Doktor love - ljubavni saveti

• Odgovora: 362
Stranice: « 1 ... 30 31 32 33 34 ... 37 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Danijela G

• *
  • 32
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Doktor love - ljubavni saveti
« Odgovor #310 poslato: 13:21:40, 02.Sep.2013. »
Pa znam, ostajemo prijatelji kao, i kaze mozda dodje nase vreme nekad i zeli mi srecu..i tako..trudim se

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
« Odgovor #311 poslato: 16:17:57, 02.Sep.2013. »
Tesko da mozete biti prijatelji,time ces samo sebe da zavaravas,to ne znaci da ne treba da mu se javljas ako ga negde sretnes ali sve ostalo je suvisno,a to sta moze biti kad i ako dodje vase vreme je drugo. ja se nadam da ce doci vase vreme ako ti je toliko stalo do njega.
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže Danijela G

• *
  • 32
  • 1
« Odgovor #312 poslato: 16:55:28, 02.Sep.2013. »
Rekla sam mu da ostanemo prijatelji, jer nisam htela da ga dovodim u situaciju da oseca grizu savest i da pocne da mu bude zao mene ili da u kom slucaju bude samnom zbog toga...tesko mi da prekinem jos uvek jer imam ispite, i sad mi ovo nije trebalo..zato sam tako rekla, da ublazim sebi sve..msm da on ne razume koliko mi je stalo, ali jednostavno nema dovoljno emocija,sada..

Bio je dogovor da razgovaramo posle ispita, ali desilo se to sta se desilo..zavaravam sebe zbog ispita
« Najnovija izmena:: 16:59:01, 02.Sep.2013. Maestro »

*

Van mreže Danijela G

• *
  • 32
  • 1
« Odgovor #313 poslato: 17:03:09, 02.Sep.2013. »
On je taj koji je mene jurio, i bili smo mesec dana u vezi i isto je tako doslo do problema i izgovora,ali je na kraju priznao, prekinula, on je molio za drugu sansu, trajalo neki period gde mi je rekao da se zagrejao,da ce biti sve kul, i ja sam bila presrecna time,ali opet je pao u bedak! Jedina stvar je da on nikad vise nece biti sa tom bivsom, to je gotovo, ima dugu vezu...stalo mi, da, jako..ali msm da gubim vreme

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #314 poslato: 17:05:12, 02.Sep.2013. »
I ja tako mislim ali ne bih da ti kvarim trenutno raspolozenje zbog tih ispita.A kad zavrsis sa tim obavezama onda se okreni malo sebi i guraj dalje  :flowers:

*

Van mreže Danijela G

• *
  • 32
  • 1
« Odgovor #315 poslato: 17:24:02, 02.Sep.2013. »
Slobodno iznesi misljenje, nije problem :-) izguracu ja..Bas tako

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #316 poslato: 19:14:40, 02.Sep.2013. »
Muskarci ocigledno ne znaju kakve su zene kad se zainate  ;D,i meni je bio problem kad sam prekinula zadnju  vezu da dodjem sebi pa sam jedno vreme pravila gluposti a onda je u meni proradio neki inat da dokazem i njemu i svima ostalima da mogu dalje sama i da nisu vredniji od mene

*

Van mreže Danijela G

• *
  • 32
  • 1
« Odgovor #317 poslato: 22:42:15, 02.Sep.2013. »
Pa tako i treba, muskarci tek reaguju tad, pogotovo kada vide da si zauzet, kada imas nekog..kad se zainatis i zezas ih.,igraj igru.Moras da pokazes da drzis do sebe, da imas stav, ja radim na tome..prodjes lekciju i naucis iz svega po nesto..

Prosto kazes sebi da je on izgubio a ne ti..i to je to
« Najnovija izmena:: 18:02:51, 03.Sep.2013. Founder »

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #318 poslato: 09:35:28, 03.Sep.2013. »
Ja sam stvarno svasta prosla u zivotu i tek posle ove zadnje veze naucila lekciju  ;D,ali nikad nije kasno

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #319 poslato: 15:17:35, 04.Sep.2013. »
Ponekad se u meni probude osecanja za koja sam mislila da su davno nestala,prolete mi kroz glavu i srce na kratko,ali ipak dovoljno dugo da me iznova ponovo slome.Pozelim da si pored mene,da samo osetim dodir tvoje ruke koji u meni izazove osecaj kao hiljadu poljubaca,pozelim da nam nije bilo zabranjeno da se volimo,da imamo nekog naseg kog su nam sebicno oduzeli.A mi mozda preveliki slabici da se borimo za zrno nase srece,a pitanje je da li bi bili srecniji tad nego sto smo u ovom trenutku.Pozelim jos mnogo toga,a onda se probudim iz tog sna i pokusavam nastaviti dalje kao da nista nije bilo,i molim Boga samo da te cuva,da znam da si mi ziv i zdrav pa makar i daleko od mene i pored neke druge.I uvek u meni ostane  ono MOZDA JEDNOM...To mi daje hrabrosti i snage da idem dalje,da se nadam da ce ipak biti MOZDA JEDNOM.Jer nada i snovi su jedino sto je samo moje i sto niko ne moze da mi oduzme.

Stranice: « 1 ... 30 31 32 33 34 ... 37 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000