Mesečni horoskop 2013

 • Odgovora: 124
Stranice: « 1 ... 11 12 13

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Lav - Mesečni horoskop
« Odgovor #120 poslato: 20:05:05, 02.Nov.2013. »

Kako mesec započne 01. i 02. bićete preplavljeni genijalnim idejama. Odlično ćete se osećati, sjajno izgledati, i bićete vrlo zanimljivi u društvu. Uživajte u svoj toj površnoj i penušavoj zabavi, pogotovo što će vam biti potrebno da ozbiljno i dugo pogledate ispod površine, i shvatite šta se zapravo dešava, bilo da je u pitanju ljubavna veza, porodica ili karijera 03. i 04. Oko 09. i 10. malo će vas uzdrmati neki mali sukobi. Držite svoj ego budnim (to može biti svetla tačka za neke trenutne probleme!). Na poslu ćete sve raditi kako treba, iako će biti nekih malih tenzija 16. i 17. Ostanite mirni i pribrani, jer znate da ste dali sve od sebe i da nije do vas. Vaše najdublje misli biće vrlo plodno tle za odlično razumevanje i shvatanje stvari 21. i 22. Divni dani povući će vas sa sobom i svojom veličanstvenošću 23, 24. i 25. Radite neke teže vežbe disanja, kako biste ostali pribrani 30. Paradoksalno, to vam može pomoći da vidite stvari i iz nekog drugog ugla.

By Horoskopius
 


*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Jarac - Mesečni horoskop
« Odgovor #121 poslato: 20:05:05, 02.Nov.2013. »

Prepuni ste ideja, sjajnih ideja koje su tek u povoju, ali vas mogu poneti veoma, veoma visoko jednog dana ukoliko ih budete negovali i spremali za poletanje upravo sada, 01. i 02. Zato se potrudite, i uradite sve što je potrebno da ih negujete, pazite i razvijate. Vrlo brzo, vaše ideje počeće da se realizuju. Fantastičnih dana 07. i 08, sve što budete uradili biće fantastično! Sve koje sretnete biće fantastični! Sve vaše ideje biće fantastične! Vi ćete biti fantastični! Samo, u svemu tome, nemojte preskočiti vaše obaveze na bazenu, ili u teretani (to baš i ne bi bilo fantastično!). Svako, ponekad, iskusi tu tenziju gore-dole između sigurnosti i avanture, sigurnosti i rizika, harmoniju toplog doma i želje da se prespava u šumi u vreći za spavanje uz pucketanje vatre! Vi ćete iskusiti nešto slično 13, 14. i 15. Pronađite najbolje rešenje za vas. Oko 20. nećete se dosađivati. Počnite da rešavate problem na poslu 25. Sretnite se sa prijateljima 30, jer oni zaista žele da znaju kako ste i šta ima novo!

By Horoskopius
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Devica - Mesečni horoskop
« Odgovor #122 poslato: 20:05:05, 02.Nov.2013. »

Kako mesec započne, doćićete u iskušenje da se poprilično razmećete svojim novcem, 01. i 02. Pre nego što to uradite, zastanite malo i preispitajte se. Da li vam je baš sve to potrebno? Da li bez toga nećete moći normalno da funkcionišete? Ukoliko je odgovor ne (uvek je ne, zaista!), onda lepo odložite svoju kreditnu karticu i idite na plivanje. To će vam generalno pomoći da se bolje osećate, nešto kao brz i lak oporavak. Vaš naporan rad će biti primećen i nagrađen, 07. i 08. Nemojte da proćerdate svoju energiju, vaše finansijske resurse ili svoje dragoceno vreme, bez obzira ko je u pitanju 13, 14. i 15. Posao će zahtevati od vas punu posvećenost 20. Dajte sve od sebe. Ono što će vam biti veoma potrebno zasigurno je neki romantičan sastanak ili dva, jer će pravi dani za flertovanje biti upravo 26. i 27. Zagrebite malo dublje ispod površine, kada bude potrebno razumevanje nekog problema 30.

