Doktor love - ljubavni saveti

• Odgovora: 362
Stranice: « 1 ... 12 13 14 15 16 ... 37 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Excalibur

• *
    Banovan sa foruma
  • 172
  • 0
  • Pol: Muško
Odg: Doktor love - ljubavni saveti
« Odgovor #130 poslato: 20:05:36, 09.Okt.2010. »
sandrina ne slušaj perlu,nećeš ga nikada preboleti,možda je jedini lek da se počneš opijati i pređeš u hronične alkose  :D onda će te biti baš briga za sve  :P
Jel vidiš šta perla učini od sebe takvim potezom  :D

*

Van mreže sandrina

• *
  • 15
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #131 poslato: 20:05:45, 09.Okt.2010. »
Ma nije nemoguce, vjeruj, bolice na to budi spremna,ali vjeruj da to nikud ne vodi, posebno ako voli svoju djevojku...sto prije rijesis stvari medju vama lakse ce ti biti, bolje biti sam nego sa svakim. Udalji se od njega, distanciraj se polako, pocni se manje vidjati, manje javljati, smanji na minimum, dok ne vidis da mozes bez njega, onda sve prekini...samo postepeno. I nece to ici preko noci i bolice, ali mozes uspjeti, meni je trebalo vise od pola godine da ga definitivno ostavim  :-[

Pa zar ne patis jos uvijek...cccc Excalibur, razocara me :p

slabo podnosim raskide,kod mene traje to dugo i bolno,savjet ti je realan i svjestna sam da to moram napraviti,jednom sam i pokusala ali je valjda on uvidio sta hocu pa nije prestajao sa zvanjem,dolazenjem i porukama....al mislim da trebam izdrzati samo,bolje ja njega nego on mene to bar manje boli :)

*

Van mreže sandrina

• *
  • 15
  • 0
« Odgovor #132 poslato: 20:07:56, 09.Okt.2010. »
sandrina ne slušaj perlu,nećeš ga nikada preboleti,možda je jedini lek da se počneš opijati i pređeš u hronične alkose  :D onda će te biti baš briga za sve  :P

alkohol.....ne reaguje vise :p

*

Van mreže Excalibur

• *
    Banovan sa foruma
  • 172
  • 0
« Odgovor #133 poslato: 20:08:50, 09.Okt.2010. »

slabo podnosim raskide,kod mene traje to dugo i bolno,savjet ti je realan i svjestna sam da to moram napraviti,jednom sam i pokusala ali je valjda on uvidio sta hocu pa nije prestajao sa zvanjem,dolazenjem i porukama....al mislim da trebam izdrzati samo,bolje ja njega nego on mene to bar manje boli :)
Greška uvek više boli onog koji ostavi nego onog koji je ostavljen.

*

Van mreže sandrina

• *
  • 15
  • 0
« Odgovor #134 poslato: 20:12:46, 09.Okt.2010. »
ma to je neki glupi zenski ego,ili bar moj ego.

*

Van mreže Excalibur

• *
    Banovan sa foruma
  • 172
  • 0
« Odgovor #135 poslato: 20:14:32, 09.Okt.2010. »
Sad će tebi perla ili ja,nije bitno,da otvorimo jednu temu da se ti i ostali članovi zanimate,ti zamisli da je to tvoj ljubavnik pa možeš da mu radiš šta poželiš  ;)

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #136 poslato: 20:19:46, 09.Okt.2010. »
ja sad dodjoh ko kolektivno zlo ovdje...ccc ;D pa nisam toliko strasna :p
ma samo hrabro i postepeno, kada sama uvidis sta sebi radis ostavices ga, evo bas mi prosli mjesec na kafi prica jedna prijateljica, ima 30 godina i kaze ja sebi u 30-tim mogu svasta dopustiti, ali ti sebi u 20-tim ne mozes, tek si pocela da zivis i ne pravi zvono i pecat na sebi

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #137 poslato: 20:20:51, 09.Okt.2010. »

u pravu si........kako je on sam i rekao,on puše i na hladno sada....a za mene je bolje da postavim granicu,a njemu ako sam bitna on će se potruditi da ju prijeđe
La Luna, ovo sto si napisala me podsjetilo na jedan citat. Na engl. je i necu ga prevoditi jer lijepo zvuci na engl! Ide ovako: "“Sometimes you put walls up not to keep people out, but to see who cares enough to break them down.”!!! Nadam se da ce taj tvoj ..."srusiti zid"

*

Van mreže Excalibur

• *
    Banovan sa foruma
  • 172
  • 0
« Odgovor #138 poslato: 20:23:29, 09.Okt.2010. »
ma samo hrabro i postepeno, kada sama uvidis sta sebi radis ostavices ga, evo bas mi prosli mjesec na kafi prica jedna prijateljica, ima 30 godina i kaze ja sebi u 30-tim mogu svasta dopustiti, ali ti sebi u 20-tim ne mozes, tek si pocela da zivis i ne pravi zvono i pecat na sebi

Šale nikada dosta  :D
evo baš mi prošli mesec na kafici priča jedan prijatelj,ima 98 god i kaže da o ovim godinama ne može više ništa  :smehotres: zato opusti se i uživaj  ;)

*

Van mreže sandrina

• *
  • 15
  • 0
« Odgovor #139 poslato: 20:30:38, 09.Okt.2010. »

hvala za ove 20-te :) bliza sam ovim drugim :)

Stranice: « 1 ... 12 13 14 15 16 ... 37 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000