Mesecni horoskop 2010

 • Odgovora: 34
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nale 83

 • *****
  Počasni član
 • 8 252
 • Zahvaljeno: 2 puta
 • 15
 • Pol: Žensko
Odg: Mesecni horoskop 2010
« Odgovor #20 poslato: 01:42:03, 06.Sep.2010. »
Vaga
Dobra poslovnost i relativno miran period su glavne karakteristike za poslovne Vage u toku septembra. Nemojte očekivati neke naročite finansijske efekte, ali vam novaca neće nedostajati. Naročito ako uspete da obuzdate svoju sklonost da lako trošite pare na lepe i luksuzne predmete. Prva dekada meseca donosi vam harmoniju na planu sentimentalnog života. Bićete skloni zaljubljivanju, naročito slobodne Vage, dok će Vage koje imaju dužu vezu razmišljati o braku. U sferi erotike i seksa ćete biti vrlo nekonvencionalni, pa će vaš partner imati pune ruke posla da vas zadovolji. Zdravstvena prognoza je povoljna. Da bi stvar bila još bolja savetujem vam slušanje muzike i boravak u prirodi. Krajem meseca izbegavajte letenje avionom.
Povoljni dani: 5, 6, 7, 15, 16, 24, 25.
Stresni dani: 1, 2, 8, 9, 22, 23, 28, 29.


Škorpija
Dinamika je reč koja najbolje opisuje događaje koji vas očekuju u septembru. U poslu ste na nekoliko frontova. Ambicije su vam narasle i vi se trudite da ih radom i zalaganjem ostvarite. Pomalo ćete i preterivati jer ćete se ljutiti što pojedinci iz vaše okoline ne mogu da vas prate onako kako vi to želite. Nemojte im zameriti jer nisu svi rođeni u znaku Škorpiona kao vi. Oko vas se stalno diže prašina i odigravaju se razne spletke. Vi za to dajete povoda svojim slobodnim ponašanjem i svojim seksepilom koji se vidi « na kilometar «. Dobro je što vas to ne uzbuđuje i što ste se na takvo ponašanje svoje okoline već navikli. U septembru će vam se stabilizovati zdravstveno stanje i potrebno je samo da se pridržavate opštih uputstava za zdravu ishranu i zdrav život.
Povoljni dani: 8, 9, 17, 18, 26, 27.
Stresni dani: 3, 4, 10, 11, 12, 24, 25, 30.


Strelac
Postoji realna mogućnost da sredinom ili krajem meseca ostvarite dobru zaradu iz jednog ortačkog posla. Bićete inspirisani da razmišljate o novim idejama i projektima. Trudićete se da pored vođenja poslovnih aktivnosti nađete vremena za obogaćenje svog duhovnog života. U tom smislu će jedna zanimljiva knjiga ostaviti na vas snažan utisak. Skloni ste da idealizujete stvari, pa je to slučaj i sa vašom vezom i sa vašim partnerom. Previše insistirate na svom sistemu vrednosti, koji je u osnovi pošten i human, ali nije dobro što pokušavate da ga bukvalno usadite i vašoj okolini, naročito vašem partneru. Na taj način nesvesno remetite njegov osećaj slobode i potrebu da bude ravnopravan sa vama. Zdravstveni problem bi mogla da bude smanjena cirkulacija u nogama.
Povoljni dani: 1, 2, 10, 11, 12, 20, 28, 29.
Stresni dani: 5, 6, 7, 13, 14, 26, 27.


Jarac
Nalazite se pred važnim poslovnim odlukama. Već dugo vremena pripremate jedan ozbiljan projekat i sada ste u prilici da sa njime i startujete. Iako je projekat dobro zamišljen i ambiciozan, moraćete da donosite čitav niz odluka i da rešavate masu tekućih problema. Zato budite pažljivi i nemojte dozvoliti da neka sitnica odloži ili ruinira vaš projekat. Prema saradnicima budite strožiji i zahtevniji. Nemojte dopustiti da snize kriterijume koje ste vi postavili. U ljubavi vam stvari teku uobičajeno. Zadovoljni ste i u toj sferi nalazite dobro utočište i inspiraciju. U pogledu zdravlja trudite se da izbegavate maksimalno stresove. Takođe i euforična stanja jer je i to jedna vrsta stresa. Izbegavajte konzumiranje žestokih alkoholnih pića i pojednostavite svoj jelovnik.
Povoljni dani: 3, 4, 13, 14, 22, 23, 30.
Stresni dani: 1, 2, 8, 9, 15, 16, 28, 29.


