Povoljan period za ljubav

• Odgovora: 12
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
  • Pol: Žensko
Povoljan period za ljubav
« poslato: 00:22:22, 25.Okt.2009. »
Citat
Izvinjavam se unapred ali nisam znala gde da postavim ovo pitanje,odnosno konstataciju.
Ne znam da li ste obracali pzanju do sada i koliko je realno bilo mogucnosti za to da se vide natali osoba (muski h) za koje ste bili zainteresovani...
U poslednje vreme mi se prosto potrfilo da sam uocila jednu stvar...Cetvorica mladica koji su mi zapali za oko u periodu od juna pa do sad,svi oni su imali Ma u vagi i Ve u jarcu...
Ne znam da li je to slucajnost...?
Ipak mi je zanimljivo da se zapitam iz kog razloga bas sad privlacima (ne)svesno takav tip muskaraca u svoj zivot...
Ne znam...
Citat
ASC ti je u Vagi pa prosto energija Vage te privlaci...takav tip muskarca,a njihova Venera u tvojoj 3 kuci,verujem nacin komunikacije pa jos ako previ trigon sa tvojim Suncem...ojha  Cista sam ti primer za Marsa u Raku...
Hvala ti na pomoci...da tako nesto pije vodu,ali me je zanimalo zasto bas sad...?I to sa bukvalno 4 razlicitih muskaraca...
Citat
Citat: lilka  juče u 19:44:29
Venera-Mars-Suvladari 5, 7 ,vladar 8 i 1 u tranzitu aspektuju i cackaju ti Me,So i Mo sto vec znas i sama  
A da li je palo neko zaljubljivanje?
Citat
Da znas da sa onim iz inostranstva imam najjace impresije i ostavio je najjaci utisak.
...Ali nazlost mogu reci,cak sa sigurnoscu da nece biti nicega u skorijoj buducnosti. Meni je ipak Mc na 2 lava Tako da traznitni Ma nije doneo nista sem velikog upakovanog paketa nista ...nadala sam se da gresim, i jos uvek se naravno nadam.
Pricacu utiske sta ce da bidne kad Ma krene retro ,pa opet dodje do mog Mc-a...neki od tih sa paketom od nista mozda se i vrate

Bila sam slobodna da otvorim temu,pa da ovde cavrljamo :)
Mislim da ce stvari krenuti da se desavaju tek kada tranzitni Saturn sidje sa direktovanog Jupitera. Gde ces se i sama otvoriti i mozda krenuti u akciju. S obzirom da ti je Ju vladar trece,a Jarac ukljesten, to mu daje tu kocnicu i malko odugovlaci.Ipak direktovani Ju pravi 60 sa MC,a So0Me0Mo 120 sa direktovanim Jupiterom.a i sama znas da ti je i solar odlican.a i progresivni  stelijum pravi 120 sa ASC..itd tooliko lepih pokazatelja mhm.Neminovnost lepih dogadjaja je tu :)
« Najnovija izmena:: 00:51:16, 25.Okt.2009. lilka »

