Psiholog online

• Odgovora: 616
Stranice: « 1 ... 49 50 51 52 53 ... 62 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
  • Pol: Žensko
Odg: Psiholog online
« Odgovor #500 poslato: 21:48:45, 18.Maj.2014. »
Verujem da nije namerno to rekao,ovih dana smo svi pod velikim pritiskom zbog svih desavanja,pa sve cesce pricamo i ono sto ne mislimo a i  ne bi trebalo ali jednostavno izleti iz coveka,a pogotovu kod onih koji vec imaju psihickih problema  :flowers:
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #501 poslato: 21:52:21, 18.Maj.2014. »
da, ali on je sada dobro, psihijatar mu je rekao da može da se brine o sebi, ja ne mogu da kažem ok je, on je bolestan, i da ga sažaljevam iako pravi grešku.. mislim da to nije dobro ni za njega, umesto da obriše poruke, treba da stane iza svojih reči i da pokuša da objasni i shvati šta nije u redu i da se suočava sa problemima, jer je njemu potrebno da se osamostali u realnom životu i prestane da se plaši.. mi mu nismo neprijatelji, ja pogotovo, ali neko treba i da ga izgrdi ako treba  :)
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Mikelandjelo

• **
  • 167
  • 8
« Odgovor #502 poslato: 22:06:56, 18.Maj.2014. »
Stvarno nema koristi od toga.Ali sam to osecao,a i osetio   potrebu da to i kazem.Ali sam joj ipak rekao sta bi trebalo da uradi.Nema razloga da se ona oseca zbog te moje sumnje lose,jer ja nisam isao dalje od sumnje.Ali sve u  svemu iz svega sto je napisala se vidi da je situacija neverovatno teska,ali ovim sto je ona ovde ovo napisala i zatrazila pomoc se vidi da ima snage da uradi ono sto treba da bi i konacno sebi pomogla.Nije svet kuca,niti je to u kuci sve sto postoi i sav smisao.Niti je roditelj i to sto on prica i radi sav smisao u zivotu.Zivot je sto covek zeli.Tako da treba samo da odlucno zakoraci van kuce saceka da vreme pomogne da se neke navike stecene potisnu i sve ce posle polako sasvim drugacije da izgleda.
Da ovo su bile dve reakcije  koje nisam davno osetio.
Neke stvari da bi dobio moras prvo da ih pustis.

*

Van mreže Mikelandjelo

• **
  • 167
  • 8
« Odgovor #503 poslato: 22:09:36, 18.Maj.2014. »
da, ali on je sada dobro, psihijatar mu je rekao da može da se brine o sebi, ja ne mogu da kažem ok je, on je bolestan, i da ga sažaljevam iako pravi grešku.. mislim da to nije dobro ni za njega, umesto da obriše poruke, treba da stane iza svojih reči i da pokuša da objasni i shvati šta nije u redu i da se suočava sa problemima, jer je njemu potrebno da se osamostali u realnom životu i prestane da se plaši.. mi mu nismo neprijatelji, ja pogotovo, ali neko treba i da ga izgrdi ako treba  :)

Da skapirao sam to.Vi ste ovde strasni. >:( :)
Ne nemogu samo ovo.
Opasno dobro se razumes u psihologiju.I ove su ti zlatne. :D
Samo bih jos dodao da neznam dal cu uspeti to da postignem.Jer sada sam zeznuo,nisam uspeo.I neznam,mozda me je samo neka radoznalost,mada mislim da nije ona,(neznam sta je)ponovo vratila da nastavim.Ali sam ipak zeznuo.Ali tu i jeste caka,zar ne?
« Najnovija izmena:: 22:23:20, 18.Maj.2014. Mikelandjelo »

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
  • Pol: Žensko
« Odgovor #504 poslato: 22:25:36, 18.Maj.2014. »
Mislim da ti ove provokacije stvarno nisu na mestu,mi ovde se trudimo da vam pomognemo koliko mozemo i znamo. Kako su ti odreagovao naglo pa se pokajao posle,tako i mi odreagujemo po nekad,i mislim da stvarno nije ni vreme a ni mesto za prozivke 
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže Mikelandjelo

