Mesecni horoskop 2014

 • Odgovora: 13
Stranice: « 1 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Miloš Mi.

 • *******
  Marketing menadzer
 • 5 188
 • Zahvaljeno: 41 puta
 • 191
 • Pol: Muško
 • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesecni horoskop 2014
« Odgovor #10 poslato: 00:03:59, 11.Okt.2014. »
Oktobar 2014. godine

OVAN
Nalazite se u kreativnoj fazi i važno je da jasno definišete svoje poslovne ciljeve u dogovoru sa pouzdanim saradnicima. Pažljivo proveravajte nove informacije na poslovnoj sceni kako biste ostvarili svoje dugoročnije interese. Novu priliku i poslovne kontakte treba posmatrati u dugoročnijoj perspektivi. U određenom momentu zatražite nečiji savet, pre nego što se upustite u novu poslovnu-finansijsku akciju. Nakon velikog zalaganja uslediće i dobra nagrada ili pozitivni rezultati. U periodu od 17. oktobra, potrudite se da završite sve važnije poslove koji će Vam obezbediti bolji društveni status ili različite olakšice. Krajem meseca, očekuje Vas poslovno-finansijska satisfakcija i neki vid javnog priznanja. Stalo Vam je da prevaziđete nemir ili »emotivnu krizu«, tako da se nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite dragoj osobi. Moguće je da partner izražava negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Privremeno udaljavanje od voljene osobe ili emotivna distanca treba da Vas podstakne na dobro rešenje. U rasvetljavanju ljubavnih dilema, važno je da sačuvate unutrašnju energiju i psihološku ravnotežu. Sve se dobro rešava, po principu dogovora i uz zajedničku emociju. Učinite sve što je potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću i osobu do koje Vam je stalo. Ako ste mladi ili slobodni, česti ljubavni susreti i kontakti više deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog uz zajedničko zadovoljstvo. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Venere u sedmom, uz pozitivan uticaj Merkura u osmom ka Vašem sedmom polju, pojačavaju ritam i dinamiku privatnih i poslovnih događaja. Posebno uz povoljne uticaje Marsa, Urana i SMČ, očekuje Vas ubrzani ritam u odnosu sa okolinom, voljenom osobom i raznim partnerima kroz mogućnost iznenadnih dobitaka ili sreće. U prilici ste da osetite pozitivnu transformaciju na različitim stranama. Uspeh i lična sreća proističu iz ostvarenih ciljeva koje ste postavili kroz udruživanje i partnerstvo. Prihvatite »lepšu stranu života« i uživajte. Pratiće Vas nove i sjajne prilike koje zahtevaju brzo reagovanje.

BIK
Potrebno je da osmislite bolji profesionalni nastup, koji će Vam omogućiti da opravdano nametnete svoju ulogu u društvu saradnika. Uz probrane diplomatske manire pokušavate da forsirate događaje u kojima se rešavaju važni poslovno-finansijski interesi. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u određene saradnike zahteva da dobro razmislite, pre nego što se odlučite za osnovnu strategiju. Nemojte dozvoliti da Vas opterećuju neka sporedna dešavanja, pažljivo odaberite svoje prioritetne ciljeve i budnim okom pratite sva nova dešavanja na poslovnoj sceni. Od 10. oktobra, očekuju Vas pozitivne promene i mogućnost za profesionalnim usavršavanjem, potencirajte i kontakte sa inostranstvom. Neka drugi prate ili kopiraju Vaš poslovni stil. Osećate emotivno previranje, tako da u zavisnosti od situacije menjate svoje raspoloženje ili odluke. Stalo Vam je da prevaziđete emotivnu krizu ili različite nesporazume, koje imate u odnosu sa voljenom osobom. Umerenost u izražavanju osećanja predstavlja veliku vrlinu, ponekad svaku odluku treba dobro osmisliti. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Ako ste mladi ili slobodni ljubavne avanture više deluju kratkoročno, kao zamena za neke neispunjene želje. Uživajte u ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ljubavna sreća je moguće i dostižna. Potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću, kao i osobu do koje Vam je stalo. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura i Venere u Vašem šestom polju, naglašavaju dobru mogućnost za poslovnim materijalnim, imovinskim ili statusnim uspehom i napredovanjem u karijeri, ali i u ljubavnim odnosima. Slobodno prihvatite različite izazove, sa namerom da ostvarite novi uspeh i ličnu sreću. Odnos sa partnerom pozitivno utiče na Vaše kreativno izražavanje. Uz promenljive uticaje Marsa, Saturna i Urana očekuje Vas serija važnih događaja, ali umerenost i oprez ponekad predstavljaju najbolji odgovor.

BLIZANCI
Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i samopouzdanje, kao dodatne sposobnosti za ubrzanim profesionalnim napredovanjem. Potrebno je da proširite svoje saznajne vidike i da se prilagođavate na različite uslove poslovanja. Nakon velikog zalaganja uslediće i pozitivni rezultati. Sa ponosom i bez lažne skromnosti možete da obeležite svoj profesionalni uspeh. U periodu od 17. oktobra, očekuje Vas dobra prilika za profesionalnim usavršavanjem, važno je da se angažujete na primeni savremenijih modela u poslovanju. Obratite pažnju na različite susrete, ponude ili na kontakte sa inostranstvom. Neko je spreman da podrži ili da nagradi Vaše originalne ideje. Sačuvajte optimističku orijentaciju kako biste na efikasniji način ostvarili svoje poslovne interese. Imate utisak da na Vašu psihološku i emocionalnu sigurnost, najbolje deluju dobro isplanirane ili »unapred izrežirane situacije«. Stalo Vam je da se ponašate promišljeno u ljubavnom životu ili u odnosu prema voljenoj osobi. Međutim, u emotivnom ili strasnom zanosu učinićete ono što osećate srcem. Pre ili kasnije, emocije donose prevagu nad razumom. Ukoliko postoji dobra prilika prihvatite novu ljubavnu romansu. Ako ste mladi ili slobodni potencirajte stil zavođenja i osvajanja, ali sačuvajte i dobru meru ukusa u svakom pogledu. Korektno ispoštujte nečija osećanja, ne treba da se zanosite prolaznim strastima. Tek kada pokažete pozitivnu stranu svoje ličnosti osetićete novo zadovoljstvo koje Vas približava zajedničkoj sreći. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura i Venere u Vašem petom polju, donosi neke nove ili srećne okolnosti u ostvarivanju ciljeva koje ste sebi postavili uz izvesne privilegije. Naglašen je pozitivan uticaj Urana i SMČ, ovi aspekti predstavljaju sjajan spoj duhovnog zadovoljstva i materijalnog poboljšanja. Sreća i uspeh su dostižni, jer faktori sreće su oko Vas uz prisustvo Jupitera u Vašem trećem polju. Važno je da Vas emocije podstiču na pozitivne misli ili na veliku akciju. Lično zadovoljstvo i uspeh je moguće ostvariti kroz različite oblike partnerstva ili udruživanja. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju.

