koji treba iskoristiti za dovršetak ranije započetih poslova. Nije loš trenutak za pravljenje planova u različitim oblastima života. Bićete pretežno raspoloženi i činiće vam se da sve što vam padne na pamet možete ostvariti. To je pomalo preterano, pa bi bilo dobro da malo ukočite. Ne planirajte umesto drugih i ne mešajte se u tuđe živote ni iz najboljih namera. Postoji šansa da se nađete između dve vatre. Ovaj mesec vam je povoljan za realizaciju ljubavnih aktivnosti. Ipak se pripazite jer ćete pasti u iskušenje da prevarite partnera. To će vas činiti dodatno nervoznim. Slobodni Ovnovi će morati malo više da se potrude ukoliko žele da pronađu partnera. Zubobolja vam stvara probleme, zato nemojte odlagati odlazak kod stomatologa.
Povoljni dani: 2, 3, 11, 12, 21, 22, 30.
Stresni dani: 4, 5, 18, 19, 25, 26.

Bik
Vaša osnovna preokupacija biće posao. U njemu nalazite lepe i inspirativne trenutke. Preuzeli ste dosta obavezaa na svoja pleća, ali vam to ne pada teško. Rezultati neće izostati. Na poslu ćete naučiti neke nove stvari koje će vam pomoći da budete još efikasniji. Vaš partner će u narednom periodu pokazati svoju posesivnost, ali vi nećete reagovati jer se plašite da ga ne povredite. Prosto mu posvetite više pažnje, makar i na uštrb poslovnih obaveza. Slobodni Bikovi neće preduzimati neke posebne korake da pronađu srodnu dušu. Nekako su se ulenjili i prija im pasivnost. Krajem meseca ih očekuje jedan zanimljiv susret, posle koga će ponovo živnuti. Zdravstveni problemi mogu biti u vezi sa probavom, a obratite pažnju i na grlo. Izbegavajte hladno piće.
Povoljni dani: 4, 5, 13, 14, 23, 24.
Stresni dani: 1, 6, 7, 21, 22, 28.

Blizanci
Ukazaće vam se nove i povoljne poslovne kombinacije. Prihvatite ih, ali vodite računa da morate poštovati zadane rokove. Nemojte se vrteti od kancelarije do kancelarije, kao dosad, već prionite na posao. Očekuje vas službeni put, a možda i kraće putovanje u inostranstvo. Svakako ćete biti u prilici da proširite svoje poslovne horizonte i sklopite važna poslovna poznanstva. Postoji šansa da na radnom mestu započnete novu ljubavnu romansu. Zauzeti Blizanci će imati nesuglasica sa bračnim partnerom. Razmislite koliko vi svojim postupcima utičete na sve to. Partner sa pravom očekuje da mu posvetite više pažnje, a poslovi u kući ne trpe odlaganje. Mlađi Blizanci imaju dosta solidnu zdravstvenu situaciju, dok stariji mogu imati problema sa cirkulacijom i reumom.
Povoljni dani: 6, 7, 16,17,25, 26.
Stresni dani: 2, 3, 8, 9, 23, 24, 30.

Rak
Tokom ovog meseca postoje realne šanse da poboljšate svoju finansijsku situaciju. To će vas učiniti opuštenijim i dati vam priliku da nešto para usmerite na kupovinu. Prošlogodišnja letnja garderoba vas ne zadovoljava i želite da je obnovite. Na poslu nema nekakvih naročitih novosti, možda samo po neki novi trač. Ljubavni život vam je dinamičan. Zato ste puni emocija i strasti. Vaš partner uživa, a to i vas čini srećnim. Slobodni Rakovi će ovog meseca započeti jednu drugarsko-ljubavnu vezu. Ona će u početku dobro funkcionisati, ali ćete se morati brzo opredeliti u kom pravcu se ona razvija. Zdravstvena situacija od vas zahteva da obratite pažnju na svoj imunitet. U svakom slučaju je neophodno da unosite više vitamina u organizam.
Povoljni dani: 1, 8, 9, 18, 19, 28.
Stresni dani: 4, 5, 11, 12, 25, 26.