By Horoskopius
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Ribe - Mesečni horoskop
« Odgovor #123 poslato: 20:05:05, 02.Nov.2013. »

Ništa u životu ne ide glatko, pa ni partnerstvo, bilo prijateljsko, bilo poslovno, i to ćete osetiti 01. ili 02. Međutim, nemojte se previše uzbuđivati oko toga. Na kraju, sasvim je normalno da međuljudski odnosi imaju svoje uspone i padove. Naravno, vi to znate, ali vrlo lako zaboravite u momentu. Ostanite mirni i pribrani, i oko 07. i 08. i prihvatite nečiju pomoć, jer ćete tako lakše i mirnije izaći na kraj sa problemima i sopstvenim mislima. Predstoje sjajni dani 11. i 12, i dosta odličnih vesti, toliko da ćete pomisliti kako niste u stanju da podnesete toliku količinu dobrih vesti. Naravno da ćete moći! Samo napred! Duboko udahnite i uživajte u njima! Romantičan period prepun ljubavi čeka vas 16. i 17. Oko 21. i 22. moguće je da ćete dobiti neki romantičan poziv, koji će biti odličan podsticaj za promenu vašeg životnog stila. Nemojte odustajati od svoje odlične sposobnosti za kritiku 26. i 27. posebno kada bude potrebno da analizirate svoju vezu. Ukoliko je to jaka i stabilna veza, neće joj škoditi nadzor i preispitivanje, s vremena na vreme. Ostanite čvrsto na zemlji 30. Neko će pokušavati da svoju lošu energiju prebaci na vas, ali neće imati uspeha!

By Horoskopius
 

*

Van mreže Miloš Mi.

 • *******
  Marketing menadzer
 • 5 188
 • Zahvaljeno: 41 puta
 • 191
 • Pol: Muško
 • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesečni horoskop 2013
« Odgovor #124 poslato: 13:15:24, 01.Dec.2013. »
Decembar 2013

Ovnovi - Mesečni Horoskop
Da li treba biti nesebičan da bi bio šarmantan? Da li je nesebičnost šarmantna? Da li je najbolji način da dobijete ono što želite upravo šarm? Da li je moguće da vam nesebičnost olakšava da dobijete ono što želite, a što niste mogli dobiti onda kada ste bili sebični? Kako je moguće da su stvari tako paradoksalne? Ovo su pitanja koja ćete postavljati sebi 01. i 02. Najbolje bi bilo da testirate svoja pitanja i tako dođete do odgovora, nego da samo teoretišete. Budite nesebični! Budite šarmantni! I, videćete šta će se dogoditi! Preispitajte neki pređašnji događaj koji vam je ostao nepoznanica 05. i 06. Vrlo interesantni i puni dešavanja, biće vam 11. i 12, i osećaćete se odlično. Sve će to generisati razne vrste fascinantnih vibracija. Gde vas sve to vodi? Vreme (i odluke koje ćete donositi) će vam samo pokazati! Sve, ali baš sve, će vam teći sjajno 13, 14. i 15. Vaš poslovni život biće veoma uspešan, prijateljstva će cvetati, a neko ko vam je jako drag, postaće to sve više i više. Sjajno! Posvetite se porodici i nekim lepim porodičnim obavezama, pogotovo ako je u pitanju neki mlađi član, 21. ili 22. Vredno radite 26. i 27. Naićiće vam period zatvorenosti u sebe 30. Pustite da prođe!

Bikovi - Mesečni Horoskop
Koji je najbolji način da svoj život učinite zanimljivijim i boljim? Da idete u šoping? Naravno da ne! Apsolutno najbolji način da svoj život učinite zanimljivijim 01. i 02, jeste da se posvetite poslu. Potrebno je da se svim srcem posvetite onome što ste započeli, a zatim i da se svim srcem povetite i sebi. I, pre nego što toga budete svesni, bićete sami sebi zanimljiviji i spremni da “izađete u svet”, a to znači i da će vas drugi upravo tako posmatrati. Oko 05. i 06. nemojte dozvoliti da vas prevari nešto što je tako primamljivo kao svetlucava bižuterija, jer, i vi to znate, bižuterija nikad neće biti dijamant. Neka vaša ideja je poprilično luda, toliko da će moći i da se ostvari 11. i 12. Dozvolite starim prijateljima da vam pomognu! Šta god budete radili, radićete to fantastično 16. i 17. Biće kao da posedujete magični štapić i sve će vam se finansijski isplatiti. Što više budete komunicirali, bolji ćete odgovor dobijati 21. i 22. (Što manje budete komunicirali, manje zadovoljavajućeg odgovora možete očekivati.) Neka mala romansa učiniće da se osećate zaista jako dobro 26. i 27. Bićete veoma, veoma popularni u društvu 30! Uživajte!