RAK
Delujete vrlo ambiciozno sa idejama koje imate i zahtevno pred saradnicima. U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite neke utvrđene standarde u poslovnom izražavanju. Imate dovoljno energije i nalazite se u kreativnoj fazi, stalo Vam je da poboljšate svoj poslovni status. Uz dobru volju neophodno Vam je dosta strpljenja ili mudrosti, kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Očekuju Vas uspešni rezultati na različitim stranama u periodu od 12. oktobra. Potrebno je da uspostavite nove kriterijume vrednosti prilikom izbora odgovarajuće teme. Aktuelna dešavanja na poslovnoj sceni otvaraju novu mogućnost za perspektivnom saradnjom. Ipak, za dugoročniji poslovni uspeh potreban je dobar organizacioni plan, priprema i podrška saradnika. U skladu sa inspiracijom koja Vas prati delujete vrlo zanosno, energično ili zahtevno pred bliskom osobom. Umete da ostvarite svoje ljubavne namere i da se »nametnete« na očaravajući način. Ponekad u emotivnom zanosu čini Vam se da je sve moguće ili lako. Vaš ljubavni stil ili sposobnost zavođenja deluju vrlo efikasno. Godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja koju pobuđujete u društvu. Svesni ste svojih kvaliteta i da privlačite različite poglede ili komentare. Osobi koja Vam se dopada jasno dajete do znanja da priželjkujete harmoničan odnos, uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom odgovorite na najlepši izazov, nema razloga da sumnjate u svoju »ljubavnu sreću« i uticaj koji imate. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Venere u četvrtom donosi razne oscilacije, ali već od 10. oktobra kada se i Merkur premesti u Vaše četvrto polje, uz pozitivan uticaj i SMČ, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i mogućeg. Ukoliko »pomerite« svoje emotivne, duhovne ili praktične granice, moguće je da ostvarite ravnotežu između poslovnog i privatnog života, kao i novi ljubavni zanos. Uz povoljan upliv Marsa i Neptuna očekuju Vas novi izazovi i afirmacija na različitim stranama. Pratiće Vas i novi »talas popularnosti«. Poseban priliv stvaralačke i raznovrsne energije donosi Vam povoljan uticaj Jupitera u drugom i Plutona u Vašem sedmom polju.

LAV
Poslovna dinamika nameće nove dileme u odnosu sa saradnicima, okolina Vam daje do znanja da ne odobrava uvek Vaše stavove ili ponašanje. Ipak, strategija koju spovodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u pravcu profesionalnog usavršavanja. Preostaje Vam da unapredite svoju popularnost u poslovnom okruženju. Nema potrebe da zaoštravate rivalski odnos sa osobom koja ima veliki uticaj na Vašu okolinu. U periodu od 11. oktobra, očekuje Vas niz korisnih susreta koji nagoveštavaju dobru perspektivu u poslu kojim se bavite. Ovo je povoljan period za javni nastup, za testiranje i proveru praktičnog znanja ili profesionalnih sposobnosti. Investirajte svoje znanje i mogućnosti u perspektivni posao. Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja, ali rešili ste da preuzmete stvari u svoje ruke. Zbog brojnih susreta ili dinamičnih događaja koji Vas prate u društvenom životu, delujete atraktivno i privlačno na osobe u svom okruženju. Međutim, povremeno ne možete da kontrolišete svoje strasti ili zanos koji osećate prema bliskoj osobi, a to može da se reflektuje u kontrastima. Ponekad spontanost u izražavanju osećanja predstavlja najbolji odgovor. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Ljubav ili osećanja daju najjaču snagu, ako ih pravilno usmeravate. Nema razloga novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura i Venere u Vašem trećem polju, podstiču zanimljive kontakte, raznovrsna iskustava i priliv nove energije. Posebno zanimljive situacije u privatnom, ljubavnom i društvenom životu Vam donosi uticaj Marsa u petom polju i Jupitera u Vašem sazvežđu. Prihvatite nove mogućnost za profesionalnim napredovanjem i ličnim usavršavanjem. Vaši ciljevi su dostižni, možete ostvariti uspeh i sreću na različitim stranama – pokažite dobru volju i upornost. Sačuvajte pravilan poredak vrednosti, ljubavni život predstavlja zajednički vrhunac i zadovoljstvo.

DEVICA
Delujete odlučno u svojim namerama i umete da ostavite dobar utisak u susretu sa saradnicima. Okolnosti su na Vašoj strani i do izražaja dolaze Vaše pregovaračke ili praktične sposobnosti. Važno je da u odlučujućem momentu pravilno dozirate svoju prednost u odnosu na poslovne konkurente. Povremeno Vašu pažnju zaokupljaju poslovi koji podrazumevaju određeni stepen rizika ili »lidersku ulogu«. U periodu oko 13. oktobra, moguća je prolazna finansijska »kriza«, što će Vas dodatno motivisati da prihvatite neke dopunske poslove. Krajem meseca, očekuju Vas bolji uslovi i dobra prilika da udvostručite svoju zaradu. Nema razloga za lažnu skromnost ili za profesionalnu nesigurnost, pokažite da posedujete široko znanje i dobru veštinu. Povremeno kao da Vam nedostaje nečije emotivno razumevanje, imate utisak da se polako udaljavate od jedne drage osobe. Potrebno je da iskreno razgovarate sa svojim partnerom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove. U ljubavi ne treba igrati »pogrešnu ulogu« zavaravajući sebe, da je moguće sve držati pod strogom kontrolom i tako se zaštititi od emotivnog razočarenja. Važno je da korigujete svoje propuste, sve je moguće ispraviti i ulepšati pod uslovom da se oslonite na svoja osećanja. Ako ste mladi ili slobodni, osećate emotivnu nesigurnost i Vašu pažnju često privlače osobe različitih profila. Tek kada shvatite svoje emotivne zablude, možete da napravite dobar izbor. Na sreću Vaši »ljubavni snovi« i planovi mogu da se ostvare. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura i Venere u Vašem drugom polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i dostižnog, praktičnog i ljubavnog. Potrebni su Vam konkretni potezi i praktična rešenja. Sreća je na Vašoj strani, možete da ostvarite zapaženi uspeh. Nivo Vaših profesilonalnih i ličnih mogućnosti, uvećava se u skladu sa Vašim raznovrsnim interesovanjima. Povoljni uticaji Jupitera i Plutona deluju na Vaše duhovno uzdizanje, imate mogućnost da unapredite svoje životno iskustvo iz raznih oblasti. Ipak, prisustvo Marsa u četvrtom, Neptuna u sedmom i Urana u osmom polju opominju na diskreciju, oprez i mudrost.
Strah me čini jačim i boljim.
 


*

Van mreže Miloš Mi.

