Ljubav ili bračni brojevi

 • Odgovora: 7

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže lilka

 • *****
  Počasni član
 • 1 314
 • Zahvaljeno: 2 puta
 • 4
 • Pol: Žensko
Ljubav ili bračni brojevi
« poslato: 11:15:34, 28.Jul.2009. »
Na osnovu astronumerologije i postupka izracunavanja »ljubavnog broja«, mozemo dobiti odredjene infomacije kao uvid o kvalitetu i mogucnostima koje postoje u interpersonalnim odnosima, odnosno mogucnost za formiranje skladnog odnosa, emotivne ili bracne veze sa odredjenom osobom.


POSTUPAK ZA IZRACUNAVANJE LJUBAVNOG ILI BRACNOG BROJA

Da bismo izracunali »ljubavni broj«, moramo znati puno ime i prezime odredjene osobe koja nas interesuje. Naravno da bi se slika informacija o odredjenoj osobi upotpunila, potrebno je uzeti u obzir i uticaj Zodijaka, kao i njen licni ili karakterni broj. Sve informacije zajedno, na kraju upotpunjuju kompletnu sliku ili mozaik koji imamo o odredjenoj osobi.

Za postupak izracunavanja »ljubavnog broja«, potrebno je znati numericku vrednost svakog slova, koja se nalazi u tabeli.

TABELA NUMERICKIH VREDNOSTI SLOVA:


A = 1,                B = 2,
C = 3,                C = 4,
C = 5,                D = 6,
Dz = 7,              Dj = 8,
E = 9,                F = 1,
G = 2,                H = 3,
I = 4,                 J = 5,
K = 6,                 L = 7,
Lj = 8,                M = 9,
N = 1,                Nj = 2,
O = 3,                P = 4,
R = 5,                S = 6,
Љ = 7,              T = 8,
U = 9,                V = 1,
Z = 2,                Ћ = 3.
Kada nam je poznata vrednost svakog slova, potrebno je da se ime i prezime doticne osobe svede na njenu numericku vrednost. Za ilustraciju, npr. izmimo da se doticna osoba zove: Srecko Sreckovic. Kada ime i prezime te osobe ispisemo brojevima (numericka vrednost), dobijamo:
SRECKO
6 + 5 + 9 + 5 + 6 + 3 = 34
SRECKOVIC
6 + 5 + 9 + 5 + 6 + 3 + 1 + 4 + 5 = 44

Kao i kod karakternog broja, krajnji zbir uvek svodimo na jednocifreni broj, i to sledecim postupkom:
prvo razlozimo ime, 3 + 4 = 7, zatim prezime 4 + 4 = 8, i na kraju zajednickim zbirom dobijamo 7 + 8 = 15, i razlaganjem na 1 + 5 = 6, konacno dobijamo »ljubavni broj«, koji glasi 6.

KARAKTER I ZNACENJE BROJEVA

BROJ JEDAN
Osobe pod uticajem ljubavnog broja Jedan, svoju ljubavnu vezu zasnivaju na intelektualnoj osnovi. Karakterise ih jaka individualnost i raznovrsnost interesovanja kako u zivotu, tako i u ljubavnim odnosima. Ukoliko se od ovih osoba zahteva pokornost ili poslusnost, moguce je da reaguju odbojno, cak i agresivno. Da bi emotivna ili bracna veza sa ovim osobama bila kvalitetna i uspesna, potrebno je zajednicki odnos uciniti dovoljno raznovrsnim i interesantnim. Ove osobe pokazuju sklonost ka neverstvu, samo u trenucima dosade ili ako osete da je njihova duhovna sloboda ugrozena. Po prirodi su vrlo osecajni, mada to vesto prikrivaju. Ljubav sa njima obicno protice kao zanimljiva veza, najvise zbog njihove svestranosti. Ali, oni sami nikada ne prastaju neverstvo.