Blizanci - Mesečni Horoskop
Početak meseca biće vam zadivljujuć. Osećaćete se odlično, zavodljivo, i spremni za zabavu 01. i 02. Ukoliko se baš i ne osećate tako, moraćete malo poraditi na tome, jer to su sjajni dani. Iskoristite to! Jesenja hladnoća i približavanje zimskog hladnog vetra neće puno uticati na vas. Vi ćete blistati kao sjajno i toplo avgustovsko sunce. Osvetlićete svaku sobu u koju uđete! Nije ni čudo što se svi zaljube u vas! Bićete poprilično timski orijentisani 05. i 06, i postarajte se da nikog iz time ne izostavite. Na kraju, tim je jak onoliko koliko je jaka njegova najslabija karika. A najslabija karika, sigurno niste vi. Tako da će vam biti potrebno malo više osećaja da održite sve na okupu, snažne i spremne na akciju. Šta je sa vašim osećanjima, kada vam karijera bude na vrhuncu 11. i 12? Biće to odlični dani da uradite malo samopreispitivanje. Preuzmite vođstvo 15. Prelepih 18. i 19, neki divni razvoj događaja učiniće da se osećate fantastično. Dozvolite svom mozgu mali test tokom neke ozbiljne intelektualne i izazovne konverzacije 23, 24. i 25. Idite na plivanje 30.

Rakovi - Mesečni Horoskop
Možda vi želite samo da leškarite i jedete svoj omiljeni kolač, a vaš partner želi da izađe na sunce i džogira 10km, 01. ili 02. Pa sada, ne morate uvek biti u savršenoj sinhronizaciji sa onim koga volite. Dajte sve od sebe da napravite valjan kompromis. Da li možete, jednostavno, trenutno: vi da radite ono što vi želite, a vaš partner ono što on želi? Potrudite se da to rešite na najbolji mogući način. Vreme je i da se malo posvetite svom telu i zdravlju pred zimu, i preispitate svoje fizičke aktivnosti 05. i 06. Šta ste planirali da radite predstojećih hladnih meseci? Da idete na klizanje? Ili na jogu? Posvetite se malo filozofiji i knjigama koje mogu da vas poduče, 11. i 12. Oko 16. i 17. definitivno ćete želeti da potpuno upravljate nekim projektom. Doćiće do nekih sjajnih razvoja događaja 21. i 22 (i biće to divni i romantični dani!). Bićete vrlo komunikativni 26. i 27. i želećete da se povežete sa nekim ljudima. Uradite to, jer će vam biti potrebni za kasnije! Poslušajte svoje emocije 30. Budite u stalnoj vezi sa njima (emocijama) i videćete kako će se sve odvijati mnogo bolje

Lavovi - Mesečni Horoskop
Kako mesec započne 01. i 02. bićete preplavljeni genijalnim idejama. Odlično ćete se osećati, sjajno izgledati, i bićete vrlo zanimljivi u društvu. Uživajte u svoj toj površnoj i penušavoj zabavi, pogotovo što će vam biti potrebno da ozbiljno i dugo pogledate ispod površine, i shvatite šta se zapravo dešava, bilo da je u pitanju ljubavna veza, porodica ili karijera 03. i 04. Oko 09. i 10. malo će vas uzdrmati neki mali sukobi. Držite svoj ego budnim (to može biti svetla tačka za neke trenutne probleme!). Na poslu ćete sve raditi kako treba, iako će biti nekih malih tenzija 16. i 17. Ostanite mirni i pribrani, jer znate da ste dali sve od sebe i da nije do vas. Vaše najdublje misli biće vrlo plodno tle za odlično razumevanje i shvatanje stvari 21. i 22. Divni dani povući će vas sa sobom i svojom veličanstvenošću 23, 24. i 25. Radite neke teže vežbe disanja, kako biste ostali pribrani 30. Paradoksalno, to vam može pomoći da vidite stvari i iz nekog drugog ugla.

Device - Mesečni Horoskop
Kako mesec započne, doćićete u iskušenje da se poprilično razmećete svojim novcem, 01. i 02. Pre nego što to uradite, zastanite malo i preispitajte se. Da li vam je baš sve to potrebno? Da li bez toga nećete moći normalno da funkcionišete? Ukoliko je odgovor ne (uvek je ne, zaista!), onda lepo odložite svoju kreditnu karticu i idite na plivanje. To će vam generalno pomoći da se bolje osećate, nešto kao brz i lak oporavak. Vaš naporan rad će biti primećen i nagrađen, 07. i 08. Nemojte da proćerdate svoju energiju, vaše finansijske resurse ili svoje dragoceno vreme, bez obzira ko je u pitanju 13, 14. i 15. Posao će zahtevati od vas punu posvećenost 20. Dajte sve od sebe. Ono što će vam biti veoma potrebno zasigurno je neki romantičan sastanak ili dva, jer će pravi dani za flertovanje biti upravo 26. i 27. Zagrebite malo dublje ispod površine, kada bude potrebno razumevanje nekog problema 30.