 • *******
  Marketing menadzer
 • 5 188
 • Zahvaljeno: 41 puta
 • 191
 • Pol: Muško
 • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesecni horoskop 2014
« Odgovor #11 poslato: 00:05:36, 11.Okt.2014. »
VAGA
Pred saradnicima delujete vrlo zahtevno i preduzimljivo, često se nalazite u dobroj poziciji kada se odlučuje o širim poslovnim interesima. Budući da ste Vi osoba koja vodi računa o svom profesionalnom usavršavanju i materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa situacijom da neko ograničava Vaše zahteve. Imponuje Vam posao u kome do izražaja dolaze Vaše praktične sposobnosti i efikasnost. U periodu do 11. oktobra, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze ili da izmirite neka finansijska dugovanja. Krajem meseca obratite pažnju na svoj poslovni imidž, stil izražavanja ili javni nastup. Većinu poslovnih ciljeva uspešno možete da ostvarite zahvaljujući dobroj saradnji, kroz različite kontakte i na osnovu nečijeg protežiranja. Nalazite se u sjajnoj formi i stalo Vam je da se predstavite u skoro savršenom svetlu pred osobom koja Vam se dopada. Delujete snalažljivo ili zavodljivo u različitim susretima i umete da šarmirate svoju okolinu. Ljubavnu sreću je moguće ostvariti uz odgovarajućeg ili očaravajućeg partnera. Atmosfera ljubavi, pozitivnih emocija i bliski kontakti, imaju posebnu čar koja Vas pokreće na akciju. Sve je lako, kada se »ljubavne kockice« slože u romantičnu sliku. Prijaće Vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, momenti romantike i uzavrelih strasti. Ako ste mladi ili slobodni, predstoje Vam zanimljivi kontakti. Zablistaćete u ljubavnoj romansi, priželjkujete vezu sa jednom zanimljivom i nesvakidašnjom osobom. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Venere i SMČ u Vašem sazvežđu, kao i Merkura od 10. oktobra, uvećavaju mogućnosti za afirmacijom, uspehom i srećom na različitim stranama. Prate Vas srećne okolnosti i prilika da ostvarite svoje velike snove, potrudite se da dobro investirate u svoju budućnost u skladu sa ličnim aspiracijama. Sa povoljnim aspektima Venere, Marsa, Jupitera i SMČ nalazite se u prilici da usmeravate svoje misli i energiju na privatne planove, imovinske aspekte i na partnerske odnose. Sreća, ljubav i uspeh, predstavljaju sjajnu i dostižnu kombinaciju, pratiće Vas dobre prilike i osetićete priliv dodatne energije.

ŠKORPIJA
Pažljivo analizirate različite prilike na poslovnoj sceni i ne želite da se pomirite sa nekim prosečnim standardima koji vladaju u Vašoj okolini. Tražite efikasniji model poslovanja kako biste unapredili svoju poziciju, ali postoje situacije koje zahtevaju širi dogovor ili kompromis. Saradnici Vam zameraju da olako prelazite preko određenih ponuda ili da se suviše rukovodite za ličnim procenama, ne uvažavajući nečije mišljenje. U periodu od 14. oktobra, pojačajte inicijativu kako biste rešili neka imovinska, pravna ili statusna pitanja. Uspešne formule treba ponavljati u različitim situacijama, kao garanciju za poslovni ili novčani dobitak. Eksperimente možete primenjivati samo u proverenim situacijama, koje ne prevazilaze Vaše dosadašnje znanje ili iskustvo. Krajem meseca, očekuju Vas značajne promene. U skladu sa raspoloženjem delujete zanosno i vodite aktivan društveni život, često se nalazite u prilici da ostvarite nove ili neobične emotivne kontakte. Ipak, Vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije uvek i trajnog karaktera. Nema potrebe da igrate »pogrešnu ulogu«, jer loši potezi mogu da Vam iskomplikuju ljubavni život. Ako priželjkujete strasnu avanturu, onda Vas ništa neće sprečiti da ostvarite svoje »tajne namere«. Imponuje Vam saznanje da pobođujete pažnju i da ostavljate veliki utisak na okolinu. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi susreti. U prepoznatljivom maniru umete da primenite odgovarajuću taktiku i da zavedete određenu osobu. Važno je da osvojite nečije iskrene simpatije i da imate pravi podsticaj ili emotivnu inspiraciju. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura i Venere u Vašem dvanaestom polju, kao i sa direktnim uplivom Sunca od 23. oktobra u Vaše sazvežđe, donose Vam niz sjajnih promena, doživećete novi „preporod“ kroz mogućnosti koje Vam donose uspeh, sreću i ljubavni zanos, zablistaćete u najlepšem sjaju. Posebne privilegije Vam donosi povoljan uticaj Marsa, Neptuna, Plutona i SMČ. Do velike sreće i uspeha se ne dolazi na lak način, ali snovi su dostižni. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju u različitim pravcima. Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju, jer uvek postoji dobro rešenje i zajednička sreća.

STRELAC
Zahvaljujući dobroj strategiji umete da privučete pažnju poslovnih partnera i da istaknete svoje sposobnosti, tako da Vam često pripada neka zapažena uloga. Saradnici uvažavaju Vaš uspeh, što Vam dodatno omogućava šire kontakte ili veću slobodu poslovnog izražavanja. Važno je da napravite dobar izbor. Nakon test situacija, očekuje Vas ubrzano napredovanje. Potrebno je da svoju elokvenciju podredite poslovnom trendu koji obećava praktične ili materijalne razultate. U finansijskom smislu nalazite se u poziciji da uvećate svoju zaradu i da rešite neka imovinska pitanja. U periodu od 15. oktobra, obratite pažnju na mogućnost ličnog usavršavanja, na javne nastupe, profesionalno napredovanje ili na udruživanje poslovnih interesa. U skladu sa svojom prirodom povremeno imate velika emotivna očekivanja i umete da postavljate različite zahteve. Čini Vam se da partner nema uvek dovoljno razumevanja za Vaše potrebe, te neki učestali konflikti dodatno utiču na Vaše mrzovoljno raspoloženje. Skloni ste iznenadnim izlivima ljutnje, na takav način pokušavate da se oslobodite od negativne tenzije. Ali impulsivna reakcija ili veliki izlivi emocija, mogu da Vas zanesu na pogrešnu odluku. Nedostatak optimizma pokušavate da nadomestite u nekim spoljašnjim zabavama ili u alternativnom društvu. Ako ste mladi ili slobodni, u periodu od 11. oktobra, očekuju Vas novi susreti i različiti pozivi. Ipak, više ste zainteresovani za neformalne kontakte nego za emotivno vezivanje. Ljubavna romansa ponekad može biti i vrlo čudna, ali bez iskrene razmene osećanja ona gubi svoju pravu vrednost i smisao. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura i Venere u Vašem jedanaestom polju, uz Marsa u Vašem sazvežđu, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i ostvarenog. Uz povoljne uticaje Marsa, Jupitera i Urana očekuju Vas dodatni priliv energije, niz srećnih okolnosti i novi emotivni talasi. Najveći uticaj na Vašu sreću ima porodica i odnos sa voljenom osobom. Prihvatite različite izazove sa namerom da ostvarite profesionalni uspeh i ljubavnu sreću. Sačuvajte veru da uvek postoji moguća i »dobitna kombinacija«.

JARAC
Ozbiljno razmišljate o primeni nekih savremenijih modela u poslovanju i delujete vrlo ambiciozno pred svojim saradnicima. Prednost dajete poslovima koji donose praktične rezultate. Imate dovoljno energije i želite da poboljšate svoj materijalni status. Različite ponude i događaje procenjujete na osnovu kriterijuma vrednosti. Taktika koju primenjujete predstavlja mudriji obrazac poslovnog ponašanja. U periodu od 16. oktobra, očekuje Vas napredovanje na poslovnoj lestvici, neko će nagraditi Vaše znanje i profesionalne sposobnosti. Važno je da podstičete nove poslovne kontakte i da udružite svoje interese sa saradnicima koji imaju slične ideje i interesne ciljeve. Podstičite savremene ideje i pozitivan trend u svom profesionalnom izražavanju. Povremeno kao da Vam nedostaje optimizam, ali ne i potreba za romantikom ili avanturističkim doživljajima. Zahvaljujući domišljenosti uspevate da osvojite nečiju emotivnu pažnju i pronalazite efikasno rešenje za svoje dileme. Izbegavajte konfliktne situacije sa bliskom osobom, kako biste sačuvali dragocenu energiju i psihološku ravnotežu. Ljubavni nesporazumi koji uzburkavaju Vaš partnerski odnos nisu porazni, ali zahtevaju veliko strpljenje i zajedničko uvažavanje. Godi Vam interesovanje, komplimenti ili pažnja koju dobijate u društvu suprotnog pola. Imate predosećaj da Vam predstoji nova ljubavna romansa ili zanimljivi emotivni susreti. U skladu sa svojim temperamentom, delujete vrlo izazovno i neodoljivo. Neko u Vama podstiče emotivni zanos i inspiraciju, uživate u saznanju da Vas drugi vide kao privlačnu ili šarmantnu osobu. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura i Venere u Vašem desetom polju, daju mogućnost da ostvarite zajednički uspeh ili zadovoljstvo na različitim poljima. Uz povoljne aspekte sa Neptunom i Saturnom, imate sjajnu priliku da ulepšate svoj ljubavni život ili odnos sa prijateljima. Uspeh, sreća i zadovoljstvo proizilaze iz partnerstva, udruživanja ili iz zajedničkog zalaganja. Prati Vas i povoljan upliv Plutona u Vašm sazvežđu, ali prisustvo Marsa u dvanaestom i Urana u četvrtom polju, opominje na mudrost i oprez sa investicijama, porodičnim vrednostima, i u interpersonalnim ili »nesvakidašnjim« odnosima.