BROJ DVA
Ljubavni broj Dva, imaju osobe koje se ponasaju vrlo probirljivo u izboru partnera. Najcesce oni traze pametne i prakticne osobe, odnosno partnera koji se nalazi u mogucnosti da im obezbedi udoban i stabilan zivot. Osecaj ljubavi i sigurnosti, predstavlja najvaznije kategorije ili ono za cim tragaju. Ponasaju se vrlo obzirno i blago prema osobama koje vole, tako da je skoro nemoguce da sa njima prolazite kroz velike skandale ili da se trajno posvadjate. Ako im pruzite dovoljno ljubavi, udobnost i sigurnost, budite sigurni da cete pored sebe imati osobu koja ce Vas iskreno voleti i postovati celog zivota. Uzivace u zivotnom komforu i ponasace se kao privrzeni partneri.

BROJ TRI
Ljubavni broj Tri, predstavlja osobe koje u ljubavi ili braku, prvenstveno teze ka iskrenom i drugarskom odnosu. Zbog toga postoji mogucnost da u zivotu imaju vise od jedne »voljene osobe«, ali takodje oni imaju snage i umeca da prekinu vezu kada shvate da im osoba po svom temperamnetu ili karakteru ne odgovara. Njihova ljubav je najvise zasnovana na postovanju i potpunom poverenju prema voljenoj osobi. Ponekad ta iskrenost na tuzan nacin moze biti i zloupotrebljena. Stoga, ove osobe treba da imaju vise poverenja u svoju intuiciju pri izboru partnera, jer oni su zaista u stanju da dobro procene druge ljude. Skoro sve nesuglasice u ljubavnoj vezi, sa njima je moguce resiti kroz jedan otvoren i iskreni razgovor.

BROJ CETIRI
Osobe koje se nalaze pod uticajem ljubavnog broja Cetiri, od svega najvise privlaci ljubavna veza koja »obecava« ili brak u tradicionalnom smislu. Cesto se dogadja, da zbog takvog »strogog razmisljanja« pogrese prilikom izbora partnera. U ljubavi cesto umeju da budu i nemastoviti, cak pomalo dosadni za osobe koje su aktivne i cija su interesovanja svestrano razvijena. Za njih miran zivot i stabilna ljubavna veza predstavljaju najvazniji zivotni cilj. Ako je to ono sto i Vas najvise privlaci, onda u tim osobama sigurno mozete pronaci partnera koji ce Vam biti odan, poslusan i spreman na svaki vid kompromisa, samo da bi Vasa ljubavna ili bracna veza opstala u okvirima konvencionalnih drustvenih normi.

BROJ PET
Ljubav za ceo zivot, je osnovna karakteristika osoba koje se nalaze pod uticajem ljubavnog broja Pet. Ako dodje do prekida u njihovoj ljubavnoj vezi, to se najcesce desava zbog partnerove neiskrenosti. Neverstvo ili neiskrenost predstavlja snazan udarac za njihovu iskrenu i romanticnu dusu, posle cega jako tesko skupljaju snagu za novu ljubavnu vezu. Ljubav i porodicu izuzetno postuju, tako da je i brak sa ovim osobama obicno vrlo harmonican, srecan i pun ljubavi. Prava ljubav je najveci smisao i cilj njihovog zivota, koju uvek postavljaju na pijedastal. Ako nemaju dovoljno ljubavi u svom zivotu, oni se ponasaju kao i da ne zive u pravom smislu.

BROJ SEST
Osobe koje se nalaze pod uticajem ljubavnog broja Sest, obicno su vrlo kolebljive i sklone cestim promenama raspolozenja. Ipak, to su vrlo osecajne i emotivno ranjive licnosti. Usled svoje ne paznje, mogu zapoceti nezadovoljavajucu emotivnu vezu. Ako bi kasnije takvu vezu krunisale brakom, to bi za njih predstavljalo jos vece produbljivanje patnje i nezadovoljstva. Pravu ljubav i srecan brak, ove osobe najcesce mogu da ocekuju tek nakon svoje trideset i trece godine zivota. Tek tada mogu da se nadaju, da ce ostvariti svoje velike zelje ili ideale u ljubavi. Do tada treba da se ponasaju vrlo oprezno u poklanjanju ljubavi ili poverenja, najvise da bi sebe zastitili od velikih razocarenja koja ih obicno prate tokom mladosti.

