Novi reality show "Farma"

• Odgovora: 69
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 7 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
  • Pol: Žensko
Odg: Novi reality show "Farma"
« Odgovor #30 poslato: 14:17:49, 21.Okt.2009. »
Šorka na Farmi, Bebica izgubila konce

Još jedno uzbudljivo veče na imanju u Barajevu - Maja traži diskvalifikaciju Cakane zbog fizičkog napada, Gazdarica ne zna šta je snašlo.
Netrpeljivost Cakane i Maje Nikolić u rijaliti-šou Farma doživelo je vrhunac u utorak uveče, kada je folk pevačica svom snagom odgurnula pop pevačicu, posle čega je napadnuta vikala u kamere i tražila od producenata da reaguju i izbace Cakanu iz šoua!
"Prema tvrdnjama očevidaca, napad se dogodio nešto posle 23 časa, nakon što se Cakani učinilo da čuje Maju kako je pominje i onda je odgurnula. Istraga je u toku", navodi se u saopštenju policije, dostavljeno MONDU.
"Za fizičko nasilje sankcija je diskvalifikacija!", govorila je Maja kada su se vratili sa razgovora.Cakana je mirno i ćutke posmatrala sve, a Bebi Dol nije znala kako da reši situaciju. Morala je da zapali cigaretu.

Pitala se kako je dospela u ovu situaciju, jer je mislila (a i ostali su mislili) da će Farma konačno biti organizovanija, "proklela" je Tanju što ju je uopšte odabrala za Gazdu...

(MONDO)

...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #31 poslato: 12:25:14, 22.Okt.2009. »
Pobuna na imanju!

Na Farmi pršti! Ne zna se ko koga više ne podnosi.
Iznerviran pristupom Bebi Dol, kojoj se nije dopalo to što on pomaže misici Sandri u ribanju poda u sobi umesto da pomaže muškarcima u tucanju kamena za putić, Topalko je odlučio da više ne radi dok je Bebica Gazdarica.
U međuvremenu, Viktorija je posle Maje Nikolić našla novu žrtvu. Misica Sandra je u nebranom grožđu, jer ništa što uradi nije po volji Bebi Dol i Viktoriji i uvek joj nađu zamerku. Viktorija je ponovo "trenirala strogoću" na mladoj farmerki, jer je uzela pogrešnu kofu(!?).

Posle posete mentora Proke, Bebi Dol je pokušala da izgladi odnose sa Topalkom tako što bi mu posvetila pesmu "Devojka iz grada" i zamolila je Big Mamu da je otpeva. Novinar Sale je na to prokomentarisao da Big Mama ne treba da peva jer je potrešena i da "ovo nije cirkus-šou nego rijaliti-šou". Gazdarica mu je na to rekla da izađe iz sobe, ako neće da sluša i da je poštedi "tipično novinarskih fora", a Sale je još jednom planuo.

Ali, ni to nije bio kraj uzbudljivog dana na imanju u Barajevu. Ponovo su se zakačile Cakana i Maja Nikolić. Cakana je izvređala Maju, rekavši joj da je "fukara, neostvarena osoba" i još mnogo toga, a Maja joj je odgovorila da je "ružna baba".

(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #32 poslato: 18:58:50, 23.Okt.2009. »
Živeli mladenci!

Rano jutro na imanju u Lisovićima protelo je u blagom haosu zvanom svadba! Iako su imali nedelju dana da se pripreme za zadatak, dan venčanja Sandre i Nigora dočekao je farmere nespremne. Seckala se ruska salata, slagalo se meze, čistila se mladenačka kuća i šila se venčanica (!?)
Mladoženja je ukrašavao kočije, postavljao sto i sve vreme tražio čarape, a njegov otac svekar Toma, sekao je pečenje.