VODOLIJA
Uz ideje koje imate stalo Vam je da se nametnete pred uticajnim saradnicima ili prilikom donošenja važnih odluka. Aktivno učestvujete u novim događajima i težite ka profesionalnom usavršavanju, ali Vaše poslovno-finansijske mogućnosti u velikoj meri zavise od situacije koju diktiraju Vaši saradnici ili predpostavljeni. Važno je da pravilno dozirate svoje zahteve u skladu sa zajedničkim interesima. Efikasnost u poslovnim kontaktima ili snalažljivost u delovanju, potencijalno predstavlja Vaš glavni adut. U periodu od 19. oktobra, očekuju Vas uspešni rezultati na različitim stranama, napredovanje na profesionalnoj lestvici i nove mogućnosti. Potrudite se da proširite svoje saznajne vidike. Imate dobar predosećaj kroz emotivna previranja, tako da priželjkujete harmoničan odnos ili novu ljubavnu romansu. U naletu strasti i osećanja Vašu pažnju privlače neobični susreti, umete da prepoznate emotivne signale na različitim stranama. Nema potrebe da se zadržavate na nekim neostvarenim ili ružnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Važno je da odredite svoje prioritete u zajedničkom životu. Partner ne može da odoli pred Vašom pojavom i šarmom. Delujete vrlo zavodljivo u situacijama kada jasno izražavate svoja iskrena osećanja. Ljubav ima najjaču snagu, ali nju treba pokrenuti razmenom osećanja. Pokažite voljenoj osobi lepšu i uzbudljiviju stranu svoje ličnosti. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji Vam nova ili iznenadna ljubavna romansa koja će zadovoljiti Vaša očekivanja i raznovrsne aspiracije. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura i Venere u Vašem devetom polju, podstiču Vas na emotivno angažovanje i na rešavanje statusnih, imovinskih ili porodičnih pitanja. Podsticaji koje primate od Venere i Marsa donose Vam nove ambicije i iznenadne mogućnosti. Srećne okolnosti Vas čine izuzetno privilegovanom osobom. Put do poslovnog uspeha ili do lične sreće, predstavlja najlepše zadovoljstvo uz nečiju emotivnu podršku. Uz naklonost Urana i Jupitera pratiće Vas niz srećnih okolnosti.

RIBE
Imate utisak da se nalazite se delikatnoj situaciji, jer čini Vam se da trpite zbog nečijeg osporavanja ili zbog sukoba oko poslovnih interesa. Na sreću to je prolazna faza, nemojte gubiti samopouzdanje i kontrolu nad važnim događajima. U periodu od 08. oktobra, nova poslovna strategija može da Vam obezbedi bolje uslove i pozitivne rezultate. Bez obzira na različita mišljenja i poslovne prioritete, sačuvajte dobar saradnički odnos. Izbegavajte poslovno rivalstvo ili odmeravanje sposobnosti u odnosu sa saradnicima. Krajem meseca, prihvatite aktivnu ulogu na različitim stranama i mogućnost poslovnog udruživanja. Obratite pažnju na neke korisne susrete i prilagodite svoje stavove u pravcu koji će Vam doneti konkretne rezultate. Dešava se da pod naletom snažnih emocija često menjate svoje raspoloženje ili odluke. Ne želite da Vas neko dovodi u podređenu poziciju ili da vrši psihološki pritisak, stoga odbijate pokornu ulogu. Ipak, voljena osoba vešto koristi »zaobilazan način« da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče Vašu emotivnu nesigurnost. Nema potrebe da se zadržavate na hladnoj emotivnoj distanci, svoja osećanja ne možete dozirati. Dobra volja, nežnost ili emotivna pažnja, predstavljaju najbolji odgovor. Važno je da osećate emotivni fluid i zadovoljstvo u nečijoj blizini. Ako ste mladi ili slobodni, igra zavođenja može da Vas inspiriše na novo zadovoljstvo. Ljubavna romansu treba pažljivo podsticati, bez iskrenosti ona gubi svoju pravu vrednost i značenje. Krajem meseca, očekuje Vas novi uspon i »ljubavni procvat«. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura i Venere u Vašem osmom polju, predstavlja dobar spoj duhovnog i emotivnog zadovoljstva. Vaše zadovoljstvo ili »spoljašnji sjaj« proističe iz unutrašnje sreće i ravnoteže koju Vam donosi upliv Jupitera u šestom, uz povoljne aspekte sa Saturnom i Plutonom. Podsticaji u ljubavnom životu donose najlepše zadovoljstvo. Ukoliko imate dovoljno mudrosti ili strpljenja, očekuje Vas harmoničan odnos – protežirani ste pozitivnim uticajima Neptuna i SMČ-a.

http://www.astrolook.com/mesecni.shtml
Strah me čini jačim i boljim.
 

*

Van mreže Miloš Mi.

 • *******
  Marketing menadzer
 • 5 188
 • Zahvaljeno: 41 puta
 • 191
 • Pol: Muško
 • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesecni horoskop 2014
« Odgovor #12 poslato: 09:43:36, 01.Nov.2014. »
Ovan

Ljubav: Iznenadni događaji su obeležje početka ovog meseca. Za neke Ovnove biće i puno strasti sa osobom koja im se već izvesno vreme dopada. Bračni ne bi smeli da pomišljaju na tajnu vezu, jer sebi mogu da stvore komplikacije. Pojedini iz ovog znaka su ozlojađeni na neke prijatelje i poznanike zbog neistinitih priča koje su širili. Veliki pritisak okoline su već istrpeli i ne bi smeli da uđu u bilo koji sukob. Uzdržite se sredinom ovog meseca.

Posao: Na poslu vlada nerazumevanje. Nastavite površan odnos sa jednim kolegom. Tako je najbolje. Moguć je novčani dobitak na početku meseca koji će vas obradovati. Pojedini iz ovog znaka imaju malo vremena da završe sve obaveze koje su se nagomilale. Drugi imaju komplikacije u poslovnim odnosima iako su bili iskreni. Saznaće ubrzo da su rekla-kazala priče učinile svoje. Iako situacija nije sjajna, ubrzo će se razjasniti istina.