Vage - Mesečni Horoskop
Vaš mesec se završio i pretopio u fantastičan početak novog! Vas ne dotiče to što napolju pada kiša, što vetar postaje sve hladniji, što lišće gubi svu boju i ostaju ogoljene grane, što sve postaje sivo. Ne! Vama sve izgleda jako lepo i spektakularno! Da, upravo tako ćete se osećati 01. i 02. Dobro raspoloženje, nekoliko dobrih vesti doprineće da svo sivilo predstojećeg Novembra vama izgleda skoro pa fantastično. Prigrlite taj sjajni početak meseca, koji će biti pun neverovatnih promena, šta više pretendira da ostane čitav takav. Oko 07. i 08. uhvatiće vas mala melanholija, tako da će vam biti potrebno da malo napunite svoje “baterije”. Sigurno će vam prijati, i za telo i za dušu, jedna dobra sauna. Sjajan način za ponovno “punjenje”. Ljubav će vam biti prioritet, čak i ako ne bude ništa očigledno, 09. i 10. Oko 15. sva vaša pažnja biće usmerena na posao (pažnja za ljubav neće popustiti, a samo vi znate kako je moguće biti tako koncentrisan na dve jako bitne stvari!). Prionite na posao (i svoje zadatke) 20. Nemojte se previše udaljiti od svog polja delovanja 23. Fantastičnih dana 28. i 29. uvidećete kako sve teče baš onako kako vi želite, i više od toga! Nemojte se preopteretiti poslom 30.

Škorpije - Mesečni Horoskop
Kako mesec započne, moguće je da ćete se upitati da li da krenete na neki intenzivan kurs joge ili da ostanete kući i dobro se naspavate? Da li da odete na čas plesa, ili ostanete kod kuće i ranije legnete u krevet? Zaista, nije uvek lako doneti odluku, a 01. i 02. vi ćete videti kako je to. Dajte sve od sebe da odlučite onako kako se osećate. Zatim, uradite tako! Veoma je moguće da ćete posetiti neko fantastično mesto, gde ćete se osećati jako dobro 03. i 04. Tu neće biti nikakve neodlučnosti.Oko 09. i 10. moguće je da ćete se zapitati da li vaše prijateljstvo funkcioniše kako treba. Nemojte da ostanete samo na razmišljanju. Uradite kako osećate i mislite da treba. Vaša fleksibilnost biće ključ uspeha 16. i 17. Vrlo izazovni će biti 23, 24. i 25. i moraćete da obuzdate svoj ego u trenucima kada se vaš šef bude dotakao veoma osetljive teme za vas. Imajte na umu da ni on, ni vaše kolege to ne rade da bi vas nervirale. Oni imaju svoje razloge za to, tačnije svoje probleme! Predstoji vam još malo neodlučnih dana 26. i 27, i nakon toga bićete spremni za fanstastičan završetak meseca, 30. Uživajte!

Strelci - Mesečni Horoskop
Šta može biti bolje od zabave i smeha? Da li ste razmišljali da je bolje biti okružen prijateljima? Ili da proslavite svi zajedno nešto vama bitno (čak i ako je najmanja sitnica, ali vama bitna)? Pa, 01. i 02. će biti upravo takvi dani, dani posvećeni vama i vašim prijateljima. Uživajte zajedno sa njima! Neki, intenzivno pozitivan razvoj događaja promeniće sve 05. i 06. Dobro, neće promeniti baš sve. Ali ta promena, generalno gledano, za vas će biti sve i tako ćete se osećati! Ukoliko se osećate iscrpljeno 11. i 12, možda biste trebali malo da odmorite i dobro se naspavate. Na kraju, hladno je i sezona vetra, pa zašto da ne! Oko 17. brinuće vas neke male stvari. Da li je lepa vaša četkica za zube? Da li je ogrlica vašeg ljubimca odgovarajuće boje spram njegove ličnosti? Probajte da raširite svoja krila i poletite 21. i 22, bez obzira gde će vas odvesti. Oko 27. osetićete svu moć izazova, ali ne dozvolite da vas niko i ništa poremeti. Ukoliko neko uspe u tome, onda pravac teretana ili joga za vreme pauze za ručak. Dobro se naspavajte 30.

