Mesečni horoskop 2013

 • Odgovora: 124
Stranice: « 1 ... 10 11 12 13 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Maestro

 • ****
 • 3 386
 • 27
 • Pol: Muško
 • Carpe diem (iskoristi dan)
  • Facebook
Odg: Mesečni horoskop 2013
« Odgovor #110 poslato: 18:07:28, 10.Okt.2013. »
Mesecni horoskop za mesec oktobar 2013.

Ovan
ko ništa ne može da se uporedi sa predivnim bojama kojim vas lišće obraduje svake jeseni, kao i jesenjim povetarcem kroz vašu kosu i sve vas to asocira na romantiku, onda će 01. definitivno biti vaš romantičan dan. Lišće menja boju! Čuje se jesenje fijukanje vetra! Tako je hladno da želite da uhvatite njegovu ruku i držite je bliže sebi. Šta može biti bolje od toga? Možda je taj suptilan miris paljenog jesenjeg lišća upozorenje da je nečije srce blizu vas? Ah! Uživajte! Bićete poprilično zauzeti 06, 07. i 08, stvaranjem velikih i važnih koraka na poslu, da skoro nećete imati vremena da mislite na ljubav. Ukoliko imate ozbiljne vizije o bilo čemu u vašem životu, pratite ih, posebno 13. ili 14. Da, to će biti baš tako sjajno kao što ste i mislili. Vi ste rođeni pionir u svemu, tako da, ako vas neko pozove na neko neobično putovanje, sigurno ćete ga prihvatiti, 17. ili 18. Vi sve morate prvi probati! Nikad se ne zna kakva čudesa samo čekaju da budu otkrivena. Vrlo intenzivnih 24, 25. i 26, mogu se stvoriti uslovi za neka razračunavanja sa bliskim prijateljem, partnerom ili članom porodice. Stavite sve karte na sto! Vratite se svakodnevnoj rutini 31.

Bik
Naravno, postoje dani kada vam sve, na poslu, kod kuće (da ne spominjemo, kako su svi na vašoj strani) ide lako, bez poteškoća. Onda, dođu oni dani, kao što je 01, kada vam sve deluje poprilično zbrkano. Svaka, i najmanja, minorna odluka, podrazumeva snažnu borbu. To je vrlo frustrirajuće! Bolje nego da se vi nervirate, razmislite, probajte da iskoristite ovu priliku i vežbate kako da budete opušteni i mirni. Vežbajte duboko disanje. Vežbajte da ostanete smireni. Vežbajte da budete fini, eto tek tako, bez nekog posebnog razloga. Da li vam stvari sada izgledaju manje komplikovane? Dani kao što će biti 06, 07. i 08, doneće vam, onaj poznati osećaj kada niste sigurni kojim putem da krenete, posebno kada se radi o ljubavi! Pokušajte da razmišljate o tome kao o vožnji po nekom zabavnom parku (ako možete). Idite na jogu ali ostanite obazrivi 11. i 12. Odlično ćete se osećati, sjajnih, baš sjajnih dana 19, 20. i 21. Negujte porodične saveze 27. i 28. Bićete im posebno zahvalni, jer će vam oni vremenom postati pravi prijatelji 29, 30. i 31.

Blizanci
Jedna lagana debata će vas baš pokrenuti, biće vetar u vaša leđa, 01. Sa druge strane, biće i raznih malih borbi koje će vas podizati i spuštati i dovesti do istrošenosti. Zato, ulazite u sve moguće detabe. Ali, nemojte dozvoliti da budete uvučeni u bilo koju bitku, birajte gde ćete biti uvučeni. Bićete na vrlo prijatnom mestu, poprilično izloženi pogledima drugih 06, 07. i 08. Zato držite otvorene oči i uši, jer ko zna šta sve možete pronaći i čuti. 11. i 12. biće odlični dani kako biste stvari videli baš onakve kakve jesu. Zato ih dobro pogledajte i prihvatite, ukoliko je potrebno. Imate prijatelje sa kojima možete razmeniti poprilično dobre savete 17. i 18. Pa, zašta služe još prijatelji, ako ne da se poznaju međusobno tako dobro? Očekuje vas odličan period 22. i 23, zato budite spremni za odlične stvari. Da, ponekad je sve tako jednostavno. 25, definitivno ćete hteti dva puta da proverite svoje finansije. Da li je sve plaćeno, i sve kako treba? Dozvolite sebi dosta slobodnog vremena i malo mira 29, 30. i 31. Na kraju, komunikacija vam može biti malo zamorna, trenutno.