Lav
Nedavni posao će doneti pozitivne rezultate, čak iznad vaših očekivanja. Eto prilike da malo uživate u plodovima svoga rada. Bićete zadovoljni i finansijskim efektima, ali vas očekuju neki neplanirani troškovi. Ono što će vam najviše u svemu značiti jeste da vaš rejting u poslovnim krugovima raste. Na ljubavnom planu vas očekuje svađa sa voljenom osobom. Vaša zauzetost poslom je učinila da ste malo zapostavili intimni život i vaš partner vam sa pravom to zamera. Vi ćete biti inicijator pomirenja jer će se nesporazumi uskladiti i uplovićete u period razumevanja i skladnih odnosa. Više se krećite jer pokazujete tendenciju gojenja. Ne započinjte nikakve dijete, što će vam prijatelji savetovati, već napravite plan telesnih vežbi i redovno ga se pridržavajte.
Povoljni dani: 2, 3, 11, 12, 21, 22, 30.
Stresni dani: 1, 6, 7, 13, 14, 28.

Devica
Trebaće vam dosta energije i vremena da završite poslove koji su vam sa zakašnjenjem uručeni. To kod vas izaziva nervozu, ali iz te kože se ne može. Sve je to cena poverenja koju vaši pretpostavljeni imaju prema vama. Device koje idu u školu sa uspehom će završiti školsku godinu, odnosno junski ispitni rok na fakultetu. Na sentimentalnom planu se već izvesno vreme ništa ne dešava. Niste raspoloženi za ljubav i nova poznanstva i teško je dopreti do vašeg srca. Očekuje vas jedan slučajni susret koji bi mogao da promeni sadašnje stanje. Ovo se odnosi i na slobodne i na zauzete Device. Zdravstvena situacija će vam biti dosta povoljna mada je potrebno da više vremena spavate.
Povoljni dani: 4, 5, 13, 14, 23, 24.
Stresni dani: 2, 3, 8, 9, 16, 17, 30.

Vaga
Pomalo ste izgubili samopouzdanje, a ovoga meseca će vam se ukazati prilika da ga povratite. Shvatićete neke relacije na poslu i biće vam lakše da korigujete svoje pogrešne korake. Vaš interes za posao će biti u usponu u drugoj polovini meseca. Tada vas očekuje i jedan poslovni aranžman koji će vas motivisati i pružiti vam pravu priliku da pokažete šta znate i koliko vredite. Haotičnost emocija je glavna karakteristika vašeg doskorašnjeg emotivnog života. Potrebno je da malo iskristališete osećanja i pojednostavite dešavanja na sentimentalnom planu. Previše ste komunikativni i volite da flertujete, a to može da dovede do nesporazuma. Primetićete da vam apetit raste i hrana sve više prija. Zasad to nije alarmantno po vašu liniju, samo povedite računa o kvalitetu hrane.
Povoljni dani: 6, 7, 16, 17, 25, 26.
Stresni dani: 4, 5, 11, 12, 18, 19.

Škorpija
U gužvi ste, posla ima preko glave. Rokovi i poslovni partneri vas pritiskaju. Na saradnike se ne možete u potpunosti osloniti. Hvata vas panika i tražite izlaz iz ove situacije. Savet vam je da stanete na loptu i analizirate šta je dovelo do ovog stanja. Videćete da ima dosta poslova koji pripadaju drugima, ali su uspeli da vam ih podmetnu. Zahvalite im se i striktno se držite onoga što je u opisu vašeg radnog mesta. Na sentimentalnom planu imaćete problem da se odlučite između dve osobe sa kojima ste bili do sada. Odlagali ste ovu odluku koliko god je bilo moguće, ali sada ste stavljeni pred svršeni čin. Najbolje je da to učinite što pre. O zdravlju i dalje ne vodite dovoljno računa. Vi jeste jake unutrašnje konstrukcije, ali postoji ono što se zove zamor materijala.
Povoljni dani: 1, 8, 9, 18, 19, 28.
Stresni dani: 6, 7, 13, 14, 21, 22.

