VII (sedma) kuca - sedmo polje

• Odgovora: 420
Stranice: « 1 ... 12 13 14 15 16 ... 43 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
Odg: VII (sedma) kuca - sedmo polje
« Odgovor #130 poslato: 09:51:30, 08.Jun.2012. »
Ja moju 7. kuću tumačim vako:

Cijela je u jarcu, znači brak kasno, mada ne mora da znači, ali u mom slučaju je došlo vrijeme da vjerujem da znači :D. Partner ozbiljan, hladan, flegmatičan, više okrenut poslu i karijeri nego meni. Vladar Saturn na osmom stepenu škorpije u 5. kući, znači partner se bavi javnim poslom, poslom gdje obrće novac drugih ljudi. Od aspekata Saturn pravi:
Sa120Asc - može biti da ćemo biti usaglašeni, sličnih naravi, aspekt saradnje, kako ćemo, lako ćemo, što potvrđuje i to što mi je vladar 1. kuće Mo u jarcu, tako da smo oboje prikazani kao ozbiljni jarčevi :D
Sa0So - tešak čovjek, stariji, ozbiljan, brak kasno, duga bolest partnera, kako je ova konjukcija u 5. vjerovatno će teško pokazivati ljubav, ali će biti vjeran. E sad ne znam šta ovo znači, Sunce je vladar 3. kuće, da li to znači dobra ili loša komunikacija, ili je druge vjere, iz drugog grada, ko će znati ???
Sa0Pl - ovo mi se manje sviđa, vjerovatno će umjeti biti ljubomoran, možda bude radio neki posao povezan sa kriminalom, nadam se suzbijanjem kriminala.
Mo60Sa - dobar aspekt, osjećanja stabilna, trajna.

Kad je u pitanju fizički izgled potpuno se izgubim, jer ima aspekata i da bude plav ( 5. kuća je plava, jer odgovara Suncu, a i vladar 7. je u konjukciji sa Suncem ) i crn ( jarac, škorpija, Pluton ). Vjerovatno će biti korpulentan ( Sunce ), ali i čvrste građe ( Saturn ), blago mišićav ( škorpija ).

Upoznavanje? 5. kuća je zabava, ali Saturn je suviše ozbiljan da bi se zabavljao, pa možda to bude neki poslovni ( dispozitor Mars u djevici ) seminar, koktel u nekoj recimo staroj zgradi od kamena ( Saturn ) ili jednostavno se upoznamo na poslu ili preko posla ( moja Venera u djevici to voli ) :)
« Najnovija izmena:: 09:54:51, 08.Jun.2012. bielenda »

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #131 poslato: 12:11:06, 08.Jun.2012. »
kakav god da bude,samo se ti opusti i sam ce se pojaviti u pravoj simbolici,to vladar tvoje sedme i ocekuje od tebe,da se opustis,da sazris dovoljno,da kazes da si spremna,pa polako i u brak ;D
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #132 poslato: 12:30:01, 08.Jun.2012. »
U pravu si Plutonac, to mora kod mene da se desi spontano, nenadano, da ne planiram kao mnoge djevojke, e moram se udati do 30. ili da se udam da bi se samo udala, daleko bilo, nego samo iz prave duboke ljubavi :zaljubljena:

*

Van mreže vanjchika

• *
  • 9
  • 0
« Odgovor #133 poslato: 10:47:06, 24.Jun.2012. »
Dragi moji, nova sam na forumu, a i imam zelju da bar nesto naucim o tumacenju natalnih karata. Molim vas za pomoc da protumacim moje sedmo polje, i koliko sam mogla sama da zakljucim, sleduju mi neke svadje u braku i najverovatnije 2 braka  :( ali posto sam ja tek skoro pocela da se interesujem za astrologiju i ne razumem se dobro, nadam se da ce mi neka dobra dusa sa ovog foruma pomoci :-[ Vrh sedme mi je u vagi, nastavak u skorpiji, imam sunce u vagi na samom kraju sesete / neko mi rece da se tumaci kao da je u sedmoj posto je na samom kraju prethodne/, imam veneru u vagi, merkur i pluton u skorpiji, venera koj.pluton, merkur konj. pluton  ;D Ima li neke sanse da ipak imam normalan brak?????? Hvala unapred  :zagrljaj:

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #134 poslato: 19:35:25, 27.Jun.2012. »
Moguće je, ali morate da uložite mnogo razumevanja i kompromisa. Verovatno će to biti neka baš jaka ljubavna priča...
Obratite pažnju na to da strast ne prevlada kompromis, uzajamno poštovanje i razumevanje.  :smesko:

*

Van mreže Dada69

• *
  • 5
  • 0
« Odgovor #135 poslato: 23:56:24, 23.Jul.2012. »
Postovani,mozete da mi pogledate kartu  za posao  i l ljubav i deca?Datum rodjenja 27.07.1969 u 11.45 u Zitistu!Unapred hvala!

*

Van mreže Dada69

• *
  • 5
  • 0
« Odgovor #136 poslato: 23:24:23, 24.Jul.2012. »
Postovani,jel sedmo polje u Ovnu a vladar u cetvrtoj mars u jarcu daja starije osobe i plavuse?

*

Van mreže Zagorakis86

• *
  • 23
  • 0
« Odgovor #137 poslato: 22:37:50, 27.Jul.2012. »
Postovani jel mozete da vidite da li ce mi supruga biti mnogo starija  iz moje blizine tj da li je poznajem i da li cemo raditi na slicnim poslovima?06.10.1986 u 06.20 h u Zrenjaninu!

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #138 poslato: 02:34:05, 01.Avg.2012. »
Vladar sedmog u sedmom polju horoskopa
dobar znak za brak. Partner je veoma važan faktor u životu osobe i njemu će većina odluka biti prepuštena. Podrška javnosti, mogućnost bavljenja politikom.

Kakva crna politika  (*p*)

Meni je venera u Vagi u sedmoj kuci.  inlove  Nova sam u ovome, zanima me kako to utice na muski horoskop? Tj. Sa kakvim muskarcima bih trebala da se slazem!  :-* 
« Najnovija izmena:: 15:27:33, 01.Avg.2012. PantaRei92 »
Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #139 poslato: 18:28:49, 06.Avg.2012. »
Moje misljenje i iskustvo je da sedma kuca u jarcu daje ili rani brak, tj. brak prije 20. ili kasni brak tj. brak poslije 30. ili u toku Saturnovog povratka, a da u periodu od 20. do 30. daje brak, ako su Jupiter ili Mjesec smjesteni u 1. ili 7. kuci.

Stranice: « 1 ... 12 13 14 15 16 ... 43 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000