TESNE GODINE-tinejdz period

• Odgovora: 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže leyla

• *
  • 5
  • 0
  • Pol: Žensko
TESNE GODINE-tinejdz period
« poslato: 16:55:42, 20.Maj.2010. »
U uzrastu od 13te,pa do 18te,kada je period odrastanja jako tezak,javlja se dosta poremecaja ponasanja,depresija i suicidalnih ideja...
Radom na decijoj psihijatriji,stekla sam dosta iskustva,i ako nekom mogu biti od pomoci,tu sam...Svakako najvaznija je strucna pomoc u ustanovama koje su za to predvidjene,ali saveti i podrska su jako bitni u svemu tome.
« Najnovija izmena:: 17:16:16, 20.Maj.2010. leyla »

*

Van mreže blackgirl

• **
  • 185
  • 1
Odg: TESNE GODINE-tinejdz period
« Odgovor #1 poslato: 14:06:31, 23.Maj.2010. »
Leyla,
super sto imamo nekog sa strucnim iskustvom ovde! Ukljuci se u teme koje su u tvom domenu, u forumu porodica takodje ima dosta tema koje se ticu dece i razvoja kao i problema koji se u tom procesu javljaju. Svaki savet i deljenje iskustva iz prakse dobro ce doci svima onima koji se ovde javljaju i koji zele da saznaju kako se razliciti problemi ispoljavaju u ponasanju (praksi).
Zasto uvek istu pesmu sviras kad mozes da biras

*

Van mreže ladybug

• *
  • 52
  • 0
Odg: TESNE GODINE-tinejdz period
« Odgovor #2 poslato: 10:45:07, 20.Avg.2010. »
Volela bih da mi leyla ili neko kao ona da savet. Naime, imam sina od 14 godina, koji je u svakom pogledu ok dete. U sedmom razredu je malo pokvario ocene u odnosu na prethodni period, ali smatram da je to česta pojava baš u tim godinama, pa nisam previše brinula. Brine me nešto drugo. On je veoma pričljiv i otvoren, ali kada se radi o nekoj njegovoj intimi, tu se potpuno zatvara. Otac mu je krut, ne ume da razgovara sa njim na pravi način, a često ga i zadirkuje što još nema devojku i slično. Ranije je znao da stavlja neprimerene primedbe kad plače, da je prava devojčica, mamina maza i slično. Jednom rečju, bojim se da između njega i oca nije i nikad neće biti izgrađen kvalitetan odnos. Ja povremeno započinjem sa njim razgovor na razne "škakljive" teme, ali stičem utisak da mu je neprijatno i da neće ili ne može da mi se poveri. Da li je moguće da pored prisutnog oca, majka sa sinom ostvari prisan odnos u kome se sa poverenjem razgovara o svim temama? Ili sam možda zakasnila? Napominjem da sa starijom ćerkom imam upravo takav, kvalitetan odnos, da sam uopšte otvorena i iskrena osoba i da je moj odnos sa sinom u svemu ostalom veoma dobar. Hvala unapred.
Veruj, samo pazi kome veruješ...

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000