Strelac
Ovoga meseca bi ste trebali da izbegavate putovanja. Sve vrste neprijatnosti vas vrebaju ako se odlučite na putovanje, posebno na duže. Zato planirajte svoje obaveze tako da ih možete završiti na svom radnom mestu. Dobro razmislite i preispitajte koliko vam koristi i zadovoljstva donosi sadašnjii posao. Uvidećete da i neće biti neka šteta ako ga napustite. Na sentimentalnom planu je bolja situacija. Izgradili ste visok stepen poverenja između vas i partnera, pa iako ste u vezi osećate se nesputano. To je veoma važan faktor koji doprinosi vašem unutrašnjem osećanju zadovoljstva. Period pred vama donosi harmonične odnose i puno zadovoljstva. Uzrok povremenih bolova u stomaku koje ćete osećati je žuč.
Povoljni dani: 2, 3, 11, 12, 21, 22, 30.
Stresni dani: 8, 9, 16, 17, 23, 24.

Jarac
Dosta sreće sa zaradom u narednom periodu. Zato je bitno da poslu date prioritet i postignete što više tokom ovog povoljnog perioda. Razmišljate i o godišnjem odmoru i u dilemi ste kako da ga provedete. Jedan slučajan kontakt će vam pomoći da to pitanje apsolvirate. U poslednje vreme pokušavate da povratite poljuljano samopouzdanje, kada je ljubavni život u pitanju. Postali ste osetljiviji nego inače pa bi bilo dobro da se izanalizirate i vidite u čemu je stvar. Jarčeve koji su u braku očekuju kritike bračnog partnera, ali se oni neće zbog toga mnogo uzbuđivati. Oni se drže devize: ko radi, taj i greši. Stariji Jarčevi će imati problema sa reumom, mlađi bi trebali da se bave jutarnjom gimnastikom.
Povoljni dani: 4, 5, 13, 14, 23, 24.
Stresni dani: 11, 12, 18, 19, 25, 26.

Vodolija
Bićete vrlo kritički raspoloženi prema drugima, ali ni samokritičnost vam neće manjkati. Osećate nezadovoljstvo i ni ne pokušavate da ga sakrijete. Sa vama je komunikacija otežana u narednom periodu. Savetujem vam da se ipak malo smirite i aktivirate mehanizam samokontrole. Malo je ko danas spreman da toleriše tuđe ponašanje i ispade. Trenutno niste mnogo zaintresovani za ljubavne kombinacije bilo koje vrste, a nemate ni mnogo razumevanja za partnera. Potrebno je da se desi nešto jako da bi ste se vi zaintresovali. Vas mogu da stimulišu samo izuzetne stvari, a njih nema mnogo. Zato je period pred vama ispunjen monotonijom na sentimentalnom planu. Nervna napetost i glavobolje.
Povoljni dani: 6, 7, 16, 17, 25, 26.
Stresni dani: 1, 13, 14, 21, 22, 28.

Ribe
Mesec Jun je vrlo povoljan za vas. Polaziće vam za rukom mnoge stvari, a sve ono što od vas zavisi lepo će se završiti. Predstoji vam uspeh na poslu i možda napredak u karijeri. U svakom slučaju se vaše pozicije kreću u željenom smeru jer više ne morate da zavisite previše od drugih. Uspećete da se izborite za svoju samostalnost. Na sentimentalnom planu isto vam predstoji uspešan period. Puni ste energije i erotskog naboja, tragate za uzbuđenjima. Osoba koja vam se dopada pristaće da se tajno viđa sa vama, jer ne želi da prekine vezu u kojoj se trenutno nalazi. Nećete biti zadovoljni sa takvim razvojem događaja, ali ćete ga prihvatiti, bar za početak. Čuvajte se prehlade.
Povoljni dani: 1, 8, 9, 18, 19, 28.
Stresni dani: 2, 3, 16, 17, 23, 24, 30.

Izvor: Astroskop
 

*

Van mreže Perla

 • ****
 • 3 806
 • 2
 • Pol: Žensko
Odg: Mesecni horoskop 2010
« Odgovor #8 poslato: 21:53:04, 10.Jun.2010. »
katastrofa mjesec.. :( hmmm da sjedim i ucim... :povraca: (rzm)

*

Van mreže Nale 83

 • *****
  Počasni član
 • 8 252
 • Zahvaljeno: 2 puta
 • 15
 • Pol: Žensko
Odg: Mesecni horoskop 2010
« Odgovor #9 poslato: 21:28:47, 30.Jun.2010. »
JUL 2010