Rak
Ah, ta smernost! To će vas daleko odvesti! To je praktično tačno, posebno 01. Međutim, nemojte pobrkati smernost sa poniznošću (nije isto biti smeran ali znati šta hoćes, i biti smeran a biti nečiji otirač). Te dve stvari nikako nemojte brkati! Ne: smernost znači da prepoznate kako niko na ovom svetu ne zna sve, da svako ima neku vrlinu i nešto čime može da doprinese u napretku, i da ste vi, kao i sva ostala bića na planeti, svako za sebe neverovatno jedinstveno i vredno biće samo po sebi. Da li ste uradili nešto što blago iritira vašeg partnera ili cimera? Ukoliko jeste, oni će vam to staviti do znanja, na neobičan način, 04. ili 05. Ukoliko želite blaženstvo, obratićete pažnju na to što će vam reći. Dopustite sebi malo oduška od te neprestane borbe za prestiž 09. i 10. Čak i ako to podrazumeva sat vremena zurenja u vodu, sami samcati! Novac će vam biti na pameti 13. i 14, a ukoliko ne bude, trebalo bi. Trebali biste vaše ideje emitovati, prezentovati negde, jer one to zaslužuju (Facebook? Twitter? Blog?), 19, 20. ili 21. Neki fantastični razvoji događaja, pokazaće vam sasvim drugačiji, novi pogled na svet 24, 25. i 26. Recite to ljudima do kojih vam je stalo, 31.

Lav
Ovaj mesec će ući na vaša vrata u velikom stilu, sa fanfarama i muzikom! Da, 01. činiće vam se kao da je neko rešio da vam priredi veliku zabavu iznenađenja. I tu su pokloni, tu su prijatelji, a tu je i veliko iznenađenje koje će vas posebno obradovati. Biće zvona i vatromenta! Osećaćete eksploziju svega dobrog. Definitivno ćete želeti da uradite temeljno istraživanje nekog projekta na kome ste trenutno, 06, 07. i 08 – bilo da je u pitanju igračka za vašeg kućnog ljubimca ili razmišljanje o tome zašto vam je tako teško da se vežete u nekoj vezi. U svakom slučaju, morate dobro poznavati situaciju kako bi ste pronašli najbolje moguće rešenje. Ukoliko osećate kako potpuno i nestrpljivo želite nešto, 09. i 10. će vam se pružiti dosta dobre energije, kada ćete biti skoro sigurni da ćete to i dobiti! Nemojte da vas prevari nešto što samo naizgled deluje kao zlato, što ćete i shvatiti 15. i 16. Na kraju, ono što vi želite jeste pravo zlato! Nemojte odustajati sve dok ga ne pronađete. Vaši prijatelji će se pokazati kao sjajni pomagači u tom traženju i istraživanju, posebno 22. i 23. Pitajte nekog kome verujete šta misli o situaciji, i bićete zadovoljni onim što će vam reći 27. i 28. Sačuvajte svu dobru energiju za 31. Uživajte!

Devica
Nemojte biti tako kruti i strogi 01. Budite fleksibilni i mekši. To je ispravno. Budite širokih shvatanja, opušteni i slobodni. Morate razmisliti o tome! Odlazak na jogu ili u teretanu pomoćiće vam u tome. Jer, biti fleksibilan učiniće vaš život mnogo jednostavnijim, divnim, uzbudljivim što će eskalirati 02. i 03. toliko da ćete bezrezervno uživati u svojim rezultatima. Popričajte sa svojim prijateljima o svojoj rigidnosti 07. i 08 – oni će prići vašim problemima otvorenog srca. Mogli biste popričati i sa nekim stručnjakom 11. i 12 – velika je verovatnoća da oni, zaista, znaju mnogo više nego vi. Dopustite sebi malo detinjaste sebičnosti 17. i 18! Na kraju, ukoliko se totalno istrošite na nekom projektu ili bilo čemu drugom date toliko sebe, kao što umete, kako mislite da završite posao? Postarajte se da 22. i 23. budu dobri dani. Zaista, sve zavisi samo od vas! Idite na jogu 28. Sve će se vrteti oko vas 29, 30. i 31! Izvucite iz svega toga najbolje za sebe i dobro se provedite.
 