Jarčevi - Mesečni Horoskop
Prepuni ste ideja, sjajnih ideja koje su tek u povoju, ali vas mogu poneti veoma, veoma visoko jednog dana ukoliko ih budete negovali i spremali za poletanje upravo sada, 01. i 02. Zato se potrudite, i uradite sve što je potrebno da ih negujete, pazite i razvijate. Vrlo brzo, vaše ideje počeće da se realizuju. Fantastičnih dana 07. i 08, sve što budete uradili biće fantastično! Sve koje sretnete biće fantastični! Sve vaše ideje biće fantastične! Vi ćete biti fantastični! Samo, u svemu tome, nemojte preskočiti vaše obaveze na bazenu, ili u teretani (to baš i ne bi bilo fantastično!). Svako, ponekad, iskusi tu tenziju gore-dole između sigurnosti i avanture, sigurnosti i rizika, harmoniju toplog doma i želje da se prespava u šumi u vreći za spavanje uz pucketanje vatre! Vi ćete iskusiti nešto slično 13, 14. i 15. Pronađite najbolje rešenje za vas. Oko 20. nećete se dosađivati. Počnite da rešavate problem na poslu 25. Sretnite se sa prijateljima 30, jer oni zaista žele da znaju kako ste i šta ima novo!

Vodolije - Mesečni Horoskop
Ono što će biti jako bitno za vas, na samom početku meseca 01. i 02, jeste da počnete da se družite sa drugim ljudima. Povežite se sa prijateljima, povežite se sa svojim šefom, povežite se sa svojim kolegama. Povežite se i sa svojom rodbinom. Moraćete da osetite kako ste deo te velike mreže života na ovoj planeti. (Zato se povežite i sa prirodom, sa rekom, sa jezerom, čak i sa pešačkim prelazom dok ga prelazite!). Oko 07. i 08. moraćete malo da se disciplinujete. Predstoji vam niz lepih i očaravajućih vesti 09. i 10. Dopustite sebi da zasijate! Doduše, nemojte zaboraviti na svoj posao. Oko 15. vaš kukavičluk dolazi do izražaja.Sjajno! To je prilika da se kukavičluk stavi na probu: ili ćete pomoći nekom ili nekoj zalutaloj životinji ili ćete pobeći! Uključite svoje emocije 21. i 22. pogotovo jer niste baš u stanju da se nosite sa njima. Oko 26, 27. i 28. moraćete biti obazriviji na poslu. Kao što znate, stvari su ponekad komplikovanije nego što izgledaju, a vaše emocije za vas najvažnije. Pred kraj meseca, 30. dobro ih zaštite.

Ribe - Mesečni Horoskop
Ništa u životu ne ide glatko, pa ni partnerstvo, bilo prijateljsko, bilo poslovno, i to ćete osetiti 01. ili 02. Međutim, nemojte se previše uzbuđivati oko toga. Na kraju, sasvim je normalno da međuljudski odnosi imaju svoje uspone i padove. Naravno, vi to znate, ali vrlo lako zaboravite u momentu. Ostanite mirni i pribrani, i oko 07. i 08. i prihvatite nečiju pomoć, jer ćete tako lakše i mirnije izaći na kraj sa problemima i sopstvenim mislima. Predstoje sjajni dani 11. i 12, i dosta odličnih vesti, toliko da ćete pomisliti kako niste u stanju da podnesete toliku količinu dobrih vesti. Naravno da ćete moći! Samo napred! Duboko udahnite i uživajte u njima! Romantičan period prepun ljubavi čeka vas 16. i 17. Oko 21. i 22. moguće je da ćete dobiti neki romantičan poziv, koji će biti odličan podsticaj za promenu vašeg životnog stila. Nemojte odustajati od svoje odlične sposobnosti za kritiku 26. i 27. posebno kada bude potrebno da analizirate svoju vezu. Ukoliko je to jaka i stabilna veza, neće joj škoditi nadzor i preispitivanje, s vremena na vreme. Ostanite čvrsto na zemlji 30. Neko će pokušavati da svoju lošu energiju prebaci na vas, ali neće imati uspeha!

http://www.horoskopius.com/mesecni-horoskop/
Strah me čini jačim i boljim.
 


Stranice: « 1 ... 11 12 13

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
3 Odgovora
1809 Pregleda
Najnovije: 18:06:42, 06.Mar.2010.
Ch
115 Odgovora
23641 Pregleda
Najnovije: 20:05:27, 24.Dec.2012.
TF 2008
13 Odgovora
2752 Pregleda
Najnovije: 20:38:55, 02.Dec.2014.
TF 2008