BROJ SEDAM
Osobe koje imaju ljubavni broj Sedam, tokom zivota najcesce ocekuje mnogo vise ljubavnih veza nego osobe sa drugim brojevima. Ove osobe su sklone ljubavnim avanturama, brojnim flertovima i razlicitim vezama, tako da je skoro sigurno i da ih ocekuje vise brakova. Njihov ljubavni zivot je ispunjen mnogim promenama, kao sto su brojne emotivne veze, rastanci i novi susreti. Ove osobe vode vrlo aktivan zivot, tako da ne bi trebalo da stupaju u brak rano ili u mladjim godinama, sve dok u potpunosti ne izgrade svoj karakter i oforme ukus. Tek tada ce znati sta im se stvarno dopada, a sta im ne odgovora u ljubavnoj ili bracnoj vezi.

BROJ OSAM
Ovaj broj simbolizuje raznovrsne promene i putovanja. Osobe koje se nalaze pod uticajem ljubavnog broja Osam, u osnovi vodi zelja za promenama. Tako da je i njihov ljubavni zivot nemirnog duha, a najcesce imaju vise od jednog braka. Njihove ljubavne ili bracne veze, obicno su tesno povezane sa poslom koji obavljaju. Zelja za raznovrsnim dogadjajima i konstantno odlaganje »ozbiljnih zivotnih pitanja«, predstavljaju njihove osnove karakteristike, tako da oni svoju ljubavnu srecu najcesce ostvaruju sa osobama starijim od sebe. U svakom slucaju do potpunog ostvarenja u ljubavnom ili bracnom zivotu, obicno stizu tek nakon svoje tridesete godine zivota.

BROJ DEVET
Osobe koje se nalaze pod uticajem ljubavnog broja Devet, utice na to da oni u mladosti cesto treze starijeg ili iskusnijeg partnera od sebe. Dok kasnije u nekim ozbiljnijim godinama, desava se da ih privlace osobe koje su mladje od njih, sto u nekim slucajevima moze da donese i veliko emotivno razocarenje. Ipak, ako povedu racuna i svoja osecanja usmere na dobar nacin, ljubav im moze pomoci da prevazidju licne zablude i da ostvare sve svoje velike zelje. A upravo voljena osoba moze da predstavlja najbolji oslonac u njihovom zivotu, pod uslovom da naprave dobar izbor. Njima obicno ne manjka dovoljno hrabrosti da zapocnu novu ljubavnu vezu, vec vise objektivnost ili emotivna orijentacija da naprave dobar izbor partnera.

Astrolook Ana Rakic
« Najnovija izmena:: 11:19:07, 28.Jul.2009. lilka »


 


*

Van mreže zvoncica

 • *
 • 8
 • 0
 • Pol: Žensko
Odg: Ljubav ili bračni brojevi
« Odgovor #1 poslato: 19:22:21, 20.Sep.2009. »
A = 1,                B = 2,
C = 3,                C = 4,
C = 5,                D = 6,
Dz = 7,              Dj = 8,
E = 9,                F = 1,
G = 2,                H = 3,
I = 4,                 J = 5,
K = 6,                 L = 7,
Lj = 8,                M = 9,
N = 1,                Nj = 2,
O = 3,                P = 4,
R = 5,                S = 6,
Љ = 7,              T = 8,
U = 9,                V = 1,
Z = 2,                Ћ = 3.

e,pa sad mi ovo nije nesto jasno..za slovo lj ima i cirilica i latinica...a,slovo je jedno samo su dva pisma..isto je i za jos pojedina slova...