*

Van mreže Maestro

 • ****
 • 3 386
 • 27
 • Pol: Muško
 • Carpe diem (iskoristi dan)
  • Facebook
Odg: Mesečni horoskop 2013
« Odgovor #111 poslato: 18:10:35, 10.Okt.2013. »
Vaga
Kreativnost će vam biti na prvom mestu i na vrhuncu 01. Ponekad se pretvarate kako niste kreativna osoba, kao da ne znate šta da radite sa drvenim bojicama, kao da vam nije bitno koje je boje vaša posteljina (odlično znamo da vam je to jako bitno). Duboko u sebi, vi znate: imate sjajne instinkte i impresivnu težnju da učinite stvari lepšim. Kao da ne možete da dočekate kada će da dođe period kada će vaša kreativnost biti na delu! Vi imate talenta. I kada ste u prilici da ga istaknete, zaista se dobro osećate. Odlično ćete se osećati 04. i 05, bilo šta da radite. Čak i ako budete radili najdosadnije stvari! Kako to? Možda zato što radite te dosadne stvari u društvu nekog posebnog, romantičnog. 11. i 12. vam donose malo melanholije, kada ćete poželeti da napravite mali predah. Uradite tako, jer vam je potrebno. Fokusirajte se na svoju vezu 17. i 18. Moguće je da će vam prijatelji i porodica biti prioritet 24, 25. i 26. Na kraju, oni su i vama potrebni! Takođe, oni vole kada su vam potrebni. Poslušajte svoj unutrašnji glas, ali sa dozom kritike, 29, 30. i 31.

Skorpija
Da li se osećate 01, kao da ste shvatili kako tačno da preokrenete čitavu situaciju na bolje, samo kada bi vam se šef sklonio sa puta? Verovatno ste u pravu. Međutim, nema tu baš nešto mnogo da se uradi, ili bar ne sada. Malo sačekajte. U međuvremenu, tražite načine, kako da promenite situaciju, korak po korak; malim promenama da napravite veliku. Serija sjajnih dana, pružiće vam tačno onu vrstu šanse koju ste priželjkivali, kako bi ste podigli veliku prašinu 06, 07. i 08. Težite ka tome, da obnovite harmoniju u svakom aspektu svog života 13. i 14. Ti napori će vam se svakako veoma isplatiti! Dolaze vam veoma energični i snažni dani 19, 20. i 21, i vaša hrabrost će vas daleko odvesti a vaša snaga vratiće je kući! Neka duboka konverzacija, lako može dovesti do romanse 24, 25. i 26. Zato se nemojte ustručavati da se potpuno prepustite. Može se ispostaviti da je to nešto zaista dobro, pa možda i ono pravo! Primićete neke dobre vesti 29. Iskoristite to. Videćete dobrog prijatelja 30, i biće vam drago zbog toga. Dobro ćete se osećati i to ćete preneti na sam kraj meseca 31. Uživajte!

Strelac
Kako mesec startuje, verovatno ćete primetiti gomilu nasmejanih ljudi oko vas, okrenutih u vašem pravcu. 01. ćete misliti kako vam se stvari smeškaju, kako vam se onaj slatki barmen smeška, čak vam se i sreća smeši. Dakle, šta možete očekivati bolje? Uzvratite osmeh! I budite srećni zbog svih tih dobrih vibracija. Neka mala neraspoloženja, mogu se pretvoriti u veoma interesantno vreme sanjarenja, samo poslušajte svoje telo (koje vam govori kako je mrzovoljno samo zato što je umorno!), I dobro se naspavajte 06, 07. i 08. Sjajno ćete se osećati 09. i 10. Svet je vaša inspiracija! Zato samo napred! Slede pomalo usporeni dani, 15. i 16, gde će vam biti potreban jedan dobar espreso, za što bolji početak dana (ili još bolje spavajte jedan sat duže). Dobro se brinite o sebi. Imaćete odličnu komunikaciju sa okolinom, baš kao da ste jedan super kreativan, kominikacioni tim, 19, 20. i 21. Ostanite zaposleni i 25. Period 29, 30. i 31. stvoriće neke nove izazove, i veoma je važno da date sebi vremena, onoliko koliko vam je potrebno, da biste uradili ono što želite. Ne brinite. Na kraju, sve ćete uraditi baš kako treba.