Vodolija
Septembar je naročito povoljan za Vodolije koje uče ili studiraju, kao i za one Vodolije koje su se odlučile da prošire svoje vidike i obogate svoja iskustva. Astrološki je ovaj period povoljan za upijanje novih znanja i sticanje novih veština. Treba pripaziti na novac jer postoje neke šanse da se novac izgubi na nepromišljan način. Nemojte se kladiti, a pogotovo ne u veće sume novca. Emotivan život će biti karakterističan po tome što ćete se neprekidno truditi da vaša okolina ne vidi šta se vama događa. U pitanju je naravno tajna sentimentalna veza koja vas može dobro iskompromitovati. Iako ste vi vešti u prikrivanju svojih emocija postoje sve šanse da vas « provale « i tada ćete doživeti neugodnosti. Osnovna karakteristika zdravstvenog stanja je napetost. Burnim reakcijama se nećete uspeti oslobditi napetosti.
Povoljni dani: 5, 6, 7, 15, 16, 24, 25.
Stresni dani: 3, 4, 10, 11, 12, 17, 18, 30.


Ribe
Astrološki posmatrano, vama septembar donosi neke aktivnosti oko novca. Moguće da je u pitanju neko nasleđe, ili neki uspešno završen posao koji je doneo neočekivano veliki prihod. Ceo septembar ćete biti pod uticajem planeta ogromne energije i velikih promena. Zato se nemojte nadati mirnom odvijanju događaja u vašem životu već budite spremni na krupne događaje i velike prokrete. Planete su dosta povoljne u odnosu na vas pa se treba nadati uglavnom pozitivnim ishodima, iako ne treba zaboraviti da je ovo vrlo čudan period i nikad se ne zna šta se sve može odigrati do kraja. Ljubavni život je manje buran i pretežno se odvija kroz harmonične odnose i suptilnu seksualnost. Zdravstveno stanje zahteva da se neprekidno starate o njemu. U protivnom možete očekivati razne vrste zdravstvenih problema.
Povoljni dani: 8, 9, 17, 18, 26, 27.
Stresni dani: 5, 6, 7, 13, 14, 20.


izvor:www.astroskop.com
 


*

Van mreže revelation09

 • ***
 • 905
 • 2
 • Pol: Žensko
Odg: Mesecni horoskop 2010
« Odgovor #21 poslato: 07:47:09, 06.Sep.2010. »
Hvala :D

*

Van mreže Nale 83

 • *****
  Počasni član
 • 8 252
 • Zahvaljeno: 2 puta
 • 15
 • Pol: Žensko
Odg: Mesecni horoskop 2010
« Odgovor #22 poslato: 20:35:17, 30.Sep.2010. »
Mesečni horoskop za oktobar 2010.

Ovan
Veoma dinamičan mesec je pred vama. Imaćete dosta ozbiljnih komunikacija sa različitim ljudima. Biće reči o poslu, ali i o druženjima. Razmišljaćete o svojim ambicijama i kako da uskladite različite oblasti života do kojih vam je stalo. Svesni ste da u određenim periodima života čovek mora dati prioritet nečemu na uštrb drugog, ali vi ipak pokušavate da nikog i ništa ne zanemarite. Savetujem vam da dajete prvenstvo porodici i poslu. Sve ostalo će doći samo po sebi. Nemojte se plašiti da će pored vašeg života proći dragocene stvari, a da ih vi nećete primetiti. Ne rasipajte energiju svugde oko sebe već se usmerite na ono što je za vas najvažnije. Ovog meseca morate biti jako pažljivi u saobraćaju jer postoje predispozicije da bi ste mogli doživeti saobraćajnu nezgodu.
Povoljni dani: 1, 9, 10, 19, 20, 27, 28.
Stresni dani: 2, 3, 16, 17, 18, 23, 24, 29, 30.

Bik
Ovo će biti vaš mesec kada ste puni energije i pozitivnog naboja. U sebi osećate radost življenja. Okrenuti ste druženju, ljubavi i drugim životnim zadovoljstvima. Ipak morate imati na umu da su mogući i problemi i da u životu nije sve idealno. Zato vam savetujem opreznost.
Naročito morate obratiti pažnju na materijalno-finansijsku stranu, jer upravo tu postoje šanse za nastanak nedaća. Činiće vam se u jednom trenutku da se ukazuje prava prilika da napravite krupan potez i dobro profitirate. To bi mogla biti greška koja bi vas puno koštala. Zato je bolje da rešavanje materijalnih pitanja ostavite za kasnije, pogotovo jer vam predstoje mnogo povoljniji periodi za to. Bilo bi jako dobro kada bi ste ovoga meseca započeli redovno da se bavite telesnim vežbanjem.
Povoljni dani: 2, 3, 11, 12, 13, 21, 22, 29, 30.
Stresni dani: 4, 5, 19, 20,25, 26.