Ovan
Iako je u toku špic sezone godišnjih odmora, vi mislite na posao. Za to imate jake razloge jer se tamo stvari odvijaju u vašu korist. Dobro ste se pokazali u prethodnom periodu i vaš rejting među kolegama i pretpostavljenim je u porastu. Osećate da je pravo vreme da se ostvari napredak u karijeri. Potrebno je da dovršite još jedan manji posao i možete očekivati zasluženo priznanje i nagradu. Ovog meseca možete lako ostvariti novčanu korist od igara na sreću. Vi niste tip koji previše veruje u sreću i više se uzdate u sigurnije stvari, ali vam savetujem da se uključite u neku nagradnu igru, kakvih danas ima bezbroj. Na sentimentalnom planu neće biti preteranih uzbuđenja, zauzeti Ovnovi će težiti za harmonijom u krugu porodice i svog partnera. Ovi drugi će biti neodlučni u namerama kako da stabilizuju svoj ljubavni život. Zdravlje uglavnom dobro.
Povoljni dani: 8,9,18,19,27,28.
Stresni dani: 2,15,16,23,24,29,30.


Bik
Jedna značajna osoba sa posla vas je zapazila. Bolje rečeno zapazila je vašu marljivost i želju za novim poslovima. Doći će do zanimljive ponude, koja će vas polaskati i zaintigirati. Međutim, od vas će biti tražena protiv usluga, što će vas dovesti u dilemu i pokolebati. Na ljubavnom planu će u toku meseca biti nekih događanja koja vam se neće svideti. Osećaćete da je vaš partner u krizi i da prispituje svoje emocije prema vama. Pokušajte da mu pomognete u tome, bez straha da je vaša veza ugrožena. Možete očekivati zdravstvene probleme ako ne povedete više računa o načinu života. Ishrana nije adekvatna potrebama vašeg organizma i neophodno je povećanje kvaliteta na račun kvantiteta. Izbegavajte kupanje na neproverenim mestima jer možete zaraditi infekciju.
Povoljni dani: 2,10,11,20,21,29,30.
Stresni dani: 4,18,19,25,26,31.


Blizanci
Mesec prepun dilema je pred vama. Bićete u dilmama u vezi posla, kuće, nekih prijatelja i vaše sentimentalne veze. Potrebna će biti sva vaša spretnost da iz svega toga nekako izađete. Dilema oko posla se ogleda u tome da se pitate da li nakon odmora treba nastaviti starim putem, ili treba nešto značajno menjati. Uvideli ste da vam posao oduzima dosta vremena, a ne donosi ni previše zadovoljstva niti dovoljno materijalnih prihoda. Međutim plašite se neizvesnosti koje već imate previše u svom životu. Odmorite se za sada pa tek onda razmislite o eventualnim promenama. U kući je gužva i svi su se nekako usmerili na vas. Očekuju da vi rešavate i zajedničke probleme. Partner je nestrpljiv jer mu još niste odgovorili na neka pitanja koja vam je nedavno postavio, a koja se tiču pravca u kome treba da se razvija vaša veza. U svemu je dobro što ćete ovog meseca ipak biti miljenik zvezda.
Povoljni dani: 6,7,16,17,25,26.
Stresni dani: 2,3,8,9,23,24,30.


Rak
Jupiter, planeta sreće i napretka boravi u vašoj šestoj kući. Stvari se odvijaju dosta povoljno i nemate nekih većih teškoća. Dobro bi bilo da budete malo aktivniji i iskoristite bolje povoljan period. Uslediće poboljšanje materijalne situacije, ali više igrom slučaja nego vašom zaslugom. Sredinom meseca ćete otputovati na neko mirnije mesto, po mogućstvu pored vode. Ambijent u kome se odmarate je veoma važan za vas. Zato dobro razmislite o odmoru i nemojte nasedati brojnim reklamama turističkih agencija koje nude sto posto uspešan odmor. Slobodni Rakovi osećaju tenziju u sebi i udvostručiće svoje napore da nađu partnera. Zdravstvena situacija je solidna, ali postoji mogućnost da prehladite stomak, naroćito ako se budete kupali u hladnoj vodi. Zato kontrolišite svoju strast prema vodi i plivanju.   
Povoljni dani: 6,7,15,16,25,26.
Stresni dani: 2,8,9,23,24,29,30.


