Ovako ,po direkcijama Ju mi je trenutno 00 12' vage,a Ma mi je na 2 44' vage. Sto bi znacilo da ako mi je Mc na 2 stepena lava(a ne na 00 40' lava) upravo mi pravi sve vreme sekstil sa Mc-om.
Posto ce tuda vrlo uskoro proci Sa,on bi trebalo da bude okidac necega.
E sad videti cega?
Moguce je da posto mi Ma vlada 7k i 2k ,a dolazi mi iz 11k sledece: da ce taj Sa doneti neku ozbilljnost u pijateljskim odnosima,povratak nekoga prijatelja od pre(mada mi je logicnije da se to dogodi kad Sa bude ponovo tuda prolazio tj. kad bude retro), moguce je (vi me naravno ispravljajte) da taj Sa bude okidac za neku lepu vezu . Jer ipak bi taj sekstil sa Mc-om koji Ma pravi morao da donese neku promenu statusa. E sad posto posao vec imam,bilo bi lepo da to bude veza

Sa dolazi iz umetnute 3k i iz 4k,kao i iz 11k...sve to se moze povezati i sa nekom vrstom komunikacije(3k) ili situacijom u kuci i opet prijateljima,nadama i zeljama.
Posto se sve to odvija skoro u 12 k,moguce je da sve to bude tajno,(to ne bih volela ali mozda pocne kao tajna pa postane normalno)ili u vezi interneta neko dopisivanje.
Ju ce mi uskoro praviti 90 stepeni sa natalnom Ve ...koja je na 00 40' raka.
Ne znam sta bi mogao jos da znaci taj Sa,jer on ce za par dana biti okidac necega...
Mozda jednostavno upoznavanje nekoga ko je jarac,vodolija...
Moram jos da naglasim da je dir. Ma veoma slab(u vagi),pod vladarstvom je Ve,a da je tu Sa mnogo jaci,jer u vagi je bas on egzaltiran. Sto bi znacilo da ce simbolika saturna prevagnuti,e sad u kom smislu?
Znaci realno mnogo ce biti naglasenije 3k,4k i 11k zbog Sa,kao i tajne...Dal ima tu onda uopste sanse razmisljati o nekom pocetku.
Jedino mozda nesto bude drugacije vezano za Ju jer ce i preko njega Sa preci i biti okidac,a Ju mi vlada 5k i 3k...Ipak mi deluje da je nesto u vezi veze ipak moguce. Naglasak je i na Ve jer je sve pod njenim vladarstvom. Znaci Sa prelazi preko dir. Ju i Ma koji diraju natalni Mc i Ve.On je definitivno okidac.
Bas cu da kazem dal je nesto bilo jer ce sve to biti za par dana...kad Sa 29.10 udje u vagu.
Ovo su direkcije koje sam sad analizirala:DirekcijeOvo je sadasnji solar:Solar