Blizanci
Jesen je vreme kada tragate za novim susretima, druženjima i događajima. Pomalo ste nestrpljivi jer ste prepuni očekivanja. Oktobar će vam najviše doneti na emotivnom planu, bićete duhoviti, inspirativni i privlačni. Vaša sposobnost da privučete druge ljude dostiže kulminaciju i vi,svesni toga, vrlo aktivno koristite svoje prednosti.Vaš eros je podstaknut. Vi prosto zračite seksualnošću i puni ste vitalnosti. Istovremeno vi znate da budete svađalica koja zna da izaziva rasprave i zategnute odnose sa drugim ljudima, u ovom slučaju sa osobama suprotnog pola. Zato morate biti obazrivi da ne pokvarite svoje odnose sa partnerom ili da se nova prijateljstva ne rasprsnu kao mehur od sapunice. Klonite se sukoba sa zakonom i pazite da sami sebe ne povredite.
Stresni dani: 4, 5, 14, 15, 23, 24.
Stresni dani: 1, 7, 8, 21, 22, 27, 28.

Rak
Događaji iz prošlosti vam se vrzmaju po glavi, a vi želite da gledate napred. Potrebno je da razmislite o budućnosti koja je pred vama, kako ne biste ponovili neke stare greške. Nemate više ni vremena ni energije da se učite na sopstvenim greškama. Hrabro krenite u ostvarivanje novih projekata jer ćete u tome imati podršku zvezda. Ovog meseca su mogući preokreti na bolje i postoji šansa da poboljšate svoju materijalnu situaciju. U tome vam mogu pomoći prijatelji ili bliski rođaci. I pored svakodnevne dinamike imaćete potrebu da se malo povučete sa strane i na nekom mirnom mestu uživate u samoći. Tako ćete uspevati da održite ravnotežu između vaše tihe i emotivne prirode i burnih događaja koji se oko vas dešavaju.
Povoljni dani: 7, 8, 16, 17, 18, 25, 26.
Stresni dani: 2, 3, 9, 10, 23, 24, 29. i 30.


izvor
« Najnovija izmena:: 20:40:17, 30.Sep.2010. Nale 83 »
 

*

Van mreže Nale 83

 • *****
  Počasni član
 • 8 252
 • Zahvaljeno: 2 puta
 • 15
 • Pol: Žensko
Odg: Mesecni horoskop 2010
« Odgovor #23 poslato: 20:38:28, 30.Sep.2010. »
Lav
U krugu prijatelja i društvu u kome se krećete, već duže vremena kolaju razne priče i odigravaju se sitne spletke. Vi o tome ne znate ništa jer takve stvari nisu nikad predmet vašeg interesa. Međutim sada ćete i vi biti, protivno svojoj volji, uvučeni u sve to. Ne pokušavajte da rešite problem tako što ćete ga ignorisati. Savetujem vam da se spustite na potreban nivo i održite lekciju onima koji se predstavljaju kao vaši prijatelji, a u stvari vam rade iza leđa. Postoji šansa da vaš odnos sa partnerom iznenada dođe u iskušenje. To može biti na poslovnom planu, ali i na sentimentalnom. Najbolje će se rešiti problemi ako o njima otvoreno razgovarate sa drugom stranom. Vi to umete i to je jedno od vaših najjačih oružja. Što se zdravlja tiče, neće biti nekih problema.
Povoljni dani: 1, 9, 10, 19, 20, 27, 28.
Stresni dani: 4, 5, 11, 12, 13, 25. i 26.

Devica
Loša klima u kolektivu odražava se i na vaše psihološko stanje. Vi pokušavate da balansirate između suprostavljenih strana, ali uviđate da vam to ne polazi za rukom. Ne budite deprimirani već iskoristite priliku i okrenite se ka drugim aspektima svog života. Potrebno je da uvedete red najpre u sopstveni život, pa tek onda da se bavite uređenjem odnosa kod drugih. Na emotivnom planu ste takođe u fazi stagnacije i treba više vremena posvetiti partneru. Ukoliko ste slobodni, tada se više angažujte da unesete novine u svoj ljubavni život. Seks je odlična preventiva za vašu melanholiju. Porodični krug je mesto gde ćete naći podršku i razumevanje. Obradujte vaše ukućane sitnim pažnjama.
Povoljni dani: 2, 3, 11, 12, 13, 21, 22, 29, 30.
Stresni dani: 1, 7, 8, 14, 15, 27. i 28.