Zdravlje: Glavobolja će biti svakodnevna pojava tokom prve i druge nedelje ovog meseca. Proverite svoje zdravstveno stanje kdo lekara.
Bik

Ljubav: Nezadovoljni ste postojećom situacijom, ali jedna osoba može pozitivno da utiče na vas i vaše raspoloženje. Oni Bikovi koji su u braku, dan će im biti ispunjen nežnošću i pažnjom partnera. Mudri ste i uzdržljivi da ne kažete parteru sve što vam je na umu i to je najbolje u ovom trenutku. Ne želite da napravite neku grešku koju nećete moći da ispravite u dogledno vreme. Pojedini Bikovi vrše pripreme pred odlazak kod matičara na kraju meseca. Radosni događaj će biti u najužem krugu. Porodica može da vam komplikuje planove, ali držite se vi vašeg stava. I za slobodne Bikove ljubav je prava tema ovog perioda. Nemiran period je sada iza vas, pa uživajte u danima koje predstoje.

Posao: Budite umereni kada je novac u pitanju. Nije vreme za povećane troškove. Prisutan je umor na poslu, ali i zadovoljstvo postignutim. Ne plašite se. Nećete izgubiti istrajnost i volju kada je nov posao u pitanju. Postoje prepreke, čak i loša iznenađenja, ali se setitie kroz kakve ste situacije prolazili ranije. Posebna tenzija je u odnosu na novog kolegu. Nemojte terati inat, bez obzira da li neko to zaslužuje ili ne. Neugodni razgovori su poželjni jer ćete time razrešiti nesuglasice.

Zdravlje: Osetljivi su vam sinusi.
Blizanci

Ljubav: Tokom ovog meseca bićete poznat po svojoj energiji, preduzimljiosti i strasti. Prva nedelja će biti puna izazova gde ćete pokazati ove svoje osobine. Ogromnim entuzijazmom ćete prihvatiti mnoge projekte, svesni da morate biti budni mnoge noći da taj posao završite. Neki iz ovog znaka se suočavaju sa problemom bežanja od kolotečine u svom emotivnom polju. Ostajete onoliko dugo koliko je potrebno i upravo se jedan dugogodišnji partnerski odnos završava sada. Ostali ste u ovom odnosu koliko je bilo potrebno.

Posao: Neke zadatake pre ili (mnogo) kasnije će sigurno biti obavljeni. Vi ste istrajni, tvrdoglavi i odlučni. Ipak u ovom periodu ne robujte svojim navikama jer se tako lako „zaglavite“ u pogrešnim situacijama, događajima ili neodgovarajućem poslu. Pošto volite kontrolu, ali se „ježite“ na promene pokušajte da se prisetite stvari koje vas sputavaju u vašem životu. To će vas podstaći da se pokrenete. Ako ste u poslovnom odnosu sa Ovnom ili Jarcem, nećete sada moći da podnesete jedno drugog. Tokom ovog meseca nećete voleti da započinjete ništa novo, pogotovu ako to uključuje pojedine koji vam ne odgovaraju.

Zdravlje: Problemi digestivnog trakta su aktuelni ovog meseca.
Rak

Ljubav: Intuitivan, osetljiv i povremeno skrhan osećanjem krivice. Rak poseduje sposobnost brzog oporavka, ume da se izbori sa krizama i po prirodi je elokventan. Zapanjujuće pamćenje i sposobnost da se brine o drugima često ga dovode u položaj vođe. Ali Rak je manje efikasan kada se treba pridržavati plana jer mu je potrebno dosta vremena za emocionalni oporavak u samoći. Upravo ste sada u toj fazi. Izbegnite odgovore na pitanja koja će vam postavljati, jer će vas to još više zbunjivati. Potrebno je da osetite da li ste spremni za dalji odnos udvoje.

Posao: Rak je najčešće opisan kao ćudljivo biće, pa je tako njegova ambicija, organizatorske sposobnosti i odlučnost potpuno bivaju zanemarene. Završite stare ili nove započete poslove. Problemi kod kuće mogu da čekaju. Vaša analitičnost i upornost su na vrhuncu. Definišite vaše buduće ciljeve. Dajte jasne ali diskretne signale osobi do koje vam je stalo. Pojedini iz ovog znaka mogu planirati put.

Zdravlje: Nervni sistem je napet. Inače je zdravstveno polje u redu. Hronični bolesnici će imati problema tokom sredine ove nedelje.
Lav

Ljubav: Lav ima jako izražene potrebe: ljubav, divljenje i moć. Da bi ispunio te potrebe i Lav će se prihvatiti bilo čega i manipuslisaće svima oko sebe koliko je to njemu potrebno. Zvuči prilično loše, zar ne? To je tačno ono što Lav mrzi kod drugih. Srećom, Lav je šarmantan, drag, lojalan i toliko zabavan da mu ljudi mnogo toga praštaju. Uprkos svojim odličnim organizatorskim sposobnostima, zahvaljujući kojima lako stiče pristalice za svoj način rada, Lav ipak ne dobija uvek priznanja koja zaslužuje. Neke navike ćete morati u ovom periodu da menjate i to će vas činiti jako nervoznim, što će i voljena osoba osetiti. Ipak, samo malo pažnje i vi ćete ponovo biti opušteni i zadovoljni.

Posao: Povrediće vas osoba sa kojom sarađujete. Sada kao da istina ne dopire do vas. Stiže glas iz inostranstva koji su željno očekivali, predstoji susret koji ćete još malo sačekati. Najverovatnije će se sve dešavati na početku meseca, ali nećete dobiti željeno do kraja novembra. U ovom trenutku kontrolišite impulsivnost koja vam nije svojstvena. Napeti ste zbog svega, bolje se organizujte.

Zdravlje: Tokom ovog meseca vama će se smenjivati dobri i loši periodi na ovom polju.
Devica

Ljubav: Osećate da ulazite u novu fazu, a i događaji vam se na taj nain nižu. Vi i partner se ne razumete na najbolji način, hoćete isto, ali različito pričate. Još neko vreme i počeće dobar i povoljan razvoj događaja na ljubavnom polju. Nemate razloga za napetost, razvoj događaja ide u vašu korist. Pojedini iz prve dekade moraju da raščiste mnoge nejasnoće u vezi i to će duže trajati, jer je partner isto tvrdoglav kao i vi. Pokušajte da uradite i kažete ono što je najbitnije. Od previše priče nema uspeha, već samo još više zbrke. Oni iz treće dekade čuće trač o sebi, što će izazvati navalicu i bujicu negativnih osećanja ali i razočaranosti. Sve ovo će se dešavati na kraju meseca. Shvatite da su neki ljudi zavidni, ništa više.

Posao: Novine na polju posla i finansija, što će poboljšati energiju i spremnost za rešavanje ličnog života. Rutina, ali ona pozitvna ulazi u vaš život. Samo se setite da nestrpljenje nije pravi način da nešto postignete. Posavetujte se sa starijima i iskusnijim, a pritom koristite i intuiciju. Pojedinim Devicama još uvek nesređenost i haos na poslu utiče na na način funkcionisanja u životu. Jednostavno neke stvari i situacije ne možete izbeći. Uvidite svoje potrebe i stvaite ih ispred drugih. Izgleda da je to jedino rešenje do vašeg mira.

