Ako neko zeli, slobodno neka se pozabavi mojim gos'n buducim partnerom

Hvalaa 
Konacno sam uspela da otvorim, pa ajd' da pocnem

7ma kuca pocinje u znaku Ovna, na 12*Ribe. Gleneralno, ovo pokazuje da se tebi svigjaju energicne, ratoborne muskarce, koji glasno pricaju dok govore, umetnicke duse radi ovaj stepen Ribe ili da se nekako bave umetnosti, bilo profesionalno ili samo kroz hobi. Vladar 7me Mars je u 4tu kucu u Jarcu, lezi blizu tvog IC i je na 16* Raka. To bi mozda znacilo da bi patner dosao da zivi kod tebe, u tvom gradu, u tvoje mesto rogjenje. Kako je u Jarcu mozda bude stariji od tebe, a stepen Raka daje osecajnje osobe, pune ljubavi za dom i porodicu, koji se zastitnicki postavljuju prema njima. Dalje, od aspekte imas MA180SO ( SO je vl. tvoje 11te, a otislo u 10tu i je na 20* Skorpije ), sto bi znacilo da bi partnera mozda upoznala preko prijatelja ( simbolika 11te kuce ) ili preko kolege na posao ( simbolika 10te ). Ova opozicija sa SO daje osobu koja ne podnosi autoritete, sukobi se sa njuh, uvek smatra da je u pravu i zeli da je njegova rec zadnja. MA i SO u aspektu daju i vitalne osobe, pune elana za zivot. Dalje, MA135VE ( VE vl. 8me i 1ve ( vl. tvog Asc., pa ovo bi bila tvoja licna planeta ), otisla u 11tu u Devicu i lezi na 2* Bika ). Ovaj 135* nije tolko bitan, ali buduci da spaja dve tvoje licne planete ( vl. 7me i vl. 1ve ), i te kako je bitan. Ovo je jos jedan pokazatelj da bi ti Melanjija upoznala buduceg supruga preko prijatelja ( VE u 11tu ). Kako je u Devici, tvoj bi muz bio analitickog uma, pedantan, a stepen Bika daje hedonista, voli hranu i zabave, dobre restorane i muziku, tako da ti bi mozda mogla da upoznas svog dragog preko prijatelja, u neki restoran, gde se jede dobra hrana

Dalje, MA45SA ( SA vl. 4te, otiso u 2gu u Strelca i je na 3* Blizanca ). SA je retrogradni ( a i dosta planete su retrogradne, pa se ti sigurno navracas na stare rabote, ono stoje bilo, pa ti ga opet vratis - stara ljubav, star posao, stare prijatelej itd ). Ovo moze da znaci i veze sa stare ljubavi ili ti muz mozda bio neko skim si ranije bila u vezi, pa sad se opet navracate na staro.... To ti znas..... Inako, MA i SA daju starije muskarce, ratoboran, glasan, ima potrebe da stalno brani svoje stavove, uvek hoce da bude po njegovo, stalno misli da ga neko napada bez razloga, nikad on nije kriv ako nesto bude krenulo kako ne treba, itd. MA30UR ( UR vl. 5te, otiso u 3tu u Strelcu i lezi na 19* Vage ) - brak i ljubavi ( vl. 7me i vl. 5te ). Ovaj kontakt daje osobu avanturistickog duha, voli adrenalinske sportove ( UR na stepen Strelca ), uglavnom one alternativne sportove koje su dosta risicne i gde moze da koristi visoku napednu tehnologiju ( UR - tehnologija, napredak ). Uglavno, ovaj kontakt daje sportase, osobe sportskog duha koje vole da se natjecaju, a mozda bi mu profesija bila nekako povrzana sa tehnologijom ( mozda bi bio informaticar, programer i sl. ). MA72PL ( PL vl. 2ge, otiso u 1vu u Skorpiji je, na 4* Raka ). Ovaj kontakt nije mnogo bitan, ali mozemo ga opisati kako bi detaljnije videli osobine partnera. Ovo je spoj nize i vise oktave istog potencijala. Dok energijom Marsa mozemo kontrolirati, energija Plutona ne mozemo nikako da kontroliramo, ona je van nase moci. Ako je partner ratoboran, ovaj PL ce te osobine jos vise naglasiti. Osoba ne da na sebe, sposoban je, inspirativan i ljudi ga nesvesno biraju za vogju. U situaciju zivotne pogibelji, osoba je smirena i pravilno reagira. Isto, ovaj kontakt MA i Pl daje osobe izuzetno jakih seksualnih moci, tako da, cuvaj se

To bi bilo to od mene.