Lav
Javiće vam se želja da proverite svoj kredibilitet i na poslu i kod partnera. Takođe nećete izuzeti ni neke bliske prijatelje. Ova vaša želja je tipično lavovska, stalo vam je do toga da vam svi veruju i imaju dobro mišljenje o vama. Na poslu je mrtva sezona i nećete mnogo uspeti u svojim namerama. Mnogi prijatelji su negde otputovali ili su zauzeti pa se ne viđate dovoljno. I tu ćete ostati bez odgovora. Što se tiče partnera bićete zadovoljni pošto se uverite da je sve u redu. Kada već sve proveravate i analizirate bilo bi dobro da povedete više računa o svom zdravlju. O njemu nedovoljno razmišljate i skloni ste da ga potisnete u drugi ili čak treći plan. To je naravno veoma pogrešno i ako tako nastavite možete očekivati nagomilane zdravstvene probleme.
Povoljni dani: 8,9,18,19,27,28.
Stresni dani: 4,10,11,25,26,31.


Devica
Ukoliko još niste otišli na godišnji odmor, krajnje je vreme da to učinite. Prilično ste se umorili i istrošili proteklih meseci i odmor vam je više nego potreban. Izbegavajte zajednički odmor sa većom grupom prijatelja. Neće vas ostavljati na miru, biće dosta zahtevni i uspeće da vam anuliraju pozitivne efekte odmora. U tom društvu vi ćete biti “ momak za sve “, stalno u pogonu oko zajedničkih stvari dok će se drugi izležavati i zakerati. Za odmor potražite mirnije mesto i provedite ga u najintimnijem krugu. Iskoristite odmor za rekreaciju i normalizaciju metabolizma koji vam je poremećen velikim brojem sitnih stresova koje svakodnevno preživljavate. Pridržavajte se strogo uputstava o pravilnoj ishrani, utrostručite fizičke aktivnosti i trudite se da vam raspoloženje bude na zavidnoj visini.
Povoljni dani: 2,10,11,20,21,29,30.
Stresni dani: 6,7,13,14,27,28.


Vaga
Uživajte u životu. Jul je mesec godišnjih odmora, sezona kada je većina ljudi u nekim opuštenijim šemama, vreme putovanja, druženja, zabave i rekreacije. Vama upravo sve to odgovara i vi se tada nalazite u svom elementu. Zato se i ovih nedelja opustite i vođeni svojim instinktima odmarajte i uživajte. Ne preporučujem vam dalja putovanja u inostranstvo jer bi ste mogli doživeti neku nezgodu kao što je krađa ili gubitak dokumenata. Ako se ipak odlučite da otputujete negde dalje u inostranstvo, imajte na umu ovaj savet i preduzmite sve mere da sprečite eventualne neprijatnosti. Jer ne treba zaboraviti da ono što je mala neprijatnost ovde, u inostranstvu može prouzrokovati ozbiljne probleme. Vage koje ostaju u zemlji nemaju se čega plašiti. Pred njima je uspešno leto koje će pamtiti.
Povoljni dani: 4,13,14,23,24,31.
Stresni dani: 2,8,9,15,16,29,30.


Škorpija
Sezona godišnjih odmora je za vas prava prilika da se skrasite. Svakodnevna dinamika bez koje ne možete uzima svoj danak. Mada vi to ne primećujete, ili bolje rečeno ne pridajete značaj, ipak ste umorni i potreban vam je duži odmor. Najbolji način da se odmorite jeste da negde otputujete i da vodite umeren život. Pod umerenim životom se podrazumeva više stvari. Pre svega treba izbegavati stresne situacije, a naročito nagle reakcije ako do njih i dođe. Zatim je neophodno podesiti dnevni ritam po jednoj ustaljenoj satnici koje se treba pridržavati. Buđenje, obroci, rekreacija, odlazak u krevet treba da budu u približno isto vreme tokom čitavog odmora. Tako se najbolje organizam i fizički i mentalno odmara i regeneriše. Naravno da ne treba zaboraviti na seks, koji Škorpione ponajbolje regeneriše.
Povoljni dani: 6,7,15,16,25,26.
Stresni dani: 4,10,11,18,19,31.