Zdravlje: Tokom ovog meseca možete imati samo probleme sa grlom, eventualno sa blago povišenom temperaturom.
Vaga

Ljubav: Ljubazna, svesna i energična Vaga predstavlja rafiniranu i razumnu osobu koju uzbuđuju nove ideje, ali koja ipak više voli da sve izvaga pre nego što u nešto uleti. Za to je Vagi potrebno dosta vremena, ali kada jednom donese odluku, Vaga teži samo najboljem. Vaga je perfekcionista, sklona brizi oko sitnih i krupnih stvari, mada je najčešće okupirana samo jednim pitanjem: „Da li sam načinila dobar izbor?“. Ovo će biti aktuelno pitanje tokom ovog meseca.

Posao: Vaša namera da ostvarite ono što ste naumili jaka je kao i prirodna sila. Odlučni ste sada i posedujete zavidnu koncentraciju. Dobro podnosite rad pod pritiskom, a čak možda više volite što ste „priterani uz zid“ jer to stvara dodatno oslobođenje. Iako je vaša sklonost da idete u krajnost, sada došla do izražaja, nemojte predugo čekati, jer se može desiti da nikada ne „zaplivate“ ka svojim promenama na svim poljima,posebno na polju posla. Vaši planovi mogu biti osujećeni zbog malodramatičnih okolnosti ili grešaka neodgovarajućih ljudi kada je posao u pitanju.

Zdravlje: Prroblemi sa genitalijama na početku meseca. Ne bi bilo loše da odete na lekarske konsultacije.
Škorpija

Ljubav: Dobićete interesantan ljubavni glas ili interesantnu ljubavnu poruku. Krenite u ostvarenju onoga što želite, a vi želite toliko mnogo, samo još uvek ne želite sebi da priznate. U kući niste realni pa pogrešno procenjujete namere drugih, kao i njihove postupke. U prijateljstvu vas može izneveriti osoba kojoj ste verovali, ali svi imamo slabosti.

Posao: Povoljne poslovne promene su tu, vi ih iskorstite, a sve to će više nego povoljno uticati na sveukupno vaše raspoloženje i odnose sa ljudima. Škorpije iz treće dekade će se setiti poslovice „bolje vrabac u ruci nego golub na grani...“ kada im se otvori priča vezana za novi posao tokom treće nedelje novembra meseca.

Zdravlje: Uglavnom ćete imati brige oko svojih bližnjih kada je ovo polje u pitanju. Pazite na svoju energiju i kako je trošiti.
Strelac

Ljubav: Strelac nema problema sa postavljanjem ciljeva. Istina je, međutim, da ti ciljevi nisu uvek ostvarivi. Ali, avanturista kakav jeste, Strelac će radije težiti nečem velikim nego što će se zadovoljiti nečim predvidljivim i običnim. Osim toga, ako ne uspe, on se ne stidi da digne ruke od toga. Kako Strelac ima mnogo interesovanja, a pažnju mu je lako skrenuti, često biva suočen sa rokovima koji se primiču i zahtevaju neprikidan rad kakav je slučaj u ovom periodu. U emocijama ćete uživati u drami koja vam se dešava, ali se trudite da vam to ne postane navika.

Posao: Mogući su problemi sa osobama sa kojima ste do juče dobro funkcionisali. Uvek vas je služila sreća,ali sada su se neke situacije okrenule u tušu korist i vi ne možete da se snađete u toj nekoj novoj priči…Utrošite sebe nap rave stvari i pokušajte da svoje planove pokrenete.Posebno za to ce vam biti povoljna sredina ovog meseca.

Zdravlje: Zdravlje je uglavnom dobro.
Jarac

Ljubav: Posvetite se sebi i samo sebi. Posetite neke drage osobe ili možda provedite zajedničke sate o svim zajedničkim događajima. Biće to pozitivno ispunjeno vreme. Ipak ne zaboravite na obaveze koje vas čekaju.

Posao: Jarac je ambiciozan, vredan, produktivan i disciplinovan. Ipak, Jarac je često frustriran i nestrpljiv, jer se stvari odvijaju tako sporo.Jarac je opsednut radom, pogotovu u ovom periodu. Uprkos fenomanalnoj energiji kojom raspolaže i smislom za humor koji ga spasava, Jarac se veoma retko zabavlja; on jednostavno ne zna kako bi to radio, odnosno šta bi činio, ako ne radi. Trudite se da ne zapsotavite emocije. Malo nežnosti nije naodmet. Pazite na eventualne propuste na poslu. Spremite nov plan akcije.

Zdravlje: Problemi sa krvnim pritiskom i problemi sa reumom.
Vodolija

Ljubav: Stiže glas od starog prijatelja. Lepo se provedite. U partnerstvu bićete dovoljni jedan drugome. „Smanjite gas“ i prestanite da tražite preko hleba pogače. Neko vam neće uvek praštati greške. Nije vam partner omekšao, samo čeka šta ćete sledeće uraditi! Slobodnima sledi poziv od osbe koje nisu dugo videli. Prijatno ćete se iznenaditi, posebno u prvoj polovini novembra.

Posao: Opterećujete sebe svojim i tuđim nepotrebnim stvarima i situacijama, dok one prave traju. Kod nekih ljudi vaš trud i briga nisu prihvaćeni na adekvatan način, ne onako kako ste očekivali, pa je prisutan osećaj razočarenja. Nemojte se uporno držati tuge, ali ujedno ne preduzimajte revolucionarne korake, barem ne sada i u ovom trenutku. Pazite na eventualne propuste na poslu. Spremite nov plan akcije.

Zdravlje: Problemi sa kičmom i nogama.
Ribe

Ljubav: Pojam organizovanja vremena nije Ribama baš sasvim jasan. Vreme je fluid! Vreme je relativan pojam. I u ovom periodu će vam biti teško da se snađete u vremenu i da se organizujete i u privatnom životu, kao i na poslu. Neko od vas će biti sklon sanjarenju, drugi će biti skloni da potcenjuju sebe, reagujući na svaku promenu, reč na emocionalan način. Bićete razapeti između planova i nadanja. Bitno je da sada razlikujete strah i činjenice i svaka promena će biti prava. Oni koji treba da ostanu u vašem životu, ostaće. Budite svesni toga.

Posao: Očekujte nove ponude na poslu, a sa druge strane staju u red ljudi koji su jako zainteresovani za isti. To vas pomalo plaši. Umesto da ispoštujete trenutne kontakte, vi pak razmišljate šta bi bilo kada bi bilo. Jedna interesantna osoba mođe vam ponuditi dobar plan. Ne odbacujte tu ideju tek tako. Jednostvno shvatite da ne možete zabadaiti nož u leđa onima koji vas cene. Prolazna kriza misli i smisla vašeg života ne bi trebalo da vas dovede da rušite ono što je dobro. Opustite se i ne delajte odmah i sada. Ovo je savet za mesec novembar.

Zdravlje: Pazite na noge. Ne shvatajte olako probleme sa grlom tokom većeg dela ovog meseca.

B92
Strah me čini jačim i boljim.
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesecni horoskop 2014
« Odgovor #13 poslato: 20:38:55, 02.Dec.2014. »

Mesečni horoskop za decembar 2014. godine

Ovan

Ljubav: Na početku meseca ste pozvani ste na slavlje kod svojih dragih prijatelja, ali niste u mogućnosti da idete. Pošaljite lepu čestitku. Možda ćete na trenutke u prvoj polovini ovog meseca osećati da gubite kontrolu nad nekim događajima u emotivnom polju, ali to nije prava realnost. Partner će ispuniti obećanje, ali će tražiti još malo strpljenja jer ima veliki raspored obaveza koje mora završiti u dogledno vreme. Imajte razumevanja.