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
Odg: Povoljan period za ljubav
« Odgovor #1 poslato: 19:07:54, 26.Okt.2009. »
Ovako ,po direkcijama Ju mi je trenutno 00 12' vage,a Ma mi je na 2 44' vage. Sto bi znacilo da ako mi je Mc na 2 stepena lava(a ne na 00 40' lava) upravo mi pravi sve vreme sekstil sa Mc-om.
Posto ce tuda vrlo uskoro proci Sa,on bi trebalo da bude okidac necega.
E sad videti cega?
Moguce je da posto mi Ma vlada 7k i 2k ,a dolazi mi iz 11k sledece: da ce taj Sa doneti neku ozbilljnost u pijateljskim odnosima,povratak nekoga prijatelja od pre(mada mi je logicnije da se to dogodi kad Sa bude ponovo tuda prolazio tj. kad bude retro), moguce je (vi me naravno ispravljajte) da taj Sa bude okidac za neku lepu vezu . Jer ipak bi taj sekstil sa Mc-om koji Ma pravi morao da donese neku promenu statusa. E sad posto posao vec imam,bilo bi lepo da to bude veza ;D
Sa dolazi iz umetnute 3k i iz 4k,kao i iz 11k...sve to se moze povezati i sa nekom vrstom komunikacije(3k) ili situacijom u kuci i opet prijateljima,nadama i zeljama.
Posto se sve to odvija skoro u 12 k,moguce je  da sve to bude tajno,(to ne bih volela ali mozda pocne kao tajna pa postane normalno)ili u vezi interneta neko dopisivanje.
Ju ce mi uskoro praviti 90 stepeni sa natalnom Ve ...koja je na 00 40' raka.
Ne znam sta bi mogao jos da znaci taj Sa,jer on ce za par dana biti okidac necega...
Mozda jednostavno upoznavanje nekoga ko je jarac,vodolija...

Moram jos da naglasim da je dir. Ma veoma slab(u vagi),pod vladarstvom je Ve,a da je tu Sa mnogo jaci,jer u vagi je bas on egzaltiran. Sto bi znacilo da ce simbolika saturna prevagnuti,e sad u kom smislu?
Znaci realno mnogo ce biti naglasenije 3k,4k i 11k zbog Sa,kao i tajne...Dal ima tu onda uopste sanse razmisljati o nekom pocetku.
Jedino mozda nesto bude drugacije vezano za Ju jer ce i preko njega Sa preci i biti okidac,a Ju mi vlada 5k i 3k...Ipak mi deluje da je nesto u vezi veze ipak moguce. Naglasak je i na Ve jer je sve pod njenim vladarstvom. Znaci Sa prelazi preko dir. Ju i Ma koji diraju natalni Mc i Ve.On je definitivno okidac.
Bas cu da kazem dal je nesto bilo jer ce sve to biti za par dana...kad Sa 29.10 udje u vagu.

Ovo su direkcije  koje sam sad analizirala:
Direkcije
Ovo je sadasnji solar:
Solar
 (e*e)
« Najnovija izmena:: 19:43:54, 26.Okt.2009. lilka »

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #2 poslato: 19:36:36, 26.Okt.2009. »
Direkcijama MC ti je 0 Ju u Devici 11k i pravi 90 sa Me, MC120 sa DSC i 60 sa ASC ?

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 19:45:25, 26.Okt.2009. »
Direkcijama MC ti je 0 Ju u Devici 11k i pravi 90 sa Me, MC120 sa DSC i 60 sa ASC ?
Najrealnije mi je ta konj.sa natlanim Ju,ali to je vec proslo,tj taj period upravo traje...sa ovim ostalim nije egzaktni aspekt u pitanju.

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #4 poslato: 19:49:42, 26.Okt.2009. »
Ali direkcije su aktivne godinu ili dve zar ne stepen pre i posle? To nije nista proslo,to ce se sve odigrati... mozda ga aktivria Venera, mozda Mars u tranzitu?
I pritom je tebi Vaga Asc sto ne smes umanjiti njen uticaj bez obzira na Marsa.Sto znaci da venera ima uticaj ,znacajan u tranzitima i aktiviranju odredjenih aspekata.
« Najnovija izmena:: 19:54:23, 26.Okt.2009. lilka »

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 19:56:55, 26.Okt.2009. »
Ali direkcije su aktivne godinu ili dve zar ne stepen pre i posle? To nije nista proslo,to ce se sve odigrati... mozda ga aktivria Venera, mozda Mars u tranzitu?
Videcemo,definitvno bi trebalo da i gledajuci solar nesto bude jer su mi su u aplik. Ma i Ve. Doduse razmak 6 stepeni ali njih imam natalno u sextilu,znaci mora da radi . Pri tom je Ma jak u solaru jer je Ma u ovnu,tako da...
 :tapse: al za sad je sve bilo (trt milojka)

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
« Odgovor #6 poslato: 18:13:31, 29.Okt.2009. »
Tranzitni Sa se priblizava dir.Ju i Me...za sada nista znacajno ni konkretno.
Jedino sto je evidentno je da sam srela za ovih par dana ili na neki nacin stupila u kontakt sa mlladicima koji su mi se dopadali mnogo pre. Sve je ostalo samo na tom susretu ili razmeni poruka i to je to.