Vaga
Vage koje studiraju, ili se bave intelektualnim radom, u oktobru moraju uložiti mnogo truda kako bi u narednom periodu ubrale plodove. Biće u sferi učenja i spoznaje viših oblasti ljudskog duha. Ali neće sve Vage putovati u mislima kroz svet nauke. Neke od njih će imati poziv i priliku da otputuju na duže putovanje. U izgledu je inostranstvo i kontakt sa strancima. Na poslovnom planu ovo će biti vrlo podsticajna prilika koja može unaprediti posao kojim se bavite i od koga živite. Oktobar je u svakom slučaju vrlo povoljan za započinjanje novih projekata i na poslovnom, ali i na emotivnom planu. Čak se može desiti da vam se poslovna i emotivna sfera isprepletu. Pojaviće se jedna osoba koja će vas staviti u dilemu: da li vam je interesantna zbog biznisa, ili vas privlači zbog nekih svojih drugih osobina.
Povoljni dani: 4, 5, 14, 15, 23, 24.
Stresni dani: 2, 3, 9, 10, 16, 17, 18, 29, 30.

Škorpija
Početak meseca vam donosi unutrašnju transformaciju i razrešenje nekih veoma važnih pitanja. To će vam dati podsticaj da se još sigurnije upustite u realizaciju svojih zamisli i planova. U svemu tome imate podršku jedne izuzetno autoritativne i uticajne osobe. Iako ona deluje iz drugog plana, ne želeći da utiče direktno na vas, vi ćete postati svesni njenog prisustva i pomoći. Na emotivnom polju vam je takođe neophodno da raščistite neke stvari, ali najpre sami sa sobom. Shvatićete da ste u poslednje vreme vi sami krivi što je vaš ljubavni život u zastoju. Previše ste postali rutiner i sveli vašu vezu isključivo na seks. Javiće vam se želja i potreba da se partneru približite iz drugog ugla i da mu dokažete da vam mnogo više znači nego što vi uspevate da pokažete.
Povoljni dani: 7, 8, 16, 17, 18, 25, 26.
Stresni dani: 4, 5, 11, 12, 13, 19. i 20.


izvor
 

*

Van mreže Nale 83

 • *****
  Počasni član
 • 8 252
 • Zahvaljeno: 2 puta
 • 15
 • Pol: Žensko
Odg: Mesecni horoskop 2010
« Odgovor #24 poslato: 20:42:50, 30.Sep.2010. »
Strelac
Oktobar je prepun događaja čije posledice će vas pratiti u celom narednom periodu. Zato se od vas zahteva da budete agilni i vredni. Moraćete malo da skrasite vašu bonvivansku prirodu i da bude praktični. Na poslovnom planu slede promene u relacijama sa vašim partnerima i saradnicima. Biće neophodno da se neke dileme razreše, kako se u novim poslovima ne bi ponavljale stare greške. To neće biti jednostavno i moraćete da budete maksimalno argumentovani i uporni. Velika je šansa da ćete u tome uspeti i već krajem meseca se pojavljuje povoljna prilika da popravite svoje materijalno-finansijsko stanje. Od toga će imati koristi i svi oni koji su se opredelili da ostanu sa vama. Na emotivnom planu ste pomalo pasivni i potrudite se da to popravite.
Povoljni dani: 1, 9, 10, 19, 20, 27, 28.
Stresni dani 7, 8, 14, 15, 21. i 22.

Jarac
Sve oko vas se zahuktalo. Odjednom ste se našli u čudu, odakle vam toliko posla i obaveza? Svesni ste da svim zahtevima ne možete udovoljiti i počinjete da pravite prioritete. Vama odgovara polagan ritam događaja i tada ste uspešni. Ako se stvari počnu odvijati kao na filmskoj traci, vi stalno kasnite i gubite elan. Tada su i rezultati slabi. Na vašoj listi prioriteta bi se trebale naći neke komunikacije koje ste prekinuli iz čiste lenjosti. Pozovite neke stare prijatelje i drugove i porazgovarajte sa njima. Mogli bi vam pomoći idejama i savetima. Emotivan život vam je u proteklom periodu bio bogat i uspešan pa ste još pod tim uticajem. Osećate se ispunjeno i zadovoljno. Obratite pažnju na svoju zdravstvenu situaciju. Pazite se povrede kičme.
Povoljni dani: 2, 3, 11, 12, 13, 21, 22, 29, 30.
Stresni dani: 9, 10, 16, 17, 18, 23. i 24.