Posao: Neko vama drag iz kruga bliskih poslovnih saradnika, biće u nezavisnoj situaciji. Teško da ćete bilo šta moći da uradite za njega. Radujte se tuđim uspesima, a i njihovim srećnim okolnostima. Važno je da se sreća vrti kao čigra, i tako će pre doći i do vas. Nekima od vas će biti od velikog značaja savet prijatelja ili rođaka kada je poslovni potez u pitanju. Centralni događaji su drugoj dekadi meseca. Ovo je šansa da iz jedne „male“ priče zaplovite velikim zamahom napred. To će vam dati osećaj ispunjenosti svoje svrhe, jer su ovo momenti koji su već očekivani.

Zdravlje: Poneko iz ovog vatrenog znaka će osetiti iscrpljenost. Ne zanemarite ginekološke probleme.

Bik

Ljubav: Dobićete željenu pažnju od partnera, a oni slobodni imaće zanimljive susrete posebno nakon 10.decembra. Prvi dani decembra su dani otrežnjenja za neke Bikove, jer će neke ljude iz njihovog okruženja i porodice videti u nekom drugom svetlu, ne tako prijatnom. Ispašće partner u pravu, što vi nećete priznati. Period obeležen počecima i krajevima je priprema za stabilnost koju ćete imati kroz izvesno vreme.

Posao: Vesti o nekom važnom dokumentu samo što nisu stigli. Doživećete olakšanje. Sukob sa osobom koju ste do juče poštovali vas je poremetio. Može se desiti da danima budete u tišini , razmišljajući o svim događajima koje ste zajedno preživeli. Nesporazum nije totalno neočekivan, ali vi morate da prebolite bol koji ste osetili. Neki Bikovi će u prvoj polovini decembra preduzeti bitne korake što se tiče dokumentacije, trgovine, prodaje ili kupovine nepokretnosti. Dok sve to ne dobija pravu i realnu crtu, pozabavite se onim što vam nameću okolnosti.

Zdravlje: Nejasni simpotmi, nervoza, mogući stari zdravstveni problemi koji sada izbijaju na površinu. Idite na lekarske konsultacije.

Blizanci

Ljubav: Zamerićete partneru oko nepromišljenih troškova i to bi moglo da izazove ozbiljan razdor između vas. Ni jedno od vas nije spreman na otvoren razgovor i svako drži da je u pravu, što može stvoriti dugoročne probleme u odnosu. Ovo se ne dešava prvi put i već postaje navika, što stvara nesuglasice i ponekada burne reakcije među vama. Potencijalno dobri dani kao da izostaju u ovom periodu. Osećate da se tokom ovog perioda dešava niz događaja koji vam kvari odnos na partnerskom polju. Neke nesuglasice neće proći same od sebe, a može vam i budućnost biti ozbiljno uzdrmana, ako se ne prizovete pameti, posebno posle nekih rasparava tokom zadnje nedelje decembra.

Posao: Pametno iskoristite kada je posao u pitanju. Bićete komunikativni i puni energije, pa će vam ideje izlaziti kao iz rukava. Ovo posebno važi za period nakon 10.decembra. Neki manji ciljevi biće ostvareni, a vi budite zadovoljni i spremno idite ka višim ciljevima. Neki od predstavnika ovog znaka pogotovu oni iz prve dekade, neće moći da odole provokatnom nastupu jednog kolege Strelca. Ovog puta ćete imati volju da eksperimentišete.

Zdravlje: Laki hormonalni poremaćaji i mogući problemi sa zubima. Kritični periodi u polju zdravlja su između 12.i 17.decembra.

Rak

Ljubav: Već na poćetku meseca u vama bujaju mnoge ideje kako da obradujete voljenu osobu. Brzo ćete da razrešite dilemu što će vam doneti posebnu energiju i povezanost sa voljenom osobom. Ljubav je naklonjena onim Rakovima koji su već u braku. Izbegnite flert u zadnjoj nedelji meseca jer može život da vam pretvori u pakao. Pojedini koji su već u stabilnoj vezi mogu da istu pretvore u bračni zavet. Očekuje vas obostrano zadovoljstvo i sreća koju nećete moći da sakrijete, ali nećete ni imati potrebe. Ostali Rakovi oslobodiće se u prvoj polovini meseca nekih stega koje su sebi nametnuli i krenuti u istraživanje. Osobe koje ćete sretati na tom svom putu istraživanja nisu za ozbiljne veze, ali vama to sada nije bitno.

Posao: Uobičajan tempo je karakteristika ovog dana. Neki od vas će na poslovnom planu osećati napetost jer će nečije reakcije pokazivati otvorenu ljubomoru. Nekome je povređena sujeta, ali vi znate da tu nemate nikakvog udela. Najbolje je izbeći sukob koji je moguć već koliko u drugoj nedelji ovog meseca.

Zdravlje: Na zdravstvenom planu su moguće srčane smetnje.

Lav

Ljubav: Na početku meseca atmosfera u kući će biti napeta, a moguće je i razočarenje u jednog člana porodice. Biće izgovorene neke neprijatnosti. Već učinjeno se ne može ispraviti, ali se barem uzdržite od daljih rasprava i sukoba. To ne vodi nikuda. Nekima iz ovog znaka je na pomolu velika ljubav ili barem završetak nedefinisanog emotivnog odnosa. Bračni prolaze još jednu krizu, ali to će brzo proći. Sa lakoćom ćete sada rešiti neke nesuglasice koje se ponavljaju u jednom nizu već izvesno vreme.

Posao: Početak meseca ne započinje slavno na polju posla. Ovih dana ne biste trebali da ulazite u neke veće kupovine ili novčane transakcije. Ne budite nestrpljivi, već sačekajte prave momente. Od zadnje nedelje se dešavaju obrti i to na bolje, posebno za predstavnike prve dekade ovog znaka. Tempo kao i najava onoga što vas čeka na poslu utiče pozitivno na vas, kao i ljudi koje srećete.

Zdravlje: Hronočni problemi sa disajnim organima

Devica

Ljubav: Većini vas je harmonično u polju emocija, osim onim Devicama iz prve dekade koji priželjkuju novinu i ruše odnos koji je već zadovoljavajući. U jednom trenutku ćete pomisliti da vam se dramatični momenti vraćaju u život, ali u sledećem trenutku ćete shvatiti da je sve to deo promena koji prolazite. Osećaj izgubljenosti je samo odraz umora i potrebe za pauzom. Ne forsirajte sebe i zastanite na trenutak. Sposobni ste za prilagođavanja i brza reagovanja pa ćete tako i uraditi i sada

Posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom imate priliku za put koji će vam doneti novine i sredinom meseca. Nećete smeti ni da se obradujete previše, ali zasigurno će vas zadesiti prave situacije koje vas uvode u nov način života i promene mesta boravka. Greškama i propustima nema mesta, ali nema potrebe za strahom. Znaćete da se snađete u svakom momentu.

Zdravlje: Dijabetičari treba da pripaze 8. i 9.decembra. Idealno vreme odreći se cigareta je sredinom ovog meseca.

Vaga

Ljubav: Jasne su vam razlike koje postoje između vas i vašeg partnera. S tim možete živeti ako ih prihvatite ili odaberete ono drugo. Kako je dobar osećaj kada ste u skladu sa sobom i sa svima koji vas okružuju, a takav osećaj će se na tren javiti tokom prvih desetak dana ovog meseca. Još kada ne biste stalno razmišljali i opterećivali sebe.

