1) Netacno. Podela itekako postoji. Istina je da su muskarci emotivniji, a zene emotivno jaci pol. ( o 1% izuzecima ne pricam)
2)Postavili su se kao dobrica, stoga ne razjasnjen odgovor i samim tim netacan.
Devojke interpretiraju dobre momke kao slabe. Suvise su nesigurni sa suprotnim polom, previse zele da udovolje, komplimenti i pokloni su preskupi i prerano dati. Ne umeju da kazu NE, i uvec cekajk na njenu odluku. Lose devojke iskoriscavaju ovakve momke, a dobrima nije privlacan. Zasto? Zato sto su anti-izazov i nikad ne znaju da li im se svidja na osnovu svoje licnosti ili samo zato sto mu obraca paznju.
3) Netacno
Misterija podize zainteresovanost devojke (normalne), dok ga otvorena knjiga spusta (dosada je jedan od razloga)
4)Lojalnost treba da bude apsolutni prioritet od osobina koju devojka treba da ima. Kad dodamo na to i iskrenost i verodostojnost dobijamo integritet. Stoga nejasan i ujedno netacan odgovor.
5)U vecini slucajeva ce se devojka truditi da da politicki tacan odgovor, koji je u vecini slucajeva polu-istina. Cak ima primera i na ovom forumu. Vecina nece reci da bi volela da nekog juri da bi ga uhvatila. Nijedna ovde nije rekla da je uzbudljivo kad je momak misterija i kad ona obavlja detektivski zadatak da sazna sto vise o njemu. Nijedna nije rekla da se pali na IZAZOV. Humor i izazov druze. Netacan odgovor.
6)Tacno
7)za veliku vecinu postoje dupli standardu i tu je nas pol u krizi. Hvala feministkinjama sto su pocele nepotreban hladni rat protiv muskaraca. Naravno ja sam protiv duplih standarda. Ok, tacan odgovor

Pranje mozga je tacan odgovor za porazavajucu statistiku. Sve je manje pravih muskaraca i sve je vise pogresnih informacija u medijima i vrhunskog vaspitanja.
9)Ne zavisi. Ne pricam o tome da one znaju da si zauzet pa si privlacniji. Tvoja pojava je privlacnija. Vidis one imaju 6 culo. Kad imas devojku ti si znatno opusteniji i nezagoreo i zracis auru samodovoljnosti (ukrao sam pridev od clanice foruma, i veoma mi se svideo) i samim tim si privlacniji.
10) Tacno
3.5 od 10 sledi <50%