Ja moju 7. kuću tumačim vako:
Cijela je u jarcu, znači brak kasno, mada ne mora da znači, ali u mom slučaju je došlo vrijeme da vjerujem da znači

. Partner ozbiljan, hladan, flegmatičan, više okrenut poslu i karijeri nego meni. Vladar Saturn na osmom stepenu škorpije u 5. kući, znači partner se bavi javnim poslom, poslom gdje obrće novac drugih ljudi. Od aspekata Saturn pravi:
Sa120Asc - može biti da ćemo biti usaglašeni, sličnih naravi, aspekt saradnje, kako ćemo, lako ćemo, što potvrđuje i to što mi je vladar 1. kuće Mo u jarcu, tako da smo oboje prikazani kao ozbiljni jarčevi

Sa0So - tešak čovjek, stariji, ozbiljan, brak kasno, duga bolest partnera, kako je ova konjukcija u 5. vjerovatno će teško pokazivati ljubav, ali će biti vjeran. E sad ne znam šta ovo znači, Sunce je vladar 3. kuće, da li to znači dobra ili loša komunikacija, ili je druge vjere, iz drugog grada, ko će znati

Sa0Pl - ovo mi se manje sviđa, vjerovatno će umjeti biti ljubomoran, možda bude radio neki posao povezan sa kriminalom, nadam se suzbijanjem kriminala.
Mo60Sa - dobar aspekt, osjećanja stabilna, trajna.
Kad je u pitanju fizički izgled potpuno se izgubim, jer ima aspekata i da bude plav ( 5. kuća je plava, jer odgovara Suncu, a i vladar 7. je u konjukciji sa Suncem ) i crn ( jarac, škorpija, Pluton ). Vjerovatno će biti korpulentan ( Sunce ), ali i čvrste građe ( Saturn ), blago mišićav ( škorpija ).
Upoznavanje? 5. kuća je zabava, ali Saturn je suviše ozbiljan da bi se zabavljao, pa možda to bude neki poslovni ( dispozitor Mars u djevici ) seminar, koktel u nekoj recimo staroj zgradi od kamena ( Saturn ) ili jednostavno se upoznamo na poslu ili preko posla ( moja Venera u djevici to voli )