Vodolija
Centralno mesto ovoga meseca zauzima ljubavni život. Bićete otvoreni u izražavanju svojih osećanja, privlačni i puni sentimentalnog i erotskog naboja. Ipak morate biti oprezni jer se stvari neće odvijati povoljno same od sebe. Moguć je susret sa osobom koji će u početku doneti teškoće i rivalitet, ali se može lako pretvoriti u jaku emotivnu vezu. Ta veza će imati u sebi tenzija pa i nerazumevanja, koje će samo pojačati zadovoljstva koja vam pruža. No ne živi se samo od ljubavi. Vaša inventivnost će vam omogućiti da na poslovnom planu i dalje uspešno držite stvari pod kontrolom.
Povoljni dani: 4, 5, 14, 15, 23, 24.
Stresni dani: 11, 12, 13, 19, 20, 25. i 26.

Ribe
I ovoga meseca će težište vaših aktivnosti biti vezano za prilike u porodici i poslovni plan. Porodičnu harmoniju može pomutiti bolest nekog od vaših najmilijih. To će kod vas izazvati zabrinutost i strah. Nemate razloga za uznemirenost jer ništa ozbiljno nije u pitanju. Svojom preteranom brižnošću samo komplikujete situaciju, i sebi i svojoj okolini. Na poslovnom polju vas očekuje donošenje dalekosežnih odluka. Odlučnost nije vaša najjača strana, ali kad zatreba vi umete da osetite neminovnost i da ispravno reagujete. Tako ćete postupiti i ovoga puta. Međutim, pre nego što povučete bilo koji potez, dobro razmislite koji su vaši interesi. Biće pokušaja sa strane da vas ubede u nešto što više odgovara drugima nego vama. Nemojte dozvoliti da vas vaša poslovična bolećivost navede na pogrešan put.
Povoljni dani: 7, 8, 16, 17, 18, 25, 26.
Stresni dani: 1, 14, 15, 21, 22, 27, 28.

izvor
 

*

Van mreže Nale 83

 • *****
  Počasni član
 • 8 252
 • Zahvaljeno: 2 puta
 • 15
 • Pol: Žensko
Odg: Mesecni horoskop 2010
« Odgovor #25 poslato: 14:14:43, 01.Nov.2010. »
Novembar 2010
Ovan
Dosta ste aktivni u poslednje vreme, puni samopouzdanja. Teško vam je da se skrasite na jednom mestu i mnoge stvari vas zaokupljuju. Sve to sa lakoćom podnosite jer ste puni energije. Vaš problem je što se ne fokusorate na one, za vas najbitnije stvari, nego vas ima svugde.Tako se dešava da i pored velike dinamike i dosta truda ostajete neobavljena posla. Razmislite o tome i nastojte da se ponašate racionalnije. Ponosni ste na svoju nezavisnost i teško uspevate da poklonite svu pažnju jednoj osobi, čak i ako je to osoba do koje vam je veoma stalo. U vašoj kući partnerstva se ovog meseca nalazi Jupiter. On donosi lakoću u relacijama sa drugim osobama, kako sa poslovnim partnerima, tako i sa ljubavnim partnerima. Imajte to na umu i koristite što više.
Povoljni dani: 4, 5, 13, 14, 22, 23.
Stresni dani: 2, 3, 9, 10, 15, 16, 29, 30.


Bik
Novembar donosi čio i vedar duh, dobru konverzaciju sa okolinom i uspešno sklapanje novih poslovnih aranžmana. Stvari će vam ići od ruke sa lakoćom i bićete zadovoljni sami sobom. Međutim zdravlje će vam biti rovito i morate o njemu najviše voditi računa. To će biti ograničavajući faktor za sve druge poslove i obaveze. Izbegavajte preveliku dinamiku, bez obzira što vam poslovi idu od ruke. Odmarajte se u svakoj prilici i vodite računa o ishrani. Zdravstvene tegobe možete očekivati u predelu stomaka. No nije reč o ozbiljnijim problemima, ali bi moglo doći do komplikacija ukoliko se ponašate indolentno prema svom zdravlju. Zato uskladite svoju poslovnu stranu sa potrebom da u narednom periodu vodite računa o zdravlju.
Povoljni dani: 7, 8, 15, 16, 24, 25.
Stresni dani: 4, 5, 11, 12, 17, 18.


Blizanci
Vaša pričljivost, praćena vašim smislom za humor, deluje zabavno za okolinu. Vi uživate u tome i lako vas to ponese. U želji da budete još interesantniji, da u još većoj meri privučete pažnju okoline, počinjete da preterujete. Lako izgubite kompas i govorite o nekim temama koje vam kasnije mogu štetiti. Vi brzo shvatate gde ste pogrešili, ali je već kasno. Jednom izgovorena reč se više ne može zanemariti. Čuvajte se svog jezika. On vam donosi uspehe, ali i probleme. Na sentimentalnom planu takođe morate biti oprezni. Mars se nalazi u vašoj kući ljubavi i donosi vam nezgode na tom planu. Mogući su raskidi ljubavnih veza, ozbiljna zameranja među partnerima i druge neprijatnosti koje će bacati loše svetlo na vašu vezu. Trebaće vam dosta umešnosti da iz svega ovoga izađete neokrnjeni.
Povoljni dani: 9, 10, 17, 18, 26, 27, 28.
Stresni dani: 7, 8, 13, 14, 19, 20.