Jarac
Neće vam ništa biti da ponekad zauzmete gard, pogotovo 01. Nemojte da vam pređe u naviku i da vas totalno obuzme, naravno, ali dodajte malo, zdrave doze skepticizma u svoj dnevni režim. Neće škoditi da ponekad, postavite par probnih pitanja nekome ko pokušava da vam proda nešto što, da budemo iskreni, izgleda previše dobro da bi bilo istinito. Imaćete posebnu inicijativu 04. i 05, tako da će neki projekti, koje već duže vreme želite, biti spremni da ih pokrenete. Bićete u top formi 10. Spremite se za odlične dane, super romantične, super uspešne, super kreativne, super uzbudljive 11. i 12. Uspeh na poslovnom planu će vas potpuno obuzeti, 17. i 18, toliko da ćete osetiti kako imate malo vremena, koje biste posvetili porodici i prijateljima. Imajte na umu da i oni to vide i osećaju. Neke nove ideje biće pravo osveženje u svetu intriga, koji će se stvoriti 24, 25. i 26. Postupajte pažljivo na poslu 27. i 28. Može se desiti da neko nije onakav kakvim se predstavlja. Napravite neke planove, koje već duže vreme vreme želite, 29, 30. i 31. Sada je pravo vreme za to!

Vodolija
Ukoliko se, 01. nađete u situaciji da ste konstantno zaglavljeni u snažnoj borbi raznog tipa i neslaganjima i da koristite jako puno energije kako biste vodili bitke koje vas se, ustvari, ne tiču, zar ne mislite da je pravo vreme da postavite sebi prioritete? Samo ih malo reorganizujte? Možda treba manje pažnje da obraćate na to da li će se vaši saradnici složiti sa vama, a više na vaše odlaske u teretanu svaki dan. Možda treba da provedete manje vremena žaleći se na svog partnera a više vremena da provedete sa njim. Uradite tako! U svako slučaju, to je nešto o čemu vredi razmisliti, jer je nagrada neizbežna. Oko 05. poželećete da isprobate nešto novo. Samo napred! Kako bi bilo da odete na Švedsku masažu? Predstoje vam sjajni dani, na sjajnim mestima, 09. i 10. Da li osećate kako vas emocije preplavljuju? Uživajte u njima, a posebno u nadolazećim danima 13. i 14. Nemojte previše trošiti 15. Poprilično usporen i dosadan će vam biti 20, tako da se i vi opustite i prepustite dosadi i sanjarenju. Kako se zaista osećate 25? Kompromis će vam biti neophodan 29, 30. i 31.

Ribe
Ono što bi zaista trebalo da vas interesuje, i na šta bi trebalo da se fokusirate 01, jeste vaše zdravlje i dijeta. Da li idete u teretanu? Da li previše često jedete grickalice? Da li vodite računa o svom emotivnom zdravlju? Da li ste srećni? Naravno, možete zanemariti dosadne male znake, koji vam govore da nešto ne radite kako treba. Ali, to baš i nije tako dobra ideja. Budite više aktivni! Ukoliko vam nešto škripi u vezi, pokušajte konstruktivno da to rešite 05. Ukoliko imate problem, recite to 10. Nalazićete se kao u začaranom, predivnom krugu, koji vam se približava 15. i 16. Biće vam to veoma srećni dani. Život nije uvek ovako dobar, i zato iskoristiite svaki minut. Emotivni život će vam biti posebno ispunjen, ljubavlju i događajima, 19, 20. i 21. Šta više možete očekivati? Neko ljubavno pismo, možda? Verovatno ćete i dobiti jedno 24, 25. ili 26. Kako je to lepo! Budite ozbiljno analitični kada budete vršili “emocionalno čišćenje” 29, 30. i 31. Možete otkriti kako su vaša shvatanja veoma interesantna.

