Doktor love - ljubavni saveti

• Odgovora: 362
Stranice: « 1 ... 10 11 12 13 14 ... 37 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • Pol: Žensko
  • sve se može postići samo treba htjeti
Odg: Doktor love - ljubavni saveti
« Odgovor #110 poslato: 11:30:21, 17.Avg.2010. »
Jesi sigurna da ti stvarno njega zelis i da ti nije samo utjeha ??? jer kad postoji odredjeni strah, ovaj tvoj je vezan i za proslost, a imas strah od buducnosti sa tim momkom, ocigledno on nije nista uradio da te uvjeri da te ubjedi da pokusas, da mu vjerujes, da si sigurna, jer je i on sam ocito neodlucan  (rzm)
A znas sta jos primjecujem, a ne mora da znaci da je tacno, da on mozda ne zeli da se veze, da ga je toga strah, jer ga samo patnja i bol asociraju na vezu... tesko je kada ste oboje u takvom stanju  (*o*)
Ja bih mu dala jos malo vremena, popricala sa njim i nek ti se javi kad skonta sta zeli, uostalom uvijek mozete ostati prijatelji..i ne daji se previse u taj odnos jer ta njegova neodlucnost moze te povrijediti i ako on to mozda ne zeli... Otvoreno razgovarajte, nemoj da ti vrijeme prolazi u cekanju, dok se on necka ko seoska mlada  ;)  (mah:mah)

u pravu si........kako je on sam i rekao,on puše i na hladno sada....a za mene je bolje da postavim granicu,a njemu ako sam bitna on će se potruditi da ju prijeđe
Natalna karta
 EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

*

Van mreže sandrina

• *
  • 15
  • 0
« Odgovor #111 poslato: 19:05:21, 08.Okt.2010. »
kako voditi dvostruki zivot :)
« Najnovija izmena:: 19:08:13, 08.Okt.2010. sandrina »

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • sve se može postići samo treba htjeti
« Odgovor #112 poslato: 14:02:30, 09.Okt.2010. »
kako voditi dvostruki zivot :)

lijepo,počneš pa ga vodiš....ali pazi,to je malo komplicirano i trebaš izbalansirati,inače će ti otići i jedan i drugi život ;)
Natalna karta
 EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

*

Van mreže Excalibur

• *
    Banovan sa foruma
  • 172
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #113 poslato: 16:28:08, 09.Okt.2010. »
 :) La luna a kako voditi trostruki život,možda malko opuštenije od dvostrukog,ako skembaš ona dva ostaje ti treći ?

*

Van mreže sandrina

• *
  • 15
  • 0
« Odgovor #114 poslato: 18:50:21, 09.Okt.2010. »
da....vodim ga vec godinu ipo dana,i sad ne znam kako da izaberem koji da nastavim. Komplikovano situacija....kratke crte-imam decka i imam hmmm pa nazovi ljubavnika :)  malo duze nego decka,zajedno smo godinu ipo (zajedno-ne kao u vezi,ali lici,provodimo vrijeme zajedno,filmovi,prica,nije klasicna kombinacija ovo je malo vise) kao sto rekoh,moj ljubavnik ima djevojku....problem nastaje sto ih ja obojicu volim,i ne znam sta da radim sad....nisam klinka al se trenutno osecam kao jedna :)

*

Van mreže Excalibur

• *
    Banovan sa foruma
  • 172
  • 0
« Odgovor #115 poslato: 19:21:51, 09.Okt.2010. »
da....vodim ga vec godinu ipo dana,i sad ne znam kako da izaberem koji da nastavim. Komplikovano situacija....kratke crte-imam decka i imam hmmm pa nazovi ljubavnika :)  malo duze nego decka,zajedno smo godinu ipo (zajedno-ne kao u vezi,ali lici,provodimo vrijeme zajedno,filmovi,prica,nije klasicna kombinacija ovo je malo vise) kao sto rekoh,moj ljubavnik ima djevojku....problem nastaje sto ih ja obojicu volim,i ne znam sta da radim sad....nisam klinka al se trenutno osecam kao jedna :)
Ne voliš ih obojicu to ti se samo čini,jednog voliš drugog želiš,probaj da ostaviš dečka a budi sa ljubavnikom,ako te posle dr dana tačnije jutra srce zaboli znaj da voliš dečka,budi sa onim ko je prema tebi nežniji,pažljiviji,...verovatno su to oboica,onda uradi jedan mali test,obuci neku prelepu haljinu,dekolte...i tako neke te ženske zavodničke trikove,izađi pred dečkom i pitaj ga šta je prvo primetio,to isto uradi i pred ljubavnikom,onaj ko je primetio tvoju haljinu ili dekolte pre tvoje kose ili očiju,usana...tome reci zbogom.
Da sam ja na tvom mestu,ja bih uživao i sa devojkom i sa ljubavnicom  :D

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #116 poslato: 19:23:40, 09.Okt.2010. »
Pa sad, sa jednim znas kako je biti u vezi, a sad drugim provodis vrijeme, a volis kazes obojicu, ja bih rekla da ne volis ni jednoga... najbolje ti srce kaze koga zelis ili spisak napravi za obojicu ZA i PROTIV i ciji je duzi tvoj je ;)

*

Van mreže Excalibur

• *
    Banovan sa foruma
  • 172
  • 0
« Odgovor #117 poslato: 19:26:31, 09.Okt.2010. »
Pa sad, sa jednim znas kako je biti u vezi, a sad drugim provodis vrijeme, a volis kazes obojicu, ja bih rekla da ne volis ni jednoga... najbolje ti srce kaze koga zelis ili spisak napravi za obojicu ZA i PROTIV i ciji je duzi tvoj je ;)
:smehotres: mislim da nije potrebno baš da se upušta u tu vrstu merenja  :D

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #118 poslato: 19:29:50, 09.Okt.2010. »
:smehotres: mislim da nije potrebno baš da se upušta u tu vrstu merenja  :D
juhu perverznjak  (perverzija) :smehotres: mislila sam na duzinu spiska  ;D mada ni to mjerenje nije lose, draga moja centimetar u tasnicu pa onda na posao kad izadjes sa obojicom MJERI

*

Van mreže Excalibur

• *
    Banovan sa foruma
  • 172
  • 0
« Odgovor #119 poslato: 19:33:10, 09.Okt.2010. »
Ja perverznjak a ti joj daješ savete da meri ??? :D
 :dash: Perla ne meri se to tako  :D
Ne slušaj ti nju inače ćeš ostati bez ..... tašnice  ;D

Stranice: « 1 ... 10 11 12 13 14 ... 37 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000