• **
  • 167
  • 8
« Odgovor #505 poslato: 22:39:24, 18.Maj.2014. »
Pa u stvari ne prozivam  nikog.Samo sam malo pomenuo da ste me "izgrdili"zato sto je "trebalo"ali nije problem.Skapirao sam da sam malo preterao iako nisam imao losu nameru,ali takodje da ste vi bas odlicno reagovalo.U stvari preterao sam u mnogo cemu,al mislim da sam sad skapirao poentu.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #506 poslato: 23:26:07, 18.Maj.2014. »
ja sam shvatio onaj post sa  >:( kao šalu jer je i bila šala, drago mi je da se koliko toliko razumemo  :) ja se u psihologiju ne razumem baš mnogo, ali postupam prema tebi kako mislim da treba jer si ok momak i mislim da mogu da budem direktan jer si ti dobro, trudiš se da sebi pomogneš i ja to cenim, uvek imaj na umu da su ljudi na ovom forumu zaista humani i smireni, nema skoro uopšte rasprava, tako da nemaš razloga za strah  :) možeš da se uključiš i u ostale teme mislim da bi ti prijale, recimo chat i ostalo, posebno oko teme sa devojkama da stekneš više osećaja za razgovor sa njima i generalno sa različitim profilima ljudi, da znaš kako da se postaviš u buduće, šta misliš druže?  :pijani:

i ništa ti nisi zeznuo, samo smo razmenili stavove i sve je ok  :)
« Najnovija izmena:: 23:28:47, 18.Maj.2014. plutonac »

*

Van mreže Mikelandjelo

• **
  • 167
  • 8
« Odgovor #507 poslato: 18:46:31, 19.Maj.2014. »
Ako se ne razumes u psihologiju mnogo,onda si bas veoma inteligentan.
Na sinocnem primeru se bas "uzivo"video taj moj uvezbani nacin reagovanja u onakvim situacijama.Tako nesto bi me ranije strasno pogodilo i mesecima bih o tome mislio uz prebacivanje sebi.Tako sam uostalom i dosao do panike.Jer sam previse dugo bio  u takvom stanju,ali bukvalno bas previse dugo.Sinoc sam postupio skoro isto kao i tada.Zato mislim da sam zeznuo ponovo.Mada opet,pre toga sam takodje rekao da cu mozda da vam se zahvalim ponovo,jer na ono sinoc mogu da gledam kao na lekciju.Jednu lekciju.Ovaj put je nisam  uradio kako treba,mada sam kasnije shvatio.Mada ne 2 meseca kasnije vec skoro odmah.Sto je ipak mislim napredak u odnosu na "onda".
Ta ti ideja za chat nije losa,cak vise odlicna,ali se opet ,mozes pogadjati,boim.Eto malo ostataka od sinoc(mada nisu mnogo strasni,ali ih ipak ima malo),sta ako ponovo zeznem nesto?Tj.prvo pogresim pa posle zbog greske osetim potpunu blokadu zbog grize savesti,pa zbog osecaja gluposti i neznam cega jos i?Pa tu su jos pitanja sta ako neznam o cemu bih pricao,sta ako me bezvolja uhvati,sta ako ovo ,sta ako ono?
Mada nije sve bas toliko jako kao sto izgleda,a pogotovo kao sto je bilo.Ali ipak je i dalje tu strah.Gledacu da probam.
P.S.Iz svega ovoga se cini mi se nadzire da se ipak nisam bas iscupao iz tih problema.Ali mi moj doktor ipak veruje.I Ja sam se nekoliko puta pitao zbog cega.
« Najnovija izmena:: 18:49:19, 19.Maj.2014. Mikelandjelo »

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #508 poslato: 19:01:41, 19.Maj.2014. »
da, ali si sinoć odmah i odreagovao na problem, tj vratio si se i odbranio svoj stav, nisi se povukao u samoprekor i ja mislim da je to dobar pomak, dobar put  (e*e) a za chat probaj, ništa ne gubiš, samo možeš da dobiješ, svi mi nešto kuckamo, ne mora biti pametno uopšte, ali eto družimo se, socijalizujemo se, tebi za početak može forum da pomogne da se opustiš u stvarnom svetu tako da, razmisli, pobaj, uživaj  :)

*

Van mreže Mikelandjelo

• **
  • 167
  • 8
« Odgovor #509 poslato: 21:05:42, 19.Maj.2014. »
Tacno je,nista ne gubim.Tako da cu da probam. :)
A za to prvo i ja mislim tako,samo poneki put mi se sve izmesa u glavi zbog osecanja.A sinoc je bio pravi dar mar.

Stranice: « 1 ... 49 50 51 52 53 ... 62 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000