*

Van mreže Šmišonja

 • *****
  Počasni član
 • 2 696
 • Zahvaljeno: 7 puta
 • 19
 • Pol: Žensko
 • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Instagram
  • Badoo
Odg: tj. pitanje
« Odgovor #2 poslato: 19:41:48, 20.Sep.2009. »
Ili meni trebaju druge naočare ili ja ne vidim slovo Ž / Ж (*o*)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?
 

*

Van mreže zvoncica

 • *
 • 8
 • 0
 • Pol: Žensko
Odg: Ljubav ili bračni brojevi
« Odgovor #3 poslato: 20:07:34, 20.Sep.2009. »

Ili meni trebaju druge naočare ili ja ne vidim slovo Ž / Ж (*o*)


Ma ne trebaju ti Smile...a,imamao viskove...dobro treba znati kad je c,c,c i kad je ч...
salim se..ali nesto ne stima... :; ::)

*

Van mreže lilka

 • *****
  Počasni član
 • 1 314
 • Zahvaljeno: 2 puta
 • 4
 • Pol: Žensko
Odg: Ljubav ili bračni brojevi
« Odgovor #4 poslato: 01:56:46, 21.Sep.2009. »
Nista tu ne stima..ce nadjem, pa dopunim.Isla sam svim mogucim logikama da otkrijem ovu misteriju,al logike ama bas nigde :)

*

Van mreže Šmišonja

 • *****
  Počasni član
 • 2 696
 • Zahvaljeno: 7 puta
 • 19
 • Pol: Žensko
 • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Instagram
  • Badoo
Odg: Ljubav ili bračni brojevi
« Odgovor #5 poslato: 08:30:51, 21.Sep.2009. »
Evo ja nadjoh nešto :

   Jos su stari Jevreji, Egipcani i Grci vjerovali da brojevi imaju neka znacenja. Poznati grcki filozof i matematicar Pitagora bavio se naumerologijom. Govorio je da je svijet sazdan na moci brojeva i da se svi prirodni fenomeni mogu svesti na numericke izraze. Broj Imena cete dobiti ako saberete numericke vrijednosti svakog slova imena i prezimena prema datoj tabeli.

    TABELA:

A=1, B=2, C=3, Č=4, Ć=5, D=6, DZ=7, DJ=8, E=9, F=1,
G=2, H=3, I=4, J=5, K=6, L=7, LJ=8, M=9, N=1, NJ=2,
O=3, P=4, R=5, S=6, Š=7, T=8, U=9, V=1, Z=2, Ž=3.

    Znacenje brojeva:

    1 - AKTIVAN/HRABAR

    2 - EMOTIVAN/SANJALICA

    3- DRUSTVEN/EKSPLOZIVAN

    4 - VRIJEDAN/ENERGICAN

    5 - KREATIVAN/ AVANTURISTA

    6 - ODGOVORAN/PERFEKCIONISTA

    7 - NEZAVISAN/MEDITATIVAN

    8 - ELASTICAN/BORBEN

    9 - IDEALISTA/HUMANISTA


♀ izvor ♂
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?
 


*

Van mreže Feniks

 • ***
 • 983
 • Zahvaljeno: 1 puta
 • 1
 • Pol: Žensko
Odg: Ljubav ili bračni brojevi
« Odgovor #6 poslato: 19:38:24, 21.Okt.2009. »
A da li postoji neka shema kako se koji broj sa kojim slaze?
 

*

Van mreže ♥ Lutka♥

 • **
 • 315
 • 0
 • Pol: Žensko
 • el destino es así...
Odg: Ljubav ili bračni brojevi
« Odgovor #7 poslato: 00:01:05, 06.Dec.2009. »
to i mene zanima :)

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3
 
 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
0 Odgovora
2726 Pregleda
Najnovije: 22:32:53, 20.Mar.2010.
Nale 83
0 Odgovora
1537 Pregleda
Najnovije: 17:13:39, 14.Feb.2012.
Ch
2 Odgovora
1428 Pregleda
Najnovije: 15:40:30, 16.Jul.2012.
tikica