Bracni partner

• Odgovora: 191
Stranice: « 1 ... 15 16 17 18 19 20 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže melindas

• *
  • 16
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Bracni partner
« Odgovor #160 poslato: 21:42:14, 21.Okt.2013. »
Nema problem, draga, ja se nadam da sam nesto pogodila  :)

Ma nije nesto nego bas sve tako lepo objasnjeno sve da nema prostora za daljeg,
Bolja si i od mnoge profesionalne astrologe veruj mi :-)

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #161 poslato: 21:45:16, 21.Okt.2013. »
Ma nije nesto nego bas sve tako lepo objasnjeno sve da nema prostora za daljeg,
Bolja si i od mnoge profesionalne astrologe veruj mi :-)

E sad cu da se uobrazim, majke mi  :) Daj Boze da ti se samo lepe stvari dogadjaju....  :)

*

Van mreže melindas

• *
  • 16
  • 0
« Odgovor #162 poslato: 21:47:01, 21.Okt.2013. »
E sad cu da se uobrazim, majke mi  :) Daj Boze da ti se samo lepe stvari dogadjaju....  :)
Svakome pa i meni :-)...i kad je tako tako je slobodno se uobrazi ;-)

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #163 poslato: 23:27:15, 04.Nov.2013. »
Neka ovo bude tema gde cemo opisivati bracne partnere  ;D - sadasnje (za one koji su u braku), tako cemo "proveriti" ima li istine, i buduce (za nas koji ih jos cekamo)...

Malo teorije:
za bracnog partnera posmatra se VII polje, vladar VII polja i planete u VII polju. Uzima se u obzir i Sunce (u zenskom horoskopu) i Mesec (u muskom horoskopu).
Kazu da prva aplikacija sa vladarem VII opisuje bracnog partnera...hmmm sta mislite o tome?

Pri opisu mozemo se posluziti i derivatnim poljima, kako bi bilo zanimljivije  8)!

Evo ja cu prva stati u red, zapocecu sama a vi dodajte/ispravite... :-[
Mene malo zbunjuje to sto je vladar VII polja Sunce, dakle to je jedina planeta koju uzimam u obzir, ili? E sad, VII polje mi obuhvata tri znaka - jel treba da uzmem u obzir i ME i VE prilikom tumacenja?
Vrh VII pocinje znakom Lava, mozda ce buduci da ima neke licne planete u Lavu?
Sunce u Ovnu u II polju - nemam pojma gde bih mogla da ga upoznam, konjukcija sa Merkurom - mozda preko nekog oblika komunikacije (ME je prirodni vladar III polja)?
Po derivatnim, to je partnerovo VIII polje...hmm neko ko voli opasnost, adrenalin?
Mozda ce cesto putovati zbog posla, mozda ce se baviti kompjuterima, informatikom...

Eto pokusah  :P...
Kada je tumacenje mog natala u pitanju...jako sam subjektivna pa ko je raspolozen, neka kucka!

Drugo polje je zaduzena za novcanim pitanja, materijalnu sigurnost, prosperitet, razvoj, profit, nasledstvo i sticanja bogatstva uopste. Vladar 7me u 2gu kucu znaci da ti ciljas na dobro situirane muskarce, sa stabilnim i, ajd' cu reci, velikim primanja. Mozda supruga upoznas u banku, na salteru, mozda bude i bankarski sluzbenik, ekonomista, advokat zaduzen imotno-pravnim pitanjima ili druga neka profesija koja iziskuje rad sa parama.

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #164 poslato: 23:35:44, 04.Nov.2013. »
uh da pocnem, ispravi me ako gresim negde carobnjak.....posto sam malo pratila kako je capri to tumacila nadam se da cu nesto i da ubodem:sedmo polje prazno a vladar sedme mi je mars koji je otisao u desetu kucu na 23 stepenu raka i u konjukciji je sa suncem.posto mi je vladar sedme mars znaci da bi moj buduci trebao da bude borben i energican, e sad mars u desetoj bi mogao da predstavlja i neki dobar polozaj u drustvu(mozda neki poslovni uspeh, polozaj), a posto je na 23 stepenu raka predpostavljam da  bi to moglo da znaci dobra dusa...sto se tice konjukcije sa suncem negde sam procitala da je dobar aspekt za ljubav i posao.....pa je l sam nesto pogodila?

23* je stepen Vodolije, ne Raka  :)

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
« Odgovor #165 poslato: 08:24:18, 05.Nov.2013. »
Ako neko zeli, slobodno neka se pozabavi mojim gos'n buducim partnerom  ;D (mah:mah)
Hvalaa  :flowers:

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #166 poslato: 11:17:36, 05.Nov.2013. »
Melanija, postavi kartu i rado cu, ova upotpisu se ne otvara..... Ja tebi partnerom, ti meni solarom, OK?  :)

