Doktor love - ljubavni saveti

• Odgovora: 362
Stranice: « 1 ... 21 22 23 24 25 ... 37 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Doktor love - ljubavni saveti
« Odgovor #220 poslato: 23:25:20, 31.Jan.2012. »
Ma ja moram da pitam nešto glupavo i obično, i to muški svet
Kada nekog baš puno volite i on je trenutno na putu, a često ima upalu srednjeg uha, to strašno boli, i isto toliko često izbegava da nosi kapu, da li ću ga udaviti ako mu pošaljem poruku da nosi tu kapu? Znam da zna, dovoljno je velik, a imali šanse da ga malo podsetim porukom ili ću da proizvedem neku desetu reakciju
Uf sam dosadna i patetična, kada muški rod ponekad uopšte ne razumem, a brinem i treba mi vaše mišljenje. Unapred hvala na razumevanju
Zavisi kako on prima takve savete.
Ukoliko mu godi kad ih čuje od tebe onda što da ne, a ako mu smetaju mislim da nije pametno...
Ukoliko ne znaš kako će reagovati onda pokušaj nekako na indirektan način da mu staviš do znanja da brineš za njegovo zdravlje jer će tako lakše da prihvati i sam sebe na neki način da zaštiti.  :flowers:

*

Van mreže johnson

• *
  • 77
  • 1
« Odgovor #221 poslato: 09:55:35, 10.Mar.2012. »
Opet ja slepac... Raskinuo sam sa devojkom pre mesec dana,i vrlo se retko vidjamo uglavnom je kuliranje ona kao nesto pokusava da prica samnom al je ja standardno kuliram.Juce smo se videli i krenuli u neku pricu koja se svodila na tome da ja prozivam nju. I tako sam ja nju prozivao i prozivao i u jednom trenutku da joj spustim glavu dole(u fazonu e budalo jedna) stavim joj glavu kod ortaka u krilo,ona se zgrane i ja opet u salu i kazem joj kao lose ti je i to je bio kraj. Nije htela da se pozdravi ni sa ortakom ni samnom.Mene ona idalje tangira al ja izgleda nju ne,sinoc daj Boze da sam spavao 2 sata. I pojma nemam zasto sam ovo pisao kad meni nema pomoci,kad sam izgubljen slucaj i sto se tice devojaka(posle mesec dana stane mi do nje vise nego do mene) i sto se tice faxa,posla. Sta da radim da je odljutim? Jel ok da sacekam par dana do njenog rodjendana pa da joj se izvinim u poruci pored cestitke? Zakacim ruzu na ogrdu sa porukom?Neka ideja nesto?

*

Van mreže johnson

• *
  • 77
  • 1
« Odgovor #222 poslato: 10:14:15, 10.Mar.2012. »
ili jednostavno da se izvinim kad je budem video sledeci put i kazem da sam se samo sprdao i preterao ako uopste bude sledeceg puta? (*o*)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #223 poslato: 17:32:35, 10.Mar.2012. »
Citat
:: Čarobnjak Forum - Pravilnik ::
Član 17.
Članovima nije dozvoljeno slanje više poruka zaredom. Ako ste nešto zaboravili da napišete - koristite opciju "izmeni" koja je aktivna dva sata nakon slanja vaše poruke.
Za početak.   :roll:

ili jednostavno da se izvinim kad je budem video sledeci put i kazem da sam se samo sprdao i preterao ako uopste bude sledeceg puta? (*o*)
Pozovi je da se vidite i sve joj lepo objasni.
Budi prema njoj pažljiv i pokaži joj na fin način da ti je stalo do nje.
Ukoliko pokaže razumevanje, ti joj naredni put pokloni cvet i nemoj više da praviš gluposti zbog kojih ćeš kasnije da se kaješ.  :smesko:

*

Van mreže aspire

• *
  • 4
  • 0
« Odgovor #224 poslato: 21:57:29, 07.Apr.2012. »
Pre 6 meseci sam upoznao devojku koja je 2.5godine starija od mene. Upoznali smo se poslovno (snimala me, radi kao novinarka), i nakon nekoliko dana me pozvala na kafu. Ja sam pristao, i onda smo poceli *SVAKI* dan izlaziti na pice / kafu (to vec traje 6 meseci znaci). Bukvalno svaki dan.