Kasnije kada su izgovorili sudbonosno "da" pred prijateljima, braćom, sestrama, jetrvom i zaovom i nakon što je sito bačeno na krov, došlo je vreme da se proslavi "sveta zajednica". Bogata trpeza, svirači i polupijani svatovi...prava srpska svadba. Najveseliji su bili mladini roditelji Cakana i Đura i stari svat Topalko, a pogotovo "tata Toma" koji je pozdravio svoju novu familiju i poželeo mladencima dug brak i "puno đinđi rinđi".

"Šta da poželimo deci? Puno sreće, zdravlja i da se rađaju unuci!", rekao je Toma Đuri, i upitao ga : "Je li prijatelju šta daješ u miraz?". "Kako šta, pa evo ti moja žena", rekao je "prijatelj" i "ponudio" Cakanu, a onda se, uz lomljavu čaša, i zapevalo.
Tata Đura i njegov novopečeni zet zajedno su pevali "Nisam te se nagledao, nisam te se naljubio", a mlada se na prve taktove pesme "Moja mala nema mane" popela na sto i zaigrala.
Veselje traje sve do večeras dok im ne stignu gosti iz studija u Šimanovcu koji će njih troje poslati u izolaciju da leče mamurluk do duela sutra uveče, i dok se mlada i mladoženja ne upute ka Gazdaricinoj kući gde će provesti prvu bračnu noć.

(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #33 poslato: 00:24:23, 24.Okt.2009. »
Cakana, Pile, Maja i Marina u izolaciji

Zadruga daje, ali Zadruga naređuje i uzima! Zbog kršenja pravila rijaliti šoua Farma, Maji se, pored Marine i Pileta pridružila i Cakana koja je pre dva dana fizički nasrnula na malenu Nišlijku!
Ishod ovonedeljnog šibicarenja je bio očigledan od momenta kada je Gazdarica Bebi Dol za sluge odredila Maju i Nigora. Farmeri su složno svoje šibice prosledili "zaovi" Maji, ali trenutak kada je trebalo sabrati glasove publike kako bi se saznalo ime drugog, tačnije trećeg, "dueliste", iznenadio je sve farmere.
Pile je trenutno najmanje omiljen "seljak" na Farmi, ali pravo iznenađenje usledelo je tek nakon što su se saznali glasovi publike - zbog kršenja pravila Zadruge u duelu će se, pored "regularnih" duelista, u kvizu znanja naći i Marina i Cakana.
Naravno, samo jedan učesnik ispada. Do tada, izolaciju i štalu će nastanjivati četvoro stanara, a dve od njih ne mogu očima da se vide.

(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #34 poslato: 23:56:54, 24.Okt.2009. »
Odlete Pile!

Možda zato što nije bio sklon skandalima kao ostale duelistkinje, Zoran Radojković Pile je osmi farmer koji napušta šou!
Vikend su u izolaciji dočekali Maja koju su izglasali farmeri, Pile koji je publici najmanje simpatičan, ali i Marina i Cakana, i to zbog kršenja pravila šoua.
Kao i do sada, duelisti (Maja i Pile protiv Cakane i Marine) morali da učestvuju u kvizu znanja sa deset pitanja. Najuspešniji farmer dobio je i dvostruke glasove. Pile je pokazao fascinantno poznavanje života goveda, i kao iz topa odgovarao na pitanja o rektalnoj temperaturi koza, broju rasa goveda, prosečnoj mlečnosti krava i prosečnom trajanju bremenitosti ovaca!
Ubedljivi pobednik turnira je bio Zoran Radojković-Pile, što ga nije spasilo – dobio je samo 21,63 odsto SMS glasova publike.

Glasanje publike ekipi na Farmi je oduzelo jednog muškarca koji je možda mogao da posluži kao mirotvorac, ali i ostavilo Maju, Marinu i Cakanu, koje će zajedno sa Viktorijom sigurno priređivati scene za pamćenje!

(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #35 poslato: 00:34:23, 26.Okt.2009. »
Sandra videla Nigorovog...

