VII (sedma) kuca - sedmo polje

• Odgovora: 420
Stranice: « 1 ... 32 33 34 35 36 ... 43 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • Pol: Žensko
  • I reč je dodir.. ako znaš..
Odg: VII (sedma) kuca - sedmo polje
« Odgovor #330 poslato: 00:51:06, 07.Jun.2013. »
Šta bi mogao da da sekstil vladara sedme i treće i sedme i druge kod mene?

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 14
« Odgovor #331 poslato: 06:05:22, 10.Jun.2013. »
mozda da ce partner da poboljsa tvoju finansijsku situaciju,da ce se dobro slagati sa tvojom bracom i sestrama... koje su planete u pitanju?

*

• 848
  • 44
« Odgovor #332 poslato: 12:55:21, 10.Jun.2013. »
Vl VII Me, II Sa, III Ur, natalna je u potpisu..  (mah:mah)

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • 14
« Odgovor #333 poslato: 03:47:44, 11.Jun.2013. »
s obzirom da je taj merkur sto ti predstavlja muza u 10 kuci bice ti povezan sa karijerom,uticace na nju,bice takodje neko sto ce mu biti stalo i do svoje karijere(sunce u 10 kuci dispozitor merkur takodje u 10 kuci),u dobrom aspektu sa saturnom vladarem tvoje 2 kuce,pa ce ti tako poboljsati i finansijsko stanje,a kako su te dvije planete u pitanju,mislim da ce to na intezitetu dobijati vremenom jer saturn predstavlja u tom slucaju neki rad trud koji ce se vremenom isplatiti...
taj aspekt sa uranom,daje dobru komunikaciju sa tvojim rodjacima,ali i sa tobom tvog partnera jer je taj uran u tvojoj 1 kuci koja tebe predstavlja.
ovde imas i opoziciju merkura i jupitera,a jupiter ti je i vladar horoskopa,pa moze donijeti neka neslaganja,meni se na prvi pogled ucinilo zbog tvojih izlazaka mozda,uzivanja jer ti je jupiter u 5 kuci a merkur koji predtavlja njega u 10.pa moze doci do neslaganja oko toga sto ce on biti usmjeren ka karijeri ili tebe gurati ka njoj a ti ces htjeti vise da uzivas,izlazis i provodis se,ili cak da budes djeci okrenuta...
to je za pocetak,ispravi me  :) pa da nastavimo da tumacimo  :)
« Najnovija izmena:: 03:52:56, 11.Jun.2013. volonter »

*

• 848
  • 44
« Odgovor #334 poslato: 11:37:36, 11.Jun.2013. »
aha slažem se ali mene ta opoz Ju i Me toliko ne zabrinjava, 8 st sep
više Ur 90 So, jer Ur u I strijelac- ja hoću kako ja hoću  ;D
a šta misliš disp VII u X da se upoznamo na poslu,
meni je Me disp i X-e u X, može li biti da ćemo raditi isti posao..
je l lupam? :-[
« Najnovija izmena:: 11:58:03, 11.Jun.2013. dvostruka djevica »

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • 14
« Odgovor #335 poslato: 14:34:22, 11.Jun.2013. »
ne lupas,vladar 7 merkur ti je u 10,znaci upoznajes ga na poslu,nekako vezano za karijeru,dispozitor venera takodje u 10,tako da ces ga sigurno upoznati kroz posao,ja tako mislim.
nedje sam procitala da kvadrati urana na sunce i mjesec nisu dobri,ne znam kako je tacno bilo koji je aspekt za zenski koji za muski natal,da daje prevare u braku,provjeri to...koliko je jak aspekt? a moze dodatno da ti opise muza,neko ko je svojeglav,buni se protiv svega i svacega,a moze da bude problema zbog tvog stava ja hoću kako ja hoću  :) ima puno znacenja nesta od ovoga ce biti svakako ne mora sve  :)
meni je jedan momak imao aspekt sunce kvadrat uran,najjaci aspekt i u detalje ga ovo opisuje -Nepovoljni aspekti vrlo loše deluju na karakter. Stvaraju tvrdoglave bundžije koje se teško kontrolišu. Neosetljivi su na finese i taktičnost. Podržavaju sve koji ih pomažu, a prema neprijateljima su strašni.Iz sebičnosti i oholosti gaze pred sobom, a kritikom kvare svoje kontakte. Tvrdoglavi su i ne uvidjaju svoje greške, pa naglo i nekontrolisano reaguju. Često uspevaju, sve do svoje katastrofe, koju mogu i da predvide, medjutim, laskajući svojoj sujeti, ne uvidjaju kritičnost situacije. U ovom aspektu opasnosti prete od saobraćaja i elementarnih nepogoda.Osobe s ovim aspektom bi više pažnje trebalo da posvete samodisciplini. Ovaj aspekt Nema izraženu zločinačku crtu, a negativnosti su u nepromišljenom odlučivanju.
« Najnovija izmena:: 14:36:43, 11.Jun.2013. volonter »

*

• 848
  • 44
« Odgovor #336 poslato: 17:36:01, 12.Jun.2013. »
Citat
Nepovoljni aspekti vrlo loše deluju na karakter. Stvaraju tvrdoglave bundžije koje se teško kontrolišu. Neosetljivi su na finese i taktičnost. Podržavaju sve koji ih pomažu, a prema neprijateljima su strašni.Iz sebičnosti i oholosti gaze pred sobom, a kritikom kvare svoje kontakte. Tvrdoglavi su i ne uvidjaju svoje greške, pa naglo i nekontrolisano reaguju. Često uspevaju, sve do svoje katastrofe, koju mogu i da predvide, medjutim, laskajući svojoj sujeti, ne uvidjaju kritičnost situacije. U ovom aspektu opasnosti prete od saobraćaja i elementarnih nepogoda.Osobe s ovim aspektom bi više pažnje trebalo da posvete samodisciplini. Ovaj aspekt Nema izraženu zločinačku crtu, a negativnosti su u nepromišljenom odlučivanju.
boldovano i istresem što mislim ali tu još par stvarčica "pomažu"  ;D
nego ovo je sve o.t. pa tačkica  :)
hvalaa ti  (mah:mah)

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • 7
« Odgovor #337 poslato: 08:50:40, 29.Avg.2013. »
Interesantno, meni je sedma kuca u Ovnu, a firma u kojoj radim saradjuje sa Nemcima, cak 90 % nam je veznao za njih a koliko znam i Nemacka je u znaku Ovna :)

Inace, primetila sam da kada gledamo vladara sedme za upoznavanje partnera moramo gledati i suvladara jer cesto kombinacija ova dva prica pricu kako upoznajemo partnera...

*

Van mreže Fifi

• **
  • 359
  • 6
« Odgovor #338 poslato: 14:36:34, 29.Avg.2013. »
Kada je vladar 7 u 6 znak Jarac?

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • 7
« Odgovor #339 poslato: 14:57:33, 29.Avg.2013. »
Kada je vladar 7 u 6 znak Jarac?
Hajde stavi kartu ili malo opsirnije napisi, iz ovoga tesko koja informacija moze da se izvuce.

Stranice: « 1 ... 32 33 34 35 36 ... 43 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000