Nakon nekih 15ak dana poznavanja, poljubila me kada smo izasli u jedan klub (nekoliko puta, sa strasnom dozom strasti). Sutradan smo se normalno nasli kao da se nista nije desilo jer je ona tek nekoliko dana ranije izasla iz jako duge veze i nije zelela da se veze ponovo... Onda smo poceli povremeno da se drzimo za ruke kroz grad, na rastancima su bili zagrljalji i poljupci od po nekoliko minuta. Jako brzo sam je nagovorio da dodje da noci kod mene u stanu, nocila je vise puta, svaki put me je zaustavljala prije seksa (znaci bilo je svakakvih vrsta diranja, ali prave stvari nije bilo). A onda sve krece nizbrdo...

Upoznala je moje cimere i htela je da se druzi sa nama kolektivno (jako je druzeljubiva, to je nesto neverovatno), ali ja sam znao da jedan od njih "trza" na nju i da ce je i on poceti muvati... tu sam ja poceo da pravim strasne scene ljubomore, cak je doslo i do fizickog okrsaja izmedju mene i njega, PRED NJENIM OCIMA, naravno, ja sam ga zapoceo. Prestaje ljubljenje i "diranje"... dobijam samo pokoji zagrljaj i poljubac u obraz nakon toga. Uporedo sa mnom, izlazila je ponekada i sa njim, na kafu (doduse, mnogo redje nego sa mnom, kao sto sam rekao, sa mnom je izlazila svaki dan). Kada god bi se nasli nas troje u istoj prostoriji, ja bih je poceo provocirati i ona bi otisla jako ljuta na mene. Dosta puta smo se dogovarali da se vise necemo vidjati nikada, da je sve gotovo, ali svaki put smo popustali i ponovo bi se nasli sutradan.

U medjuvremenu sam skontao da sam ovu devojku zavolio svim srcem, svom dusom, svom mislju! Odeslio sam se iz tog stana, ona se sada sa doticnim cimerom jako retko vidja, sa mnom je bukvalno dan-noc, ali koliko ja vidim, friend-zonovan sam totalno. Sama mi je nekoliko puta ovih dana rekla da sam na pocetku bio jako kul, da me gledala bas kao muskarca, da me je zelela, ali da sam pao na svakom testu ljubomore iako nismo ni bili u vezi... sada me gleda samo kao druga, kao nekoga na koga se uvek moze osloniti u zivotu (pomogao sam joj jako mnogo puta, bezala je od kuce, pozajmljivao sam joj velike svote novca, bio moralna podrska kada je imala krize u porodici).

Problem je u tome sto, kako to ona kaze, nju trenutno ne zanima ama bas nijedan muskarac (a verujte mi, barem 20 njih je muva), te je moje pitanje: Sta ja da uradim sto bi meni moglo pomoci da me ona ponovo gleda kao muskarca? Dok me gledala kao muskarca, nasi susreti su bili puni strasti, sve je bilo super, ali eto, sve sam pokvario svojom ljubomorom.

Najvise bih voleo da mi neko zensko odgovori na sledece pitanje: Da li biste vi bile u vezi sa nekim ko vam je drug, sa nekim sa kim ste bukvalno po celi dan, svaki dan? Postoji li nacin da vam on postane privlacniji kao muskarac? Ja znam da sam ja nju jako mnogo privlacio na pocetku, ali to je otprilike bilo sve dok ona nije otkrila moju ljubomornu i emotivnu stranu.

