VII (sedma) kuca - sedmo polje

• Odgovora: 420
Stranice: « 1 ... 33 34 35 36 37 ... 43 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Fifi

• **
  • 359
  • 6
  • Pol: Žensko
Odg: VII (sedma) kuca - sedmo polje
« Odgovor #340 poslato: 19:41:40, 29.Avg.2013. »
Hajde stavi kartu ili malo opsirnije napisi, iz ovoga tesko koja informacija moze da se izvuce.

Evo karte,u potpisu je :D

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 14
« Odgovor #341 poslato: 00:02:09, 30.Avg.2013. »
Evo karte,u potpisu je :D
uradi je na astrodients-u bolje se vidi...

*

Van mreže Fifi

• **
  • 359
  • 6
« Odgovor #342 poslato: 01:52:58, 30.Avg.2013. »
uradi je na astrodients-u bolje se vidi...

Evo" :flowers:

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • 14
« Odgovor #343 poslato: 12:21:56, 30.Avg.2013. »
vladar 7. polja u 6. u jarcu- mozes ga upoznati na poslu ili preko posla,s obzirom da je u jarcu,on moze biti stariji ili jednostavno ozbiljniji za svoje godine,odlucan disciplinovan,zbog 18. stepena imace neke osobine djevice,pedantan vrijedan...u konjukciji je sa neptunom koji ti vlada 9. kucom pa ga mozes upoznati i na nekom putovanju,bice jako komunikativan jer je neptun vladar njegove 3. kuce,vezan za bracu ili sestre...
uran je u kvadratu sa marsem,vladarem tvoje 10 kuce,moze donijeti da on nece moci da razumije tvoje ciljeve,u trigonu je sa suncem koji predstavlja tebe pa ce vam dati dobro slaganje...jedino mi se ne svidja ovaj kvadrat prema tvom mjesecu,moze dati neslaganje sa tvojom majkom ili neke probleme vezano za tvoje tajne posto ti mjesec vlada 12. kucom...
ali mi je prvo upalo u oci venera na asc u lavu  :)
« Najnovija izmena:: 12:24:02, 30.Avg.2013. volonter »

*

Van mreže Fifi

• **
  • 359
  • 6
« Odgovor #344 poslato: 20:20:29, 30.Avg.2013. »
vladar 7. polja u 6. u jarcu- mozes ga upoznati na poslu ili preko posla,s obzirom da je u jarcu,on moze biti stariji ili jednostavno ozbiljniji za svoje godine,odlucan disciplinovan,zbog 18. stepena imace neke osobine djevice,pedantan vrijedan...u konjukciji je sa neptunom koji ti vlada 9. kucom pa ga mozes upoznati i na nekom putovanju,bice jako komunikativan jer je neptun vladar njegove 3. kuce,vezan za bracu ili sestre...
uran je u kvadratu sa marsem,vladarem tvoje 10 kuce,moze donijeti da on nece moci da razumije tvoje ciljeve,u trigonu je sa suncem koji predstavlja tebe pa ce vam dati dobro slaganje...jedino mi se ne svidja ovaj kvadrat prema tvom mjesecu,moze dati neslaganje sa tvojom majkom ili neke probleme vezano za tvoje tajne posto ti mjesec vlada 12. kucom...
ali mi je prvo upalo u oci venera na asc u lavu  :)

Heeey to sudbinski partner?  :girlblush: hm,a mogu samo jos nesto da pitam? Za koliko godina se pojavljuje sudbinski  partner?  :157: Venerica je bas fino udenuta,nije mogla bolje mesto da ima :D

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • 14
« Odgovor #345 poslato: 02:17:49, 31.Avg.2013. »

Heeey to sudbinski partner?  :girlblush: hm,a mogu samo jos nesto da pitam? Za koliko godina se pojavljuje sudbinski  partner?  :157: Venerica je bas fino udenuta,nije mogla bolje mesto da ima :D
a ne znam to  :D pogledaj sebi solare koje ti godine mogu donijeti ljubav?

*

Van mreže Fifi

• **
  • 359
  • 6
« Odgovor #346 poslato: 09:31:14, 31.Avg.2013. »
a ne znam to  :D pogledaj sebi solare koje ti godine mogu donijeti ljubav?

Ne znam koji aspekt tu treba da bude za sudbinskog   :-\

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #347 poslato: 11:16:08, 31.Avg.2013. »
Fifi svaki je sudbinski, u određenom trenutku  :)
a Volonter ti je gledala za (prvog) muža.

inače ona moja opozicija Me, Ju možda ne bude bezazlena, aplikacija je u pitanju..

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • 7
« Odgovor #348 poslato: 11:40:21, 31.Avg.2013. »

Ne znam koji aspekt tu treba da bude za sudbinskog   :-\
Kad se kaze sudbinski meni na pamet prvo padaju SMC i JMC. SMC ima prirodu Jupitera a JMC Saturna, tako da je svakako bolja umesanost SMC-a u npr.konjukciji sa vl.sedme ili u sedmoj...
Fifi, tvoja sedma pocinje i zavrsava se u Vodoliji, za sta kazu da je znak za razvod. Ali svakako treba pogledati i ostale pokazatelje i potvrditi ili opovrgnuti to. Ja bih za vladara napre gledala Sa. On je u 7. a suvladar u 6 pa bih rekla ga upoznajes negde u javnosti, pri nekom svakodnevnom radu, tipa dok cekas u redu ili u samoposluzi, lupam, ali sirok je dijapazon. Ur pravi 90 sa vl.derivatne trece i cetvrte pa je on vrv konstnatno u neko sukobu sa roditeljima i bratom/sestrom a kako je Ju i vl.11. ima problem i sa odrzavanjem prijateljstava. Sa u 1. cesto daje ljude starije po izgledu od svoje generacije. Moguce da ce preko parnerke da dobije nasledstvo, to mi prvo pada na pamet sa vl.7. u 8. Njegova partnerka mora da bude lepa, da zraci, da je svi primete kada udje u prostoriju i da se njome ponosi. Mislim da je ovo neko ko je poznat ako ne sire onda u svom kraju....
« Najnovija izmena:: 12:16:36, 31.Avg.2013. Melanija »

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • 14
« Odgovor #349 poslato: 16:11:25, 31.Avg.2013. »
Fifi svaki je sudbinski, u određenom trenutku  :)
a Volonter ti je gledala za (prvog) muža.

inače ona moja opozicija Me, Ju možda ne bude bezazlena, aplikacija je u pitanju..
koliki je orbis? dobro je da nije kvadrat u pitanju  :)

Stranice: « 1 ... 33 34 35 36 37 ... 43 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000