Strelac
Najzad nastupa povoljno vreme za ispunjenje vaših planova. Želja da se nešto promeni u sebi i oko sebe je prirodna reakcija na sve što se dešava oko vas, ali i tipična za horoskopski znak Strelca. Nije u pitanju nezadovoljstvo načinom života već unutrašnja potreba da se stvari menjaju sa vremenom, da se teži boljem. Ako se budete odlučili za put i boravak u novoj sredini nećete biti u potpunosti zadovoljni samo tom činjenicom. Pluton koji boravi u vašem znaku tera vas na istinskije i dublje promene. Provedite dane odmora u aktivnoj rekreaciji i u čitanju literature koja vas inspiriše. Ovog meseca ste disponirani da saznate puno novih stvari i da nađete odgovore na neka važna pitanja. Nemojte zaboraviti na svoje najbliže jer im je potrebna vaša bliskost i razumevanje.
Povoljni dani: 8,9,18,19,27,28.
Stresni dani: 6,7,13,14,20,21.


Jarac
Bićete u prilici da neke probleme koji su vas okupirali proteklih meseci rašite na zadovoljavajući način. Jednostavno su nastupile promene koje su vam omogućile povoljnije uslove za akciju i vi ćete to iskoristiti. Imaćete par interesantnih susreta sa zanimljivim ljudima koji će vam otvoriti nove vidike, ali i zahtevati od vas da neke svoje stavove redidirate. Na emotivnom planu će se osećati blaga tenzija koja može biti izazvana pripremama za godišnji odmor i neusklađenošću želja i mogućnosti. Vaš partner prosto daje veći značaj odmoru od vas i smatra da se niste angažovali u dovoljnoj meri da obezbedite prijatno letovanje. Vi ćete ga razuveriti u to i sve će biti u redu. Slobodni Jarčevi će se posle dugo vremena najzad ponovo zaljubiti.
Povoljni dani: 2,10,11,20,21,29,30.
Stresni dani: 8,9,15,16,23,24.


Vodolija
Ovoga meseca je prilika da malo predahnete i upitate sebe kuda toliko žurite. Tempo koji ste sami sebi nametnuli vas može slomiti i dovesti u stanje bezvoljnosti i čak depresije. Vaše mogućnosti nisu male, ali su vaše ambicije neumerene. Morate naučiti da se zadovoljavate sa manjim delom kolača. Prevelik apetit često izaziva tegobe druge vrste. Vaš partner je nestrpljiv i jedva čeka da privedete kraju svoje obaveze i da se zajedno otisnete na letovanje. Ustvari svi čekaju na vas, a vi kao da toga niste svesni. Savetujem vam da ostavite poslovne probleme, ambicije, obaveze i sve drugo što vas odvlači dalje od vaših najbližih i da se posvetite njima i sebi. Vama je odmor ustvari najpotrebniji, zato ne oklevajte već krenite što pre. Izbegavajte duža putovanja brodom.
Povoljni dani: 4,13,14,23,24,31.
Stresni dani: 10,11,18,19,25,26.


Ribe
Osnovne preokupacije ovog meseca treba da vam budu druženja i zabave. Vreme godišnjih odmora je u toku, letnje ferije su u punom jeku i u takvom ambijentu treba sebe da vidite tokom meseca jula. Za vas nije toliko važno gde idete na odmor već sa kime. Mlađi očekuju saglasnost roditelja da na letovanje odu samostalno sa momkom ili devojkom, a stariji bi najradije da provedu odmor u krugu porodice. Bilo kako bilo vaša očekivanja o kvalitetu letovanja će se ispuniti. Provešćete se prijatno i nezaboravno. Neke Ribe će upoznati nove zanimljive osobe po kojima će se sećati ovog letovanja, a neke će se bogami vratiti i sa suznim očima, tužne što je sve to trajalo tako kratko. Ribe su svakako odlični plivači ali im savetujem da izbegavaju ronilačke sportove tokom zadnje nedelje jula.
Povoljni dani: 6,7,15,16,25,26.
Stresni dani: 13,14,20,21,27,28.


izvor
 


Stranice: 1 2 3 4 »

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
115 Odgovora
23424 Pregleda
Najnovije: 20:05:27, 24.Dec.2012.
TF 2008
124 Odgovora
22076 Pregleda
Najnovije: 13:15:24, 01.Dec.2013.
Miloš Mi.
13 Odgovora
2692 Pregleda
Najnovije: 20:38:55, 02.Dec.2014.
TF 2008