Rak
Rakovi u Novembru treba da usmere svu svoju pažnju, sve svoje raspoložive kapacitete, na materijalnu situaciju i finansije. Razlog za ovakvo ponašanje leži u činjenici da se u njihovoj drugoj kući, kući materijalnog blagostanja, novca i imetka, nalazi Saturn. Ta planeta stvara mogućnosti da se u toj oblasti nazaduje i ostvare loši rezultati. Zato imajte to na umu i pazite šta radite. U porodici su mogući nesporazumi i prepirke. Vama to sve teško pada jer ste osoba izuzetno naklonjena porodici. Ali nema razloga za zabrinutost, u pitanju su prolazne teškoće koje se periodično pojavljuju, svakih godinu-dve dana. Više pažnje posvetite svome zdravlju nego što ste to činili u prethodnom periodu.
Povoljni dani: 2, 3, 11. 12, 19, 20, 29, 30.
Stresni dani: 9, 10, 15, 16, 22, 23.


Izvor
« Najnovija izmena:: 14:21:49, 01.Nov.2010. Nale 83 »
 


*

Van mreže Nale 83

 • *****
  Počasni član
 • 8 252
 • Zahvaljeno: 2 puta
 • 15
 • Pol: Žensko
Odg: Mesecni horoskop 2010
« Odgovor #26 poslato: 14:17:52, 01.Nov.2010. »
Lav
Vaša dobroćudnost i blagonaklonost često ostaje u senci vaše razmetljivosti. Imate potrebu da ste u centru pažnje, da dominirate pa to, spolja gledano, stvara o vama utisak ohole i sujetne osobe pune sebe. Tek kada vas neko bolje upozna shvati vašu pravu prirodu, plemenitu i iskrenu. Sve u svemu, vi zbunjujete ljude i oni nisu uvek sigurni u vaše prave namere. Ovaj mesec vam je naklonjen . Otvaraju vam se dobre perspektive na ličnom planu, ispunićete neke svoje želje, postići zapažene rezultate. Osećate se dobro i sve vam polazi od ruke. Obratite pažnju na saobraćaj, jer vas tu vreba mogućnost da dođe do saobraćajne nezgode. Budite pažljivi i skoncentrisani za volanom i na pešačkom prelazu.   
Povoljni dani: 4, 5, 13, 14, 22, 23.
Stresni dani: 11, 12, 17, 18, 24, 25.


Devica
Novembar vam donosi teškoće na materijalno-finansijskom planu. Zato izbegavajte bilo kakva ulaganja novca, pozajmljivanje i slične stvari jer se može desiti da ostanete kratkih rukava. Možete očekivati neperedviđene troškove koji će iskompikovati vaše ekonomske bilanse. Ne zalećite se i ne nasedajte na priče o brzim i lakim zaradama. Prilike u porodici vam nisu sređene. Trebalo bi da na tom planu skoncentrišete energiju i predupredite nepovoljan razvoj događaja. Nemojte sa članovima porodice odlaziti na mesta gde ima veliki broj ljudi, kao što su fudbalski stadioni, veliki koncerti, politički mitinzi ili slična mesta. Na emotivnom planu je pred vama relativno miran period bez većih promena i uzbuđenja.   
Povoljni dani: 7, 8, 15, 16, 24, 25.
Stresni dani: 13, 14, 19, 20, 26, 27, 28.


Vaga
Ceo mesec ćete biti pod nekom unutrašnjom tenzijom. Osećaćete neku negativnu energiju u sebi, što nije tipično za vas. Bićete svadljivi i borbeniji nego inače, a unutrašnji nemir nećete moći da kontrolišete. Najbolje bi vam bilo ako bi ste se intenzivno bavili nekim sportom ili fizičkom aktivnošću. Takva terapija pomaže, a o upražnjavanju seksa da i ne govorimo. Istina, bićete malo grublji i agresivniji nego inače, ali to može čak i da se svidi vašem partneru. Promene uvek dobro dođu. Nije vreme da započinjete nikakve dijete. Sačekajte decembar.
Povoljni dani: 9, 10, 17, 18, 26, 27, 28.
Stresni dani: 2, 3, 15, 16, 22, 23, 29, 30.


