Doktor love - ljubavni saveti

• Odgovora: 362
Stranice: « 1 ... 28 29 30 31 32 ... 37 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Aleksandar97

• *
  • 1
  • 0
  • Pol: Muško
Odg: Doktor love - ljubavni saveti
« Odgovor #290 poslato: 05:34:05, 28.Jun.2013. »
Mozete mi izloziti vas problem, nedoumicu ili sta vec ali samo ako je u vezi ljubavi...  ekonomskim temama se necemo baviti u ovoj temi  ;D

Izvolite...

Pozdrav, imam veliki problem, mnogo sam zaljubljen u jednu devojku koja na mene gleda kao na brata iako se znamo veoma kratko, za nekoliko dana sam ja nju zavoleo i ona mene (kao druga)  :( pokusao sam da joj kazem ali se ona naljutila jer sam joj rekao da mi se svidja, moj drug je pricao sa njom i ona je rekla da se boji da me ne izgubi kao prijatelja, ne znam sta da radim a potrebna mi je pomoc :/ hvala unapred

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« Odgovor #291 poslato: 02:48:56, 29.Jun.2013. »
Pozdrav, imam veliki problem, mnogo sam zaljubljen u jednu devojku koja na mene gleda kao na brata iako se znamo veoma kratko, za nekoliko dana sam ja nju zavoleo i ona mene (kao druga)  :( pokusao sam da joj kazem ali se ona naljutila jer sam joj rekao da mi se svidja, moj drug je pricao sa njom i ona je rekla da se boji da me ne izgubi kao prijatelja, ne znam sta da radim a potrebna mi je pomoc :/ hvala unapred
Polako, mozda se iz drugarstva rodi ljubav, ne zuri  ;)

*

Van mreže Danijela G

• *
  • 32
  • 1
  • Pol: Žensko
« Odgovor #292 poslato: 10:08:31, 30.Jun.2013. »
Zelela bi da se nadovezem na onu moju pricu(str 55,56..ko zeli neka procita :-)..da ne pisem opet.,jer je komplikovano..evo da nastavim samo: sacekala sam tog decka da raskrsti sa prosloscu..prekinula sam kontakt, sve to je trajalo dugo,od marta do juna neka stagnacija..ali decko nikog nije imao,niti ja..videli se,rekao da se zagrejao.,da ide na bolje..videli se treci put u maju,cetvrti isto, peti put u junu i krenuli pre dve ned sa vezom..stalno se cujemo,i previse po meni..meni je cudno sto se svodi sve na dopisivanje,a za gledanje ne pominje nista..meni je bilo cudno zasto me ne zove,pitala ga da li on primecuje da nam se veza svodi na to, na sta sam dobila odgovor: pa da..bice bolje! idi sad uci! ja sam pukla na tu izjavu i rekla mu da je to smesno,da se ne trudi da me osvoji..da nama ne ide ovo..dala drugu sansu,a opet sve isto! dobila sam odgovor: sve je ok,samo ti dizes tenziju bzv! pitala sam da se vidimo,na sta sam dobila odg.da je zaspao i da se ne seca sta sam ga pitala..sta da radim? :-(

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
« Odgovor #293 poslato: 10:29:09, 30.Jun.2013. »
Iskuliraj ga i idi svojim putem.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #294 poslato: 20:03:14, 30.Jun.2013. »
Samo ćeš izgubiti vrijeme ako i dalje nastaviš da održavaš vezu s njim.

