Bracni partner

• Odgovora: 191
Stranice: « 1 ... 14 15 16 17 18 ... 20 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
Odg: Bracni partner
« Odgovor #150 poslato: 16:29:29, 16.Okt.2013. »
Ja sam htela da pitam za moj (skoro) jedini aspekt Ma i to opoziciju sa So. Kazu da je jako redak aspekt. Kako njega da gledam sto se tice partnera? Da li ce se ispoljiti kao opozicija vladara derivatne pete i prve- npr. problemi u vezama ili nemogucnost odrzavanja istih i sl ili gledajuci kao opoziciju samo - netrpeljivost i problem sa autoritetima?
Kako vidite ovu opoziciju?
Slicno kao nesto izmedju tvojih roditelja...
Kod vas ce se to odraziti na vase i planove i okruzenje. Partner ce imati drugacije stavove od vasih...

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Pol: Žensko
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #151 poslato: 04:27:16, 20.Okt.2013. »
Moja 7ma zapocinje na 4ti stepen Raka. 7ma kuca mi je u Devici, a unutra, na 22st. Jarca, je Sunce, inako vladar moje 6to polje. Vladar 7me - Merkur, je u 6toj kuci, u Devicu, na 4ti stepen Raka. Lezi na granicu izmegju 6te i 7me kuce. U 7moj imam i Veneru - ona je u Vagu, na 16 stepen Raka. Sta cu dobiti - lekara?  :D

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
« Odgovor #152 poslato: 18:42:58, 20.Okt.2013. »
Slicno kao nesto izmedju tvojih roditelja...
Kod vas ce se to odraziti na vase i planove i okruzenje. Partner ce imati drugacije stavove od vasih...

jaooooo,pa kud cu onda... ???
Meni ta opozicija deluje kao neko koga ne mozes zamisliti u ulozi oca, muza...nekako su uloga muza i oca suprotstavljene..i neko ko se tesko odlucuje na brak...a jos i Ma u Jarcevskom znaku,pa kamen

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #153 poslato: 22:47:01, 20.Okt.2013. »
Da li bi mi netko moga opisat mog bračnog partnera, kada ću ga upoznati i gdje.
7.kuca u devici,vladar Merkur u 12 kuci,12 kuca u Vodoliji.

Melindas, meni ovako prema kartu koju si postavila, izgleda da je vladar 7mo polje u 11tu kucu, ne u 12oj. Vladar Merkur je na 26 stepen Bika u voje 11 polje Jarca. To bi moglo da znaci da ces tvoj partner upoznati preko neki prijatelj. Buduci da je 11 kuca prirodno polje Vodolije, moze da znaci da ce tvoj partner biti razvedena osoba. Kako je u Jarcu, moze da bude stariji od tebe, a kako je na stepen Bika, bice tradicionalista, hedonista, uzivace u hranu, u restoranima, u domasnoj atmosferi. Kvadrat sa Plutonom daje ostar govor, pobornistvo neke nove ideje, svoje mislenje ce izrazavati direktno, ali istinito, bez pritom da mu bude vazno dali neko ce biti povredjen negovom mislenju. Pluton je u 8mo polje ( polje Skorpije, a Pluton je vladar Skorpije ) i tamo se oseca dobro, to je njegovo prirodno polje, pa tvoj partner bi mogao da radi kao detektiv, u policiji, moze da radi i u medicinu, narocito onu sudsku medicinu, a moze se zanimavati i sa psihologijom.

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #154 poslato: 22:53:56, 20.Okt.2013. »

Evo moj natal,pa ako je neko raspolozen... izvolte!  :D

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #155 poslato: 16:15:35, 21.Okt.2013. »
Pokahontas-84, postavite vašu natalnu kartu u indeks natalnih ili link do karte u potpisu svog profila.

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #156 poslato: 19:37:56, 21.Okt.2013. »
Pokahontas-84, postavite vašu natalnu kartu u indeks natalnih ili link do karte u potpisu svog profila.

Vazi, evo, sad cu....

*

Van mreže melindas

• *
  • 16
  • 0
« Odgovor #157 poslato: 21:28:31, 21.Okt.2013. »
Melindas, meni ovako prema kartu koju si postavila, izgleda da je vladar 7mo polje u 11tu kucu, ne u 12oj. Vladar Merkur je na 26 stepen Bika u voje 11 polje Jarca. To bi moglo da znaci da ces tvoj partner upoznati preko neki prijatelj. Buduci da je 11 kuca prirodno polje Vodolije, moze da znaci da ce tvoj partner biti razvedena osoba. Kako je u Jarcu, moze da bude stariji od tebe, a kako je na stepen Bika, bice tradicionalista, hedonista, uzivace u hranu, u restoranima, u domasnoj atmosferi. Kvadrat sa Plutonom daje ostar govor, pobornistvo neke nove ideje, svoje mislenje ce izrazavati direktno, ali istinito, bez pritom da mu bude vazno dali neko ce biti povredjen negovom mislenju. Pluton je u 8mo polje ( polje Skorpije, a Pluton je vladar Skorpije ) i tamo se oseca dobro, to je njegovo prirodno polje, pa tvoj partner bi mogao da radi kao detektiv, u policiji, moze da radi i u medicinu, narocito onu sudsku medicinu, a moze se zanimavati i sa psihologijom.

Hvala ti napisala sam ti komentar nadam se da ces da ga vidis :-) pozz

*

Van mreže melindas

• *
  • 16
  • 0
« Odgovor #158 poslato: 21:29:57, 21.Okt.2013. »
Hvala ti napisala sam ti komentar nadam se da ces da ga vidis :-) pozz
P.S. Svaka cast na ovako precizniji odgovor retkost :-)

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #159 poslato: 21:39:42, 21.Okt.2013. »
Nema problem, draga, ja se nadam da sam nesto pogodila  :)

Stranice: « 1 ... 14 15 16 17 18 ... 20 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000