Izvor
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Vaga - Mesečni horoskop
« Odgovor #112 poslato: 20:05:05, 02.Nov.2013. »

Vaš mesec se završio i pretopio u fantastičan početak novog! Vas ne dotiče to što napolju pada kiša, što vetar postaje sve hladniji, što lišće gubi svu boju i ostaju ogoljene grane, što sve postaje sivo. Ne! Vama sve izgleda jako lepo i spektakularno! Da, upravo tako ćete se osećati 01. i 02. Dobro raspoloženje, nekoliko dobrih vesti doprineće da svo sivilo predstojećeg Novembra vama izgleda skoro pa fantastično. Prigrlite taj sjajni početak meseca, koji će biti pun neverovatnih promena, šta više pretendira da ostane čitav takav. Oko 07. i 08. uhvatiće vas mala melanholija, tako da će vam biti potrebno da malo napunite svoje “baterije”. Sigurno će vam prijati, i za telo i za dušu, jedna dobra sauna. Sjajan način za ponovno “punjenje”. Ljubav će vam biti prioritet, čak i ako ne bude ništa očigledno, 09. i 10. Oko 15. sva vaša pažnja biće usmerena na posao (pažnja za ljubav neće popustiti, a samo vi znate kako je moguće biti tako koncentrisan na dve jako bitne stvari!). Prionite na posao (i svoje zadatke) 20. Nemojte se previše udaljiti od svog polja delovanja 23. Fantastičnih dana 28. i 29. uvidećete kako sve teče baš onako kako vi želite, i više od toga! Nemojte se preopteretiti poslom 30

By Horoskopius
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Vodolija - Mesečni horoskop
« Odgovor #113 poslato: 20:05:05, 02.Nov.2013. »

Ono što će biti jako bitno za vas, na samom početku meseca 01. i 02, jeste da počnete da se družite sa drugim ljudima. Povežite se sa prijateljima, povežite se sa svojim šefom, povežite se sa svojim kolegama. Povežite se i sa svojom rodbinom. Moraćete da osetite kako ste deo te velike mreže života na ovoj planeti. (Zato se povežite i sa prirodom, sa rekom, sa jezerom, čak i sa pešačkim prelazom dok ga prelazite!). Oko 07. i 08. moraćete malo da se disciplinujete. Predstoji vam niz lepih i očaravajućih vesti 09. i 10. Dopustite sebi da zasijate! Doduše, nemojte zaboraviti na svoj posao. Oko 15. vaš kukavičluk dolazi do izražaja.Sjajno! To je prilika da se kukavičluk stavi na probu: ili ćete pomoći nekom ili nekoj zalutaloj životinji ili ćete pobeći! Uključite svoje emocije 21. i 22. pogotovo jer niste baš u stanju da se nosite sa njima. Oko 26, 27. i 28. moraćete biti obazriviji na poslu. Kao što znate, stvari su ponekad komplikovanije nego što izgledaju, a vaše emocije za vas najvažnije. Pred kraj meseca, 30. dobro ih zaštite.

By Horoskopius
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Bik - Mesečni horoskop
« Odgovor #114 poslato: 20:05:05, 02.Nov.2013. »

Koji je najbolji način da svoj život učinite zanimljivijim i boljim? Da idete u šoping? Naravno da ne! Apsolutno najbolji način da svoj život učinite zanimljivijim 01. i 02, jeste da se posvetite poslu. Potrebno je da se svim srcem posvetite onome što ste započeli, a zatim i da se svim srcem povetite i sebi. I, pre nego što toga budete svesni, bićete sami sebi zanimljiviji i spremni da “izađete u svet”, a to znači i da će vas drugi upravo tako posmatrati. Oko 05. i 06. nemojte dozvoliti da vas prevari nešto što je tako primamljivo kao svetlucava bižuterija, jer, i vi to znate, bižuterija nikad neće biti dijamant. Neka vaša ideja je poprilično luda, toliko da će moći i da se ostvari 11. i 12. Dozvolite starim prijateljima da vam pomognu! Šta god budete radili, radićete to fantastično 16. i 17. Biće kao da posedujete magični štapić i sve će vam se finansijski isplatiti. Što više budete komunicirali, bolji ćete odgovor dobijati 21. i 22. (Što manje budete komunicirali, manje zadovoljavajućeg odgovora možete očekivati.) Neka mala romansa učiniće da se osećate zaista jako dobro 26. i 27. Bićete veoma, veoma popularni u društvu 30! Uživajte!