Unapred hvala na odgovorima i izvinjavam se na zidu teksta, ali pomoc mi je stvarno potrebna! ;)
« Najnovija izmena:: 22:03:47, 07.Apr.2012. aspire »

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« Odgovor #225 poslato: 14:10:54, 08.Apr.2012. »
Neka ti odgovori neko zensko ali evo ja cu da ti dam savet  ;)

Ona nema svoje drustvo pa je htela sa tvojim drugovima i cimerima da se druzi?  :krsti:

Nisi ti toliko kriv  ;)  Kada se neko voli taj se ne testira. Fizicki obracun izmedju vas dvojice je totalno glupa stvar, kao i njeni testovi da li si ljubomoran i emotivan. Uozbiljite se malo  ;)

*

Van mreže aspire

• *
  • 4
  • 0
« Odgovor #226 poslato: 14:23:16, 08.Apr.2012. »
Hvala na savetu.  :)

To sa cimerima je proslost, vec mesec-dva se ona vidja samo sa mnom (i onako jos sa po koijm drugom ili drugaricom, ali ja sam tu stalno sa njom) tako da je to meni sada skroz nebitno.

Inace, ja znam da ona nikada mene nije volela, to je bila samo strast na pocetku (iako sam stvarno imao sanse da me zavoli maksimalno, samo sam propustio priliku), a sada je razvila prema meni neku vrstu drugarske ljubavi... sada se ja pitam kako da pretvorim tu drugarsku ljubav u nesto drugo.

Da se razumemo, ja sam jako fin prema njoj, tesko da koju zamerku ima, osim jedne: ispitujem je cesto sta radi i s kim je... ali to je jace od mene, koliko god ja zeleo to da progutam, ja nju ipak upitam to.  :-[ Nekako ne mogu da je muvam kao sto bih radio sa drugom curom, cudno mi je, a i njoj je to jako cudno, priznala mi je.

PS: Ako neko pomene da je napijem i onda napravim korak, been there, done that. Previse je prisebna kada se napije u mojoj blizini... zna da je opasno. :D

*

Van mreže Sendy

• **
  • 122
  • 2
« Odgovor #227 poslato: 17:15:33, 08.Apr.2012. »
Mala voli da se igra m ?
Muvaju je bar 20 maomaka ? ;D
To ti ona prica jel ?
Nisi rekao koliko imas godina. Izlivi ljubomore i nacin na koji si ih pokazao su detinjasti.
Posto ona nece nista sem drugarstva,nista ne gubis pa pokusaj da joj to uskratis, u smislu da si zauzet,da nemas vremena bas sad,mozda sutra,pa kad dodje sutra,opet nemas vremna i tako jedno vreme. Videces ili ce promeniti misljenje o " drugarstvu" ili ce biti svemu kraj. U svakom slucaju znaces na cemu si.
Drugarstvo izmedju zene i muskarca NE POSTOJI,pogotovu ne u ovoj situaciji.
Ona te iskoristava u svakom smislu!
Nauci da rane zapisujes na pesku,a srecu da urezujes u kamenu.

*

Van mreže aspire

• *
  • 4
  • 0
« Odgovor #228 poslato: 17:21:07, 08.Apr.2012. »
Bio sam u dosta situacija gde joj muskarci prilaze, to je strasno znaci.

Ja imam 20, njoj ce sada 23 god.

Dosta ljudi mi je reklo da treba da se udaljim, da probam to sto si mi ti rekao, ali nije lako... bez nje mi je dosadno, nisam ispunjen, smoren sam, tuzan, itd. Inace, ona ima 3 drugarice samo, druzi se skoro samo sa muskarcima, totalno se tripuje da je neko moze gledati kao drugaricu, a zapravo ne konta da svi hoce samo jednu stvar od nje.

*

Van mreže Sendy

• **
  • 122
  • 2
« Odgovor #229 poslato: 17:41:37, 08.Apr.2012. »
E,pa potrudi se malo.Nadji zanimaciju,idi u teretanu,trci,druzi se.Valjda imas i ti drugare,jos bolje drugarice.Izadji iz kuce,pokusaj da si uvek u drustvu,nikako da se zatvaras i ostajes sam. Brzo ce doci rezultati. I ja nisam "on" vec "ona " hocu reci zensko sam i imam sinove tvojih godina :) dakle neko ko ima debelo iskustvo. Poslusaj me :)
Nauci da rane zapisujes na pesku,a srecu da urezujes u kamenu.

Stranice: « 1 ... 21 22 23 24 25 ... 37 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000