Posao: Ovo je mesec za pravljenje planova, za nova poslovna ostvarenja. Nemojte da vas „prilika“ iznenadi, da budete bez planova. Interesantni pregovarači, očekivaće da im objasnite svoje planove ili da im opišete nekretninu koju prodajate. Dobri dani su nakon 12.decembra. Učinite to brzo i efikasno ne gubeći se u detaljisanju. Pojedini žale za propuštenim šansama u životu. To je samo začarani krug.

Zdravlje: Mogući problemi sa bubrezima, bešikom, desnim jajnikom kod ženskih predstavnika znaka.

Škorpija

Ljubav: Škorpije treće dekade imaju utisak da im se sve zaustavilo i da ništa ne mogu da pokrenu dalje. Prosto biste zaplakali od muke. Zar ne? Pojedini su pred razvodom. Morate biti hrabri. Sporazumno biste mogli da se dogovorite sa svojim partnerom oko svega, ako imate decu ili imovinu. Oni koji su tek dobili prinovu imaju lepa iznanđenja. Konačno stiže pomoć i moguća odmena i to od nekih članova familije za koje ste smatrali da nemaju vremena za vas i vaše probleme. Krajem meseca ćete odahnuti od teškog tempa u ljubavnim odnosima.

Posao: Da li ste razmišljali o poslovnoj saradnji sa ljudima koji žive u drugim gradovima, ili čak inostranstvu? Eventualni poslovni nesporazumi mogli bi se sasvim lepo izgladiti tokom druge nedelje meseca. Malo priče sa poslovnim saradnicima nije naodmet.

Zdravlje: Pazite se povreda na početku ovog meseca, kao i u saobraćaju. Moguće prehlade i problemi sa disajnim organima.

Strelac

Ljubav: Oni iz treće dekade imaju utisak da im partner crpi energiju. Sve vas to veoma umara, ali i nervira. Oni u braku su zaokupljeni dečicom ili mlađim članovima svoje familije. Nemate vremena za sebe i to vam jako smeta sada. Kruta situacija u kući i svađa na pomolu sredinom meseca. Uzročnik nemilog događaja ste vi i ne svaljujte krivicu na druge. Biti roditelj je važna i velika uloga. Odluka o očinstvu i materinstvu još je veća i kompleksnija. Vi toga postajete više nego svesni, kao i vaš partner.

Posao: Konačno ste digli glavu iznad svojih knjiga i povisili ton. Neka se i vaša reč čuje, vi makar imate šta da kažete. Shvatili ste da dok ste vi bili obuzeti suštinskim stvarima i kvalitetom svoga rada, drugi grabe dobre pozicije i laktaju se kroz život. Ne očajavajte, vi niste izgubili sebe kao pojedini. Bitno je da ste smogli snage da se suočite sa stvarima koje dugo vremena niste nazvali pravim imenom. Nemojte sada od njih pobeći.

Zdravlje: Jaka glavobolja bi vam mogla dosađivati tokom celog dana.

Jarac

Ljubav: Ljubomora vas razdire, postavljate sebi stotinu „zašto“ i „kako“ pitanja. Sve se to dešava na početku meseca. Oprez! Pletete mrežu iz koje se teško izlazi. Zaboravite to! Ispred vas su predivni dani za ljubav i strast. Zaboravite na sve druge stvari u životu i prepustite se ljubavnim talasima. Oni iz druge dekade moraju shvatiti da osveta nije zdrava osnova za srećan život. Nemojte se svetiti drugima, jer to neće vaš život učiniti lepšim, već ćete samo dobiti osećaj krivice.

Posao: Vi ste skloni da neozbiljno i površno gledate na probleme ili da ih uopšte ne vidite, pa vam kolege i poslovni saradnici sada može prebaciti da im već izvesno vreme ne poklanjate dovoljno pažnje i da ste površni pri obavljanju poslovnih zadataka. Ova konstatacija je samo donekle tačna, jer ste se vi sada potpuno predate svemu što radite. Imate šanse da se dokažete u drugom delu meseca.

Zdravlje: Moć regeneracije nije na najboljem nivou. Proverite zdravlje dojki i genitalnih organa.

Vodolija

Ljubav: Prva nedelja ovog meseca je kao stvorena za ljubavni lov u mutnom. Tajni odlazak udvoje delovaće vam tako primamljivo, da nećete odoleti. Inače je oko vas pravi mali haos. I na poslovnom i na privatnom planu biće sukoba tokom tri nedelje ovog meseca. Ne reagujte ako možete, napravićete još gore. Svesni ste da se strasti nisu smirile i svesni ste da je uzrok problema vaša deca, ili detinjasti partner.

Posao: U ovom periodu ne očekuju vas bitne promene ili stabilizacija poslovnog života, a morate da priznate da ne ulažete svoju energiju i misli na to. Potpuno ste zaokupirani poslom i novcem, a to je delimično uzrok za nesuglasice sa partnerom. Oboje prećutno prelazite preko problema i ni jedno od vas neće ni pokušati da razgovara ili da učini nešto radikalnije što će promeniti situaciju. U ovom mesecu završićete neke bitne poslove i ostvariti važan kontakt. Bićete zadovoljni i, makar na kratko, ispunjeni i smireni, posebno na kraju decembra. Vi želite sve i odmah, a to nije baš uvek moguće. Zato će vas svako odlaganje sada nervirati i provocirati. Ali strepite se, jer će rezultati biti i veći od očekivanih.

Zdravlje: U ovom mesecu će vam se ponovo javiti hronični problemi sa disajnim organima.

Ribe

Ljubav: Ribe se nalaze u emotivnom procepu i prilično su nezadovoljni situacijom. Zadovoljstvo u ljubavi podrazumeva iracionalno, ono što razum ne poznaje i odbacuje. Senzibilitet je veoma zagonetan pa se dešava da čovek prihvata i osobu koja mu ne može doneti emotivno zadovoljenje i radost. Vi se upravo nalazite u fazi kada preispitujete sebe i svoje emocije i ne možete da pronađete odgovore na neke stvari. Period nesigurnosti i nemira još će potrajati, ali energija i volja vam neće nedostajati i bićete u stanju da se uhvatite ukoštac i počnete da rešavate neke probleme. Prijatne trenutke provodićete uglavnom u kući i sa najbližima a bićete u situaciji i da proslavite poslovni uspeh svog partnera.

Posao: Novac vam je potreban radi sigurnosti i spokojstva, pa ćete se angažovati i oko toga. Osećate da ste puni energije i volje, a pomalo i agresivni što za vas uopšte nije karakteristično. Rešeni ste da sve što ste propustili ili ono oko čega ste se kolebali sada i ostvarite. Vama malo hrabrosti, brzine i odlučnosti zaista nedostaje, ali nemojte rizikovati i ne zalećite se da se posle ne biste razočarali. Počeće da se rešavaju problemi na poslu, a vi zaista imate volju da radite i da na taj način malo zaboravite nezadovoljavajuću situaciju u ljubavi.

Zdravlje: Pazite se povreda u kući. Moguće glavobolje u prvim danima meseca.

B92
 


Stranice: « 1 2

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
3 Odgovora
1811 Pregleda
Najnovije: 18:06:42, 06.Mar.2010.
Ch
115 Odgovora
23645 Pregleda
Najnovije: 20:05:27, 24.Dec.2012.
TF 2008
124 Odgovora
22318 Pregleda
Najnovije: 13:15:24, 01.Dec.2013.
Miloš Mi.