*

Van mreže Fifi

• **
  • 359
  • 6
« Odgovor #295 poslato: 22:18:36, 30.Jun.2013. »
  blink hm

*

Van mreže Fifi

• **
  • 359
  • 6
« Odgovor #296 poslato: 22:19:59, 30.Jun.2013. »
Zelela bi da se nadovezem na onu moju pricu(str 55,56..ko zeli neka procita :-)..da ne pisem opet.,jer je komplikovano..evo da nastavim samo: sacekala sam tog decka da raskrsti sa prosloscu..prekinula sam kontakt, sve to je trajalo dugo,od marta do juna neka stagnacija..ali decko nikog nije imao,niti ja..videli se,rekao da se zagrejao.,da ide na bolje..videli se treci put u maju,cetvrti isto, peti put u junu i krenuli pre dve ned sa vezom..stalno se cujemo,i previse po meni..meni je cudno sto se svodi sve na dopisivanje,a za gledanje ne pominje nista..meni je bilo cudno zasto me ne zove,pitala ga da li on primecuje da nam se veza svodi na to, na sta sam dobila odgovor: pa da..bice bolje! idi sad uci! ja sam pukla na tu izjavu i rekla mu da je to smesno,da se ne trudi da me osvoji..da nama ne ide ovo..dala drugu sansu,a opet sve isto! dobila sam odgovor: sve je ok,samo ti dizes tenziju bzv! pitala sam da se vidimo,na sta sam dobila odg.da je zaspao i da se ne seca sta sam ga pitala..sta da radim? :-(

Kako šta da radiš? Malo ga izvređaš,ostaviš ga i kraj čitave priče jer je pitanje kad će on tebe da ostavi ...bolje da ti to odradiš prva ! Sa tobom se dopisuje kad mu je dosadno ,a sa drugom provodi vreme hihihi ..malo ćeš da patiš nekoliko dana i naiće će drugi  :-\  jer ti kad nekog voliš onda voliš da budeš pored te osobe i da uvek oblećeš oko iste  blink

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« Odgovor #297 poslato: 15:15:45, 01.Jul.2013. »
Nije fer sto nije potpuno otvoren  ;)

Probaj da se posvetis nekim drugim stvarima, uci, radi, usmeri se na druge aktivnosti  ;)

Vreme treba da pokaze da li je on za tebe  :)

*

Van mreže Danijela G

• *
  • 32
  • 1
« Odgovor #298 poslato: 19:23:29, 27.Avg.2013. »
Evo nastavka svega toga, popravilo se sve, poceli smo da se vidjamo, sve je krenulo na bolje, pricao kako sam prava, kako sam mu draga,kako mu je stalo, kada je sa drugarima pozove me, sto mi je drago bilo, jer misli na mene kada je sa njima..onda sam ga jednog vikenda pitala da se vidimo, rekao mi je da je umoran, pa mi obecao da ce doci na zurku jednu dva dana nakon tog poziva, kad sam pitala da li dolazi,rekao je:videcu,radim u prvu. ustajem rano i nije dosao...razumela,ajde umoran! proslo je jos 4 dana, pitala ga da se vidimo, odgovorio je: znam ja sta ti fali, ali...izgubio sam volju, ovaj posao me ubi! ja sam pukla i svasta mu rekla opet, prekidam sve u fazonu,usli u raspravu,rekla mu da je hladan, a on mi je rekao:ja sam se jednom zagrejao i prosao kao bos po trnju,sad sam hladan za !  sutradan mi je poslao poruku i rekao: oprosti mi molim te, odlepio sam! pitala ga: sta je vise problem, sta hoce od mene? nije fer prema meni, rekao mi je: ne znam sto ovo radim! zasluzujes ti mnogo mnogo bolje!

*

Van mreže Danijela G

• *
  • 32
  • 1
« Odgovor #299 poslato: 19:27:51, 27.Avg.2013. »
*Hladan za sve
Nismo se videli dve nedelje vec, shvatila sam da je cesto pijan, juce je popio..zaista ne znam sta se s njim desava? problem je lako resiv i svi kazu prekini tu glupost, ali tesko mi je da prekinem..a ne znam sta on hoce od mene? kakva je ta glupost,svodjenje na poruke i razgovor preko fona..

Stranice: « 1 ... 28 29 30 31 32 ... 37 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000