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #7 poslato: 02:22:06, 30.Okt.2009. »
I sada cemo ispratiti momenat kada se odmakne od tih direkcija gde mislim da ces ti preuzeti inicijativu, s obzirom da je znacajan i ukljesten sto za tvoju svest sto za komunikaciju i tvoje vidike....sada ce tim tranzitom lepo da te preispita.Dao je pa mogucnosti, gde ti sad iz prikrajka analiziras sebe i mogucnosti, njih i sta zelis...osecas se lose jer Mars je snaga,energija,volja...koja ti u ovom momentu nedostaje, ali kad sidje...ti ces se otvoriti, sabrati i verujem da ces znati sta dalje.
« Najnovija izmena:: 10:07:59, 30.Okt.2009. lilka »

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
« Odgovor #8 poslato: 22:31:24, 01.Nov.2009. »
Ne znam gde sam to procitala ili cula ali evo da potvrdim da je pravilo tacno.
Mi privlacimo i nasim direkcijama ljude koji imaju slican natalni raspored planeta. Pravilnije receno deluju na nas oni koji nam se prosto nameste u nas horoskop sa sve direkcijama.
Veoma lep utisak na mene je ostavio mladic koji ima :
-Mo na 2 stepena Vage ,a menu su tu u blizini trenutno dir.Ma i Ju i traznitni Sa.
-Ma i So blizu mog mc-a,a meni je tu dir.Ve
Taj susret se odigrao juce...Zasto to naglasavam jer je u ovom trenutku moja postavka direkcija takva da se on super uklopio unutar toga :-[
Njemu tranzitni Sa upravo prelazi preko natalnog Mo.

Novi dogadjaji:
Neko iz poslovnog okruzenja,sa kim su se razmenjivali mail-ovi...opet corak.Mladic ima devojku ,to sam danas saznla na moje insistiranje...Znaci taj Sa cisti zito ok kukolja...al dobro ja ni zito jos ne vidim :-[
Zato mi sad tek nije jasna ta solarna konjukcija Ma i Ve u 6k-solarnoj...verovatno to nije taj kolega. Moguce da je onda ona u vezi neceg svakodnevnog... ::)
« Najnovija izmena:: 20:32:03, 09.Nov.2009. lilka »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #9 poslato: 21:56:23, 09.Nov.2009. »
Da krenemo prvo od Solara u kome imamo pokazatelje da septembar-oktobar i januar-februar mogu biti zanimljivi na ljubavnom planu.
Venera Mars ukazuju na neko desavanje u radnom okruzenju ili svakodnevnici. Iako imamo sekstil u natalu od konjukcije ne mozemo da ocekujemo potpuno zadovoljstvo. Uzimajuci u obzir da je Mars u svom sedistu a Venera u izgonu ovo govori o tome da neces biti zadovoljna onim sto ti se nudi iako je velika privlacnost...
Inkonjukcija sa Saturnom trazi prilagodjavanje pa ces ili tako prihvatiti nekog ili ces sebe lisiti veze...

Sto se tice tranzita Saturn je kvadrirao Veneru i potvrdjuje ovaj Solar, Jupiter ce dati sansu od kraja decembra do sredine februara...   ali ne znam koliko ce ti to odgovarati...

Direkcije ukazuju sledece...  Jupiter u toku sledece godine pravi kvadrat sa Venerom - interesantno...   ali ono sto mi se ne svidja je direkcija Sunce Neptun koja ti moze zamutiti razmisljanje i zakljucivanje...  zato samo obrati paznju :mig:

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000