By Horoskopius
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Strelac - Mesečni horoskop
« Odgovor #115 poslato: 20:05:05, 02.Nov.2013. »

Šta može biti bolje od zabave i smeha? Da li ste razmišljali da je bolje biti okružen prijateljima? Ili da proslavite svi zajedno nešto vama bitno (čak i ako je najmanja sitnica, ali vama bitna)? Pa, 01. i 02. će biti upravo takvi dani, dani posvećeni vama i vašim prijateljima. Uživajte zajedno sa njima! Neki, intenzivno pozitivan razvoj događaja promeniće sve 05. i 06. Dobro, neće promeniti baš sve. Ali ta promena, generalno gledano, za vas će biti sve i tako ćete se osećati! Ukoliko se osećate iscrpljeno 11. i 12, možda biste trebali malo da odmorite i dobro se naspavate. Na kraju, hladno je i sezona vetra, pa zašto da ne! Oko 17. brinuće vas neke male stvari. Da li je lepa vaša četkica za zube? Da li je ogrlica vašeg ljubimca odgovarajuće boje spram njegove ličnosti? Probajte da raširite svoja krila i poletite 21. i 22, bez obzira gde će vas odvesti. Oko 27. osetićete svu moć izazova, ali ne dozvolite da vas niko i ništa poremeti. Ukoliko neko uspe u tome, onda pravac teretana ili joga za vreme pauze za ručak. Dobro se naspavajte 30.

By Horoskopius
 


*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Blizanci - Mesečni horoskop
« Odgovor #116 poslato: 20:05:05, 02.Nov.2013. »

Početak meseca biće vam zadivljujuć. Osećaćete se odlično, zavodljivo, i spremni za zabavu 01. i 02. Ukoliko se baš i ne osećate tako, moraćete malo poraditi na tome, jer to su sjajni dani. Iskoristite to! Jesenja hladnoća i približavanje zimskog hladnog vetra neće puno uticati na vas. Vi ćete blistati kao sjajno i toplo avgustovsko sunce. Osvetlićete svaku sobu u koju uđete! Nije ni čudo što se svi zaljube u vas! Bićete poprilično timski orijentisani 05. i 06, i postarajte se da nikog iz time ne izostavite. Na kraju, tim je jak onoliko koliko je jaka njegova najslabija karika. A najslabija karika, sigurno niste vi. Tako da će vam biti potrebno malo više osećaja da održite sve na okupu, snažne i spremne na akciju. Šta je sa vašim osećanjima, kada vam karijera bude na vrhuncu 11. i 12? Biće to odlični dani da uradite malo samopreispitivanje. Preuzmite vođstvo 15. Prelepih 18. i 19, neki divni razvoj događaja učiniće da se osećate fantastično. Dozvolite svom mozgu mali test tokom neke ozbiljne intelektualne i izazovne konverzacije 23, 24. i 25. Idite na plivanje 30.

By Horoskopius
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Ovan - Mesečni horoskop
« Odgovor #117 poslato: 20:05:05, 02.Nov.2013. »