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #167 poslato: 12:04:11, 05.Nov.2013. »
Evo i ja da probam na moju natalnu, pa slobodno me dopunujte ili korigovajte ako budem gresila  :) Ovako, moja 7ma pocinje u znaku Device, na 4* Raka. Vladar Merkur je u 6tu u Devicu, na 4*Raka i lezi vrlo blisku, ajd' da ne kazem tacno na Desc. Merkur daje obrazovane, elokventne partnere, koji se lako izrazavaju recima, a buduci da je Merki u 6tu kucu zdravlja, moj muz bi mogao biti zdravstveni radnik, a kako lezi u blizini Desc., moze Merki se oseca kao del 7me, pa bi moj muz mogao biti poznat javnosti ili zanimavao bi se sa nekom profesijom izlozena javnosti. Merkur120MO ( MO vladar moje 5te, otisao u 2go polje Bika i je na 9* Strelca ), znaci da bi se stupilo u brak iz ljubavi, a muz bi bio imucan, da ne kazem bogat, ali dobro sregjen :). Stepen Strelca daje energicne, avanturisticke nastrojene muskarce, pa mozda bi se zanimavao i sa neki adrenalinski sport, voleo bi putovanja i strane kulture i sl. ME120JU ( JU u 10tu u Jarcu u svom padu, suvladar mog Asc. Lezi na 3* Blizanca ), sto bi znacilo da bi moj muz bio svestrana osoba, veliki planer buducnosti, filozovsko razmisljanje, radoznal i entuzijast, optimist, bistrog intelekta, koji cesto ide na kraca poslovna putovanja. Kako je JU u pitanje, ja mislim da bi bio visok, snazan covek, a kako je JU u Jarcu, bio bi stariji od mene. ME120NE ( NE vladar mog Asc. u 10tu kucu u Strelca, na 28*Raka ), svetski putnik, voli prostransva i sirocine, jako intuitivan. 10ta kuca daje i osobit poslovan uspeh, pa bi mozda bio dosta uspesan u to sto radi. ME90UR ( UR vladar moje 12te, u 9tu u Strelcu, na 9* Strelca ) - nervozan, nemiran, bistar ali ekcentrican um, arogantan, ne trpi autoritete nad sobom, ne prihvaca savete. ME60PL ( PL vladar moje 8me, u Skorpiji u svom domicilu, na 1*Ovna ), daje dubokoumni intelekt sklon ekstremima, moc spoznavanja opasnosti, velike umne potencijale voli otkrivati misteriozno i nepoznato, pa tako, bi mogao zanimavati se hirurgijom. Planete koje imam u 7mu su Sunce i Venera. Sunce je na 22* Jarca u Devicu, sto bi dalo stariji partner, analitican i ozbiljan, poznat javnosti ( Sunce je neli, najsjajnija zvezda ). Sunce je vladar moje 6te koja je u Lavu ( 6ta kuca - kuca zdravlja, a Sunce vlada sa srcem i kardiovaskularnim sistemom ), pa bi moj muz mozda bi se zanimavao kardiologijom. Venera mi u 7mu u Vagi u svom domicilu, na 16* Raka, pa to bi dalo lep muskarac, skladne gragje, zene ga vole, itd.... Stepen Raka daje osobe blage naravi, koje vole dom i svoji bliski i zastitnicki se ponasaju prema njih. Da sumiram, muz doktor-kardiolog, poznat javnosti, stariji od mene, koji voli putovanje i ekstremne sportove  :D
« Najnovija izmena:: 12:55:40, 05.Nov.2013. Pokahontas-84 »

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #168 poslato: 12:10:54, 05.Nov.2013. »
Melanija,
Evo i ja mogu da pokušam,
tebi sedma počinje ovnom, i to bi dalo na prvu loptu možda mladjeg partnera ali dispozitor ide u četvrtu u jarca, pa mislim da bi moglo da bude naglo- ovan ali za nekog starijeg, još ti imaš ovu Ve90Sa pa potvrdjuje veze sa starijim, on je neko ko je domaćin, čvrst, vrijedan, popravlja po kući možda taj mars0 vrh četvrte u jarcu, mogao bi da bude neko ko baš ne miriše autoritete, tu je ova opozicija sa MC i suncem, ovaj kvadrat Marsa sa asc ne znam kako da tumačim, možda malo zahtjevniji prema sebi, ionako ambiciozan pa da očekuje sve više da je nestrpljiv da ostvari više, ti imaš smc u sedmoj, a i ovaj retrogradni mars kao vladaoca sedme nzm da li vučeš neku karmu, ne znamm puno o tome ali ako uzmem i onu Ve90 Sa čini mi se da bi mogao da bude neko s kim imaš dug iz neke prethodne inkarnacije ovo lupam.

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #169 poslato: 12:13:06, 05.Nov.2013. »
Melanija,
Evo i ja mogu da pokušam,
tebi sedma počinje ovnom, i to bi dalo na prvu loptu možda mladjeg partnera ali dispozitor ide u četvrtu u jarca, pa mislim da bi moglo da bude naglo- ovan ali za nekog starijeg, još ti imaš ovu Ve90Sa pa potvrdjuje veze sa starijim, on je neko ko je domaćin, čvrst, vrijedan, popravlja po kući možda taj mars0 vrh četvrte u jarcu, mogao bi da bude neko ko baš ne miriše autoritete, tu je ova opozicija sa MC i suncem, ovaj kvadrat Marsa sa asc ne znam kako da tumačim, možda malo zahtjevniji prema sebi, ionako ambiciozan pa da očekuje sve više da je nestrpljiv da ostvari više, ti imaš smc u sedmoj, a i ovaj retrogradni mars kao vladaoca sedme nzm da li vučeš neku karmu, ne znamm puno o tome ali ako uzmem i onu Ve90 Sa čini mi se da bi mogao da bude neko s kim imaš dug iz neke prethodne inkarnacije ovo lupam.

Ja ne mogu da otvorim kartu od Melaniju, koju si ti otvorila? Onu u potpisu?

Stranice: « 1 ... 15 16 17 18 19 20 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000