Škorpija
Na poslovnom planu vam predstoje povoljni dani. Otvoriće vam se neke nove mogućnosti za koje ćete biti zainteresovani. Trebaće vam dosta ozbiljnog rada i koncentracije da ih realizujete, ali je uspeh vrlo verovatan. Naravno sve neće ići glatko, bez problema, ali podrška zvezda je prisutna. Zbog angažovanja na poslu malo ćete zaboraviti na neke svoje druge životne potrebe. Emotivni život će biti u drugom planu ovoga meseca. Nećete biti strastni kao obično, čak ćete osećati određene inhibicije. Vaša zdravstvena karta je dosta dobra i nećete imati nekih većih teškoća. Potrebno je samo da sve vreme usklađujete svoje potrebe sa trenutnim mogućnostima.
Povoljni dani: 2, 3, 11, 12, 19, 20, 29, 30.
Stresni dani: 4, 5, 17, 18, 24, 25.

Izvor
 

*

Van mreže Nale 83

 • *****
  Počasni član
 • 8 252
 • Zahvaljeno: 2 puta
 • 15
 • Pol: Žensko
Odg: Mesecni horoskop 2010
« Odgovor #27 poslato: 14:21:20, 01.Nov.2010. »
Strelac
Strelci koji se bave biznisom imaju šanse da naprave dobre kontakte sa poslovnim partnerima iz inostranstva. U tu svrhu je moguće i putovanje u inostranstvo u cilju sklapanja novih poslova, ili pak dolazak poslovnih partnera iz inostranstva. Strelci koji uče, studiraju ili se nalaze na nekoj obuci, odnodno usavršavanju, imaju pred sobom povoljan period da savladaju nova znanja i veštine. Međutim u sferi emotivnog života Strelcima neće cvetati ruže ovog meseca. U najboljem slučaju ih očekuje stagnacija i monotonija, što oni dosta teško podnose i ne mire se lako sa takvim stanjem. Postoji i verovatnoća da dođu u sukob sa partnerom. U takvim prilikama će njihova veza biti ozbiljno uzdrmana i moraće da ulože dosta napora kako bi je sačuvali.   
Povoljni dani: 4, 5, 13, 14, 22, 23.
Stresni dani: 7, 8, 19, 20, 26, 27, 28.


Jarac
Vrlo ste kreativni i inspiracije vam naviru sa svih strana. Ambicije su vam se vratile i vi ste lično zadovoljni sobom. Međutim to se ne odražava u pravoj meri na vašu karijeru. Tu se javljaju teškoće i problemi sa kojima ćete morati da se suočite. Morate da nađete načina da svoju kreativnost i uspešno obavljanje poslova predstavite u pravom svetlu i svojoj okolini, naročito predpostavljenima. Jednostavno više poradite na ličnom marketingu. Nije dovoljno ako ste dobri, potrebno je da znate da se reklamirate. Zdravstvena situacija će biti dosta rovita. Jesenji period je vreme raznih virusnih infekcija, prehlada pa o tome morate voditi računa. Da bi ste predupredili ozbiljnije posledice po svoje zdravlje potrebno je da se više odmarate i unosite u organizam dovoljno neophodnih hranljivih materija, naročito vitamina.
Povoljni dani: 7, 8, 15, 16, 24, 25.
Stresni dani: 2, 3, 9, 10, 22, 23, 29, 30.


Vodolija
Planeta Neptun se već duže vremena nalazi u vašem znaku i potencira tipične osobine koje imaju Vodolije. One se osećaju da su u svom elementu i vrlo se slobodno kreću kroz život. Novembar će ipak doneti mali zastoj u svemu tome. Imaćete osećaj kao da vas je kreativnost napustila i nećete imati mnogo volje za započinjanje novih stvari, što vi inače obožavate. No pametnije je da tako postupate, nemojte ništa forsirati i zadovoljavajte se završavanjem uobičajenih poslova. Vodolije koje uče neće biti naročito uspešne. Mogući su i padovi na ispitima. Međutim, za uzvrat, vaš odnos i komunikacija sa okolinom će biti izuzetno harmonični. U kontaktu sa partnerom neće biti takođe problema, ali će vas pratiti neki čudan osećaj da vaša ljubavna veza stagnira.
Povoljni dani: 9, 10, 17, 18, 26, 27, 28.
Stresni dani: 4, 5, 11, 12, 24, 25.


