Bracni partner

• Odgovora: 191
Stranice: « 1 ... 12 13 14 15 16 ... 20 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
Odg: Bracni partner
« Odgovor #130 poslato: 12:40:09, 18.Jul.2012. »
Ostavi podatke u postu,pa cu sama napraviti kartu  ;)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže Zagorakis86

• *
  • 23
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #131 poslato: 12:46:13, 18.Jul.2012. »
06.10.1986 U 06.20 h Zrenjanin molim vas vidite jer su mnogi astrolozi govorili neistinu,vidite da li ce mi zena biti iz noje blizine da li je poznajem i da li je starija i da li cemo raditi na slicnom poslu?Hvala Unapred!!

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #132 poslato: 13:19:39, 18.Jul.2012. »
06.10.1986 U 06.20 h Zrenjanin molim vas vidite jer su mnogi astrolozi govorili neistinu,vidite da li ce mi zena biti iz noje blizine da li je poznajem i da li je starija i da li cemo raditi na slicnom poslu?Hvala Unapred!!

Vrh sedme kuce je u Ovnu,vladar Mars u Jarcu.Od aspekata Ma90Me,Pl,Asc, 180MC.Vladar sedme je otisao u cetvrtu.
Partnerka ce biti dominantna,impulsivna,temperamentna,snaznog intelekta ali i ostra na jeziku.Moguce da ce biti teze naravi,koja ce je voditi u konflikte.Pravnik,sportista,ekonomista.Moguce je da ce biti starija od tebe,posto je vladar sedme u Jarcu,i otisao je u 4. kucu.Ovoj zeni nece biti lako ugoditi,nije najmiroljubivija,ali je svakako snazan karakter i veoma kategoricna,odlicno zna sta zeli u zivotu.Veoma ce cijeniti porodicne vrijednosti,moguce da bude pomalo drustveno pasivna.Dijelicete slican sistem vrijednosti i smisao za estetiku.Vrlo moguce da cete raditi slicne poslove.Uglavnom,zajedno cete ucestvovati u zaradi.Zbog Mo i Ve u Skorpionu,tebe licno privlace takve zene,snazne,dominantne,inteligentne,sposobne,jer ti je vjerovatno i sama majka takva.Moguce da ti je jedan roditelj dominantniji(majka?) i da jako utice na tvoj izbor partnerki.Na neki nacin,da ce u mnogome zavisiti od tvoje majke da li ces i koga ces ozeniti.Mozda te cak i ona upozna sa tvojom buducom partnerkom,ili je to neko koga poznajes od djetinjstva,a sa kime nisi tada bio u najboljim odnosima.U glavnom,upoznaces je u rodnom mjestu.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #133 poslato: 13:27:44, 18.Jul.2012. »
Ouroboros, da li bi htjela i za mene proviriti?  :girlblush:
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Zagorakis86

• *
  • 23
  • 0
« Odgovor #134 poslato: 13:47:06, 18.Jul.2012. »
jel mozete samo viditi hocu imati dece koliko i kojih polova?

*

Van mreže Zagorakis86

• *
  • 23
  • 0
« Odgovor #135 poslato: 13:49:37, 18.Jul.2012. »
i da li necu ziveti sa majkom  kad se ozenim?i da li cu se uskoro ozeniti?Hvala unapred?

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #136 poslato: 14:13:47, 18.Jul.2012. »
Ouroboros, da li bi htjela i za mene proviriti?  :girlblush:
Htjela bih  ;D
Vrh 7. u Jarcu,nastavlja se u Vodoliji.Vladar Saturn(0Mo,Ur,Ne, 90Ma,MC, 180Hiron).Vladar i suvladar otisli u 6.
Brak ce doci kasnije u zivotu.Bice fatalnih veza,intenzivnih emocija,ali ce brak nekako biti na stand by listi,cekajuci pravu osobu za to.Partner bi trebao biti ozbiljna osoba,postojanih emocija,neko miran,stabilan,ko zna sta hoce,izrazene ambicioznosti.Moguce da ce razviti sopstveni biznis,i da ce biti na celu neke firme.Trebali biste se upoznati na radnom mjestu,moguce je i da ce ti biti sef.Uglavnom,postojan brak u kome ces imati sigurnost,barem u pocetku.E sad,posto imas  vladara sedme(Sa)0Ur,i sedma se nastavlja kroz Vodoliju,postoji mogucnost da ce se vas odnos transformisati.E sad bolja varijanta transformacije je da se transformise u pravcu razumijevanja,toga da vam u braku nikad ne bude dosadno,produbljivanja nekog prijateljskog odnosa,a losija varijanta je razvod.

Zagorakis86@ zaboravih ti reci sto se braka tice,to ce biti jaka karmicka veza.Trebao bi imati vise od jednog djeteta.I to bi mogla biti muska djeca.Sto se tice prvog djeteta,kao mali ce biti vrlo zivahan i nemiran,a kada odraste,uspjesan i inteligentan.Drugo djete bi moglo biti na majku,teze naravi,kapriciozno,zivahno,ali ni njemu nece manjkati sposobnosti kada odraste.
To da li ces zivjeti sa majkom ili ne,zavisice uglavnom od tvoje zelje da se osamostalis.Djeluje mi da je tvoja majka prilicno posesivna u odnosu na tebe kao sina,i da bi ona najradije da ne ides od nje.Dakle,zavisi od tebe.
Sto se zenidbe tice,ni prerano ni prekasno.Moglo bi biti do 30.
Natalna

*

Van mreže Zagorakis86

• *
  • 23
  • 0
« Odgovor #137 poslato: 14:21:23, 18.Jul.2012. »
hvala vam punoo,a posao jel bih mogao dobiti uskoro mi je obecan u Mupu?a sto se tice buduce zene jel zivi samo sa majkom blizu vode u kuci?I da li vidite smrt u mojoj familiji?Samo jos to!

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #138 poslato: 14:32:14, 18.Jul.2012. »
hvala vam punoo,a posao jel bih mogao dobiti uskoro mi je obecan u Mupu?a sto se tice buduce zene jel zivi samo sa majkom blizu vode u kuci?I da li vidite smrt u mojoj familiji?Samo jos to!

Nema na cemu.
Mislim da bi mogao dobiti novi posao,Uran ti tranzitira 6. poljem,kao i meni.A i meni su obecali posao  ;D
Tranzitni Saturn je usao u znak Skorpiona,tvoj Mesecev znak.Sto moze da ukaze na tvoje emocionalne  i zdravstvene probleme,ali posto je nedavno napustio znak prije Mjesecevog,moguce je da je u toj njegovoj fazi doslo do loseg zdravsvenog stanja vezano najvise za najstarije clanove porodice,bake i dede(narocito bake),pa su moguci i smrtni slucajevi vezani upravo za njih.Mo u Skorpiji jeste zena koja zivi u blizini groblja,rijeke apoteke,bolnice itd.,ali to moze da se odnosi i na tvoju majku,ne mora znaciti da je supruga u pitanju.
Natalna

*

Van mreže Zagorakis86

• *
  • 23
  • 0
« Odgovor #139 poslato: 14:46:34, 18.Jul.2012. »
posto su mi rekli razni astrolozi da smr u familiji stare bake u naredne dve godine?A sto se tice zene buduce je se vidi sa kime zivi u kucu i da li ima vise clanova?I kad je povljan period da udjem u vezu sa njom i ko ce naciniti prvi korak?

Stranice: « 1 ... 12 13 14 15 16 ... 20 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000