Igor Lazić-Nigor, učesnik rijaliti-šoua Farma, pokazao je da je čovek od reči. I dela!Sa misicom Sandrom bio je u hotelu gde su uživali kao novopečeni muž i žena u medenom danu, a odlučili su da prekrate vreme "Igrom istine".
Nigor je pitao Sandru sa kojim bi farmerom bila da nema dečka, na šta se misica kikotala i snebivala, izbegavajući odgovor, da bi kroz smeh rekla: "Sa Đurom".
Na red je došla Sandra. Pitala je Nigora da li bi skinuo sve sa sebe. Veselom Crnogorcu nije puno trebalo da pristane. "Skroz? Nije problem", odgovorio je Nigor.
Kad se potpuno skinuo, Sandra se opet kikotala i prokomentarisala: "Hm, pa nije loše".

Po povratku na Farmu, svi su želeli da saznaju kako im je bilo, "tata" Tomu je, naravno, najviše interesovalo da li je bilo "đinđi-rinđi". Topalko je sijao od sreće, jer mu se vratila njegova prijateljica i bez blama joj je pokazao koliko mu je nedostajala, pa joj je pomogao da skine čizme...

(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #36 poslato: 10:33:59, 27.Okt.2009. »
Maler za Nikolu, ali i za Karla!

Zaječarac Nikola Dančević zvani "Maler", udruženim snagama gledalaca i ukućana, izbačen je iz Kuće Velikog Brata.
U "derbiju" protiv Manuela, Nikola je izgubio velikom razlikom. Gledaoci su ove nedelje ponovo nominovali neomiljene ukućane, a Zaječarac i Piroćanac su imali najmanje glasova.

"Ljudi, bez obzira na to koliko sam izgledao neraspoložen i smoren, bilo mi je zadovoljstvo što sam bio sa vama mesec dana. Uživajte i verjute, dobro je i ovde", obratio se Nikola ukućanima po izlasku. Zaječarac je rekao da mu je motiv za ulazak u kuću bio novac, a da nije siguran da li bi se ponovo vratio u šou.
Što se tiče kratke ljubavi sa Jovanom, rekao je damu je bilo lepo i da je to bila faza "pred zaljubljivanje", ali i da su posle oboje skapirali da su potpuno različiti.

A onda se Veliki Brat surovo poigrao sa Violetom. Naterao ju je da se odluči između sestre bliznakinje Kiki i svoje ljubavi - Karla.
"Veliki Brate, ubijaš me! Nemoj to da mi radiš! Zašto sam se borila u tajnom zadatku, zašto? Uništavaš me, bre! Utepao si me! cenzurisano ti i relan šou i sve!", urlala je uplakana Violeta u ispovedaonici, a onda je jedva izustila: "Da izađe Karlo".
Karlo je pokušao da joj pruži utehu, rekavši joj da mora da bude jaka. "Nikad niko nije patio ovoliko, izgleda da smo im mi interesantni", rekao je ironično Karlo.
Viki je potom izletela iz ispovedaonice i otišla u dvorište, a ni Karlo nije uspeo da je smiri. Udarala je u sve što joj je došlo pod ruku i nogu.
Međutim, Veliki Brat se smilovao. Pozvao je Karla u ispovedaonicu, a onda je frizer osuo bujicu na račun šoua: "Mene pitaš kako se osećam? Šta misliš kako se oseća devojka od 19 godina, koja se zaljubila prvi put u životu, koja je morala da bira između sestre i mene?".
Veliki Brat mu je potom saopštio da on ipak ostaje u Kući. "Veliki Brat nije mislio da će ovo toliko teško pasti svima vama i ne želi da bude neprijatelj svojim ukućanima. Zato, Karlo, ostaješ".
(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #37 poslato: 10:38:45, 27.Okt.2009. »
Tijana i Marko ušli na farmu