Ribe
Još uvek vas prate neki porodični problemi, ali situacija ipak počinje da se kreće u pravcu smirivanja i razrešenja. Do kraja meseca će ponovo sve biti u redu. Zbog toga je vaše poslovno angažovanje od sekundarnog značaja i odrađujete rutinski samo one obaveze koje morate. Niste spremni da idete više od toga. Što se tiče vašeg ljubavnog života tu ima dobrih novosti. Nabijeni ste erotikom i koristite svaku priliku da utolite svoju strast. Partner je zadovoljan time i trudi se da bude na visini zadatka. Zdravlje u dobrom stanju, kondicija u usponu, ali se morate čuvati povreda. Postoji opasnost da se nehotice povredite, posečete ili ubodete. Zato izbegavajte rukovanje oštrim predmetima, a ako to ne možete da izbegnete, budite veoma pažljivi.
Povoljni dani: 2, 3, 11, 12, 19, 20, 29, 30.
Stresni dani: 7, 8, 13, 14, 26, 27, 28.


Izvor
 

*

Van mreže Perla

 • ****
 • 3 806
 • 2
 • Pol: Žensko
Odg: Mesecni horoskop 2010
« Odgovor #28 poslato: 17:08:51, 01.Nov.2010. »
hahahahaha.. :D tacno je, prava sam mala svadjalica, kada su drugi neodgovorniji od mene  (*o*)

*

Van mreže Nale 83

 • *****
  Počasni član
 • 8 252
 • Zahvaljeno: 2 puta
 • 15
 • Pol: Žensko
Odg: Mesecni horoskop 2010
« Odgovor #29 poslato: 15:37:40, 08.Dec.2010. »
Mesečni horoskop za decembar 2010

Ovan
Na poslovnom planu imate izglednih prilika, jer se iznad vašeg horizonta nalazi većina planeta. One se kreću u direktnom smeru, ali ipak morate biti veoma oprezni, jer se planeta koja vlada vašom karijerom, Saturn, nalazi u retrogradnom kretanju. To znači da dobro promislite pre povlačenja poslovnih poteza i da ništa ne uzimate zdravo za gotovo. Moguće da imate i određenih nesporazuma na poslu, početkom meseca, jer je Merkur, vaša planeta rada i zdravlja takođe retrogradan.
Imaćete romantičnih prilika, ali će se malo šta od toga realizovati. Krajem meseca dolazi do poboljšanja na sentimentalnom planu naročito za slobodne Ovnove.
Zdravstvenu situaciju morate držati pod kontrolom. Držite se svog ustaljenog režima očuvanja i poboljšanja zdravlja.
Povoljni dani: 1, 2, 3, 11, 19, 20, 29, 30.
Stresni dani: 6, 7, 13, 26, 27.


Bik
Finansijska situacija ovog meseca vam je dosta složena, jer je vaša planeta novca, Merkur, retrogradan. To se odnosi najviše na početak meseca. Zato budite vrlo oprezni kada trošite novac, bez obzira da li je o kupovini reč ili poslovnim investicijama. Saturn, vaša planeta putovanja i obrazovanja ,koji je takođe retrogradan pa u ovim područjima ne možete očekivati da vam cvetaju ruže. Na ljubavnom planu treba da izbegavate rasprave sa voljenom osobom jer bi se iz ničega mogli roditi problemi. Samci će upoznati interesantne osobe koje će privući njihovu pažnju.
Tokom decembra neće biti većih problema sa zdravljem. Povećanu pažnju ipak obratite naročito na bubrege, seksualne organe, noge i jetru. Nemojte preterivati sa seksualnim apetitima, vodite dobro izbalansiran seksualni život.
Povoljni dani: 4, 5, 13, 21, 22, 31.
Stresni dani: 1, 2, 3, 8, 9, 15, 29, 30.


Blizanci
Ovoga meseca će vaša pažnja biti usmerena na regulisanje obaveza koje imate. Period je povoljan i treba očekivati da ćete mnoge stvari koje su vas opterećivale u prethodnom periodu povoljno rešiti. Finansijska situacija vam je promenljiva, uglavnom, ali oko sredine meseca vam se mogu ukazati šanse da je popravite. Jupiter, vaša planeta ljubavi, nudi vam obilje prilika da upotpunite svoj emotivni život i da uživate u njemu. On će doneti više strasti, ali i iskušenja za ljubavnu vezu u kojoj ste trenutno.Zdravlje vam je dobro. Obratite pažnju na noge i jetru. Masaža nogu će biti vrlo produktivna. Izbegavajte konzumaciju svega što opterećuje vašu jetru.
Povoljni dani:6, 7, 15, 24, 25.
Stresni dani: 4, 5, 11, 17, 18, 31.


Izvor
 


Stranice: « 1 2 3 4 »

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
115 Odgovora
23138 Pregleda
Najnovije: 20:05:27, 24.Dec.2012.
TF 2008
124 Odgovora
21756 Pregleda
Najnovije: 13:15:24, 01.Dec.2013.
Miloš Mi.
13 Odgovora
2608 Pregleda
Najnovije: 20:38:55, 02.Dec.2014.
TF 2008