Da li treba biti nesebičan da bi bio šarmantan? Da li je nesebičnost šarmantna? Da li je najbolji način da dobijete ono što želite upravo šarm? Da li je moguće da vam nesebičnost olakšava da dobijete ono što želite, a što niste mogli dobiti onda kada ste bili sebični? Kako je moguće da su stvari tako paradoksalne? Ovo su pitanja koja ćete postavljati sebi 01. i  02. Najbolje bi bilo da testirate svoja pitanja i tako dođete do odgovora, nego da samo teoretišete. Budite nesebični! Budite šarmantni! I, videćete šta će se dogoditi! Preispitajte neki pređašnji događaj koji vam je ostao nepoznanica 05. i 06. Vrlo interesantni i puni dešavanja, biće vam 11. i 12, i osećaćete se odlično. Sve će to generisati razne vrste fascinantnih vibracija. Gde vas sve to vodi? Vreme (i odluke koje ćete donositi) će vam samo pokazati! Sve, ali baš sve, će vam teći sjajno 13, 14. i 15. Vaš poslovni život biće veoma uspešan, prijateljstva će cvetati, a neko ko vam je jako drag, postaće to sve više i više. Sjajno! Posvetite se porodici i nekim lepim porodičnim obavezama, pogotovo ako je u pitanju neki mlađi član, 21. ili 22. Vredno radite 26. i 27. Naićiće vam period zatvorenosti u sebe 30. Pustite da prođe!

By Horoskopius
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Rak - Mesečni horoskop
« Odgovor #118 poslato: 20:05:05, 02.Nov.2013. »

Možda vi želite samo da leškarite i jedete svoj omiljeni kolač, a vaš partner želi da izađe na sunce i džogira 10km, 01. ili  02.  Pa sada, ne morate uvek biti u savršenoj sinhronizaciji sa onim koga volite. Dajte sve od sebe da napravite valjan kompromis. Da li možete, jednostavno, trenutno: vi da radite ono što vi želite, a vaš partner ono što on želi? Potrudite se da to rešite na najbolji mogući način. Vreme je i da se malo posvetite svom telu i zdravlju pred zimu, i preispitate svoje fizičke aktivnosti 05. i 06. Šta ste planirali da radite predstojećih hladnih meseci? Da idete na klizanje? Ili na jogu? Posvetite se malo filozofiji i knjigama koje mogu da vas poduče, 11. i 12. Oko 16. i 17. definitivno ćete želeti da potpuno upravljate nekim projektom. Doćiće do nekih sjajnih razvoja događaja 21. i 22 (i biće to divni i romantični dani!). Bićete vrlo komunikativni 26. i 27. i želećete da se povežete sa nekim ljudima. Uradite to, jer će vam biti potrebni za kasnije! Poslušajte svoje emocije 30. Budite u stalnoj vezi sa njima (emocijama) i videćete kako će se sve odvijati mnogo bolje

By Horoskopius
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Škorpija - Mesečni horoskop
« Odgovor #119 poslato: 20:05:05, 02.Nov.2013. »

Kako mesec započne, moguće je da ćete se upitati da li da krenete na neki intenzivan kurs joge ili da ostanete kući i dobro se naspavate? Da li da odete na čas plesa, ili ostanete kod kuće i ranije legnete u krevet? Zaista, nije uvek lako doneti odluku, a 01. i 02. vi ćete videti kako je to. Dajte sve od sebe da odlučite onako kako se osećate. Zatim, uradite tako! Veoma je moguće da ćete posetiti neko fantastično mesto, gde ćete se osećati jako dobro 03. i 04. Tu neće biti nikakve neodlučnosti.Oko 09. i 10. moguće je da ćete se zapitati da li vaše prijateljstvo funkcioniše kako treba. Nemojte da ostanete samo na razmišljanju. Uradite kako osećate i mislite da treba. Vaša fleksibilnost biće ključ uspeha 16. i 17. Vrlo izazovni će biti 23, 24. i 25. i moraćete da obuzdate svoj ego u trenucima kada se vaš šef bude dotakao veoma osetljive teme za vas. Imajte na umu da ni on, ni vaše kolege to ne rade da bi vas nervirale. Oni imaju svoje razloge za to, tačnije svoje probleme! Predstoji vam još malo neodlučnih dana 26. i 27, i nakon toga bićete spremni za fanstastičan završetak meseca, 30. Uživajte!

By Horoskopius
 


Stranice: « 1 ... 10 11 12 13 »

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
3 Odgovora
1812 Pregleda
Najnovije: 18:06:42, 06.Mar.2010.
Ch
115 Odgovora
23653 Pregleda
Najnovije: 20:05:27, 24.Dec.2012.
TF 2008
13 Odgovora
2757 Pregleda
Najnovije: 20:38:55, 02.Dec.2014.
TF 2008