Popularna pevačica Tijana Dapčević i Marko Đurovski, sin poznatog fudbalera Milka Đurovskog, ušli su sinoć oko deset časova u rialiti šou „Farma”.
Tijana Dapčević, poznata makedonska pevačica, pojavila se na srpskoj sceni 2001. godine i nesvakidašnjim stilom ubrzo osvojila srca publike. Najveći uspeh postigla je kontroverznom pesmom „Sve je isto samo njega nema”. Tijana je udata za biznismena Milana Dapčevića, s kojim ima jednogodišnjeg sina Vuka. Vuka će dok Tijana nije tu čuvati tata.
Marko Đurovski je sin poznatog fudbalera Milka Đurovskog. Odmalena se bavio fudbalom, a ozbiljne korake na muzičkoj sceni napravio je 2005. godine, kada je snimio pesmu „Bez tebe” posvećenu bivšoj devojci. Marko je u februaru 2008. godine izdao prvi album „Jedna strana moje knjige”.
Ulazak Tijane i Marka svakako će podgrejati usijanu atmosferu na „Farmi” koja je nastala nakon što je Maja Nikolić, takmičarka koja se do sada pokazala kao najveći neradnik i svađalica, postala ovonedeljna gazdarica.

izvor

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #38 poslato: 23:45:48, 31.Okt.2009. »
Tijana ispala na Noć veštica

Pevačica Tijana Dapčević nije se dugo zadržala na Farmi. Posle samo pet dana, Tijana se vraća svom devetomesečnom sinu Vuku, za kojim je plakala svaki dan od ulaska na imanje u Barajevu.
U duelu sa Viktorijom, Tijana nije imala šanse. Iako je iskoristila boravak u izolaciji za "štrebanje", Viktorija je "nabubala" sve i trijumfovala je u duelu, a uz glasove gledalaca, odnela je laganu i ubedljivu pobedu.

Maja i Cakana, koje su gotovo od početka rijaliti-šoua na "ratnoj nozi", postigle su primirje i to pred širokim auditorijumom.
Primirje ili mir?
"Neka bude primirje, za sada, ja sam oprezna. Mislim da je Maja shvatila da ne treba da se svađamo i da treba malo više da radi. Ja sam je pohvalila za prošlu nedelju kada je bila gazdarida. Ja sam njoj prišla i rekla joj: 'Mala, nećemo više da se svađamo' i onda mi se izvinila", rekla je Cakana u direktnom uključenju.
Taman kad smo pomislili da je to to, Maja je odmah uskočila sa malo drugačijim viđenjem.
"Nisam se izvinila! Ja sam tebe poljubila, ali se izvinila nisam, jer preko nekih stvari nisam mogla da pređem. Vaspitana sam da volim i poštujem sve svoje kolegei što se mene tiče - uvek mir".

I Big Mama se pomirila sa Majom. "Hoću da kad izađem sa Farme imam sve vas za prijatelje, ovo traje tri meseca, i ovo mi ništa ne znači. Ne treba da mi se izvinjavaš, ja se tebi izvinjavam za sve", rekla je Maja Big Mami, a potom su se izgrlile i izljubile.

MONDO

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #39 poslato: 16:52:41, 03.Nov.2009. »
Karleuša ulazi na Farmu?

Tabloid "Skandal" piše da će pevačica i majka Jelena Karleuša uskoro ući na Farmu u Barajevu, a za kantri avanturu opsrkbila se firmiranom garderobom, gumenjacima sa štiklom, fensi kabanicama i kombinezonima...

"Jelena je imala nekoliko specijalnih uslova (za ulazak u rijaliti-šou) i oni će biti ispunjeni. Priča se da će ona preko dana boraviti gde i ostali farmeri, ali da će spavati u kući za izolaciju", rekao je neimenovani izvor tabloida.
Njen boravak u kući biće kratkotrajan, jer ne može dugo da bude odvojena od tek rođene ćerke Nike, a i mala Atina (prvo dete bračnog para Tošić-Karleuša) ima tek nešto više od godinu dana.
Karleuša će na Farmu poneti i svoju posteljinu, ali i kristalne čaše iz kojih će piti vodu!?

"Svi pregovori su u najstrožoj tajnosti i ja ništa ne bih komentarisala", izjavila je Karleuša.

MONDO

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 7 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000